icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
13. apr 2010

azapát zase sama? tádidáridááááááááá no tak dobje zabalím do celofánu a tiež padám 😉

klba
14. apr 2010

bre ranko. 🙂
vcera sme sa isli o 18, h okupat k mamine, maly sa tesil ked zbadal ze ideme von, nahanal sa po luke zo psikmi, vbehol do kazdej kaluze, ani dnu nechcel ist, este ze byva mamina tak blizko a mala som nahradne oblecenie, bol mokry ako mys ale ta radost v ociach. 😅
Sice sme boli aj doobeda vonku ale kvoli dazdu sedel v kociku.
Domov sme prisli az po 20,h, Juri tu mal kamosa, mali klud, my sme museli pockat kym nam vyschnu vlasy, aj sme sa tam navecerali.
Maly zaspal az o pol desiatej, v poslednej dobe ho uspavame od 20:15 a kym zaspi pomaly sa mozme ukladat s nim. 😔 😝

Rano som si doplnila zasoby vody, kurnik to trvalo 😝 , voda tecie uplne slabo a tepla vobec, vsetko mi potom dlho trva, aj umytie riadov 😒 ale rano tecie aspon cista voda, nie hneda ako cokolada 😖 a wc sa neda splachovat vobec ani po 18,h,

nuz zajtra idem s drobcom k mamine, Juri si od zajtra do konca tyzdna berie dovolenku a bude tu s majstrami.
Vcera sa majstri rozpravali ze asi nestihnu spravit v stvrtok a piatok byt tak to dokoncia v pondelok, uz mam nachystany monolog, 😠 nech na to rychlo zabudnu, nemozem mat cely vikend otvorenu sachtu, ked stihli druhych za dva dni musia aj nas. 😝
ked pride Juri z roboty vypraceme chodbu, wc a rozoberieme tu zadnu stenu, oni to totiz cele vyburaju a takto to aspon scasti zakryjeme kym to na komplet nedokoncia.

No sorry rozpisala som sa, nemusite citat, ja rozmyslam nahlas. 😅 😝

veverca
14. apr 2010

Ahojte žienky. Vonku prší, ja že ste všetky na nete a tu je pusto. 😕

blazka- aká hééérečka si na fotke 😉

klbi- len píš, aspoň som mala čo čítať. Nech vám to tí majstri rýchlo domajstrujú, lebo také bojové podmienky, to je hrúza. 😝

klba
14. apr 2010

a to akoze kde ste dnes? 😕 co vam vsetkym odpojili net ,ci aj vy ste uz sukromnicky, 😀 ale ani tam vas nevidim ale novu temu ano. 😉
ja dnes strazim barak, maly kasle tak sedime na prdelke. 😉

klba
14. apr 2010

veverca ahoj, poslem ip. 😉
a to ma tesi ze sa k nam tanicka chysta 😵 , niekedy dame stretko, nech sa vyjasi v gulickach, na konovi a tak... 🙂

helenkasabinka
14. apr 2010

klbka ja som tu 😉 😀

zuzana76
14. apr 2010

klbi ja som tu, teda obcas nakuknem a furt tu nikoho nevidim, tak pozerame telku - Slunce seno 😀 , sak co ine, ziada sa mi trocha slniecka, uz by som aj dabovat mohla, viem to cele naspamat

helenkasabinka
14. apr 2010

PRESNE o mesiac mame 2 roky 😵 😵 😵 😵 🙂

klba
14. apr 2010

aj ja som stale tu. 😀 😀 😀

helenkasabinka
14. apr 2010

zuzi veru aj nam sa uz ziada slniecka ☹ juj ako mi zelina v zahrade vyrasi po tychto dazdoch 😠

klba
14. apr 2010

zuzi posli mi do ip pls to cislo na dr, aspon by mi zmerala ten zrak a teda ona nie je aj detska? skoda hned by kuk aj na maleho, nech to mam jednym supom. 😉

veverca
14. apr 2010

My sme boli u susedky na kávu, trochu sme poklábosili. Tánička sedí pri rozprávke, tak sa pri pc realizujem, kým pôjdeme obedovať.

klba
14. apr 2010

vever, my sme uz po obede, dnes sme papali o 10:30, 😅 hlad ma premohol ale kava by bodla, najprv uspim potom s vami pokecam.

sasulec
14. apr 2010

Ahojte zienky domace,taak sme koonecne doma,sme mali aj dnes taky vyletik doobeda,preto pisem az teraz 😅
Bola som zas vybavovat a malu som pichla k babke do prace,nece sa mi brazdit po tych uradoch nitranskych,kde su vsade schody s kocikom 😒 opat sa potvrdilo ,ze auto by bodlo 😝
Este sa mi mala stihla vykupat v mlake u babiny,tak sme leteli o preteky s vetrom domov 😀
Uz aj perema varimsi kafco a tvarohovo ribezlove pirohy tak som na ne zvedava 😝
Mala zaspala,po vcerajsom vyydatnom spanku vyse 3 hodinovom zaspala na moje prekvapenie o 21. aj so mnou a aj s flasou mlieka v ruke,tak sme nadranom menili obliecky a susili,lebo ho celeeee vyliala na seba v spanku 😀
No a novinka zacala mi vstavat o pol 7. ale odseruska si to vzdy babina,bo uteka rano hned za nou skontrolovat,ci je v obyvacke a supne sa jej podpaplonik a kukaju jozpaavky 😀
Mna nechali hajat do pol 8. bo by som vrrrcala na cely svet,cely den 😀 😅

veverca
14. apr 2010

Takúto ja má pomocnicu v domácnosti.

sasulec
14. apr 2010

perfis,tak rooba je ozehlena,mozte ist s nami dnes von,hehe 🙂
Inak nechcete sa niekto pridat? pojdeme asi do maxu dnes do kutika hmmm?
mala by ist aj jajka a este jedna kamoska z Domina,mozno aj Miska so Sandruskou 😉

helenkasabinka
14. apr 2010

ja by som sa rada pridala ale mam dnes o 18:30 zumbu takze smola 😒

veverca
14. apr 2010

Čo to máš, Heli? 😕

helenkasabinka
14. apr 2010

veverca ja chodim na zumbu cvicit to je spojenie latinsko americkych tancov v cviceni -cvicit a chudnes-teda aspon by som mala aj chudnut 😀

sasulec
14. apr 2010

Heh ma uz s tou Zumbou riande namotavate 😕 😅

helenkasabinka
14. apr 2010

sasul ved tera skusit 🙂

veverca
14. apr 2010

A ja, že to sa preklep podaril 😀 . A pomáha zumba? Aj mne by sa nejaké kilečko dole zišlo dať. 😝

helenkasabinka
14. apr 2010

veverca pomaha 🙂

sasulec
14. apr 2010

veve tak zacni tym ze pojdeme dnes na vychadzku,hmmm? 😵

klba
14. apr 2010

ha ha my uz spime, ani pol hodku to netrvalo, jupi. 😵

sasul, babi sa nehnevala ze ten telefonat, povedz jej ze ju simi pride vycmukat ako odskodne za tel. ucet. 😅 😉
a hod do ip link na pirohy, ja som to este neskusala, u nas to sladke nejde na odbyt ale sebe by som spravila, uz mam aj strojcek na tvarovanie kupeny, len furt sa chystam a 🤐 .

veverca, mala je podarena, riadna sikovnicka 😵 a prosim ta kolko ona meria, strasne velka sa mi zda na svoj vek, mozno preto ze je drobec mini ale aj tak je dost vysoka, mne pripada taka velka akoby mala zhruba 4 roky a nie necele tri. 😉 😅

sasulec
14. apr 2010

Klbka to su kupovane mrazene 😀
tak tak..ale musim este tvaroh kupit bo mi plnka z nich do vody vytiekla mrchy hnusne 😖
aj granko,musim si napisat 😅

veverca
14. apr 2010

heli- tak to je fajn. Obdivujem každého, kto má pevnú vôľu na cvičenie. Ja som lenivá. 😖

sasul- hneď by som šla, ale vymysli niekedy vychádzku na doobedie. 😅 Ale určite sa nejako dohodneme na prvý májový týždeň, keď bude Gabko v škole v prírode. 😉 To budem voľná ako vták. 😀

klbi- myslím, že už má 100cm. Gabko mal meter v troch rokoch, ona má 3 až o 3 mesiace.

klba
14. apr 2010

sasul 😀 😀 😀 , ale snad budu chutit aj bez plnky, vidis co si sama nespravis... 😅

veverca, tanicka je riadny dlhan a doobedie si niekedy rezervuj pre nas, my doobeda mozme. 😉 🙂

sasulec
14. apr 2010

tak nejak klbka 😕 ,len keby som si minule aj posledny lekvar nezozrala,ach jooo 😝

veverca
14. apr 2010

klbi- keď budete prerobení a voľní, tak sa ozvite, môžeme trebárs do parku skočiť. Alebo dobehnete k nám na kávičku. 😉