icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
14. apr 2010

sasul- dobehni, mňa svokra lekvármi zásobila, vyberieš si. 😀

klba
14. apr 2010

sasul dzem mame, maly lubi 😵 chces zicat? 😀

vev, jasne uz sa tesim, dufam ze bude fajne pocasie nech sa deti vonku vyblaznia, kava bude ked bude nanic pocasie. 🙂

sasulec
14. apr 2010

jeeej zlate ste babulky,som malu krmila a nestiham odpisovat,paadime von,a dzemiky si nechajte,my dojdeme so Sasul na buchty radsej hotove,mnaaaaam 😝 😀
zatim papa 😉 😵

klba
14. apr 2010

ha ha ked si navaris pozyvam. 😀 😀 😀

helenkasabinka
14. apr 2010

no kocky a kamosky moje.....

davam aj vam info ze viacere sme sa zhodli na tom,ze tuto nasu verejnu temu sme dali presunut z volnej diskusii do regionov aby sa k nam kludne mohli pridat aj ine nove baby a lahsie nas najdu v regionoch nez vo volnej diskusii...

tak dufam,ze tu to pochopite a date za pravdu,ze je to naozaj lepsie 😉

helenkasabinka
14. apr 2010

ze zboooohom bud lipova liška 😀

zuzana76
14. apr 2010

jeeeeej skoro som vas nenasla 😀

klba
14. apr 2010

no chvalabohu ze mam temu v oblubenych, asi by ma porazilo kym by som vas nasla. 😅 😝
a samozrejme ze medzi nas patria aj kamosky z MK, nielen z NR a okolia, tema je stale ta ista len sa presunula z volnej diskusie do regionov, 😉 tak vitajte kocky moje. 😵 😵 😵

klba
14. apr 2010

heli 😀 to si co vymyslela za slovne spojenie? 😅

icerna
14. apr 2010

ahojte baby 🙂
toto pocasie mi lezie na mozog, a este sa u nas aj cele dni len bucha a prasi 🙄
dnes sme boli s malou na ockovanie,chudatko malinke si riadne poplakala ☹

klba
14. apr 2010

ahoj icerna
a ako je malej teraz, nema teplotu?
u nas aj burka bola, ale taka mini kratka aj blesky boli. 😅

klba
14. apr 2010

no idem makat tato je uz doma, wc doniesol, este kartony a ideme vypratavat. 😉

helenkasabinka
14. apr 2010

klbka ja len tak aby rec nestala 😀

icerna
14. apr 2010

ahoj klbka,nie zatial klop,klop nema teplotu,dala som jej cipok 😉
heli co sa nudis 😀 ?

helenkasabinka
14. apr 2010

icerna noooo tak trosku 😀

helenkasabinka
14. apr 2010

dominika a ze ta to skor nenapadlo 😒 😀 😉

icerna
14. apr 2010

mala co robi?

helenkasabinka
14. apr 2010

icerna hra sa tu ....ja si idem tie vlasy umyt lebo letim na zumbu a vecer som tu jak na koni papa 🙂

domyyy
14. apr 2010

ahojte 😉

heli...to nebol môj nápad 🙂 😀

martinka1704
14. apr 2010

ahojte kočandy 🙂 dlho som vás nebola kuk ale sľúbila som sasul, žesa tu ukážem 😉 síce sľúbila som jej to ešte minulý týždeň 😀 😀 😉 Neva podstatné, že plním sľuby, no nie? 😕 😅 Inak som preletela posledné stránky 🙂 Tiež som sa Vás nahľadala vo voľnej diskusii, ale nakoniec som skúsila, regióny, keďže som našla Nitru, ktorá sa presunula do súkromných sfér 😉 Takže na blondínu mi to docela páli. Inak ešte mám skúškové obdobie, ale vačšiu časť už mám za sebou, už mačakajú len 3 skúšky, tak dúfam, že to nejak dokopem. S robotou zatiaľ nič nové, a už som aj vymýšľaľa, že sa vrhneme na druhé,Ivan nalomený, ale ja nie som ešte 100% rozhodnutá. Uvidíme 😅

blazka - super fofo, kočka si tam 🙂 😉

ičierna - gratulujem dodatočne k malej princeznej, teda už kočky, keď som prispievala, do témy mala si presne pred pôrodom 😉

heli - na tú zumbu sa chystám aj ja.Len som strašne lenivá, ale počúvam samé chvály od známych čo tam chodia 😉

klbi - nepostrehla som úlne čo sa u Vás deje, ale čítala som že nemôžeš variť 😀 😉ale nie,tuším prerábate,tak pevné nervy a nech to máte rýchlo porobené 😉

inak so sasul som dohodnutá, že hneď ako vyjde slniečko a budete mať stretko v parku sa k Vám s Martinkom pridáme 😵 🙂

sasulec
Odpoveď bola odstránená
helenkasabinka
14. apr 2010

ahojte tak na zumbe dnes bolo extra super 😀 sme sa tam viacere kamosky stretli 😉 a super si uzili tam a odreagovali sa....

najviac ma tesi,ze zumba uz aj piatok bude v lipe byvat 😵

sasulec
14. apr 2010

To je Matka a Sebusko 😵

veverca
14. apr 2010

sasul- akého kamoša má Saška 🙂 zlatí sú 🙂

hela- nemáš linka na nejaké zumbové video, nech viem o čo ide? Teda nie že by som chcela cvičiť, ale aby som si rozšírila obzory. 😉

helenkasabinka
14. apr 2010

veverca dam link hned 😉 idem kuk

sasulec
14. apr 2010

veve ty si dobraa,to bola hlaske dna 😀

sasulec
14. apr 2010

Heli si myslim komentovala foto,ze daky odkaz som mala od teba,len som to omylom zrusila a neviem to najst,ale tusim to chvala bola tak dakujem aj tebe Veve 😵 😔

helenkasabinka
14. apr 2010

sasi 😉

sasulec
14. apr 2010

Supeeer a to takto akoze raaadite aj v lipe? Supeeer..shakira shakira 😀 😀 😀
a kedy to byva a kolko cvakas za to? heli?