Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
To takýmto tempom fičíte celú hodinu? 😕 Veď domov by som sa už ani plaziť nevládala. 😝 Ale budeš mať z toho sexi riťku, keď ju toľko natriasaš. 😀 😉
oki,rozmyslim si do piatku,ale asi pojdem kuk 😵
ZDravicko,
jaj baby, dnes ma maly riadne vystavil. Pol dna len z postele zliezal a sanzil sa popri nej lozit a tak dokolecka dokola. Plazil sa po dlazbe, ja som ho len nahanala. Na chrbte sa mu spravili nejake vyrazky v pondelok, dnes to uz mal aj na hrudíku jednu, tak zajtra radsej pojdem s tym k doktore. Ma to take telovej farby ohranicene cervenym, take kolieska rozne velke. Nic vam to nehovori?
beruš- prášok ani aviváž si nemenila? Alebo niečo nové v strave?
Nooo berus,tak daj vediet potom co doki povedala 🙂
Berus vitaj v spolku vystavenych maminiek,ala mandarinky Darinky 😵 😝 😀
idem bruuu 😔
veverca no rychle tempo je takmer celu hodinu ale je tam par aj o trosku pomalsich pesniciek 😉
berus snad nie ovcie kiahne 😕
ahojte kočky 😉 dnes idem do mesta predávať perníčky pre nadáciu na pomoc deťom a sociálne slabším rodinám....no to počasie je nanič 🙄 🙄 🙄
heli...tá zumba vyzerá veru super 😅 veď som Ti vravela....niekedy sa pridám 🙂
jajka...ty už napíš k nám 😅 dobre viem, že čítaš 😀 a ani sa neozveš ☹ chýbaš mi tu 😵
Dobré ránko. 🙂
domyyy- počasie na figu, dúfam, že moc nepremokneš 😝
veverca...veru ako vravíš 😅 😅 😅 a ďakujem Ti 😉 len keď tak pozerám von, neviem či sa dá tomu zabrániť 😀 čo dnes máte v pláne? 😉 🙂
martinka....kedy my už hodíme stretko? 😕 na bicie chodievam už dvakrát do týždňa 😀 😅 utorky a piatky 🙂 a snáď sa Vám zadarí bábätko 😵 moc Vám to prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 😵
Ak bude celý deň takto úžasne, tak budeme trčať doma. 😝 Ja chcem slnkooooo 🙄
ahojte, len narychlo som tu, zachvilu ficime k mamine, musim este pobalit nejake veci.
vcera nam tiekla tepla voda 😵 a dokonca cista 🙂, vsetci sme sa okupali, to bolo radosti. 😀
inak to stahovanie k mamíne je fakt nutne, robia viac bytov naraz, cely den maju otvorene dvere do chodby a kedze robia aj plyn smrdi nam od toho cely vchod, tak su otvorene okna na kazdom medziposchodi dokoran a su vo vyske kolien tak je to nebezpecne, staci chvila a moze sa stat nestastie, 😖 tak radsej balim kufre ale NB beriem tiez, snad sa mi podari nakuknut, ale o 17,h musim byt doma, Juri ide prec.
zatial ahojte. 🙂
ahojte 🙂 ten dážď snáď nikdy neprestane ☹ Ráno nás do škôlky viezol môj ocino, už tretí deň máme auto v oprave, ale dnes bude hotové, a aj Ivanove by malo byť, tak konečne nebude hádka kto ho potrebuje viac 😀 Včera som sa snažila vypracovať otázky do 23:30 takže dnes ráno by som spala ako batoľa.Drobec sa dnes v škôlke fotí, tak sme sa vyparádili a prídem do kúpeľky a on si gél na vlásky dával. Skoro ma vystrelo, reku koľko si toho dal, ale našťastie som prišla v pravú chvíľku, etše toho nemal na hlave veľa 😝 😀 Ani čiapku si nechcel dať, že sa mu to pokazí. Vôbec netuším po kom to dieťa je také samoľúbe 😀
domyy - včera som akurát myslela, že už by si aj zavítať mohla. Pošlem Ti do IP číslo a keď budeš mať na budúci týždeň po bicích by si sa stavila, môže byť? 😕 😵 😵 A nech ti to dnes rýchlo ubehne, inak ty nejdeš do školy? 😕
veverca - aj ja chceeeeeeeeemmmmm slnkoooo a teplo 🙂 😉
klbi - juj tak u Vás sa prerába jedna radosť, ale budete to mať aspom všetko nové a peknučké 😵 😉
dam vam vediet baby, ale kiahne to nie su isto, asi ani nic zo stravy, ani prasok, vobec nic nove. ale za usami to ma uz dlhsie, ja si myslim, ze mu to tam zliezlo z vlaskov. boze jak ciganca, jak keby som ho neumyvala a nestarala sa. no ved uvidim.
martinka,
dobréé, fesacisko jakl sa fintil.
berus- som zvedavá, čo ti doki povie.
martinka- malý musel byť ohromný pred zrkadlom. 😀 Image je image 😀
ahojte 😵
no tak matúš už je v škôlke. Zajtra ho nedám, lebo už má sople a kašle 😝 A to som si myslela, že jeho obranyschopnosť je dobrá. No asi nie je 🙄
berus..a to má malý také chrastičky?
henka...nikde nie si. Ani na FB. Ak potrebuješ niečo nakúpiť, cinkni mi. 🙂
domyy....máte dnes niečo v škole? Lebo synovec si doma chrápe a nešiel do školy. Tak len vyzvedám 😝 A máš super rodičov, ked ti kúpili bicie 😵 Asi si poslúchala 😀
maťka....tak malý bude na fotke hvieeezda 😵 😀
berus - neboj, nebude to nic vážne, možno to má vážne zo stravy 😉
veverca - no on mal od malinka rád zrkadlo, ale už sa mi zdá že to niekedy preháňa 😝 😀
bys - začiatku sú ťažké, myslím, že každé dieťa si vybuduje imunitu až priamo v škôlke, poznám to 😒 Maťko chodí teraz 3-tí mesiac a dnes sa už zase korhŕňal ráno 😝 😝 Modlím sa aby ho to prešlo, lebo ak ochorie a vonku sa vyčasí a my budeme zase doma, tak ma vážne šľahne 😝 😝
ahojte,
píšem narýchlo, idem doháňať včerajší deň ☹ .
včera ráno mi mami volá, že do tatina nabúral autobus, aj nicolasko bol v aute, našťastie olku chvíľu predtým vyložili ☹ veľmi som sa bála, sanitka brala aj tatina, aj nicolasko do nemocnice na vyšetrenia, ja som utekala za nimi, ak by dačo potrebovali priniesť, no našťastie všetko dobre dopadlo, ani ich na pozorovaní nemuseli nechať, tak som sa tešila a išli sme k našim robiť nicolaskovi spoločnosť.
auto je na tom strašne, totálka ☹ 😢
no a ten autobus hlásil do veolie, že mu brzdí iba jedno koleso, nech ho prídu odtiahnuť, ale z veolie mu kázali vyložiť ľudí a má prísť do depa opatrne, že tam sa na to pozrú mechanici, no nedošiel Ďaleko, lebo z klokočinského kopca už neubrzdil a vrazil do tatina, tatino ešte predom do auta pred ním ☹ takže som zvedavá, ako to teraz všetko dopadne 😒 . včera prišiel aj marek s petrom domov, lebo mali v ba 2 autá, tak peter tu nechal auto tatinovi, nech môže decká nosiť a nech má ako do roboty ísť. no dnes ráno už isli späť, takže sme len krátko boli spolu ☹
idem variť, neskôr sa pokúsim vás dočítať
maťka...a aj mu dávaš niečo na posilnenie imunity? A do škôlky si ho dávala aj so soplom? Učitelky nefrflali?
a môj matúš má rad tiež zrkadlo, ale vraj ho volá, nech sa ide s ním bozkávať 😀 Tak každý den drhnem jeho zaschnuté sliny 😀
Dobré ránko!
fuuu, jajka, to ako z akčného filmu. Hlavne, že sa nikomu nič vážne nestalo..............
martinka, bys- malí narcisi 😀
jajka- tak to ste si užili deň. 😕 Našťasti sú všetci v poriadku, škoda auta 😒
bys- Gabko, keď chodil do škôlky, jeden týždeň v mesiaci bol doma. Ale ja som ho nechávala doma hneď ako osoplavel. Robila som na smeny, svokra bola doma, tak sa dalo.
ups... narcisy 😅 podarilo sa 😅
jajka - fuha hrozné ☹ ešte šťastie, že sa nikomu nič nestalo, a tatino s Nicolaskom su v pohode 😅
bys - nedávam mu nič, okrem Cebionu, tie cmúľacie cukríky on nechce, on na sladkosti nie je a jednoducho mi to do úst neda. No pokiaľ mal soplík, že mu tiekol redší, tak hej dokonca aj s kašľom som ho dávala na posledy, i doktorka mi povedal, že tak si buduje imunitu, že nemám hneď bežať. Inak keď sa mi nezdá, radšej ho nechám 1-2 dni zo škôlky doma. Učiteľky zatiaľ nefrflali, lebo podľa toho čo som tam videla deti, tak zdravotne sú tam aj horšie, ktoré by tam vážne nemali čo robiť. 😒 Je pravda, že teraz kým som doma, tak to riešim takto, nechcem ohovárať iných rodičov,lebo neviem ako to bude keď budeme všetci v robote. 😒
veverca - to doslova, keby mám dievku tak to pochopím, ale chalan, no nieviem- neviem aký metrosexuál z neho rastie 😀 😀 😉
ahojte, stahovanie sa nekona, majstri nestihaju, tento tyzden stihnu len jednu stupacku. 😒 ,
zadnu stenu chceli zrutit zajtra vecer, idu odspodu tak by sme prisli na rad az posledni, kedze sme najvyssie a to som nesuhlasila, tak zacnu v pondelok a kazdy byt trva 3 dni, tak sa uz tesim. 😝
ja a drobec sme komplet zbaleni, aj hracky, veci za tri tasky plus kocik, wc je vypratane, kartony rozlozene, kniznica pozakryvana, botnik odpratany, no nic aspon som si to natrenovala, 😅 Juri si zrusil dovolenku a isiel spat do prace. 😝
mamina nam uz aj obed navarila, pojdeme sa k nej o 12,h naobedovat.
no idem vas docitat. 😉
jajus a ako je tatovi a nicolaskovi dnes? ja som na to vcera stale myslela a pritom som ta zatazovala s takou blbostou 😅 , sorry, 😉 ale som rada ze to dobre dopadlo, zivot je prednejsi ako auto ale dufam ze aj auto bude ok, veolia si riadne zavarila. 😠
martinka no matko chce byt za fesiho 😵 , tak nech je na fotke pekny, 😵 aj robotu ti chcel ulahcit a upravil sa sam. 🙂
inak moj simi zboznuje malovatka, ked sa malujem vytahuje mi z pudru tu hubku a pudruje si tvar, prip. ked mi uchmatne ceruzku rychlo si kresli na tvar, musim si to pred nim schovavat 😀 a vcera si vzal hreben a cesal sa sam. 🙂
berus, drzim palce nech to nie je nic vazne a potom podaj spravy co vam povedala doktorka. 😉
bystri, vitaj po case, chybala si. 🙂
Ahoojte,jaaj co je tootooo saaak sa ani von neda ist a nemame co robit,baabi nam napiekla vcera francuzaky,upratovat sa mi nece,ale sak ani nieje co,taak sa nudiiime 😖
Jajka som ti vcera volala a nezdvihala si,tak uz viem preco,som sa bala, mala som zleho tusaka,booze ja som tusim fakt striga,ale hlavne, ze to v celku dobre dopadlo 😔
To je strasne za tu kratku dobu uz 2.x davajte si pozor 🙄
Idem vymysliet nieco tej mojej nezbednici,asi jej Maaju pustim,taku nadej som mala ze jej pustim dvd prehravac,ze ho spojazdnim,ale nist 🙄 ,tak asi uz viem,co dostane odomna k 2. narodeninam a to bude darcek aj pre mna,jej pustim Maaju a ja mozem tuki tuk na kompiku 😀 dobre som to vymyslela? 😝 😀 😀 😀
jajka fuuuuha to je strasne,ale aspon ze sa nikomu nic nestalo...na auto kaslat,ked ide o ludsky zivot ale anjeli strážny stali pri nich a nastastie sa nic nestalo 🙂
heli posli mi do ip to cislo aj link na stranku na cukrarku z tych Chyndic a ona je z malych ci velkych?
a ako dopredu treba dat vediet ked chces dat spravit tortu?
Dakujeeeeeeeem. 😵 😵 😵 😵 😵

no byva to v pondelok o 17:30 hod
v stredu 18:30 hod a
od buduceho tyzdna to bude byvat uz aj v piatok o 18:30 hod
plati sa 2,50€ na hodinu 😉