Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka no tak to mal brasko stastie teda-obdivujem tatina ze si zachoval chladnu hlavu,ja som hned spanikarila a aj ked som videla ze je v pohode-ziadne dusenie,vooobec mu to tam nevadilo-ukludnila som sa az ked to bolo vonku...
jaji juri si furt vycita ze sa dal ukecat na novy net, ale neva, len ma stve aki su podvodnici a vy to teda mate riadne komplikovane, nezavidim ti, len zbytocne starosti vam robia. 😠
a s tym hrachom, ja by som tiez stresovala, to asi kazdy, darmo sa dava na deti pozor, su nevyspytatelne. 🙄
zuzi to vobec este nemusi byt chlapcek,mohla to byt pupocna snura a aj tak je to este malinke na to aby sa dalo urcit pohlavie 😉
kocky tak ide niekto do toho centra? 😕 😕 😕 😕 😕
Čafte,
no mne bobo hajá a fifo sa hrá a pozerá ogy a šváby 😀
Ja si užívam chvíľku ticha. Večer idem do kostola, máme omšu za moju babičku... 😔
Zuzi je to jedno čo to bude...hlavne nech je drobec zdravý. Znie to ako fráza ale je to tak. Mňa sa tiež každý vypytoval či by som nechcela radšej dievča... Jasné, že by som sa potešila, ale ku koncu som už riešila len to nech všetko dobre dopadne a nech je malinké v pohode...hlavne keď vidíš nejaké choré bábatko... 😔 Takže fuj fuj fuj nech ste obidvaja zdraví 😉
Jaji a ja som čo sa týka mojich detí tiež stresmen....Keď sme s mužom ešte len chodili spolu, varovali sme ségrinu malú. Mala nejaký rok a začala sa sa niečím drhnúť. Ja som bola úplne v prdeli a Stano ju pekne chytil spravil ten hmat neviem ako sa to volá a malá to čo ju drhlo vypľula. Vtedy sme mali nejakých dvadsať. Vtedy som si povedala, že no tak toho si vezmem 😀 😀 😀
marianca, veru, aj ja si jedine to prajem, nech je zdrave, ved to je jedno , vychovavat terba aj jedno aj druhe, ja si stale vravim,ze radsej 2-3 chlapcov, ako dievca co by sa mi spustilo, bralo drogy, a podobne. takze to je jedno a tie saticky a vecicky pre dievcatka, to ho mozes obliekat tak povedzme prve tri roky, potom si uz bude rozkazovat sama, ze co si chce, nechce obliect. jediny problem je s menom, ktore sa pacia mne, nepacia sa muzovi, ale verim,ze si babatko vyberie meno samo, ktore sa mu bude najlepsie hodit.
Presne tak zuzi...ja hovorím že akurát mi nebude mať doma kto pomôcť 😝 Stano ten si pochvaľuje, že drevo do krbu už bude mať kto káľať, ale kto bude mne umývať okná??????? 😀
no, konecne mam spravne tehu chute, muzovi som nakazala nech kupi kysle rybicky 😀
Mne chutila treska ako tehotnej, to som podľa toho aj vedela že sa asi niečo deje keď som na to dostala chuť, lebo ja som zarytý odporca rýb 😀
A nech ti padnú kyseláče na úžitok... 😉
no, ked bude patko vacsi, tak sa budem snazit ho aj do zenskych prac zapajat, moj ocino bezne umyval okna, aj vysaval, podlahy umyval, moj muz tiez, ale menej ako moj otec, moj otec aj navaril, aj o deti sa doakzal postarat, proste uplne vsetko ako zena.
my sme boli trosku vonku a cestou sme isli aj do obchodu peso 😉 ale vonku veru nie je najteplejsie 😅
aj môj ocino vie zastať každú prácu, neodhodí sa od ničoho, veru keď mamima mala vážne zdravotné problémy bývala v nemocnici niekoľko mesiacov a tatino sa staral sám o nás, paľko mal len niečo vyše roka, za to som mu vždy vďačná, kým babka pobede prišla, už aj naverené bolo, aj opraté, jedine žehlenie neznášal, ale ak inak nešlo, aj žehlil 😀
marek mi tiež pomôže, to zas nemôžem mu odoprieť, len keby viac sám zvládal decká, on ich zvláda, ale tak, že byt kôlnička 😒
marianca, len oddychuj, ja si vždy ten čas pekne vyžijem, kým drobec spí 😅
zuzi, tak správne tehu chute, len si dopraj, kým ti chutí, mne pri markovi nič nechutilo, ja som sa tak strašne na jedlo tešila, no kým bolo na tanieri, bolo po chuti a nedostala som do seba ani hlt, hneď sa mi žalúdok dvihol, no teraz by sa mi to hodilo dofrasa, vtedy, keď som mala priberať, som chudla a teraz 🙄 😠
Veď aj ten môj zvládne...Napr. chlanov aj jedného aj druhého pokiaľ je doma uspáva zásadne on....a taktiež viem, že sa môžem naňho spoľahnúť, že všetko zvládne. No aj tak napr. čo sa týka upratovania, to keď si on myslí že je super vyupratované podľa mňa je bordel...ale inak pohodka a aj ja sa ich budem snažiť zapojiť do domácich prác, budúca nevesta mi poďakuje 😀 , len či budú spolupracovať 😝
marianca, tak to mas pravdu, ak vyupratuje moj muz, tak este najdem kopec chyb a musim to robit po nom 😀 este raz, ale teraz v tehu mi je to jedno, len nech nemame nahrubo spinu, tak teraz ho nekritizujem 😅
jajka, veru aj nas ocino musel robit, boli sme traja, tak mamina nestihala vsetko, bud sa s nami ucila do skoly, alebo upratovala, takze ked bolo treba doucit matiu, tak to sa s nami ucieval ocino a vtedy mamina varila, ci upratovala a ked bolo treba daco ine, tak sa ucila mamina s nami a ocino upratoval, varil a v sobotu, nedelu, to bolo fifty fifty, aj varili pekne spolu - ocino zvacsa cistil zeleninu do polievky, obaloval rezne 😀
okna tusim zasadne umyval len moj ocino 😕 , ale zehlila mamina, skratka mali to podelene
takze si nemsylim,ze chlapci nic nevedia, zalezi ako su vedeni k tomu, je sice pravda, ze neskor uz maju zvacsa ine zaujmy, ze mama si ma viac co povedat asi s dcerou, ale aj to zavisi od povahy, su dievcata co sa nezdoveruju
mna teraz tak boli to brucho, co som sa nachodila 😒 , aj krize a kostrc
ale vyspim sa z toho
no a muzovi som nakazala rybicky a vineu, fuuu to bude divna kombinacia 😀
ja sa uz na toho krpceka tak tesim, starsne som zvedava ako bude vyzerat 😀
skoda,ze to tak leti, patko je zu taky velky chlapisko 😒
Veru letí, ja sa toho až desím.
Teraz to vidím hlavne na Filikovi, bude mať 5 rokov, je už taký rozumný, je mi to ľúto....
No a Bobo je teraz v krásnom veku, má rok a všetko skúša vymýšľa....
Niekedy by som bola najradšej keby sa to zastavilo a boli takýto malinkatý dobručkí .....
ahojte,v centro bolo fajn,nabehane sme asi viac ako nase deti 😉
urobila som nakup a ciara domov,mala tu este pobehuje,azda jej malo bolo.. 😖
Klbka som cakala na tvoj prispevok,ved som napisla ze s mi parove korculko lubi,akurat by som asi nevstavala koli tomu o 4. a ani koli panelaku a ani koli Patrickovi Swayzovi niesom do 24. hore aj ked som ho zboznovala a teraz chodi nejaky serial s nim 😉
Marianca veru ratu nam tie nase deturence az des,ja budem baacaaat ked pojde mala do skolky..😢
idem sa natiahnut boli ma chrbatik..papa 😉
ja som sa pytala,ci ide teda dnes vobec do toho centra a ziadna odozva nebola,tak som nesla,vraj asi nikto nejde,ked nikto neodpisal 😅 🙄 ☹
heli, asi si sa pytala neskoro,asi uz boli na ceste do centra
zuzi ☹ co uz ,ja som pisala,ze mozem ist jedine o pol piatej a skor nie ☹ nevadi,uz s tym nic nenarobim 😉
ved nabuduce, ja som nebola, som strasne ukonana dnes
a teraz pozeram bathoricku, ale neviem ci to budem pozerat, je to dost krute
zuzi jasne ved nabuduce 🙂
a batoricku aj ja zvazujem,ci mam pozerat 😅
lebo si motovidielko Helka,ved som to aj pisala ke som odchadzala,nuz co,nabuduce..??
nekukajte bátoričku, choďte na šport, idú bežky, som zvedavá ako dopadne prochádzková, chúdiatko, v cieli bola totál hotová, možno ani do finále nenastúpi 😒
dobré ránko 😵
my sme už hore. Idem dnes odniesť moč na polikliniku a povyvážať moju chorú sestru do práce a domov.
pozerám hokej...práve sme dostali gol 🙄 Ja som vedela, že ked to zapnem, tak dostaneme golik 😖
hned z rána ma napadla super otázka....existujú ešte čiernobiele televízory? 😀
a bathoryčku som nekukala. Ja len panelák a miami. 😵 Ale ak bude tá od Jakubiska v telke, tak tú si rada pozriem 🙂 Čo sa načakám dobré 2 roky 😅

jáj ma tak naštvalo to decko, ako presnosť v geometrii jej nič nehovorí, ako úplne pár mm sem pár tam, šak čo, či ja by som sa presne trafila, no asi už na riť sa jej presne trafím 🙄 🙄
klbi, normálne to je na paľbu ten váš prípad, ako sú to podvodníci riadneho kalibru, ja zvažujem, že posunem náš prípad, keď som chcela ja zrušiť zmluvu, to nie, lebo by mi dali sankciu 1000 eur, ale oni si môžu len tak z ničoho nič zrušiť zmluvu, keď vidia, že to je pre nich neefektívne nám dať druhý modem za 200 eur keď nám už bude končiť viazanosť, to ma tak vytočilo. no a keby sme si neboli šli zaobstarať iný net, ešte stále som bez netu, ani sa neozývajú, naťahujú čas, svine jedny, reklamy úžasné a skutočnosť na dve veci 🙄 🙄 🙄
any, môj brat si strčil hrach do nosa, to bolo vtedy, dodnes to mám pred očami ako omodrel a dusil sa, no našťastie môj tatino zachoval duchaprítmnosť a hrach vybral, no ja som stresman