icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
16. apr 2010

sasul, tak nadchujete 😒 , skore uzdravenie

any, veru, uz treba pomaly zacat prat a zehlit vecicky, ja sa chystam preprat tie po Patkovi a potom uvidim, co je este pouzitelne

veverca, my sme boli raz u Dr. Kolcaka, lebo nasa mala dovolenku, celkom sympaticky ujo to je 🙂

maca, aj nas basnil o sestricke, vraj bracek by mu bral auticka, nuz smolu ma chlapec 😀

zuzanakarolinka
16. apr 2010

čaute baby, hlásim príchod domov, vyšla som zo sprchy, som nejaká uťahaná, ani nebudem čítať , čo ste všetko prečítali, lebo budem hore do polnoci

Karolínka sa tak u našich rozkecala, že večer ani do postele sa nehrnula, len mrmlala a mrmlala, no samá sranda, my sme sa na nej tak šúľali a ona na nás pozerala, či nám asi nešibe, no strašne zlatá, teraz už hajká a ja ju budem rýchlo nasledovať,

takže dobrú...........

maca21
16. apr 2010

ja na mk zazrak 😀 nenasli...len dufam, ze ho ma niekto doma a ma sa dobre ☹

maca21
16. apr 2010

zuzi ale ved je to jedno 🙂 inak mozno aj moj tak rozmysla s tymi autickami 😀 detska logika

dupinka
16. apr 2010

sasul: Včielku Maju? No, ak nájdeš predlohu, tak to nie je problém. Mne predlohu krtka posunula jedna kamoška, farby som kupovala v Da Vincim, ale straaaašne málo som minula, zostali mi skoro celé tuby.
Tie predlohy sú z : www.predlohy.sk Skús tam alebo či niekto na mimibazáre nebude mať.

Skoré uzdravenie chorým prajem.

Pokiaľ ide o pediatra, my chodíme k Jakubičkovej, síce to je trochu ďalej ako na polikliniku, ale nie je to problém, máme s ňou fajn vzťah, sme spokojní.

majulcek
16. apr 2010

macus neboj urcite hafino je v dobrych rukach a dostane sa urcite aj do tych vasich 😉 a co inak mas new,domcur jak daleko?

karinka
16. apr 2010

ahojte,tak mne uz mala tiez spi a ja idem pomalicky tiez,zajtra doupratujem q poobede ideme na svadbu gratulovat a vecer mi tu asi bude svagrova spat

maca21
16. apr 2010

majul no dufam 😒 domcuk takto o rok by sme sa chceli stahovat ak vsetko dobre pojde, co dufam, ze pojde neboooj potom dojdes na jeden ivo bude sofer 😀 a vy ako? nakoniec ste sa ako rozhodli?

zuzana76
16. apr 2010

karin , aky pestry den vas zajtra caka

aj nas uz spi, uz bolo nacase, ked cez den nespava

maca21
16. apr 2010

karin vy fzrt svadbite 🙂 tak sa dobre bavte

maca21
16. apr 2010

furt to malo byt 😅

maca21
16. apr 2010

idem ja sprchen stary uz pisal, ze vyrazili 🙂 treba sa nachystat, este nakuknem

veverca
16. apr 2010

sasul, videla si ten link od dupinky? Máš tam aj milovanú Majku. 🙂
zuzi, Kolčák je ok, sme spokojní.
macka, tak to domček dokončite, aby ste si to druhé užila v pohode. 😎

karinka
16. apr 2010

ale maca de sa zabavim,len do kostola ideme,to sa skor unudiiiim 😀

zuzana,no pestry ale polku som dnes stihla ako tak porobit,takze hned rano len dokoncim a potom sup tesko nakup kym muz do blavy neodide,lebo v nedelu zas asi svokra dojde mi gratulovat

zuzana76
16. apr 2010

maca, veru nachystaj , nacancaj a pekne vyckavaj 😉

karinka
16. apr 2010

veverca,ty chodis kolcakovi??aj ja s malou a aj ja som k nemu volakedy chodila,je super

majulcek
16. apr 2010

karin ty ozaj furt svadbujes,neni ti trapne 😀 😀 😀 😀 😀
maca ze my nie takto o rok ale takto o dva,mozno ak to pojde 😀 😀 😀

veverca
16. apr 2010

Zuzi, Paťko tiež nespáv cez deň? Tánička dnes vstala ráno skôr, tak sme sa poobede uložili na gauč, že si oddýchneme. Ja som zachrnela a ona sa tam hrala. Ale teraz už od pol osmej spinká. 😔

veverca
16. apr 2010

Karin a prečo už nechodíš Kolčákovi?

zuzana76
16. apr 2010

veve, nespava uz od 2. rokov, tiez si s nim lahnem, snazim sa ho uspat, rozpravam mu rozpravky, teda rozpravky - on chce aby som mu rozpravala co robia babatka v brusko, co papaju a tak, alebo aby som mu rozpravala o autach, takze take vymyslane rozpravky, no a po par inutach, tak 10-15, vstane a skonstatuje, ze uz je vyspinkany

no co s nim, tak som to nechala tak, ale teda vecer potom pekne zaspi a netrva to dlho

maca21
16. apr 2010

noo tak mam aj v plane do noveho nove dieta 😀
majul a co domcek????sak hovor nenapinaj
karin no ten kostol ziadna vyhra 😝

veverca
16. apr 2010

Tánička prestala spávať niekedy v novembri, ale vtedy si zvykla ráno pospať aj do 9tej. Teraz vstáva skôr. To je zlaté, že riešite, čo robia bábätká v brušku 🙂 ....a tebe ozaj chutila tá sladká voda? Brrrr 😝

majulcek
16. apr 2010

maca sak ja len papierovacky riesim este...prevod pozemku,potom ho musim supnut na stavebny,sak to znas byrokracia jak svina...ze ak sa podari to vsetko stihnut tak na jesen aspon tie zaklady... 😵

maca21
16. apr 2010

jeeej super tesim s vami a ivo chcel?

majulcek
16. apr 2010

macus dik,sak stel nestel,musi 😀 😀 😀 😀 no ono mi prihralo do karat ze jeho brat kupil vedla nas,takze jupiiiiiii

maca21
16. apr 2010

parada 🙂 drzim palce s papierovackami je to na nervy poznam, ale za ten vysnivany dom to stoji 😀

majulcek
16. apr 2010

no este vysnivany ani tak nie je,stale nam nieco vadi a nasli sme zopar live domov tak snazim sa skontaktovat s tymi dotycnymi a okukat do bo jeden co som videla live vyzeral na papiri super a v reali nic moc 😝

sasulec
16. apr 2010

majul vcul nemchapackujem ake zaklady si ma zmiatla 😅
tak dom ci bejby love?? haaaaaaa??? 😕 😅

jajka968
16. apr 2010

ahojte dievčatá,

tak tomuto čo vám napíšem neuveríte ☹ , proste sme asi niekoho veľmo nahnevali. naša sárča si dnes vonku rozrazila čelo 😢 , letela z kopčeka a do dverí si to namierila, suseda ju hneď ratovala, ja ani neviem, ako som po schodoch dole letela, našťastie tu bol ešte môj tatino, hneď nás bral do nemocky, som sa bála, lebo aj z nošteka krvácala. čielko jej s motýlikom spojili, v pondelok ideme na preväz a musí to tam mať 10 dní. noštek je našťastie ok, len tam má modrinku. ale sárinka bola statočná na pohotovosti, vôbec neplakala, doktor ju chválil, že aj každý deň môže chodiť, reku dajte pokoj, si nás aj pamätal ako sme k nemu s rúčkou zlomenou chodili, mladý, milý, sympatický, aspoň nejaké pozitívum dnešného dňa 😖

maca, karin, vitajte 🙂

beruš, už si zmazala fotos, lebo si ich nemôžem kuk 😕

sašul, kto chorý, ty, či sašuliatko 😕, dajte sa dokopy 🙂

dupinka, krtko peknučký 🙂

idem ešte pracovať, zmluvu o dielo písať, sa mi táááák nechce, hlava ma bolí jak koňa 😒

zuzana76
16. apr 2010

veve chutila, teda niezeby som ju chcela pit kazdy den, ale bolo to pitelne fakt, ako limonada mi to pripadalo, len o trosku sladsie

no to spanie teda nie sme sami na tom tak, ja som prestala spavat cez den az ako 4-rocna, a toto dite uz v 2. rokoch, ale muz bol nespavec

majul drzim palce, veru papierovacky trvaju hadam dlhsie ako samotna stavba