icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
16. apr 2010

božinku, ako je to už dávno, keď tí naši drobci boli taký malunkavučký 😵 😵 , jáj ha, ale len tak okom potešiť a dušu pohladiť, už by som asi nemenila, teraz je to super, len tá naháňačka za drobcom ma už prestáva baviť, ale je zlatý ako rozpráva, nové slovo máme dobrú noc, všetko opakuje, papagájik náš malý, baby sú z neho tiež vytešené jak halušky, hneď zvestujú, čo nové povedal, dnes že hovienko zapotil, snáď nič tak zrozumiteľne nepovie ako to hovienko 😀

sasulec
16. apr 2010

no vidis ta klavesnica,ked ma vtedy pismenko nevynecha 😉
Heli veru,to ani pravda nieje ze boli take mrnave,tie nase velkaacky 🙂

jajka968
16. apr 2010

ja tu plačem nad rozbitým čelom a v téme apríl zomrelo bábätko 😢 😔 , ach, prečo sa toto musí diať 🤐

sasulec
16. apr 2010

No jajka ked len z pusy vypusti,tak to ti je hej,mna mala minule do vane vypustila hoveenko 😀

sasulec
16. apr 2010

to radsej ani citat nejdem 😔

jajka968
16. apr 2010

dnes sa mi nechce dáko spať, pomooooc, kto ráno bude vstávať pri tie moje decká

sašul, veru radšej nečítaj, ja tam sem tam kuknem kvôli jednej babe, ma zaujal jej príbeh ešte dááávno a tak tam nakúkam občas, čo nové

sasulec
16. apr 2010

no uz sa stalo,ach jaj je mi to strasne luto,nemam rada ked zomieraju deti,preco take neviniatka 😔

sasulec
16. apr 2010

Jajka a ako mala Sarinka,neplackala vecer,ze ma bolesti? 😕

jajka968
16. apr 2010

sašul, trošku mrnkala, že ju to bolí, sa ani nečudujem, veď zaparkovala do tých dverí, čo sú tam dole tým briežkom kovové, šťastie, že sklo neprerazila 😖 .
vieš čo, prišli sme z mlynov, jak besné vajco lietala a padla, ruky oškreté, jej vravím načo lieta, či jej niečo utečie, no a ja som šla hore, aj klaudia tu bola s nicolaskom a dedko nás čakal a baby jak odtrhnuté, že chcú byť vonku, dominika tu bola, ešte vravím sárče nech nebehá, ani som jej tepláky neprezliekala, že len chvíľku budú a vidíš to , počujem reeev olča hučala, že mamíííí sáre tečie krv, ti poviem som letela dolu schodami, ani som sa nato nemohla pozrieť, až dedkovi som to tu ukázala a on že ideme na chirurgiu, tak som sa nato potom pozrela, no nič pekné to nebolo a som sa bála, lebo jej aj z nosa tiekla krv, snáď to bude zajtra ok a bez bolesti, veď spím v detskej ak by niečo

sasulec
16. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-bundy-ve...
jajka kuk toto myslis,ze by bola dobra ako prsiplast,vyzera byt nepremokava,hm?

sasulec
16. apr 2010

moje zlate,sak mala je taka ista,storaaz jej poviem urobis si bo a aj tak vymysla a potom maamiii,baaabiii ☹

beruska113
16. apr 2010

Jajka,
co sa stalo tomu babu?

beruska113
16. apr 2010

no a to ja mam nervy, ze maly nechape, ze nemoze ist strmhlav dolu hlavou z postele. ach jaj tie deti.

sasulec
16. apr 2010

ber myslim,ze tam nebolo spomenute,sa to presetruje este,ale co ked jej ho uz nevrati nik ☹ 😢

beruska113
16. apr 2010

ktore aprilovky? to je hrozne, podla mna najhorsie, co sa v zivote moze stat.

sasulec
16. apr 2010

veru berus ☹

jajka968
16. apr 2010

sašul, nevypadá to zle, ale nemá to kapucku, myslím, že pri daždi by ti chýbala, teda podľa nás posudzujem, ale je pekná a myslím, že je to ten pogumovaný materiál 🙂

beruš, no asi lekári pochybili pri pôrode, bych ich zabila 🙄 😠 , aj moja olča mala na mále pri pôrode zásluhou niekoho 😔 , veru boli to hrozné časy, keď som ju videla v inkubátore, takú nevinnú a plnú života, ale napojená na tie prístroje, hadičky všade, no strašné, nikdy viac 🤐 , som sa veľmi bála a aj pri sárče a markovi som to mala pred očami.

sasulec
16. apr 2010

hej jajka to mas pravdu to som si neuvedomila,skoda,inak by som asi riskla a kupila 😒

jajka968
16. apr 2010

idem od vás, drobec pomrnkáva
prajem dobrú nôcku a pekné sníčky 😔

beruska113
16. apr 2010

no strasne mi jej je luto. idem to rozdychat. bruuu

sasulec
16. apr 2010

no idem aj ja hej,tece mi z nosa jak keby malo dolu brehom 😠
Bruuu 😔

klba
17. apr 2010

bre rano 🙂
maly vstal uz o 6,h ☹ , chceli sme si trochu pospat a zrusil nam plany, 😝 pritom vecer isiel spat neskoro, az okolo 21:30, prisli sme neskoro z nakupov. naivne som si myslela ze si pospi dlhsie, 😅 .
Dnes sa mi bude cely den pracka vrtiet, pradlo mam z celeho tyzdna, zajtra snad aj zaclony operiem a pozehlim, s varenim mam cas, dnes to bude rychlovka z jedneho hrnca, len gulas robim.

No idem docitat, ste sa rozpisali. 😅

klba
17. apr 2010

mrauco, na Parovciach nie su doktori, len zubna poliklinika, Gallusova kedysi mala ordinaciu v meste dva krat do tyzdna, ale uz ordinuje len v poliklinike na Klokocine, da sa k nej dostat aj vytahom cez hlavny vchod, robi na poschodi. 😉
A ty budes byvat na Parovciach? 😕 Lebo ja byvam tiez. 🙂

sasul a ako, dari sa vam inhalovat, da sa s tym mi ni inhalatorom? som zvedava, podaj info. 🙂

any, ja tie kupovane polotovary moc nemusim, teda sem tam kupim halusky v prasku 😅 a raz mraz. gule ktore nema kto dojest, len zaberaju miesto v mraznicke. 😔
a na to zehlenie babatkovych veci som sa aj ja tesila, ale len prvy raz, potom ked to uz bolo kazdy den ma to preslo. 😝

maca ja som z NR, byvam na Parovciach a ty si odkial? 🙂

zuzanka karolinka vitaj doma. 😵

jajus 😢 , kedy vam uz to zle obdobie skonci? uz je toho prilis, zelam nech sa na vas uz len stastie nalepi, snad ste si vsetko zle vycerpali. 😒

any23
17. apr 2010

pekné slnečné ránko 😎

my sme vstávali o ôsmej, tatinko nás zobudil keď prišiel z roboty, bol ešte u nich v metre na nákup, zas mám plnú mrazničku mäsa tak sa teším bo nemusím kupovať tuna v obchode, tam to výjde lacnejšie 😅 bol hladný tak že si ide robiť raňajko-večeru no a tak buntošil že nás obidvoch zobudil 😠 😝 teraz si už sladko odfukuje, ja pijem kávičku, alex je ešte ako-tak kludný, pozerá rozprávky, ale už ním pomaly začínajú čerti šiť 😝 ideme urobiť obedík - heli si ma navnadila s tým perkeltom včera, ale ja spravím k tomu halušky - dala som krpcovi na výber či halušky alebo cestoviny a vyhrali halušky 😉 tiež sa chystám prať, treba využiť to slniečkooo 🙂

klbi no mne je jasné že ma to tiež rýchlo prejde to nadšenie keď toho bude potom veľa a hlavne často 😀 😝 ale nateraz sa z toho vytešujem, potom sa budem vytešovať z malinkej 😵 ešte nás čaká 11týždňov 🙂 ale pokiaľ to pôjde tak rýchlo ako doteraz, tak onedlho je to tu - naša princeznička bude s nami 😵 len nech je všetko v poriadku, nechcem si ani predstaviť ako sa musí cítiť tá kočka čo jej zomrelo to bábenko, takéto ja radšej nemôžem čítať a už vôbec si pripúšťať že by sa aj nám taká hrôza mohla prihodiť, ale je mi jej strašne lúto, nemôže byť nič horšie 😔 ☹ ☹ ☹

jajka juuuj na vás sa to nejako lepí všetko 😒 😕 tak držím palce, nech sa vám už len darí odteraz a neboj, bude v poriadku, nech sa jej to rýchlo zahojí 😉 náš mal minulý rok tiež hnusný úraz hlavy, sme s ním dva mesiace behali po kontrolách každý týždeň aj chirurgovi, aj neurologičke ale naštastie bolo všetko v poriadku a dúfam a pevne verím že to nezanechalo žiadne následky ale myslím že to by sa už asi preukázalo 😒

heli kuk som sabínku ako bábatenko - juuuj krááásnučká, sladučká princezná 😵 😉

zuzanakarolinka
17. apr 2010

čaute, dopiera sa mi druhá práčka, je mi na figu, lebo som dostala "návštevu" ani neviem po akej dobe, malá má 8 mes., 9 mes. tehotnosť, predtým cca 3 alebo 4 mes. no dobre, to už som skoro zabudla aké to aj je, pomaly 2 roky, čistá sila

moje deti spia, aj manžel aj Karolínka, tak chvíľku je ticho,

baby, tak sa malá u našich rozrozprávala, že jej je plný byt, stále po niekom vykrikuje a keď nie po nás, tak po sebe v zrkadle, ľúbi sa vycerovať na seba

zuzana76
17. apr 2010

ahojte, aj ja periem

jajka, to je strasne s tym babatkom a v tej teme to je uz druhe babatko co zomrelo ☹ , chudaci rodicia, nieco hrozne, nechcem si ani predstavit co prezivaju

karinka
17. apr 2010

ahojtee

aj my dnes od 6 rana hore,teraz sme prisli domov,rano som upratala,urobili sme nakup,ocinko odisiel a mala pojdem ale o 12 spat,zavtedy urobim zuniakove cestovinky,umyjem haro a spravim nechty.....

pozerám,ze vcera ste teda kvalitne dlho chceli,zenske ze sa vam chce,ja by som rano vstala jak po opici

jajka968
17. apr 2010

ahojte,

drobec hajká tak som nakukla, čo nového 🙂 . boli sme vonku od 10tej do 12,30, marko ani obed nechcel, búchal na spálňové dvere že hajííííí, veď keď vstane sa napapká 🙂 . baby moje behajú po vonku, len polievku zhamali a už ich niet, sárča má prísny zákaz behania, dúfam, že ho aj dodrží, chodím ich špehovať 😅 , zatiaľ sa vyhrievajú na slniečku.
noc bola dobrá, sárča vôbec neplačkala, ani ráno ju hlávka už nebolela, len tá ranka ju ešte trošku bolí, našťastie je to ok, v pondelok ideme na preväz, dúfam, že to nebude mať zapálené.

ďakujem vám baby za vaše povzbudenie 🙂

zuzi, veru tak, je to strašné pre rodičov, viem aká je strašná tá nevedomosť a čakanie, čo a ako dopadne, veď pri olivke sme si užili, jáj kto by to dnes povedal, že jej život visel doslovne na vlásku 😖 😔

klbi, gulášik, si mi chúťky narobila 😝 , keĎ marek príde navarím, aj olča sa poteší, miluje guláš

any, že 11 týždňov, júj ako to letí, veď len pred nedávnom si tú krásnu novinu oznámila a už ideš výbavičku chystať 😵 😵 😵

helenkasabinka
17. apr 2010

ahojte babulky ja som dnes bola s kamoskou vo Vrabloch na mensie nakupy a toto som malinkej kupila 😵 nemohla som tomu odolat 😅 🙂

malinka spinka a ja idem ma dvor a potom vas precitam len som sem nakukla 🙂

dupinka
17. apr 2010

Ahojteee!

Heli, krásne veci.....

Ja som bola s mojimi chlapmi na nákupoch, chcela som niečo na seba. Nakoniec sme skončili v Mlynoch, kúpila som si rifle, letné nohavice a blúzku. A v Bielom mori v Polygone podprdu.
Len som sa musela premáhať, aby som niečo Adamkovi nekúpila, lebo na leto má toho viac než dosť a toooľko krásnych vecí všade bolo.

Idem dať ten náš bytík do poriadku. Včera muž doniesol nábytok do detskej, tak chcem to dnes dať dokopy, kým sa chlapi kočíkujú.