icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
18. feb 2010

caute ja kukam ten hokej, teraz je prestavka, aj predtym hokej zien som koniec pokukala a ked hokej skonci idem do Takka, segru kuknut a nejake oblecko si vyberiem.

Este nakuknem, ahojte. 😉

blazka24
18. feb 2010

klba tak pozerala som akurát vtedy som zapla ked nám capli dva po sebe, aby to para tlačila ale po pravde hokej vcelku fajn, len to ako zanedbali jágra ma vytočilo a išlo som do sprchy..........

henka76
18. feb 2010

ahojte 🙂

aj my sme si pozreli hokej ☹ a potom samozrejme ešte macka pooh 🙂 maximko spinká,ja som urobila zatial bryndzové halušky 🙂

bys-ok,prídeme dakedy v budúci týžden...v pondelok je erik doma,tak vtedy nie 😀

zuzka-pekne rastie bruško a super,že je všetko v poriadku 😉

bystricanka
autor
18. feb 2010

heni..oki dohodneme sa. Dnes som sa práve rozhodla, že idem budúci víkend do BB, tak to budeme musieť zbúchať ešte ten týžden čo nám ostáva. A teda pondelok padá 😀 😀

ja som bola na klokočine odniesť maťkov moč a potom v lidli. Kupila som si tam také tepláky a aj švagrinke som jedny vzala, aby ma neohovorila 😀

bystricanka
autor
18. feb 2010

baby...neviete náhodou, kedy majú žiaci jarné prázdniny? Tuto na západe? 🙂

sasulec
18. feb 2010

ahojte,dnes som varila cesnakovo porovu poliecvocku a placky zemiakove s pecienkou na cibulke,mnam..
mala spinka tak kukam zensky magazin... 😉
pekny sportovy dnik vam.. 🙂

klba
18. feb 2010

ahojte, uz sme doma, maly zaspal v buse a teraz dospava doma. 🙂

Boli sme v Takku, nejake sportove oblecko som si vybrala, pri tom mojom vymyselnikovi som sa vybodla na elegantne veci a zostala som pri mikinach, viac som odskusat nestihla. 😝

bys, aj ja som bola v Lidli, ale rano okolo pol desiatej, skoda ze sme sa obisli. 😉

blazka24
18. feb 2010

bystričanka že jaká som ja dobrá?
http://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-p...

sasul neprovokuj chudnem tak také už nejem........

klba tak ty sa ideš vynášať? no ja zatiaľ len vreco jutové na seba 😠

beruska113
18. feb 2010

Ahojte,
no ja ked sa sem dostanem, tak kym vas docitam, tak je aly hore a teraz uz neviem, co kto pisal.
Jajka,
maly je asi aj taky velky, teda aspon ked ho mam na rukach, tak mam co nosit. Ale uz druhi den sa vo vsetkom len cicre, nic nezje, tak neviem. Ale ked zacne behat, tak to vybeha. Snad aj ja 😀

Klbi,
tak nakupovat si bola? Mna to jakk mam maleho vobec nelaka. Sak aj tak obleciem len tehu nohavice a druhe si z principu nekupim, aby som bola motivovana schudnut do oblecka spred tehu.

Sasul,
mna mna, dala by som si, okrem tej pecienky.

Bys,
my asi mame tu od Jakubiska, ak by si chcela. Teda na jesen som to tusim kukala, ale ta vcera sa mi zdala nejaka divna z ukazok, tak asi mame tu Jakubiskovu.

Domy,
tak nech sa o Teba staraju a oddychuj. Snad to nebude zomene.
No a uz vazne neviem, komu som co chcela.
Zajtra poobede odchadzame na prazdniny mojim rodicom, budu tam aj dve segrine deti, takze blazninec.

blazka24
18. feb 2010

berus a ty čo chceš ošedivieť? že ďalšie deti - by som asi hodila hrniec na hlavu a trieskala žufaňou - keď blázinec tak blázinec 😕

beruska113
18. feb 2010

ale sak jedna ma 13 a druhy 4,5, tak oni sa uz postaraju aj o mna aj o maleho. doma napeciem pizuu, fajnovu robim, nadzgaju sa a budu spat.

beruska113
18. feb 2010

tak moj maly drzi zrkadielko, co mi stipol, pozrie sa don a vypusinkuje zrkkadlo, zase sa pozrie a dookola. to je nejaky narsic maly

klba
18. feb 2010

berus, ved mi tie nakupy aj dali zabrat, kym som veci poskusala a skoro hola z kabinky vybehovala a drobca nahanala, som ukonana ako pes aj chut nakupovat ma hned presla. 😝

dnes mame o 18, h bytovu schodzu, aj juri je uz na ceste domov aj kocik mam opraveny, ale nevyda nam cas ist pre neho, tak zajtra to vybavime. 😉

henka76
18. feb 2010

bys-pojdeš sama autom do BB?či celá family? 🙂

berus-budeš na molnoši? 😉

sasulec
18. feb 2010
helenkasabinka
18. feb 2010

ahojte bola u mna ellusy a farbila som ju,varila som 😉

malinky pokladik uz hodinku spinuska 😵

uz 4.den cez den zaspava tak ze ju dam do izby,dam jej pusinku,zavriem dvere a potichucky sama sladko zaspinka....uz nemusim byt pri nej ked zaspava 😵 ale to len cez den 😉 a to som ju ani ucit nemusela 😀 ziadne prirucky nam nebolo treba 😉

sasulec
18. feb 2010
helenkasabinka
18. feb 2010

klbka ip 😉

jajka968
18. feb 2010

čaute,

doobedie sme v znamení športu zas mali, potom doháňam zameškané, aj variť dnes bolo treba, som skladané zemiaky urobila, decká sa nevedia dojesť, olča vraví, že sa dnes vydarili, tak som rada, aj keď na zajtra asi nezostane nič a budem musieť zase variť

tak si užite beruš aj bystri na prázdninkách, ja sa tiež teším, ešte týždeň školy a potom prázdniny bud úúú, aj ošediviem asi, ale hlásia riadne oteplenie, až do +12 stupňov, tak sa bude dať aj vonku dlhšie pobudnúť, snáď sa to už nezmení, neznášam ten čas, čo je teraz, keď sa sneh topí a je všade plačkanica a blato, fúúúj, radšej nech mrzne, alebo nech je už pekne slnečno 🙂

heli, farbiť si bola, aj mne by sa už čosi zišlo na hlave vykúzliť, mám to už dlhé fúúúj a marek si praje, aby som si to dala presvetliť, čo ty nato, videla si moje tmavé háro, bude to možné??? 🙂

blaži, to si ja môžem dať ten kastrol na hlavu každý deň moja 😀 😀

decká si robia bunker, všetko hore nohami aj rukami, na čo celé doobedie upratujem, nanič 🙄

jajka968
18. feb 2010

a dnes znova ide kuzminova, 19.25, už nechty obhrýzam, tak sa tešíííím 😵 😵 a zajtra ráno dávam budík na 4-tú hodinu ráno, ide mi športový maratón, najprv krasokorčuľujú muži, potom hokej, už nech je zajtra 🙂

helenkasabinka
18. feb 2010

jajka jasne ze by sa dalo,mozeme sa dakedy kludne dohodnut,zavolas mi a dohodneme sa presne co urobime s vlasmi a kedy by som prisla 🙂

helenkasabinka
18. feb 2010

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30829520&...

takto dnes krpata chodila s dvoma dudlami v ustach 😀

bystricanka
autor
18. feb 2010

blazka....díky 😵 Pomohla si mi..už viem, kedy majú decká prázdniny 🙂

beruska...nooo....chcela by som to vidieť. Ved to bolo veľké halooo, ked to šlo do kín 😕

henka...bojím sa ísť sama do BB na aute. Asi ma Ivko odvezie a potom príde po nás. Budeme tam až 2 týždne 🙂

helka...no tebe je hej, ked ti takto sama malá zaspí. To ja musím pri nom ležať a on ma okopáva jak krumple na poli 🙄 😀

jajka...to dobrovolne vstáneš o 4 h.? Ja si pozriem len ten ranný hokej. Tuším o 6h začína, že? 😕

helenkasabinka
18. feb 2010

bys veru moja si tak zvykla uz sama zaspavat cez den a je to perfisne lebo si tak mozem kludne dalej aspon dovarit a upratat-len nech si dobre zvyky aj nadalej zachova 😀

helenkasabinka
18. feb 2010

http://pokec.azet.sk/vivien185/fotoalbumy/zauji...

pozrite si moj album na pokeci,dala som si tam torticky,ktore sa mi celkom pacili 😉

marianca
18. feb 2010

Čafte,
ty kokšo dnes som nejaká zničená....
Inak bys klbi aj ja som bola dnes v lidli . Kúpila som si také tie relaxačné podušky s guľôčkami....
Jaji ty si teda maniak na tú olympiádu...
Heli tortičky sú krásne, a kuk túto som dala urobiť ja Fifinkovi k piatim rokom
http://www.tortyodmamy.sk/?q=zvieratka/dinosaur...

helenkasabinka
18. feb 2010

Marianca ta je uzasna,ze vaaaaaaaaaaaaaaaaaau 😕 😵

marianca
18. feb 2010

Počúvaj heli a tá tvoja malá sa s tými dudlami nejak neserká. Prečo jeden, keď môže mať dva 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
18. feb 2010

ZUZKAAAAAAAAAA
prosim ta napis mi receptik na drozdovu polievku-dakujem 🙂