Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
majul koli bjakemu detickovskemu??? a tak nepredychala,sere ma to furt lebo ako logicky dovod to uviest nemozu,niekto proste potrebuje ist z anieco asi proti mne,nechapem doteraz....
berus no v utorok
karin bude tazm aj vystava"vsetko pre deti"a nic si z toho nerob,urcite nic proti tebe ko osobe nemaju....len vis jako,vosla si dverami,vykopli ta cez okno 😀 😀 😀 sorry uz si nebudem srandu robit...
majul jaaaj to som nevedela tak to este viac sa tam tesim ze pojdem kuk....kludne si rob srandy.. 🙂
karin vidis zase si o nieco mudrejsia 😵
no vidis....este ze ta mam
cicky idem ja do hajan k malej,dnes spime spolu,v telke ako vzdy asi nic neni,tak ju budem pocuvat ako mi funi do ucha....dobruuu
bruuu karin 😔
Strasne, co sa deje...vo svete aj tu 🙂 dlho som necitala, este dlhsie nepisala (vela roboty, choroba, atd, atd) a ked kuknem, ze co novuo, takmer mi cukrik zabehol 😀
Jaji, dufam, ze uz len ok dnicky su pred vami 🙂 Sarinke posielame boztek na jej krasny nostek 😀
Zuzi, pozrela som fotky (musela som, ked domyyyy tak vychvalila 😀 ) a mala pravdu, si krasna! 🙂
Majul, aj ty 🙂 sa tusim podobame na seba 😀
Karinka, ahoj, sme sa minule v kutiku "mlynianskom" videli, ale nechcela som tak zhurta, ved raz hadam budeme odbavovat oficiality aj osobne 🙂
severanka, dakujem 🙂
dufam,ze aj my sa raz osobne stretneme, no uz bude musiet byt niekedy nejake stretko
severanka toto su najnovsie trendy co na nas ficia 😀 😀 😀 😀
Zuzi,
sak Ty mas tolko tehu veci, co je nemam dokopy v skrini.
Majul, tebe ja verim 😀 😀 😀 😀 takze sme in? o, boze! 😀 tak podme byt aj V 😉 .I.P 😀 😉
Zuzi, bola by som velmi rada 😉
berus, ake tehu veci, to vsetko mam univerzalne , sa snazim take kupovat nech je dobre teraz aj potom, sa pamatam, ked sme krstili Patka a ja som nemala co na seba, vsetci tam boli nahodeni a ja co som vs krini ponachadzala, tak teraz sa chcem toho vyvarovat a kupujem vsetko elasticke, natahovacie
severanka neprezraaaaaaadzaj aby od nas neokukali 😀 😀 😀 😀 ja som v tejto nr teme a bohato mi to staci 😀 😀 😀 😀 😀
ale Majul, nebud taka skromna 😀 😀 😀 co by sme trocharili, ked mame na viac? 😀 😉
severanka no ja netrocharim ja len stem byt za peknuuuu 😀 😀 😀 😀 😀
z celeho kona sme najkrajsie, co ti poviem? 😀 😀 😀
baby baby 😀
severanka nos ak ja si tez myslim ze krajsie baby nenajdes 😀 😀 😀
severanka, a to si este mna nevidela.
Jaj zeny, moj muz prisiel z ochutnavky vin a vo veselej nalade skonstatoval, ze Luki ked spi, ma pery jak Angelina Joli ci jak sa pise. Som skoro umrela z neho.
baby ale co tam po krase, ale co ta dusa 😉
berus 😀
a charakter to je, priniesol aj mne ochutnat s takeho upatlaneho pohara. joj sak ma lubi.
no tak to mas zlateho muzika
no berus asi moc ochutnal tooho vina 😀 😀
jaaaaj ze dusa,nooooooooooo 😀 😀
no mam, som sa kriticky pozrela na pohar a spytala, ci iba on z neho pil. Ze ano. Ale ruz tam nebol, tak je dobre. no idem , ale uz vazne papa
Zuzi, som samozrejme myslela na dusevnu krasu 😀 😉
Berus, aale videla 😀 😉 pod byt aj ty V.I.P 😀
baby uz nespominajte tu vip lebo furt ma napadne ta skareda pamela anderson s tymi umelymi melonmi a ten jej priblby serial takze ze by temac podla toho priblbleho...
majul 😀 😀 , ze pamela anderson

berus keby si poradne citala udalosti na fb tak by si vedela 😀
a karin uz si predychala ze ta vykoli z temy kvoli mne? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀