icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
18. apr 2010

Ahoojte,taak som vas docitala,sa mi normalne hlava mota a ociska ixom dixom idu,au au.. 😖
Vcera mi bolo dost blbie,nadcha ma lapla ale neskutocna,oci som ledva drzala otvorene,hlas mi odchadzal,ale dnes je uz lepsie..
Bola som este s malou doobeda v maxe dokupit daku papanicu a poobede bola taka mrzuta a chytala si pravu stranu najprv usko,som sa zlakla,ze prievan schytala,ale sak som ju nababusila a rano bol oki,tak som ju chcela vyluftikovat,no nakoniec asi zubok,lebo si pchala potom rucku do pusy,teplotu len mierne zvysenu mala,tak som letela do vane,ze keby bolo treba vecer utekat na pohotovost,alebo do nemocky,nech nemam vlasy mastne,dala som jej aspon sirup od bolesti aj ke teplotu nemala,ale aj od bolesti pomaha a ona baterka krpata chytila druhy dych,po 10 minutach ju nic nebolelo a odvtedy nema ani zvysenu teplotku ani bolesti 😵
Velkee Dakujem Klbka,za vcerajsiu poradnu 😔
Zuzi krasna tehulka 😵
Jajka tak Sarinke sa uslo boliestkove, klopkacky supeeer 😉
Dupi,krasna izbietka,aku oranzovu mate dievcene,lebo ja zvazujem a chcem si dat vymalovat,tak dajte typy znacku farby a odtien 😉 kujeeeem
Domy vydrrrz 🙂 budu euraciky 😉
Majul,severka,vcera ste mali skvely debat,som sa rehnila 🙂 😀
Klbocka cest praci cicka,keby som zdrava tak ti letim na pomoc,skoda zaclon,ale vy mate aj bez nich krasny bytik,naozaj! 😵

sasulec
18. apr 2010

inak dievcence co mate vsetky s tym pranim,nenormalne mam vycitky,ze ja neperem,ale vcera som 😀 aj to sa rata 😕 😅

sasulec
18. apr 2010

Baby mame novinku,mla si uz doviahne na klucku a vie si aj otvorit vsetky dvere,teraz sme na to prisli,len sme kukali s babkou na seba jak puki ked sme malu poslali do kupelne pre prachovku a ona nam ju doniesla pekne 😵

helenkasabinka
18. apr 2010

sasul kolko mala meria?moja mala meria 90 cm,vcera sme ju merali 😉

sasulec
18. apr 2010

,,mala si dociahne,, som chcela napisat
utieranie sklenneho stolika je jej NAJ oblubenejsia cinnost 😵

sasulec
18. apr 2010

88 cm prave som ju merala 😵

sasulec
18. apr 2010

104cm je to od klucky po zem,som to merala,lebo na obyvacke si neotvorila a na kupelke hej,ale meraju rovnako obe,takze do kupelky ma asi vacsiu inspiraciu, ako do kuchyne hehe 😀

sasulec
18. apr 2010

ale co je horsie,vedeli sme ze dociahne na vchodovu klucku,lebo tam mame prah,ale zacala experimentovat aj s klucikmi a ja ze mam do puberty pokoj a to aby som striehla aby mi nezdrhla z domu uz vcul,ach jooo 😕 😅

dupinka
18. apr 2010

veverca: myslíš tú žabu? To je z Ikey

dupinka
18. apr 2010

jáááj, tie vákuové vaky: tie sme kúpili v Metre. 😔 Sorry, čítam narýchlo popri Pribináčikovi.

sasulec
18. apr 2010

ja som ich kupovala v polygone v tv shope 😉

jajka968
18. apr 2010

čafte,

u nás sa už spí 😅 , marko bol kapúto a sárinka tiež, lebo doobeda s dedkom po vonku lietala a pobede s nami, takže je tu tichooooo, nepredstaviteľné 😝 . olivka je u našich, aj mi tu chýba 😒
jáj baby pomoooc, mám problém kúpiť olke topánky, lebo detské číslo 35-36 je jej malé a dospelácka 36 je zas veľká, dnes sme odskúšali xy topánok a nič ☹ , už som fakt na nervy z toho, neviem v čom pôjde asi v papučiach 😠 . ešte chcem do maxu behnúť, tam je garfield a tam som jedny vyhliadla, ale v centre, ale tam mali už len malé čísla, snáď niečo kúpime, lebo už fakt neviem
musím aj marka pochváliť, tak sa nám rozrečnil a nezastaví sa, pekne už aj povie ako sa volá, sme sa dnes narehotali na ňom, lebo obľúbené slovo má báger, tak si povie že je mavko beber bader 😀

dupinka, tebe tie vákuové vrecia fungujú, lebo ja som už aj v metre kúpila aj v tej tv predajni a roztrhali sa mi, som nervy mala, prvé použitie ok, ale nasledujúce už ništa 😠

sašul, tak vy už aj dvere otvárate, jáj toho sa hrozím, lebo spálňa samé nástrahy, balkon, komoda, mastičky a rôzne serepetičky, to už máme nacvičené, že dvere sa hneď zatvárajú, už aj sám drobec príde ohlásiť, že dvere treba zatvoriť. sa obávam tej chvíle keď príde nato, že sa dajú aj otvoriť

domy, nebola si dnes náhodou na čermáni 😕 , sa mi zdalo, že som ťa zahliadla v mužskej spoločnosti 😅

sasulec
18. apr 2010

no veru sa mi snaucila otvarat,ale obyvackove sa tazsie otvaraju,tak do kupelne zatial chodi a do spalne som este nezistila,bo tie mavame pootvorene skoro stale,ked si prikurujeme 🙂
a strngala minule aj s klucami tak to bude fasa ked mi zacne von vybiehat 😒 ale tak zatial mam pod dohladom,ked je niekde dlho ticho tak ju idem kuk,bo to u deti tradicne nevesti nic dobre,minule sa tak hrala v domceku,normalne som tam nabehla jak kuklac,ale nic nekale len sa tisko hrajkala 🙂
No a mne tie vrecia z polygonu vydrzali,az na jedno,som nasilu zasuvala rolldoor a roztrhla som ho 😖 Mam ich uz 2. rok 😉
No idem dieta vykotvit,bo hromy blesky lietaju z kupelne 😵

zuzana76
18. apr 2010

ahojte

my sme konecne uz doma aj s krpcom

dupinka, ja som vtedy , ked boli veci dost spinave, tak som tam frcla taky gel Ariel proti skvrnam- je v takej zelenej flase , / ten Vanish to vobec nepomahalo/ ale tento Ariel bol dobry, to som naliala na tu svrnu bud hned ako zaspinil a trochu podrhla, aby skvrna zmizla a nechala vysusit a potom oprala normalne s detkymi vecickami, alebo som tam dala ten ariel az tesne pred pranim, podla situacie, samozrejme ze vsetko mi uplne nevyslo, aj struhane jablko bol des-bes tie skvrny, alebo som oprala velmi zaspinenu vec najskor s nasimi vecami s normalnym praskom Persil, alebo Ariel a potom este s detkymi vecami s detskym praskom- ono Lovela, tym ze je taka jemna tak vela nevyperie

zuzana76
18. apr 2010

no a dnes som kupila oficialne prvu vecicku pre babtko, taku tyrkysovu mikinku, taka je chutnuckaaaa 😀 😵

zuzana76
18. apr 2010

mne tie vakuove vrecia tiez nefunguju 😔

zuzana76
18. apr 2010

tak ale mam tam tie vecicky, ale nie je odsaty vzduch

sasulec
18. apr 2010

ako to Zuzi? 😕

zuzana76
18. apr 2010

co ako? ze to nefunguje? neviem, ale to su take cudne vrecia

zuzana76
18. apr 2010

ani neviem odkial su, lebo to mam darovane

jajka968
18. apr 2010

zuzi, foto, foto, foto mikinky 😵

ináč, neviem či si pamätáte, ale dakedy dávno existoval prací prášok že ariel kids, to bol nezmar, mne vypral všetky škvrny, trávu, jablko, kakanice, proste všetulinko všetko, potom ho u nás nebolo dostať kúpiť prestali ho distribuovať na sk, no a keď sme boli v rakúsku tam som ho normálne kúpila, ale to bolo už vyše roka dozadu, takže zásoby došli a už ho net 😒
a ten ariel gel na škvrny býval zo začiatku super, ale mne už nefunguje, som to aj kupovať prestala, to isté aj vanish
mne sárinka jedno veľmi pekné tričko s čučoriedkami poflakovila, nech to perem ako chcem stále je to tam, jáj to mi až do plaču bolo

zuzana76
18. apr 2010

jaji, odfotiiim , ale asi az zajtra, teraz mi tu este krpec brnka po PC, nejako sa nam vyspal v aute 15 minut a nejaky je culy 😀

sasulec
18. apr 2010

tomu verim jajka doverne poznam,ked ja hu vyfintim,ked ideme na navstevu nech je heeerecka a na navsteve jej bachnu do ruky daku uzasnu coko,alebo ovocie,co sa neda vyprat,alebo dzus s ktorym sa obleje,ona sice vie pekne pit,ale ked sa na to sustredi,lenze ked sa pred niekym predvadza a tolko otaca pohar kym na dno nevidi alebo kym sa neobleje a nevezmem jej to 😖

sasulec
18. apr 2010

neskutocne sa mi pacia tie vitekovej vlasy aj ja cem!!! ☹ 😅

majulcek
18. apr 2010

klbi sak skrat aj zaclonu o tych desat cm pripade viac mozes aspon na parapetnu dosku nejaku cacku macku dat a co sa tyka zavesu z toho co ti zostalo usi dva pasy ,uviaz na zaves a ten pripni na stenu,vies co myslim? 😕

zuzanakarolinka
18. apr 2010

čaute babuly, moc toho nenapíšem, pretože tancujem a manžel chce niečo robiť do roboty, tak ho musím pustiť

zajtra sa ozvem, keď doobeda bude malá spinkať,

majte sa pekné a dobrú nocku

jajka968
18. apr 2010

zajtra na nás myslite a držte palcošky, ideme ráno na preväz so sárinkou a kontrolu, či to nemá zapálené 😒

som taká hladná jak vlk, jáj tuším idem do postele, lebo pôjdem chladničku navštíviť 😠

domyyy
18. apr 2010

ahojte 🙂 tak bicie sú už na dome 😵 v utorok to príde kamarát poskladať a naladiť 🙂 tešííím sa 😀 😵

jajuš....veru bola som na čermáni v mužskej spoločnosti 😅 😅 a ty si kde bola? 🙂 inak ten chalan je náš klávesák 🙂 😉

jajka968
18. apr 2010

domy, ja som sedela v buse v 10 😅
tak bicie už máš, to nás budeš zanedbávať teraz, čooooooooo, budeš len búchať a búchať 😕

karinka
18. apr 2010

ahojtee

tak ja len hlasim ze navsteva odisla pred osmov,takze mam dost,riadny az na rano ostanu,idem k malej zalahnut...

jajka ,tak nech kontrola dobre dopadne tfuj,tfuj

peknyyy vecer