Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte zenuchy 😉
Sa hlasim die karte mam doma tak ma caka zabijackova streda,musim na 3 miesta stihat ist 😝
Dnes som malu nechala s baby,sli do robotky eurace zarabat a ja som sa vychystala na chrenovu do polykliniky,doki ma poslala na usno krcno nosne,ze pred alergologiou by som mala absolvovat,no ja som povedala ze doki mi kazala len kau a vyenny ak sm zvdaa ci ma posle v stredu naspat na chenku sa asi okotiiim 😀
No a urobila som si radost,som zohnala v tescu Maaju,ste mali vidite tie rozziarene ocka,ze Maaaaajaacos trvalo asi 5 minut a potom schmatla maca kamaata a bolo,hehe,dorka moja 😉 😵
este som jej kupila kolky,ma tak napadlo,ze ked budeme chodit do parku tak sa deti zahraju,hehe 😀 som ja ale kolegialna,vsak? 😅
Klbka a vidis,dnes mi nic nieje,trochu este sice chuchmem, ale v pohdke, je aleria,bola som v parku a krasne tam vnal jeden strom,tak mi zakrutilo nosom az som to schytala a celu sobotu som smoklila 😖
Aj mala je oki,nekycha,nesopli,tak po troske vetrame,chuda dlllho jej bolo cez vejkend doma 😅
Oprava 😕 ze mi doki kazala len kartu a vymenny listok, tak som zvedava ci ma posle naspat na chrenku
mi blbne klavesnica,chnapackujete 😀
Caute, baby 😉
ja len tak narychlo...vo stvrtok som urco v mlynoch 🙂 teda ak sa nieco nepredvidane neudeje...
karin, ja som bola ta, co chlapa nechala s malou a isla si po svojom 😀 moja mala a tvoja mala sa tusim uz aj zoznamit stihli 😀 herecky 😀
dufam, ze sa stretneme viacere, bolo by to fajn 😉
pekny dnik
😉 Ahojte mame 5steniatok 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Jej lela super potom ak bude casu nafot a hod to musi byt krasne take male klbocka 😅
caute, boli sme zo susedkou a nasimi drobcami v meste a v parku, juj super bolo, ale si ti drobci rozumeli 😵 , vsetko po sebe opakovali a kam siel jeden aj druhy za nim. 🙂
My sme pokecali, dobre to padlo, vzdy len par slov pred domom prehodime, ale asi castejsie spolu na prechadzku vyrazime. 🙂
V Lidli som si kupila nejaku kozmetiku na plet, som zvedava ci mi to trosku pomoze, mam to fakt otrasne, aj v DM-ke som este dalsie drobnosti pokupila, potom sme isli k mamine na obed a teraz drobec spi, ja vegetim na balkone a Juri troni za pc v obyvacke a strazi byt. 😉
jajus a kde si bola na chirurgii, na Klokocine uplne nakonci? Ja som bola z drobcom tam, maly vtedy dostal gastan, taky vyteseny bol, ten starsi doktor to s drobcami vie. 😉
Lela super, tesim sa s tebou. 😵 😵 😵
Karin dodatocne VSETKO NAJ. 🙂
sašul, choďte bez nás, olča píše zajtra z angliny test, učíme sa, ak to stihneme do nejakej normálnej hodiny ti brnknem, či ste v meste ešte 😒 , takže aj max na dnes padá, ma porazí, skočím iba do mlynov a kúpim už hocičo ☹
klbi, v nemocnici sme na chirurgii boli, nie na klokočine, to od ruky, busom sa trepať. tu mali decká zážitky, sanitky 😅 , ale nie, radšej sa vyhýbať tým miestam 😖 . veď drobec sa od stavby ani pohnúť nechcel, nabudúce ho asi k plotu priviažem 😀
lela, tak už šteniatka máte 😵 😵 , som aj ja zvedavá na foto
idem olču skúšať, tak pa zatím 🙂
oki my ideme budeme na pesej ozvi sa papa
a kde ste vsetci, uzivate si slniecka co? 😉 ja cakam kym drobec vstane a frcime na prechadzku. 🙂
kočky ahojte 🙂 my už domka z beňadiku, teda prišli sme ešte o 16tej ale kým som vybalila, práčku narvala, večeru nachystala a drahého si do roboty odprevadila 😝 dnes ťahá 12tku, išiel na 18tu a do rána do 6tej bude 😔 u nás sa už spinká, krpec bol uťahanýýý z toho pobehovania po dvore 😅 inak, pekný víkendík za nami, sme si užili že sme boli pekne spolu všetci traja 😵
zajtra ideme s alexíkom doktorke - na prehliadku 5-ročnú a budú ho aj očkovať 😝 na 11tu máme prísť, potom pôjdeme kuk alexíkovú krsnú, vraj máme prísť na obed že uvarí nám niečo dobré 😅 😉
zuzka veľmi ti to pristane 🙂 😉 a kde máš tie kg navyše? 😕 😉
lela super že už máte šteniatka, gratulujem 😵 🙂 musia byť krááásne 😎
už ani neviem čo som komu chcela, tak len pekný večer všetkým 😉
Zuzka mas krasne fotecky a ty vazne riadna kocka a tehotenstvo ti teda pristane 😵
Ahojte!
My sme dnes boli od pol tretej do pol siedmej vonku, najprv s kamoškou a jej malou Amelkou, potom s tatkom na kofole. Mali sme ísť s Heli na zumbu, ale nakoniec nič z toho, škoda. 😖
To vo štvrtok je stretko či čo? My ideme vo štvrtok dopoludnia na pľúcne kontrolu ramienka, čo sa drobcovi zapálilo to očkovanie po TBC, mal tam hnis, vytláčali mu to, keď mal pár týždňov. Tak dúfam, že nám zase nebudú brať krv z hlavičky. 😒
Any, nech zajtra prehliadka dopadne Alexíkovi na 1***** 🙂
dupinka skoda,ze dnes nam to nevyslo ☹
ahojte
ja som sama domaaaaaaaa, pomoooooooc , strasne mi chyba muz a to len dnes rano odisiel a zajtra v noci sa uz vrati 😀
su na vystave v Mnichove
my sme mali pekny den s Patkom, isli sme na obed do restauracie, dala som si menu a Patkovi polievku, najskor sme teda do mesta vobec nemali namierene, ale isli sme do " nasej" skolky podpisat rozhodnutie a nesiel nam odtial ziaden bus, tak sme este presli peso na stanicu a odtial busom do centra a tam sme zakotvili v restauracii, lebo sme boli uz obaja strasne hladni 😀
dakujem za pochvaly
any, ved tie 3 kg ani nemozu byt vidno, ved to je len plodovka, maternica a babo
heli, no veru, kazdy mi vravi,ze dobre vyzeram a navyse kazdy mi tipuje chlapceka, aj cudzie tety u lekara, dnes taky straznik v Mlynoch co tam strazi tie veterany, Patko sa chytil tej retaze cim su ohradene a hned pribehol taky stary ujo a hned : " Chlapcek no nechytaj tie retaze, lebo ked to spadne, mamicka sa nedoplati a bude musiet predat braceka 😀 "
poobede este raz skolka, lebo sak doobeda nam nik neotvaral an zvonenie, krpec uz umrnacny, zunovany, chcel sa doma hrat s autickami, ale prisli sme tam, tety ucitelky ho vzali aj dnu a patko hned - A vlacik Tomas, a co ja viem co este, ani nechcel nakoniec odist odtial 😀
zajtra sa ideme dat ostrihat, teda len jeho, lebo v sobotu na solave nech je pekny
klbi a co mas s pletou? nebola by lepsia prirodna kozmetika? mne tu flakatu tvar co som mala teraz vyliecil ten krem, co mam v albume a davam si to aj na brucho
tak čo vo štvrtok?
inak čaute
my už spinkáme, cez eň sme boli celé poobedie vonku, pekný deň bol z toho napokon, no veď inak našťastie a chvalabohu, lebo ráno to vyzeralo všeli ako len nie pekne
zuzi ty si dobrá, a ujo v mlynoch bol tiež podarený 😉
jajka, tak hlavne ze to na chirurgii dobre dopadlo
sasul, ty mas alergiu? aj moj muz, no a teraz to mal fakt hrozne, ale on to uz ma nabeh na astmu
zuzi, veru, rano to nevyzeralo nejako vludne, my sme sa aj dost naobliekali tak sme psotupne potom vyzliekali vrstvy zo seba
maca, z teba aka babica je, ze pomahat yorkshirke 😀 , tak nech to mate cim skor a stastne za sebou a steniatka nech su zivotaschopne
lela aj vam gratulka k steniatkam
zuzka 😀 😉
Ahojte,ako ako? my sme si urobili super popoludnie s kamoskou a jej Sebuskom,hodim foto,deti boli zlate,by clovek neveril kolko radosti budu mat z holubkou na namesti,potom potanovali na podiu,potom sme sli kacky kuk a papa domkov,este som stihla zemlovku upiect,trocha pospratat,aj sprsku a celkom som zmordovana,idem kuk panelacik a show dance 😉 😀
Zuzi svetovy ujo,ako to frisko poriesil,by clovek nepovedal aky prakticky muz,heh bol moc stary? chi chi 😀 😀 😀
dobry vecer
dakujem za gratulacie bab
severenka,no myslim,ze takych tam bolo via,takze netusim.......aky si rocnik??tak podla veku davam dokopy tvare
baby a ten stvrtok teda vam vyhovuje??my by sme sa pridali,mam aj kamosku s malou co by mozno sla,lebo v piatok chcem ist na tu detsku vystavu..
sasul, no daaaaaaaaky dochodca to bol, co doma nema uz co robit a do coho pichnut, sak to poznas 😀
jaj vy mi ale robite chut na tehu brusinko 😵
zuzi, šak to, že neni do čoho pichnúť, a možno ani čím, čo ty vieš?
na výstavu sa chystáme aj my, vyjadrite sa k tomu štvrtku, ja prídem, karin tiež aj z kamoškou a kto je ďalší?
sabi a čo je jaký problém, pome na to aj ja chcem, čo sa budem robiť, nie?

ajojte,
hlásim sa zmorená, od rána na chirurgii, na rad sme prišli cca o 11-tej, sila, lebo vo vnútri sme boli asi minútu, to už aj s tým, že taký starý dokino decká do nebies vychválil a aj maminku, po tých zástupoch starých babiek a chlapoch sa mu asi mladého mäska zachcelo 😀 😀 , ale milý bol, máme zas vo štvrtok prísť, to chodíme na viac kontrol ako s rukou zlomenou 😕 , ale rozhodla som sa, že pôjdeme v piatok, marek už bude doma, tak bude na drobca dozerať.
a vonku je super teplúčko, ráno to všelijako vypadalo, ale super sa vyčasilo 😉
karin, tak narodky si mala, síce po funuse, ale aj tak všeeetko naj, naj, naj 😉
maca, tak už rodíte, aj ja chcem yorkshirka, ale máme shitzu, tam možno niekedy 😀
heli, ty mi tu len chute robíš a ja som už tržnicu nestihla, lebo som domov letela rýchlo navariť a drobca haji dať, ale zajtra isto pôjdeme
no a my tiež nabitý týždeň máme, jáj v piatok krstíme