icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
19. apr 2010

zuzkakarolinka no veru,tak podme na to 😀

any23
19. apr 2010

zuzi, hi hi aký zlatý bol ujček 😀 😉 ozaj, aj tvoj malinký máva také štikútky? 😕 naša má často, aj teraz má 😅 som teraz papala vianočku s maslom a s džemom tak asi jej chutilo, asi sa nahltala vela vody a teraz štikúta 😵

zuzi, heli tak čo tu ešte robíte, šup šup za mužíkmi 😉

zuzanakarolinka
19. apr 2010

sabi, samé?

ale ja to myslím vážne

zuzanakarolinka
19. apr 2010

ja už utekám, tak čaute zajtra

zuzana76
19. apr 2010

any, zatial stikutku necitim, ale to asi neskor, v neskorosom stadiu, patko maval stikutky

any23
19. apr 2010

alex tiež mával štikútky dosť často, teraz som asi tak pred 2 týždňami prvýkrát pocítila že sa jej štikúta 😅 😵 a štikúta často 😝

helenkasabinka
19. apr 2010

zuzkarolinka aj ja to myslim vazne 😀 ale ja mam prvy termin na babatko v maji ,ja mam vypocet od Jonasa a aj klba sa k nam pridava,aj ty sa tento mesiac koncom mesiaca zacinaju snazit o druhe miminko 😵

zuzana76
19. apr 2010

any, ja som uz taka nedockava, ale najlepsie, ze ked sa narodi, tak budem iste taka vycerpana, ze si budem vraviet, ako bolo dobre, ked bol v brusku 😀

ale teraz by som ho tak chcela vystiskat, vyobjimat, moje zlatko

helenkasabinka
19. apr 2010

no moja Sabínka mavala veru moc casto stikutky v brusinku a aj potom mimo bruska 🙂 😉

blazka24
19. apr 2010

ahojte holubienky moje, som tuneky nakukel ..........................haloooooooo kto tuuuuuuuuuu

zuzana76
19. apr 2010

ja som tu, ale mala by som ist uspavat 😀

blazka24
19. apr 2010

zuzka uspávať? no u nás som to zariadila tak,že ak spať nechce nechám ho skákať ako stepnú kozu až kým sa neunaví.........zaberie to vždy že väčšinou zaspí do pol hoďky ale ako odnaučím to vstávanie o 2,40 a 4,20 to vážne netuším...........

helenkasabinka
19. apr 2010

ja malinku neuspavam uz od februara..aj cez den jej dam pusinku,dam do postielky a sama zaspinka pekne 😉

any23
19. apr 2010

heli, alex má štikútky často ešte aj teraz 😝 hlavne keď sa tak nahlas schuti smeje, ako hrkálka, tak potom sa mu vždy začne štikútať 😝

zuzi no ja sa tiež už neviem dočkať 😵 tak strašne sa na malinkú teším, už aby bola s nami 😎 aj keď isto budem unavená, nevyspatá, ale moooc sa na to teším, aj na tie prebdené noci...

helenkasabinka
19. apr 2010

any aj moja tak isto 😉

malu som okupkala a aj ostrihala som jej ofinku,uz ju mala riadne dlhu 😕

zuzana76
19. apr 2010

blazka,sak aj ja ho necham, nech sa unavi, my sme uz aj v posteli boli a zaspavali, ale ako na potovru volal muzik z Mnichova, tak ja som vyskocila z postele ako zerava a patko sa smozrejme prebral a to tak, ze este dalsie 2 hodiny sme pobudli hore, uz o 19.30 sme zaspavali, tak ideme druhy pokus 🙂

blazka24
19. apr 2010

any takto štikútkujete? no krpec štikútal v bruchu a aj v skutočnosti bol ochotný neprestať ani po mliečku a asi ho to baví lebo to robí doteraz a čaj odmieta a hrá sa sám s hračkou a len ho tak nadrapuje.............už mu to asi prestalo aj vadiť 😕

heli ale šak Sabínka je veľká slečna ale tento môj veveričiak naspídovaný nie a nie spať 🙄

blazka24
19. apr 2010

zuzi - toto si pamätám z dnešného doobedia, poslala som starého po plienky /mal ich kúpiť cez víkend ale šak čo by ma nenas.al a nekupoval nič, ved bol doma sám tak si nebude strpčovať život nákupmi/...............koooooooooooonečne som ako tak uspala krpca a ležíme reku paráda už dýcha pravidelne už je na najlepšej ceste zaspať a vtom telefoooooooooooooooooooon a muž sa ma pýta, snád si malého neuspávala? skoro ma porazilo a malinký vypleštil oči, začal sa smiať a už robil artistu po posteli a bolo po spaní 😠

helenkasabinka
19. apr 2010

blazka ved jasne-Riško ma este cas na take uspavanie 😉

zuzana76
19. apr 2010

uz spime davno, akurat ze uz sa aj mne drieme, asi idem k nemu , papa

klba
20. apr 2010

bre ranko. 🙂
vcera nam majstri stihli dokoncit stupacku, 😵 u nas mali najmenej roboty kedze nad nami nemuseli tahat rury o poschodie vyssie, lebo sme posledny byt, ani celu stenu nedavali dole ako u susedov,
hned som volala tomu panovi co robia prerabky bytov, ma nam robit tu zadnu stenu, dnes to pride omrknut, predtym mi cinkne, ja sa zatial pustim do upratovania, ani neviem kde zacat, taky je tu vsade bordel 😅 😝 , aj podlahy, kupelnu a wc treba poriadne umyt,len dufam ze mi neodpoja vodu, kedze este robia dve dalsie stupacky. 😅

vcera vecer sme boli cela rodinka v meste, prevetrat motorku 🙂 , malemu som ju kupila k narodeninam, ale nevydrzali sme a museli sme ju otestovat, veru mali sme co robit, doslova sme za drobcom utekali, riadne rychlo na nej jazdil, darcek mal teda nevidany uspech, 😵
ani domov sa Simimu nechcelo, s velkym placom sme sa vratili, tak sme mu dali doma bojovu ulohu nech si poumyva motorku, to ste mali vidiet ako ju s handrickou pucoval, stale si pytal handru namocit a este este vykrikoval. 😀

zuzi, pojdem kuk do albumu, 😉 inak vcera som v Lidli nakupila prirodnu kozmetiku, vcera som mala kremikovaci vecer, mam zavazok ze sa budem o plet viac starat, dost som to zanedbala, 😝 kupila som si krem na okolie oci, hydratacny krem, denny aj nocny krem, peeling a v DM-ke vodu na odlicovanie oci, gel aj krem na na odlicovanie, tak som sa vecer kremikovala 😉, ktovie kolko mi ta snaha vydrzi. 😀

veverca
20. apr 2010

Dobré ráno 🙂
My sme mali včera rozlietaný deň. Doobeda s mužom po nákupoch, Táničku sme k svokre odložili a cestou domov skočili do číny na obed. A stretli sme Sašulovie dievčence. 😉 Saška maca stískala, ale aj novú Maaaju som videla. 😀 Poobde som zase bola po nákupoch s maminou a Gabkom- niečo k narodeninám mu chcela kúpiť. A videla som Jajku s detičkami.
Dnes musím ísť do roboty zaniesť nejaký papier, tak budeme výletovať s Táničkou.
Klbi- no akí šikovní boli majstri nakoniec. Teraz ešte ponaháňať tých, čo ti to dokončia a budete tip-top. Akú motorku ste Šimonkovi kúpili?
Toľko krémikov si nakúpila, že budeš krajšia ako Snehulienka v lese hlbokom 😀
Helka, Klbka a to ste si dali počítať Jonášovi, aby vám vyšlo Chlapček alebo dievčatko?

klba
20. apr 2010

inam s mami sme dospeli k jednej veci, zo zavesom nebudeme spekulovat, nadsit sa tam neda, bolo by to vidno, je to jemna priesvitna latka, keby pred to zasitie nasijeme dalsi kratsi pas bolo by to nemoderne, je to totiz rozdiel 20 cm oproti zaclone a sice mi este zostal pas 1,5 m x 2,95 ale to je na prehodenie cez garnizu a je to skoda znicit.

Problem je v tom ze tie pozdlzne pruhy boli navinute v predajni po sirke nie na dlzku, museli sme spekulovat kolko metrov nam treba aby pruhy po zaveseni viseli na dlzku a tvorili ten prelinavi efekt z bledozltej do bledozelenej, este sme chceli z toho aj ten pas na garnizu, tak to bolo trochu komplikovanejsie, aj viac metrov sme potrebovali ako ked sa kupuje jednofarebna zaclona a tu to bolo este aj opacne navinute, tak bol problem aj pri strihani. 😒

Nakoniec sme vymysleli ze zavesime tu tycovu garnizu, teraz mame tu klasicku, ta zacina od plafona cize az hore a rozdiel medzi oknom a vrchnou stenou je zhruba 30 cm, cize by sme mali este nejake cm k dobru, len este musim spracovat Juriho nech mi namontuje novu garnizu, co mam uz dva roky odlozenu na skrini, on sa boji ze ked da dole staru odpadne pol steny 😝 a mami by skratila zaclonu o 20 cm a tym by sme sa dostali zo zavesom na rovnaku dlzku. 😉

veverca
20. apr 2010

No aké ste vy vynaliezavé. 😀

klba
20. apr 2010

ahoj vever 😵
no aj ja sa diovim ako postihali 😵 , teraz este nieco dorobili, ale uz odisli, aj vodu vraj mozem uz pouzivat, tak hoir sa na upratovanie 😉 .
a jonas vypocita aj pohlavie, vyskusam babu a ak sa nevydari nevadi, myslim ze simimu by bodol viac partak, aj ked snaha o babu bola, ale potesim sa ak bude aj chlapcek, hlavne ze bude mat simi surodenca.

a motorku len taku plastovu, vpredu jedno koliesko a vzadu dve, v Tescu som kupila, nevydrzala som, narodky sa blizia a nerada odkladam na poslednu chvilu. 😉

a inak kupila som v DM taku vodu na odlicovanie oci, hned som si na teba spomenula 😉 , je to super, vobec po tom oci nestipu a ide to rychlejsie dole ako s mydlom a myslis tu zlu carodejnicu co furt kuk do zrkadla? lebo na snehulienku uz nedospejem, jedine ze by som sa znovu narodila. 😀

klba
20. apr 2010

idem off, vybijam sa. 😀 😝 😔

zuzanakarolinka
20. apr 2010

no čaute, my už spinkáme, takže ideme na to 3, helenka, klbka a ja, vy dávate na Jánoša, mne poslal taký blud, a vôbec mi to nepomohlo.

klby aj nám robili stupačky ešate pred vianocami, čistá katastrofa, ešte raz to robiť, už nedovolím,

veverca
20. apr 2010

Stískam tu Táňu a hovorím jej- takto silno ťa ľúbim- a ona že "ja ťa slabo lúbim".... nevďačnica jedna 😀

beruska113
20. apr 2010

ranecko,
nam vcera prisiel balik, druha uni vlozka do kocika a lampa s odpudzovacom komarov, lampa je dobra, uvidime, co na to v lete komare poveia

veverca
20. apr 2010

Beruš, aká lampa? My dávame ten Raid do elektriky a celkom zaberá, ale nepáči sa mi, že to dýchame aj my.