icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
20. apr 2010

tusim reer, to len vydava nejaky zvuk. ved ja som tpo preto kup ila, sme aj my raid pouzivali, ale kvoli malemu som kupila toto. 10,50 to stalo a dava take slabe svetlo, tak som zatial spokojna

veverca
20. apr 2010

Kde si to kupovala?

karinka
20. apr 2010

bre ranko...

tak my sme dnes buvali do 8.15,medzitym len pred 6 papala

ake mate dnes plany?ja este neviem ani sama co,malej asi neico urobim papkat,zavolam kamoske ze co vymyslime

zuzanakarolinka
20. apr 2010

baby dnes by sme sa chceli stretnúť, čo vy nato? na chrenke, dobehnite?!!!!!

beruska113
20. apr 2010

o chvilu napiseme kedy a kde presne

beruska113
20. apr 2010

luki tu hadze po zemi CD, keby muz videl, ukrizuje ma.

karinka
20. apr 2010

berus ja som akurat volala do toho obchodu,nikto to tam neberie,tak tam asi pojdeme

beruska113
20. apr 2010

a co tam chces kupit? ja som objednala, tusim 3,50 ci kolko bolo postovne, to za benzin dame viac , keby tam idem.

beruska113
20. apr 2010

karin,
dnes nepirdes?

STRETKO: 13:30-14:00 pred Lidlom na Chrenovej.

beruska113
20. apr 2010

Idem ja a Zuzanakarolinka. A luki a Karolinka. 🙂

veverca
20. apr 2010

beruš, dík za link

zuzanakarolinka
20. apr 2010

baby dojdite? dnes to vyzerá na pekný deň, pokecáme, môžme sa staviť na džús a ta je kopec preliezok aj pre väčších, bude dobre, uvidíte?! 😉

karinka
20. apr 2010

berus...no pre nas je stretko skoro,to sa zobudi a bude papat este
chce mamina malej k dvom rokom kupit kocik pre babiky a maju tam perfektne,tak asi dnes pojdeme tam

beruska113
20. apr 2010

fiha, tak kocikovat bude Tamarka. Tak vyberte pekny. No som zabudla, ze vacsie deti vtedy buvaju. Inak aj Luki bude vtedy, teda dufam, lebo inak v kociku dlho nevydrzi. A potom sa mame este s kmotrou stretnut, tak ho aj svihne, lebo uz by len chodil, aj ked to nevie. No idem varit. papa

dupinka
20. apr 2010

Ahojteee!

tak my neprideme. ☹ Je to pre nás skoro, drobec ešte bude spať. V noci mal teplotu 39°C, tak uvidíme, ako cez deň, zatiaľ je v pohode.

karinka
20. apr 2010

baby ja by som prisla,len mala aj neskor stavala,takze,mrzi ma to.....

berus veru bude,uz jeden mala,co dostala na vianoce,len Milan ho pokazil,takze uz ma len stary po mne....

karinka
20. apr 2010

no baby peknyy den

idem do toho obchodu,potom vam poviem jake to je a co maju

majulcek
20. apr 2010

berus ,zuzka karolinka ake preliezky myslite? 😕 kde?sak aj by sme s hanci dofrcali ked len tutok bo my sme bez kocika takze na dlhe vzdialenosti nemozme 😝

helenkasabinka
20. apr 2010

ahojte ja som len nakukla 😉

od 09:00 sme behali po meste azhanali tu latku na zavoj na tie brusne tance,no pobehali sme aj mostnu,aj pesiu zonu a pol nitry aby sme nieco nasli a nakoniec som nieco kupila,teda nejaky ten mušelin na trznici hore na poschodi,snad ten bude dobry 😅
aj som si kupila semiacka cviklu,fazulky a aj semiacka sosky mnamky tak budem mat aspon viac sosky nasadenej 🙂 a aj foliu na foliak sme kupili,ze 30€ len za foliu 😠 sa asi s konom zrazili 😠

no manzel chce tento rok mat foliak ,tak som mu vyhovela a kupili sme tu foliu a dnes aj uz v zahradke bude stat a potom uz len planty do neho sadit 😀 😉 ked mna to tak strasne baviiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵

a tento rok chceme skusit predavat znamym aj rajcinky cerstve,papriku......ak sa teda uroda bude darit -.
ale chceme mat aj na predaj,aj mladu cibulku,ved uz mam toho haldu nasadenu 😅 😀 😉

no malinka sa snazi zaspinkat,ved dnes vstavala o 08:00 co nie je pre nu zvykom a je uz unavena,tak nech zaspinka,a potom o druhej musime letiet z domu na to vysetrenie,lebo o 15-tej tam mame byt 😅 😉 snad to najdeme 😕

zuzanakarolinka
20. apr 2010

no veď po celom sídlisku sú a najviac ich je sústredených pred žalárom

majulcek
20. apr 2010

oki tak pred lidl 😉

jajka968
20. apr 2010

my sme sa včera s olčou drvili anglinu, majú dnes test a má už tri jednotky, nech si to nepokazí, lebo olča a angličtina kamarátky nie sú 😒, dúfam, že to dobre dopadne. potom sme zaniesli k švagrinej tašku olčinu a leteli do tesca, už sme ani mlyny nestihli a som vážne na pokraji zrútenia, lebo nemáme ani topánky a ani sukňu. dnes nemôžeme ideme na gitaru, zajtra príprava na krst, takže zase nič, jedine štvrtok nám ostáva, snáď dačo vyberieme 😖.
dnes sme boli inzerát tatinkovi dať, na zmrzku sme sa stavili, na tržnici zeleninku kúpiť a domkov hajde spinkať.

tak dnes stretko organizujete, pre nás nevhod doba, my spávame do 14-tej, škoda

veverca, si ma videla, mala si do mňa vraziť, ja slepá a hluchá 😠 ☹ , škodaaaaaa

dupinka, snáď teplotka už nebude a bude všetko ok 🙂

karin, to sa bude kočíkovať, ajajáj, kočík vďačná hračka, viem podľa mojich dievčat, veru sárinka ešte aj teraz rada kočíkuje 🙂

catrin1
20. apr 2010

ahojte...nechodite nahodou niektora k doktorovi Obertovi..potrebovala bi som vedet aky je...dakujem..🙂

karinka
20. apr 2010

catrin ahooooooooooooooj

ja k nemu chodiiiim,adrianko je skvelyyy doktor

helenkasabinka
20. apr 2010

ja chodim Kunskemu 😉

catrin1
20. apr 2010

karinka ahooj.. 🙂 a aky je,robi sono pri kazdej poradni?lebo pocula som take ze velakrat robi poradnu sestricka a tak...caka sa u nho dlho a bere vobec nove pacientky?mlady stary??vdaka.. 🙂

karinka
20. apr 2010

catrin,no sestricka mne poradnu nikdy nerobila,to netusim od koho mas,doktor si da na vsetkom zalezat,sono nerobi vzdy,len podla potreby,najprv si on robi v ordinacii prehliadku,bere stery ked treba,popyta sa a podla toho....urcite necakas dlho,ked sa objednas tak ta vezme,ci berie nove neviem ti povedat....no stary nie je,ja tipujem tak okolo 45 a je velmi sympaticky...mna osobne aj rodil,som mala to stastie,ze mal vtedy sluzbu a aj ked mu hned po mojom porode skoncila,cakal este hodinu a prisiel si ma skontrolovat,takze nadmieru spokojna 🙂

catrin1
20. apr 2010

karinka tu som citala niekde na konikovi ze sem tam robi poradnu sestricka ked nema cas..skoda ze nerobi sono kazdu poradnu..som bola natom pri nikim zvyknuta...a ako casto tebe robil sono?a sono m tam v ordinacii?

karinka
20. apr 2010

ano,sono ma vo vedlajsej miestnosti,no mne kazdu druhu niekedy aj dvakrat po sebe,ako kedy,to je individualne...mne raz sestricka nie ze robila poradnu,len nemali mi vtedy robit sono tak sa ma vypytovala ona ze co a ako a zapisovala si ona,inak ona je tiez velmi super zenskaaa vyjde vzdy v ustrety....doktor totiz mava aj svoje ordinacne hodiny a pracuje aj v nemocnici,akze sa moze stat ze je prave na porodnej sale alebo tak,no pockala som vzdy a prisiel