icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

catrin1
20. apr 2010

a kolko maximalne meskal?tak hodinku sa da kludne prezit....🙂...no skusim tam zavolat ci beru a ked tak bi som sla k nemu len neviem ci si musim aj kartu zobrat od svojho..

klba
20. apr 2010

ahojte.
dnes makam, davam do poriadku byt, trva mi to o dost dlhsie, kedze som neupratovala aspon dva tyzdne, beztak sa mi ten bordel z chodby roznasal po byte. 😝
to najhorsie uz mam za sebou, uz len obyvacku a izby, ale to je pohoda, 😉 este kniznica mi nejaky cas potrva, 😒
este ma prist asi za hodinku kuknut tu zadnu stenu, takze aj tak budem mat zase vsade binec ked to zacnu cez tyzden burat, 😝 ale citim sa lepsie ked tu mam cisto aspon jeden den. 🙂

este ma cakaju vybalit tri tasky co mi mami doniesla, oblecenie a hracky co sme u nej vikendovali ak stihnem aj hracky chcem vytriedit, mame tri kybliky kociek, tak vytriedim hracky nech sa mi kocky zmestia do jedneho boxu a nevalaju sa po celej izbe. 😅 😝

no idem docitat, ulavilo sa mi ze som sa postazovala. 😉 😀

karinka
20. apr 2010

catrin to neviem mozno ano,ved sestricka ti vsetko povie,ak by ta vzali,ze co mas doniest a tak...no hej to nebolo viac ako hodinku aj menej,on sa ponahlal...budes spokojna urcite

karinka
20. apr 2010

ahoj klba,no len pekne pracuj,nech mas pekne cistucko 🙂 a trocha relaxuj,to nezaskodi,s malym vybehnut von...

zuzana76
20. apr 2010

ahojte, ja nestiham citat, boli sme vonku, ostrihat krpca, na poste a tak, hadam vecer docitam, len sa hlasim,ze zijeme

klba
20. apr 2010

zuzankakarolinka, no pred Vianocami ta ta vymena stupaciek musela tesit 😠 , inak asi im neprejde kolaudacia, lebo nam nevytiahli stare azbestove rury a cez ne prestrcili take uzsie nove 😠 a nechali nam nezabetonovane stupacky, takze vidis susedom do wc a uz to zacinaju riesit susedia, lebo to je polovicne odvedena robota a dohoda ina. 😠

heli tak potom ma budes zasobovat domacou zeleninkou, som na cakacej listine, ok? 😉 🙂

jajus, drzim palce nech vsetko zozeniete a daj vediet ako dopadla anglina. 😉

catrin1
20. apr 2010

karin vdaka..tak ja si tam dnes zavolam..myslim ze on robi len poobede ze?

karinka
20. apr 2010

robieva aj poobede aj doobeda,podla toho ako ma sluzbu v nemocke...ale viac poobede

klba
20. apr 2010

karin dnes sa neda ist von, az snad po 18, h sa zadari ☹ mam toho fakt na dnes dost, musim postihat, 😒 nerada by som si nechala robotu na zajtra, zajtra pokracujem s inymi vecami, zase sa rozsupnem a nic ma nezastavi. 😅
teraz nam to boli kuk, maju volny termin az bud. tt, dovtedy mame nahodit dlazbu, obklad a wc, potrebuju na to nove nahodit listy a zadnu stenu, este aj farbu som si mala vybrat a este nemam vybratu dlazbu, zajtra pojdem nech to zladim. 😉
inak cena celkom ok, zastena aj zo zasobnikom na toal. papier a robota cca 80 € a to mi este vypilia jednu kovovu tyc, lebo majstri nam dali merace rovno medzi tu tyc a nevidno cisla na meracoch. 😠 😖

catrin1
20. apr 2010

karin o.k dik...🙂

klba
20. apr 2010

no baby neporazi ma? 😠 v nedelu som kupila mys na NB a uz nejde, nesvieti, ☹ to je za rok a pol uz stvrta mys co som kupila, tentokrat ju pojdem reklamovat, uz ma to nebavi stale kupovat. 😒

a inak catrin1 vitaj. 🙂

sasulec
20. apr 2010

Ahojte aj ja sa hlasim ze zijem a dycham,iked len len,dnes som bola reklamovat poltopanky ☹
Boli sme v domine,decka sa pohrali,mam koopec fotiek,teraz tam chodi sestricka,robi poradenstvo o zdravom stravovani a co terba pit,vraj ak maju mineralky nad 15mg Na tak su zatazujuce,zanasaju organizmus a tazko sa z nich cisti organizmus 😕
Ani vodu z vodovodu neodporucala,radsej lucku,na cajiky a varu je v pohode,ale neprevarena je vraj agresivne chlorovana a skodi 😕
A vselilenco nam porozpravala,aj minule sme sa bavili o kojeni a tak,nabuduce nam ma merat cholesterol,len musime nalacno dojst,coz mne neva 😵
Mala nie a nie zaspat,az teraz pred pol hodkou,tak uvidim kedy sa zobudi,snad vybehneme von este 😅
idem sa pohrat s foto kym mam cas 🙂

sasulec
20. apr 2010

catrin mna rodil obert,na mdd 2008 bolo vela maminiek,sli sme jak na pase,tak som si ho moc neuzila,len si poamatam,ze mi vravel,ze som mala ukazkovy porod,len zasivanie au au 😒

veverca
20. apr 2010

Ja chodím k Obertovi. Je fajn, on aj sestrička. Len som sa teraz dozvedela, že sa začalo tento rok platiť 30 euro na rok, nepotešilo ma to. A catrin, prečo chceš sono na každej poradni? To je zbytočné a ktovie, či je to celkom neškodné pre bábätko, keď sa robí veľa krát.

zuzana76
20. apr 2010

uz mi volal muz, ze odchadzaju z Mnichova, tak hadam do polnoci tu uz bude

sasulec
20. apr 2010

http://www.facebook.com/photo.php?pid=154845&id...
ten predosly link si nevsimajte 🙂

catrin1
20. apr 2010

veverca co ja viem pri nikim mi robili sono zakazdym...a som bola spokojnejsia ze kazdy mesiac ho vidim a viem ze je o.k...tych 30 euro bi mi nevadilo,co uz...v dnesnej dobe nic neni zadarmo..:(

sasulec
20. apr 2010

catrin ale naozaj to nieje zdrave,aj pre to bnerobia sono kazdy mesiac,nieje to len otazka penazi 😔

zuzana76
20. apr 2010

ale baby nestraste, mne robili pri patkovi sono kazde 3-2 tyzdne a teraz kazdy mesiac 😉

zuzana76
20. apr 2010

take 2-3 minutove

sasulec
20. apr 2010

Zuzi tak ked je na to dovod zdravotny to je ine,ale inak sa to vravi,ze by sa to nemalo prehanat 😕

jajka968
20. apr 2010

ahojte,

sme doma, zmuknutí jak kurence. ale krásne to bude na klokočine, už sa stavia pieskovisko, šmýkalky, lezecká stena, parádne to tam bude 😉 🙂 , aspoň budeme mať kde tráviť čas a koooopec detičiek tam bolo, samozrejme marka nášho len tie stavebné mechanizmy zaujímali.
aj martinku som tam stretla, jaká je kočka, pár slov sme prehodili, dokonca aj domy našu som stretla, ale tú nie na detskom ihrisku 😀 , ale na zastávke 😉 a dokonca som aj henku v bille zazrela, ale kým som drobca dohonila, henka bola fuč 😒

ináč baby čo sa sona týka, ja som za, aby sa na každej poradni robilo, pretože dá sa ním predíjsť rôznym poškodeniam a tá pupočná šnúra, no sila je to, viem to podľa seba, lebo pri olče som bola na sono 3x a keby som viac chodila, vedeli by, že má šnúru okolo, že sa neotočila a tak, ja som pri markovi na každej poradni sono mala a bola som kľudná.
a čo sa týka škodlivosti, práve minule som čítala článok na túto tému, sono je menej škodlivé ako keď sa tehotná žena pohybuje v zafajčenom priestore, ale si dopraje 2 poháre nejakého alkáču

to je sila, že 30 eur na rok, nech sa na mňa pán doktor nehnevá, ale čisté zderstvo to je, lebo výkony má platené a kopec prachov mimo toho, ako objednanie na určitú hodini ..... 😠

zuzana76
20. apr 2010

tak baby, ja platim na rok 70 eur 😀 , 30 eur by bola parada 😀

zuzana76
20. apr 2010

ved to, ze nic nie je zadara, ja som tiez spokojnejsia, ked mi robi sono kazdu poradnu

zuzana76
20. apr 2010

ale neplati sa objednanie na hodinu

zuzana76
20. apr 2010

ja neviem, ja to uz beriem tak automaticky, ze dnes sa uz vselikde plati, zubar, gyndos, dermatologicka, sak len zato,ze mi pozrela takym speci pristrojom dermatyologicka znamienka som platila 17 eur a potom povedala,ze jedno musi ist von, to bolo to pri oku

catrin1
20. apr 2010

zuzana a ty komu chodis gynekologovi?

sasulec
20. apr 2010

no vidi,ze druznu debatu tu mate,ono podla mna kazdy inak povie a inak napise,je v tom aj kopec marketingu,ale kiez by sa vsetko zdokonavalo,a vedeli zistit detickam ochorenia uz v brusku,aby ich potom mohli po narodeni hned liecit,ved sama ma doma priklad,iked zas neviem ci by mi to pridalo v tehu vediet o chybe na srdiecku 😔
No uidem kuk ordinaciu tak daal tak pekny vecer,zajtra idem na alergologiu,taak som zvedava ako sa vybavim 😕

sasulec
20. apr 2010

pardon za chyby,pisem rychlo 😉