icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
20. apr 2010

sasul veru, ono nic nie je stopercentne, niekedy zase taky uzv viac vystresuje ako pomoze, ale tak no, treba to brat tak rozumne, ved pokial tam zena nechodi fakt kazdy tyzden, al len pocas poradni, tak si myslim,ze je to ok.

marianca
20. apr 2010

Čafte, čítam vás poctivo čítam len nejak sa mi setelo písať, som ustatá ☹
A čo sa týka toho platenia, to teda je divné. Ja neplatím nič a chodím do gyncentra, kde sú traja gynekológovia. Každý je špecializovaný okrem bežných gynekologických vecí na niečo. Jeden na neplodnosť, druhý na prsníky a tretí na inkontinenciu a problémy s tým súvisiace.
Sono mi robili ako uznali za vhodné. Tri krát ako bolo stanovené a myslím že okrem toho ešte asi tak 3-4 krát. Ale spokojná som s doktorom. Príjemný, ústretový, vždy mi všetko vysvetlí a lopatisticky, zbytočne nestresuje, posranduje a dokonca mi aj rodil Filipka a ohromne sám seba chválil ako pekne ma zašil 😀
Idem kuk kundológov keď už je o tom reč 😀 😀 😀

majulcek
20. apr 2010

nazdar holky 😵
sasu no de si sa motala,tiez si spomenies na nas az poobede,keby viem mohla som malej aj papanicu zobrat,takto sme isli len tak nalahko voon 😝 ze aby sme ti to vynahradili nabuduce sa prisposobime tebe 😵 😵 😵 😵
sono?jasan sonom sa da zistit ale zase ja som bola rada ze na sone som bola nejakych 5x,mne to stacilo mozno keby je babo s nejakou chybou tak vtedy by som apelovala ale ja si nezakladam aby sa sono robilo na kazdej poradni 😝 skor asi ku koncu tehu ,kvoli pup.snure atd...

catrin1
20. apr 2010

ja som tiez za sono na kezdej poradni ved je to len raz mesacne..tak podla mna je to uplne v pohode...ale to je vec nazoru... 🙂 ..

zuzanakarolinka
20. apr 2010

čaute babuly, majul som rada, že som ťa spoznala, ty ako sme odišli, malá sa už ukladala spinkať, nejako som ju udržala, aby sa ešte napapala a potom spala do 17,45

hanka strašne zlatá slečna 😉

zuzana76
20. apr 2010

ja som zase po prvom potrate potrebovala istotu, ze je vsetko ok, takze dokym som necitila pohyby, tak som bola fakt rada,ze ma doki ukludnil,ze babatko zije a bije mu srdiecko , takze som bola rada, teraz uz az tak netrpezlivo necakam, babatko citim a to je prvorade

helenkasabinka
20. apr 2010

ahojte tak ja mam dnes dost a moc ulietany den 😅
no a nic pozitivne som sa dnes nedozvedela 😅 je tohos trasne moc 😒 😕

majulcek
20. apr 2010

sak heli spusti 😕
zuzkakarolinka vzajomne 😉

zuzana76
20. apr 2010

heli, co sa deje?

m.a.r.t.i.n.a
20. apr 2010

🙂 SIMČA so Saškou

majulcek
20. apr 2010

jeeeeeej matka ved ty si volakedy straaasne davno pisala na mk 😅 a vedla malej nadhery je tvoj malinky?

sasulec
20. apr 2010

servus mati tak ako bolo ? dnes bolo cvicko ci zumba? 🙂

zuzana76
20. apr 2010

aj ja si martinu pamatam, ked prispievala

any23
20. apr 2010

ahojte 🙂 my sme dnes mali ubehaný deň 😝 boli sme na prehliadku u doktorky, alex má 110cm a necelých 23kg /uff to je už iná váha 🙂/, pochválila ho ako pekne narástol, povedal jej aj básničku, pobehal po ordinácii, pusina sa mu nezastavila ani na chvílku, sa tam naňom smiala a pýtala sa či vždy taký aktívny 😀 😝 pozerali mu aj očká - teda čítal obrázky a videl všetko pekne, aj tie najmenšie, tak som spokojná 😵 nakoniec dostal včeličku do ramienka, aj mu slzičky vybehli, ale bol statočný, neplakal, len troška fňukal 😅 ale keď sme odchádzali tak jej povedal že k nej už nikdy nepríde 😝 bo ho pichala 😝 ešte sme boli moč odovzdať do labáku, výsledky že si vyzdvihne sestrička a ak by náááhodou niečo nebolo oki, tak mi budú volať, čo dúfam že nebudú... potom sme boli na obedíku u krsnej Mišky, alex sa pohral s ich havinom a my sme v klude poklábosili 🙂 boli sme kuk aj sestru moju, alexík chcel vidieť šteniatko ktoré má jej fenka, tak sme tam behli a len híkal aké je malinké a krásne 😵 sa čudujem že ho domov nechcel zobrať 😝 odtial sme šli k mamine mojej a tam si nás o 18tej tatinko vyzdvihol 😅 som unavenááá ale spokojná bo som sa po dlhšom čase konečne poriadne vyrozprávala 😝 😀

catrin ja chodím kunskému a je super a takisto mi robí sono pri každej poradni, netrvá to dlho, len nejaké 2-3minutky, len pozrie ako sa má bábätko, a mne to tak vyhovuje, som rada, keď viem že je v poriadku, podľa mna ak by to bolo také škodlivé, tak to asi nerobí 😕 pre mňa by bolo stresujúcejšie keby som nevedela ako sa jej darí 😉 a vždy ma to naplní obrovskou energiou a šťastím ked ju tak vidím ako si tam pekne bublinkuje a cucká si ručičky, raz mi aj zakývala 😵

heli juj tak nie dobré správy? 😕 😔

beruska113
20. apr 2010

Aj mne robievali sono takmer vzdy, raz dokonca len kvoli muzovi, ktorý prisiel so mnou, ze sak ked prisiel, tak nech kukne. A potom sme boli na morfologickom, aj na 4D, aj v nemocke mi robili sono hadam kazdy treti den, tak som osonovana, presonovana a bola som spokojna, ze bol Luki tak sledovany.

Dve navstevy za mnou, ufff.
Dnes dostal Luki od krstnej krasne nalepky na stenu, take 3D, juj, keby uz izbicku mal zariadenu. Ale najskor buduci rok.
Klbi,
tak nech uz mate vsetko dokoncene sup sup.
Jajka,
vo stvrtok uspesny nakup.
Dupinka,
skore uzdravenie. Ale ved hadam zo zubkov to ma.
No a uz neviem, co som komu chcela, som nejaka vystavena dnes.

sasulec
20. apr 2010

idem kocky zajtra budik o 6. co si ja pocnem nestastnica nestastna ☹
bruuu 😔

karinka
21. apr 2010

dobre ranko..

my dnes prvee??fiiiiha

no dnes mam bojovy plan,o 9 idem na bus,zaniest malu bbake,lebo idem k doktorke na poslednu vakcinu protialergicku,a samozrejme ako zenska stihnem handry pobehat a topanky....

klba
21. apr 2010

bre rano. 🙂
pred obedom pride pre nas tato, ideme kuk tu dlazbu, este nakupy ma cakaju a teraz sa chcem pustit do skrin a vytriedit oblecenie.
vcera som skoncila o 20, h, bola som ustata ako kon, 😝 este aj dnes unavu citim a nic sa mi nechce. 😅

sasul a kdeze sa tak skoro chystas, k tej alergologicke? 😕

ja chodim k dr. Turbovi, ale mamickovske poradne byvali v stredu, on mal vtedy operacny den, tak zastupovala taka starsia doktorka, brala prednostne mamicky co si zaplatili tusim 30,-€ na cele obdobie tehu, nemuseli cakat pol dna, vtedy mi to nevadilo, uliala som sa z roboty 😅 😀 ale teraz by som si to urcite zacvakala, ved to nie je velka suma 😉, len ked mna tam pocas cakania strasne bavilo lustit krizovky. 😀
Ozaj baby a platite raz za rok aj za predpisanie HAK? U mojho gyna tak platim, 300,-Sk za rok.
Ale je super, nemenila by som ho, on aj sestricka pozna moju mami, tak mame vzdy o com medzi vysetrenim pokecat. 😉

A sono nerobil vzdy, nema az tak kvalitny pristroj, keby je na mne tak by som bola za sono na kazdej poradni, vzdy ma poslal na to povinne do medicinskeho centra, ale ten doktor co tam bol, no brrr. 😖 🤐

klba
21. apr 2010

karin tak dobre nakup a na co si alergicka? 😕

karinka
21. apr 2010

ahoj klba. no ja na pel,prach,roztoce,tie niktore stromy co kvitnu,tak to je asi najhorsie,pod barakom mam olivu ☹

zuzanakarolinka
21. apr 2010

chúďa moje, karin, moja mama je na tom podobne, že na olejnaté rastliny a stromy, a okolo baraku samá oliva, super

dnes ten čas sa tuším napráva, malá už chrní,idem urobiť kafču a behám po bazári pozerám, čo je v ponuke, len tak okukujem, ale niečo som už aj našla

jaj sono to som mala rada, robili mi ho tiež dosť často, a vždy mi išli slzy do očí, keď som videla to malé stvorenie, ako mu bije srdiečko a tak, keď kopkala, je to strašne zlaté, teda bolo a dúfam, že aj bude ešte

any23
21. apr 2010

ahojte 🙂 idem si ku vám vypiť kávičku, kto si dá so mnou? 😅 😉 alexík ani dnes nešiel do škôlky, nemal mi ho tam kto hodiť a busom sa mi teda na klokočinu trepať nechcelo 😝 maťo hneď z roboty išiel zaviesť maminu svoju do nemocky, čaká ju druhá operácia, dúfame že tentokrát už úspešná 😔 mali tam prísť na 7mu, aj prišli, ale až o pol 9tej si ich konečne niekto všimol a prijal ju 😒 😠 aj to až po tom keď tam maťo narobil taký menší bordelík 😝 no však uznajte, mala prísť nalačno bo jej mali brať krv, ona cukrovkárka, ráno si pichá inzulín a potom sa musí najesť, už jej bolo blbje od žalúdka ale tam to nikoho nezaujímalo 😒 že mali vizitu, potom ešte kávičku si museli dať, ale tak načo jej teda kázali prísť na 7mu, hajzlíci 🙄 tak si dnes užijeme s alexíkom pekný dník, teraz kuká rozprávky, aspoň chvílku bude klud... dala som variť polievočku, druhé bude rizotko s kuracím mäskom - mladý pánko si rozkázal 😅 poobede vybehneme trošku von, asi len tuna niekde, nechce sa niekto pridať? 😅 🙂 😉

klbi, ja som tiež tak platila za predpísanie HAK na rok 300sk 😉 a ten doki v medic.centre bol asi linder, nie? mne bol pri pôrode, ako ja som bola spokojná, bol fajn /ale to len preto že bol dohodený po známosti/ ale inak som počula že je to pako 😕 no veď uvidíme, pondelok mám poradňu a mám ísť aj do med.centra na sono tak ak tam bude, som zvedavá aký bude 😝

helenkasabinka
21. apr 2010

any ahojky ja prave si zalievam kavicku,tak si dam s tebou 😉

zuzana76
21. apr 2010

ahojte,

any aj ja pijem kapucinko

muzicek mi prisiel o 0.30, chudak cely zniceny, aj on ma alergiu a cela hlava ho bolela, nevedel dychat, aj dnes bol rano taky nijaky, uz aby bolo toto obdobie za nami, lebo uz asi mesiac mu to trva

zuzana76
21. apr 2010

moj je alergivky na brezy a travy

helenkasabinka
21. apr 2010

zuzi aj ja mam alergiu na brezu,jelsu a liesku a travy ako je palina a ambrozia 😅

ale vcerajsim vysetrenim s alergologickou koncim a basta,viac ma neuvidi 😅

zuzana76
21. apr 2010

no heli, len moj muz to ma uz dost silne, ked som cakala patka, tak asi 4 dni vkuse tak kasal az dostal astmaticky zachvat z toho, to si pamatam, presne takto pred 3 rokmi to bolo, zanedbaval kontroly, asi 2 roky tam vobec nebol, nebral injekcie, tak sa mu to vypomstilo, tak teraz poctivo chodi

zuzana76
21. apr 2010

jajka, uz som pridala foto tej novej bundicky do albumu

jajka968
21. apr 2010

ajojte,

tak sme boli tej našej olče znova topánky pokukať, aj som v humanicu jedny vybrala, som zvedavá, či ma olča nezruší ak ich uvidí 😖 . sukňa ninčen, tak som jej šaty kúpila, som zvedavá, čo na ne povie, ak sa jej nebudú páčiť neva, kupovala som ich v hm, mám tam kopec vecí vyhliadnutých na leto, tak zamením.
už nech je všetka tá paráda za nami, lebo mám dosť.

ináč baby, v piatok máme ten krst, doma nič nechystám, veď 16-teho mája je prijímanie, potom budem oslavu robiť, ale čo myslíte, mám do kostola brať aj zákusky 😕 😕 , lebo ja nebudem nič teraz vypekať, načo, tak neviem, či mám niečo kúpiť, bude ich 17 detí na krste, tak nech neostaneme na posmech, čo myslíte

zuzi, videla som, ďakujem, pokochala som sa , bundička je peknulinkavá a samoška aj využiteľná, na chladné dni ako stvorená 😵

any, to máš doma riadneho chlapa, naša sárinka vážila len 14 kg, ale je aj nižšie, 104 cm mala, také naše fifipierko, a ju očkovali do zadočku a vás do pliecka 😕

heli, ty si jaký sexi look nahodila, očuj, aby michal nežiarlil, čo ty môžeš vedieť kto nás tu očumuje 😀 😉

sašul, klop, klop, klop aby ti to dobre dopadlo, potom podaj správy 🙂

karin, aj ty alergička, to už hádam každý druhý je alergik, mne sa našťastie alergia po pôrode upravila, lebo ja som od apríla do začiatku júna ani von nemohla chodiť, oči zapálené tak, že som nevidela, nos jak notorik, hrôza

m.a.r.t.i.n.a
21. apr 2010

AHOJTE KOČKY,

ano kedysi som sem "do Nitry" chodievala, ešte len keď sa na Sebkovi pracovalo 🙂

Simi, včera som makala na bežiacom páse 45minút 🙄 😖 a dneska ma bolí pravý kĺb...No starneme, starneme... 😠 😎

Pekný deň, my bežíme na slniečko!