Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
caute baby,
mam smolny den ☹ , pokafrala sa mi pracka, len vodu napustila a finito, chcela som kuk ventil, jasne ze sa na mna voda vyvalila, skor nez som stihla podlozit hrniec a handru pol kuchyne som vytopila 😠 , tak som si narobila zbytocnu robotu, pracku mam len 4 roky a uz nie je v zaruke, mam sa na co tesit. 😒
a vcera pri upratovani som zistila ze nam preteka v kuchyni voda cez hadicku, dost vela vody tadial preteka, Juri musi dnes vymenit, sam nevie ako sa mu to podari, je tam zly pristup, kedze je to za kuch. linkou
a tecie nam aj wc, ked majstri odpajali zrusili nam silikonove tesnenie, aj to musi dnes urobit, odkedy tu boli majstri furt je problem s vodou. 😢 ☹
no a doobeda som si bola vybrat obklad a dlazbu, vybrala som take pastelove farby, Juri pozna majitela tak nam pozical z kazdej farby krabicu, nech si to doma skusime skombinovat, mozno nepouzijeme vsetky farby, ale videla som to na foto a bolo to super, aj v pc mi ukazoval ako sa to da kombinovat tak to s mami premyslime, ona je moj desingovy poradca. 😉 😀
kuk na foto, tu su tie odtiene, maju take pozdlzne pruhy, este je tam aj taky kvietkovy obklad, to chcem dat len bud ako pas alebo len sem tam a taka kocka na foto je dlazba na zem, tu maju len v zelenej a modrej. 😉
http://picasaweb.google.sk/klba.nr/ObkladADlazba#
heli no daj do placu infosky, nestastna som z toho, ja uz zajtra mam vypocet na babu, ze by som to kvoli tebe posunula? ☹
a co ta foto v pase, haaaa, ta zumba ti prospieva. 😉 😀
heli, ake vysledky ☹ ? ak nechces pisat sem, mozes aj IP
klbi, tie problemy s vodou nezavidim
mne sa paci to kvietkovane s tou zelenou v kombinacii
klbi mne sa paci tak fialkova s tou najbledsou a kvetinky ked tak ,tak len minimum 😵
čaute baby, ten môj mm ešte nie je doma, ide ma trafiť, v robote je, malá spinká, tak trochu popozerám a pôjdem spať,
babulky ja som to moje vysetrenie napisala do sukromnej temy,kedze nechcem aby to hocikto cital ☹ tak kludne si to tam kazda precitajte ak mate zaujem....
sasul a jajka a viete ze aj vy mate pristup do sukromnej tak ak mate zaujem,kludne si to precitajte tam... 😉
ahojte kočky 🙂 no tak ja sa tuším mením na nočnú sovu 😝 😕 nie a nie zaspať 😒 pridala som nejaké fotečky:
alexík na chalupe - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/any23/album/...
a pofotila som trošku aj bruško - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/any23/album/... dopredu sa ospravedlňujem za kvalitu - fotené mobilom bo neviem nájsť ten sprostý kábel od foťáku 😠
dnes sme mali pekný dník 😅 boli sme aj vonku s alexíkom, ten má teraz mániu trhania hocijakých kvietkov, dnes sa zameral na púpavy, tak nám v kuchyni zdobí stôl obrovská kytica púpavičiek 😝 🙂 potom sme boli v centre, maťo bol narobiť trošku bordel do orangeu lebo si robia čo sa im zachce 😠 tak alexík sa zatial vybláznil v kockách, mal tam takú zlatú kááámošku, najprv sa ho strašne hanbila, ale ku koncu sa už pekne spolu rozjašili 😅 behli sme aj do mlynov, krpca sme nechali v tom kútiku platenom /sám sa tam pýtal, bol tam prednedávnom s krsným a moooc sa mu páčilo/ tak my sme si aspoň v klude mohli obchody pobehať 😎 domov prišiel unavenýýý a v priebehu asi 5min zaspal - takmer pri stole nad tanierom 😝 😀 😔
dobre ranko
tak mi od 7 hore ,papkame a pojdem si zhanat zaclonu novu,nech do Tamarkinej oslavy to vynovim tu nasu izbu..
heli,no je mi luto,ze tento rok to nevyjde ☹
ozaj baby nejdete zajtra niekto na tu vystavu s detmi??zeby sme si tam dali zraz,hmm??
ahojte a coze tu tak mrtvo 😅 kde ste vsetky?
doobeda ideme s mami skombinovat ten obklad, musime vychadzat z dlazby, tu ma len v zelenej a modrej, podla toho prisposobime ten zvysok a mame tam aj take rury tak premyslime aby nam ten kvetinkovy vzor nevysiel zrovna na to, inak z tych dame len trochu a Juri spekuluje ze rury zakryje sadrokartonom, nech to mame pekne, uz sa tesim. 😵
aj banku a postu musim obehat, seky nemam vyplatene, furt sa tam neviem dohrabat, vzdy mi do toho nieco pride. 😒
dnes nam odstavili vodu, nervy mam, nic nedali vediet a strasne ma stve ta pracka, najskor v utorok ju pridu opravit, pradlo sa mi kopi a ktovie co bude stat oprava, mam ju len 4 roky, uz nie je v zaruke. ☹
karin a kedy zacina vystava a aka je? 😕
a akej farby ides kupit zaclony, uz mas nieco vyhliadnute?
inak v polygone je obchod na zaclony, potom na Sturovej na poschodi, este ne pesej zone kusok od Domu Mody v takom podchode a aj na Mostnej. 😉
klba nieco zlto cervene,lebo steny mame dve cervene a dve zlte...idem ja do family centra do Kik,vraj tam nejake zaclony maju
je to vystava vsetko pre deti,zajtra zacina,poradenstvo s doktormi,hojdacky pre detska,maju sa kd epohrat a neviem co este,este gardenia
karin v tom Kik maju, ale to su skor hotove zaclony a vacsinou kvalita slaba, preto ja radsej kupujem len neusitu zaclonu v obchode s bytovym textilom, ale snad sa ti podari a vyberies, potom daj vediet. 😉
a mozno aj na vystave budu nieco mat, ved tam budu iste aj zariadene izby a mozno tam budu mat aj detske zaclony.
Inak moc detsky motiv nekupuj 😉 , Tamarka zachvilu vyrastie a budes musiet menit znova, poobede nafotim ti nasu zaclonu a zaves a potom nahodim foto. 😉
tu vystavu si este premyslim a hadam sa pridame o kolkej sa tam chystas? 😉
a kto sa este prida? 🙂
no čaute, my ideme na výstavu tiež Karin, ale až v sobotu, lebo chcem ísť aj s mm, a on robí a sama nechcem ísť, aj s malou a tak
Ahojte,
tak som bola vcera na alergologii,prisla som na pol 8. ako som mala byt, zobrali ma okolo pol 11. no mala som dost,hladna a to by ani nevadilo,ale bez kaaavy,juuj ta mi veelmi chybala,potom som si vybavil a este dake uradovacky,tak som stastna jak blcha,ze som to stihla 😉
Ideme von, kedze nevarim tak ideme asi do parku kuk 🙂
jajka vccera sme boli v maxe a mali tam prekrasne poltopanocky,skooda,ze najmensie 28,take klopkacky a podpatok mali taky vytvarovany dole rozsireny,no uuzasne boli,vaazne vypadali ako zmensenina dospelackych take krasne vymakane boli,tak buduci rok asi malej kupim klopkacky,teraz este ma nozku primalu 😉
Inak opatok bol len miniaturny asi 2-3 cm 🙂 jajka ked chces skoc kuknut 🙂
ahojtee
no zaclony teraz nemaju,iba dlhe pacili sa mi len potrebuje v kratsom
klba to nie do detskej,my sme stale u maminy mojej doma, inak na tu vystavu na ja by som asi najradsej isla hned rano o 9
Ahojte!
Práve sme sa vrátili z nemocnice, boli sme tam od utorka večera. Adamkovi stúpla teplota na 40,2 °C a nešlo to dole ani so zábalmi a Nurofenom, tak sme nakoniec skončili v nemocnici 😖 Vraj viróza, zápal nemá, a dnes sa mu narvali horné pery, vraj až 4 zúbky mu idú.
Som rada, že sme doma, lebo to bolo o hubu 😒
dupi tak chvalabohu ze uz ste doma,malinkemu nech sa rychlo ulavi a tie zubadla zle nech rychlo vylezu
no tak čaute doma, moje malé, 4 naraz, aj nám idú asi horné, je nejaká nesvoja
dííky 😉 Idem sa najprv vyspať poriadne a potom vás prečítam.
ahojte,
my sme dnes ráno rýchlo varili, tatinko nám dnes prijde domkov, ale v sobotu ráno už odchádza, ale vydržíme, už len do piatku bud. tt a finiti, dúfam, že to všetko postíha 🙂
potom sme išli na tú chirurgiu so sárčou, super, jedna pani pred nami a šli sme my, som sa tešila, ale museli dať sárinke dole z čelíčka tie leukoplasty, lebo sa jej tam vytvorila alergia, ona je už asi na všetko alergická, tak dúfam, že sa jej to neotvorí znova, malo by to do niekoľkých hodín ustúpiť doki povedal, snáď už zajtra bude herečka moja.
no a keď sa drobec vyhaji a olča naučí ideme do toho maxu, ak nič, tak v humanicu som vybrala jedny topánky, už nech je ako chce.
zajtra sa vám ani neozvem, možno večer, lebo máme toho habakuk, o 18.30 myslite na nás, olča sa bude krstiť, až 23 detí tam bude, farárko vravel, že toľko detí ešte naraz nekrstil, takže sa omša pekne pretiahne dlho, neviem čo s drobcom, lebo včera na nácviku, jáj moje nervy, on si myslel, že tie lavičky sú múrik, chcel tade chodiť, nahlas si rozprával, lebo sa mu to páčilo, ako sa to ozýva, knižku chcel čítať, ale žiadne obrázky, tak tam chcel do nej písať, kresliť 😅
dupi, tak vy v nemocke ste boli ☹ , nech je už len dobré všetko a tie teploty veru aj zo zúbkou mohli byť také vysoké, 4 naraz, žiadna sranda ☹
klbi, pekné obklady, budete pieknučký 😉 🙂
aj ja chcem na gardeniu ísť, len neviem ako mi to časovo vyjde, máme toho veľa 😖
ahojte
dupinka co to citam, dufam,ze uz to bude dobre, vy ste teraz aj sami bez ocka, vsak? tak ta obdivujem ako si to zvladla sama, ja som bola cela pokakana, ked mal Patko teploty pred 2 tyzdnami, esteze bol muz doma, lebo ja by som asi panikarila.
Moze to byt aj viroza, aj tie zubky, aj nam povedali len virozu.
Ja som bola na diabetologii a vsetko je ok, tehu cukrovku nemam, tak som happy 🙂
zuzi super,ze vysledky su dobre 😉
malinka prave zaspava,bola u nas moja babka,tak krpata sa s nou hrala 😉
cely den uz byvame bez plienky,pekne sa pyta cikat,teraz zaspava aj bez plienky,pred spanim sa vycikala a isla haji ako velkac bez plienky 😉
ale ked ideme niekam do mesta,tak plienku jej este radsej davam 😉
ja chcem ist dnes alebo zajtra na gardeniu ,kamoska tam bola dnes a kopec kvetin a stromcekov si tam nakupila na zahradku 😉
ja si tam chcem ist kupit este jednu magnoliu,cerveny javor a aj nejake mini kricky do skalky a aj planty tam do foliaka chceme ist kupit 😉
heli, dakujem a vam prajem uspesne odplienkovanie 🙂 , pekne to zvlada, je to sikula
No ale ste malinko pisali.
Dupinka,
tak nech su zubky com skor tym prv von. Ti ale nezavidim tu nemocku.
Zuzi,
super, ze nemas cukrovku. Mne v nemocnici po tyzdni prisli na to, ze mam v papieroch cukrovku pisanu a mala som mat dietu. Tak som ich ukludnila, ze ju ani doma nedrzim, nech kaslu na to.
Aj my ideme na vystavu, teda muz nejde, bude robit pivnicu, teraz cakam JCB. Tak pojdem asi v sobotu so segrou. Len uvazujem, ci drobca babine odovzdam, ci so sebou vezmem..
Klbi,
tak ta pracka by ma nastvala. Nejak sa vam nedari.
No tusim cujem to JCB, idem od vas.
Ahojte tak sa hlasim,sli sme do parku trocha fucalo ale nam to nevadilo,pridruzila sa aj kamka byv. spoluziacka so synatorom,tak nam bolo aspon veselooo 🙂
maly ma o necely rok viac,ale teda zdatny je,ked som videla ako skocil do bazeniku tam pri zabkach,bol vypusteny nastastie,opravuje ho jeden ujo,no mne z toho maleho sanka padala,aku odvahu mal 😉 a najkrasie na tom bolo,ze mala nechcela zaostavat tak vsade za nim,no mali sme co robit 🙂 😝
mam aj foto,chcem ich hodit na Fb,aby si ich mohla kamoska stiahnut tak potom hodim link 😀
Teraz mala zalomila,ja ze budeme dnes bez poobedneho spanku,lebo vobec nebola utahana ani umrnkana a ona to teraz zapichla na gauci,samouspavacka,bez namietok pekne sama,fuuha len dokedy bude vecer labzovat 😕 😅
caute 🙂 , uz mame vybranu kombinaciu farieb na obklad a dlazbu, s mami sme doobeda kombinovali 😵
budeme davat zelenu podlahu, na stenach bude 6 radov kachliciek na vysku.
od spodu budu 2 rady zelene a nad zeleny rad pojdu 4 fialove rady a do 2 a 3 fialoveho radu na obe steny dame skokovito dve kvetinkove kachlicky tie ozdobne, cize dokopy 4 ks na boky.
skusali sme to, velmi pekne vynikne to kvetinkove s bielym podkladom medzi fialovymi kachlickami 😵 len to nesmie byt v tom prvom fialovom rade, ten musi byt jednofarebny kvoli oddeleniu fialovej a zelenej.
Museli sme vychadzat z podlahy, mali len zelenu, bielu a modru, chceli sme fialovu ale taku nemali, lepsie by sa kombinovalo. 😉
A zadnu stenu nechame bielu, taku pórovanú lesklu som vybrala, (mali prevazne len v odtienoch dreva, prip. vanilka, terakota a pod...)
to bude drevotrieska, da sa na to nalepit aj kachlicka ale nema to vyznam, kedze na zadnej stene bude zapojene wc, biele dvierka aby bol pristup k meracom a privodu vody a aj taka biela skrinka na hygienicke potreby a toal. papier a este ventilator.
no idem skusit docitat, ale maly je uz hore, tak snad stihnem 😉,este chcem vybehnut von, treba ist na postu a do banky. 😉
dupi ☹ , az ma zamrazilo, pri spomienke na nemocku a na tie vysoke horucky, 😖 ale chvalabohu ste uz ok a doma, viem presne ako si sa musela citit ked bol drobec chory, tak drzim palce aby to uz bolo ok. 😉
a uz neviem komu som co chcela, maly vymysla tak koncim, pa-pa. 😉 🙂

babulky vecer vam napisem vysledky z mojho vysetrenia a tento rok bohuzial nemozem otehotniet ☹ 😔 😢 takze vypocet od jonasa nam je zbytocny ☹