Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
heli 😀 😀 😀 sekne ti to, nova zena 😵 😵 😵 tak hor sa na zumbu a trenuj nech si cica mica do plaviek. 😉
klbka 😀
heli, uplne ti to pristane, strasne sa ti hodi ked si taka tenucka, tak cvic nech si taka ako na foto, uplne ako modelka, 😵 😵 😵 fakt ti to sekne, to mas ako inspiraciu. 😉 🙂
klbka ja sa toho asi nikdy nedozijem 😔 ☹
ale vcera som bola na zumbe a idem aj zajtra
no heli, ale toto je velka inspiracia a neboj verim ze sa dozijes najneskor do 30-tky. 😉 🙂
ja z teba umrem Heli,co ty na tom nete nevymyslis,chi chi 🙂
http://www.topankovo.sk/index.php/damske-lodick...
pekne vsak? len ako by sa mi v nich behalo za malou,hmmm 😕 😅
aj ja som Ti to už včera chceli heli napísať, že čo to zo sebou robíš, lebo som ťa videla v nejakej inej téme a reku veď to je naša hela, si kočka, veľká kočka
saši ti poviem, no mne by utiekla určite na druhú stanu nitry
ahojteee
tak idete niekto zajtra na vystavu s nami ci ee?
klba ty pojdes??
my sme dnes boli pozvane kamoske na obed tak sme den zabili rychlo,sme tam pobudli trosku
zuzanka karolinka ale ta postava nie je moja 😀 ja tam mam vlozeny len moj ksichtik 😀
Ahojte. No ja kým sa sem dotrepem, tak už dávno všetky spíte. My máme posledné dni rozlietané. Cez deň pc ani nezapínam a večer som ešte ožehliť musela 😝 .
Dupinka- tak to ste si užili 😖 . Hlavne, že ste už doma a Adamkovi je lepšie. A zúbky potvorské nech rýchlo vylezú, aby už neboleli. 😉
Klbka- peknú kúpeľňu budete mať. Už len rýchlo obložiť, vymaľovať a budete ako noví. 😎 A kľudne si prines oprať k nám. 😉
Helenka- keď som pc zapala, skoro mi oči vypadli, že aká sexica, ako ti tá zumba prospieva. 😀
Už som úplne KO, dobrú noc. 😔
dobre ranko baby 😉 chcem sa spytat,poradite mi dobru zubarku prosim?taku co berie aj deti 😝 este tu nemam vybratu a uz ma bolia dost zuby 😠 tak by sa mi patrilo ist na navstevu skor nez budem plakat 🙄 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
polete ,teda ak mi odpisete 😅 mi to do ip prosim,aby som to hladat nemusela? 😅
inak vas citam skoro kazdy den,len nestiham pisat 😕
pekny den,dufam ze nie uprsany cely 🙂
ahojte. 🙂
dnes sme vstali neskor, caka ma pranie v rukach 😝 , sa aj zblaznim pri tom, mam plny kos pradla, pracku pridu opravit az v utorok. ☹
Karin na tu vystavu by som sla, len dnes to nestiham. 😒
Veve, deti su podarene 😵 , pekne fotecky. 😵 😵 😵
No a moj vyber okkladu je nanic, fialovych kachliciek maju v predajni malo, potrebujem 3 krabice a maju len jednu a okrem toho 9 ks, tak zase idem nanovo spekulovat. ☹
icerna neporadim ti ☹ , tiez by som potrebovala detsku zubarku. 😒
no akurat som sa dozvedela ze mi zomrel ujo 😢 , ten co robil v ZOO v Bojniciach, aj my slzy vyhrkli, u neho som prezila najkrajsie prazdniny a vzdy ked sme sa v Bojniciach stavili som s nim pokecala, mala som ho moc rada 😢 , bol moja krvna skupina. 😔 😔 😔
klbi to mi je ľúto, my sme to tak tiež mali cca pred mesiacom a tento týždeň sme boi zase na pohrebe toho pána, čo nám predali byt, taký zlatý bol, a vôbec nie starí iba 51 r.
zuzi, on mal snad okolo 50 rokov, nic mu nebolo, zomrel zo dna na den, este v stredu bol moj bratranec - jeho syn na FB a vsetko bolo ok. ☹
pekný dník všetkým 🙂
tak alexík je zase doma zo škôlky dneska, maťo prišiel neskoro z roboty, až o pol 9tej tak mi ho tam nemal kto zaviesť 😒 ale neva, aspoň si ho užijem, inak asi som divná, ale ak je dlhšie doma a vymýšla tak som z neho hotová a najradšej by som bola keby mám od neho pokoj, ale ak je v škôlke tak mi chýýýba, ako aj včera, to ticho a klud je také čudné 😝 nie som na ne zvyknutá 😀
my sa tiež chystáme na výstavu, ale neviem či dnes, či zajtra, uvidíme ako sa tatinkovi bude chcieť 😅
veve, detičky máš podarené 😉 a tatianka je aká veliká na svoj vek 😅 ale zlatunkááá je 😵
klbka, tak to je mi veľmi lúto 😔 😔 😔 úprimnú sústrasť ☹
heli fúúúha to tá zumba je taká účinná??? 😅 😀 tak v tom prípade po lete poctivo chodím 😝 ale sekne ti to 😉
vevrerca a any 😀 😀
ahojte
klbi to mi je luto, uprimnu sustrast, to bol este mlady clovek, 50-tka na krku co to je ☹
veve, deticky su zlate a mala vyzera byt aj starsia ako 3-rocna na fotkach
heli, fakt by ti to seklo ako kocky pisu, ale podla mna az tak anorekticky nemusis vyzerat, hoci su to super fotky, si velka sexica 🙂 , ved na sebe pracujes, aj ja tomu verim, ze schudnes, ale tiez si straz tu stitnu zlazu, lebo aj ta robi sarapatu, co sa priberania tyka
ja si idem po recepty k lekarke, my na vystavu gardenia urcite nie, muz by nesiel, on kvetiny kvoli alergii nemusi a ja zase nemam motivaciu, jedine na balkon chceme nejake, ale to ma cas.
ozaj a uz mi ide vanicka z nemecka, je prave v rakusku, tak sa tesim
Ahojte!
my sme boli na kontrole u detskej, drobec má od dnešného rána aj tzv. šiestu chorobu, vyhádzali sa mu po telíčku vyrážky ako potničky, ale nič to vraj nie je. Aj to je jednou z príčin teplôt.
Proste sa u neho stretla viróza spôsobená šiestou chorobou, zúbky a oslabená imunita z minulotýždňového častého kakania...
Ale som rada, že je v poriadku.
Icerna: MUDr. Sádecká Alexandra na Klokočine, my k nej chodíme, berie aj detičky a má veľmi dobrý prístup.
My na Gardeniu asi nepôjdeme, aj keď som sa chcela kuk. Lenže s drobcom veľmi medzi ľudí teraz nechcem ísť, kvetinky sadiť nebudem na balkón, keďže v lete som u našich a susedom pridávať roboru nechcem. 😒
Heli, nie je dôležité, ako človek vyzerá, ale ako sa cíti. Ak si ty so sebou spokojná, tak nerieš. Ak máš pocit, že chceš pre seba niečo robiť, tak to rob, ale bez stresu. Ľudia ťa majú radi takú, aká si a tí, ktorým tvoje kilá navyše vadia, tak sú úbožiaci.
Ja tiež nie som najštíhlejšia, snažím sa upraviť si postavu, ale viem, že zo mňa supermodelka nikdy nebude. No a čo? Veď mužovi sa páčim, ešte na seba niečo aj kúpim, zatiaľ nemusím nosiť vrece 😀 😀 Robím pre svoju postavu toľko, aby ma to neunavovalo a nestresovalo, proste pohodaaaa. Veď hlavné je, že sme zdraví. 😉
ahojte babuly, tak boli sme včera u nás v robote a veru malý bol ako taký model, stále sa usmieval, vkuse sa slušne správal no bola som hotová, až na kolegyňu čo doniesla svojho syna a bavila sa na tom že chce mlátiť môjho syna a vrieskal keď mu to nedovolila, malý mal z toho nočné mory - normál som od štvrtej bola na seba nasratá a nemohla som spať
Dakujem dupinka a klba uprimnu sustrast 😔 ☹

som dobra? 😀