icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
23. apr 2010

dupinka dakujem za krasne slova 😵

zuzka 😵

blazka24
23. apr 2010

klby uprimnú sústrasť..........

helenkasabinka
23. apr 2010

klbka a uprimnu sustrast moja 😔

klba
23. apr 2010

ahojte,
dakujem kocky, furt na toho uja myslim, jeho som mala dost rada, v utorok je pohreb v Bojniciach, tak asi pojdeme, maleho nechame u svokrovcov.
a zomrel mi aj sused, vc sobotu sa z nasho domu stahoval, byt nechal dospelym detom, isiel do domova, mal okolo 60 r, a vraj to neuniesol ze musel odist, 😒 mala som ho rada, casto sme kecali a bol pracant, on nam vzdy zametal vchod aj odhrnal sneh, luto mi to je. ☹
Volala som aj kvoli tej pracke, mali to prist robit v utorok, ale podarilo sa im najst volny termin na pondelok, tak som rada, stiham aj pohreb.

Inak cele doobeda som prala v rukach, normalne ma uz ruky bolia z tolkeho zmykania 😝 , skoro dva plne kose na pradlo som vyprala, este ma caka vyprat biele veci, dala som to do Sava na bielenie, aj som vycistila pracku, hlavne ten zasobnik na prasky, asi budem musiet kupit novy, velmi sa tam usadza vodny kamen a neda sa tam dostat a vycistit. 😒 .

heli, mne sa tiez pacis taka aka si, 🙂 ale totalne som bola prekvapena ako by si vyzerala keby si bola taka ako na foto, do tvare uplne modelka 😵 😵 😵 , inak velmi ti podla mna pristanu dlhe, tmave vlasy. 😉

karinka
23. apr 2010

ahojte...no my sme dnes doma cely den,dve pracky vyvesene na balkone,uvarena kysla zemiacikova polievocka,este musim na zajtra vybrat kuracie masko,manzel si prosi na vinecku s ananasom,tak nech ma

klba uprimnu sustrast,skoda,taky este pan v najlepsich rokoch

helenkasabinka
23. apr 2010

jaj nerobte ved budem sa cervenat 😀

sasulec
23. apr 2010

Ahojte tak sa hlasim az teraz,aj to len na skok,mala spinka,boli sme v meste,bola tu kamka,co so mnou vyrastala,a na zurky sme chodili spolu,teraz uz len podctivo a vzorne s kocikmi,sme to spominali,ze sme mali posledne leto asi citaka,taak sme sa vybesnili 😀
Bola som aj v deichmane uuzasne poltopanky som si tam nasla,typ ako mi sedi a paci sa mi,este troska vaaaham,nebudem si kupovat letne,mam dost sandalok aj slapiek,nech aj tie ponicim,mozno vyskemrem na narodky,chi chi poltopanky,bo tie co som mala som bola vratit,sa mi pokazili,skooda len,ze mi nedali penizky,tak som musela nieco vybrat v obchode,saaamoska,ze sa utrelo malej a ja som zostala bez boticiek aj bez euracov,ach my mami,saak to poznate 😅
A teraz uz vazne,Klbka je mi strasne luto toho uja,aj suseda,mala si taky strasne smutny hlas vo fone,ze som mala chut ta ist postiskat,ale mas robotku,tak som nechcela rusit 😔
Inak ja mam tiez dilemu s tou zubarkou,potrebujem ist aj ja na preventivku a aj malej najst,inak baby ste vedeli,ze s detmi sa chodi 2x a v rozpati 5 mesiacov? aby mali potom narok na bud. rok na osetrenie bez platenia,inak by sme museli paltit za opravu,skratka je to vraj tak ako s nami dospelymi,ibaze s detmi treba ist 2x 😕
vraveli my baby v domine,tak tiez neviem kam mam ist,my mame dokiny na chrenovej tak by som chcela aj jej doki tam mat,teda zubarku,vraj je tam celkom dobra ale neviem ako sa vola ani kde presne ordinuje,len ze v polikl. na chrenke 😕
A mate uz niekto skusenost s 2 rocnym dietatom u zubarky? No lebo ja si to neviem predstavit,ze mi tam bude mala seet a este nebodaj otvori pusu a necha doktorku sa jej kukat do pusy,akoze toto ak zvladne tak vas vsetky pozyvam na pivo..toomu neveriiiim 😅
Pekne popoludnie prajeme 😵
Klbka myslim na teba 😔

klba
23. apr 2010

sasul dik, ja som ok, len mi je to luto 😔 ,
inak ked som hladala zubarku malemu, ked mal povlak po ATB, tak sa mi vsetci dr smiali, ze s tak malym sa nechodi, ani som nikoho nezohnala, na Parovciach som podla obvodu detsku nenasla, tak ja neviem co si o tom mysliet, clovek chce ist s drobcom na preventivku a nema kam... 😒

karinka
23. apr 2010

klba mne povedal moj zubar,ze mi malu vezme v styroch

klba
23. apr 2010

a inak pivo som teraz dopila, doslo mi na chut, ked uz mam taky mizerny tyzden, vsetko sa mi s...e. 😔 😠

klba
23. apr 2010

no ja som chcela radu, po ATB mu zubky dostali povlak a nevedeli sme sa toho zbavit, mala som problem to vycistit a nebolo toho dr ktory by sa nas ujal a aspon na to kuk. 😒
aj teraz ked si umyvame zubky skor pastu drobec cuca, zadne zubky sa mi nedaju vycistit, lebo on chce vsetko robit sam. 😝

sasulec
23. apr 2010

aha tak ponuram na nete tu na mk je tusim tema o zubaroch alebo co,jaa nevieeem 😕 😅
sak co,pojdem doiy zaniest kartu moju a hned tam volakoho pohladam a spytam sa a potom dam vediet,ale teda az v pondelok najskor 🙂

sasulec
23. apr 2010

klbka a bezomna pivko? hamba ti!!! 😝

dupinka
23. apr 2010

Podľa zákona o zdravotnej starostlivosti by malo ísť dieťa k zubárovi ročne 2x, aby potom malo nárok na preplatenie istých úkonov poisťovňou, o rozpätí som nestihla kuknúť...

sasulec
23. apr 2010

Dupi ved to je to co som vravela,teda pisala,myslim ze 5 mesiacov 😉
Ale riesim ze ako stare dieta by malo ist 1. raz aby to malo aj vyznam,teda ak nema potiaze nijake 😕

domyyy
23. apr 2010

ahojte baby, prepáčte mi nestíham ☹ teraz som Vás dočítavala 😒

veverca....dnes som ťa videla ☹ a nebola som si istá či si to bola ty, len teraz čítam, že si bola na výstave 😒

kočky ja som mala od dnes predávať no prišla mrcha, je mi zle tak nehrozí 😒 😒 od zajtra robím tak ak tam niekto idete tak sa ozvite a prídite ma pozrieť 😅 😅 😵

klba....je mi to ľúto ☹ úprimnú sústrasť ☹

sasulec
23. apr 2010

Domy ale no!
tolko skaredych smajlov,fuuuj nehanbis sa? 😉 😵
Pekne si polezkaj a bude ti lepsie,mam ti priniest tabletku na kramy?hm? 😕

karinka
23. apr 2010

domyy a kde robis?

blazka24
23. apr 2010

tak malý mi zaspal, babka so segrou sa s ním vybláznili a babina bola dojatá ako malý štvornožkuje a robí indiána - normál sa jej slzy tlačili do očí 😕

domyyy
23. apr 2010

sasul....ďakujem ti, dala som si proti bolesti na predpis aulin, síce mi to doktorka obvodná zakázala vraj je to silné, no používam to 😒 i keď mi je zle aj po nej 😖 a ok už budem dávať len pekné 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ako sa máte s bambulkou? 🙂

karinka...predávam na agre od zajtra medzi pavilónmi C a M3 😉 🙂 ozaj bola si tam dnes? 🙂

blazka...to je Riško už taký šikovný? 😵

karinka
23. apr 2010

domyyy..nakoniec som nebola,lebo som myslela,ze bude prsat,pojdem zajtra aj s manzelom...

blazka24
23. apr 2010

domyyy richard je šikovný len ak má cieľ /napr. vidí šuchačky a ide za nimi/ a indiána pochopil po dlhšom čase ale už ho to aj baví 😀

sasulec
23. apr 2010

Blazka coo? jake suchackyy? chi chi 😀
Domy neslubujem,ze pojdem,ja a moja ctena alergia,neviem neviem ci ho treba drazdit hada bosou nohou 😝 😀

blazka24
23. apr 2010

sasul môj syn je úchylák na šuchačky, čo ti poviem, miluje aj svoje ponožky 😀

sasulec
23. apr 2010

ahaaaa, suchacky su smradosky?
zas som o kus muudrejsia 😀

blazka24
23. apr 2010

sasulec a čo ti napíšem že ide po šlapkách? 😕 aj tak to voláme 😀

sasulec
23. apr 2010

aha 😀
fajne 😀

zuzanakarolinka
23. apr 2010

baby to je OK, moja malá nemá lepšiu hračku ako keď si vyložím nohy a ona je v momente pri nich a palec bez hanby dá do pusy,

blazka24
23. apr 2010

zazana to vieš čo sa za mlada naučíš 😀