icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
25. apr 2010

ahojte babuliatka 😵

ja som zase nieco pokupila malemu sintrovi, tak dufam,ze sme sa nesekli a bude to fakt chlapcek, zajtra pofotim a dam do albumu.

Cez tyzden budeme zase asi sami doma, muz by mal ist do Slovinska odovzdavat nekjakys troj, tak dufam,ze to klapne, lebo vyrobca v Taliansku este nejako vahal. Povedal, ze to tam omrkne a mozno v maji skocime na par dni, ale uz teda vaham, sa obavam, ze co ak by som zacala nejako predcasne rodit.

Vidim,ze vsetky ste zvacsa vonku s deturencami a uzivate si pekne pocasie.

Jajka , blahozelam ku krstu Olivky, pekne fotky si podavala, ja som ich fakt vcera vecer popozerala 🙂

Uz nemam prehlad, ze kto ste co popisali.

Este som chcela pochvalit topanocky majul, ale neviem do ktorej temy davala nahlad, Majul pekneeeeeeee 🙂

A este som sa chcela spytat, ci by sme dakedy endali stretko bez deti, kto by ste mohli, ja uz chcem pomaly maleho oducat zaspavat so mnou a chcem ho nechat vecer s tatinkom, tak sa budem musiet dakde vyparit, tak take stretko by bodlo 🙂 , potom uz zase nebudem moct nikam aspon rok 😀

zuzana76
25. apr 2010

My sme boli vcera na oslave svokrovoej 60-tky, kupili sme mu multifunkcne zariadenie - scanner, tlaciaren , kopirku

dupinka
25. apr 2010

Zuzi, niečo také by som so stretkom rada aj ja.... 😉

dupinka
25. apr 2010

Heli, Adamko má narodky 11.5. Prečo??

sasulec
25. apr 2010

Ahojte babyyy boli sme na prechadzke a hadajte kde naas zavanuloo,heh ale ja nic ja muzikant,baaby mala nakupovaciu horucku😝
No ale dost bolo shopovania 😝
Zuzi,no ze si to ty, tak ja by som rada prispela svojou malickostou a pomohla ti odnaucit maleho zaspavat s tebou,takze by som sa pridala,hmmm? 🙂 😵
len zbuchajte nejaky termin ja budem priiiiist 😀 😀 😀

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
25. apr 2010

ahojte holciny,tak vam posielam poar foto teda link na domovsku stranku kde som hodila foto z nasho vikendiku,bolo faaakt veselooo 😵

sasulec
25. apr 2010

toto nempatri sem uuups 😝 😀

jajka968
25. apr 2010

ahojte,

tak sme doma, už okupkaný a marko už aj hajká, bol zničený, toľko sa vybehali, on samozrejme hore dolu na šmýkalku, ale šmyknúť nie, on len po schodoch by chodil, asi ich máme doma málo 😀 .

heli, pochváľ, čo ste v pl nakúpili, háááá 😕 😉

dupinka, no je to fajn, keď človek má ísť ku komu na obed 😀 , ale niekedy je dobre aj na druhom konci republiky bývať, lebo ja nemám rada využívanie, ba priam zneužívanie, čo sa z istých kruhov našej rodiny šíri, takže tak 😠

už sa tu narodeninkové oslavičky pripravujú, tuším klbka so šimim začína, potom dupinka, helka, sašula a my, jáj ale to letí ten čas tak strašne rýchlo 🙂

a to stretko, hmmmm, veru by som šla a veľmo rada, ale neviem, ak by to tento tt malo byť, či sa mi zadarí niekoho k deťom, lebo máme toho dosť ešte 😒 , ale dajte termínik, ja pokúsim, prosím, mimo stredy a piatku ak by to šlo 😉

jajka968
25. apr 2010

sašula, ty zradkyňa, čože kam to patrilo, priznaj sa, nebodaj si aj ty VIP 😀 😀 😉

jajka968
25. apr 2010

no a ešte som vám zabudla povedať hlavnú správu dnešného dňa, že sárinka naša spadla, zase a bolí ju ruka, neviem, ako to nakoniec dopadne, či to aj zlomené mať nebude ☹ , tak som zvedavá čo zajtra, lebo to má trochu opuchnuté a bolí ju to, idem jej dať octanovú masť nato a zajtra uvidím 😖

sasulec
25. apr 2010

jajka cozeeee 🙄 ☹
posielame so Sasulkou fuu fuuuuu nech prestane rucina bolenkat
a stranka kam pisem je sice vip,ale nie ta onaa,to su maminky s podobnym osudom a taak 😕

any23
25. apr 2010

pekny vecer bambule🙂my sme tiez prezili pekny vikendik,hlavne sme si tatinka uzili😅vcera sme boli nasich pozriet v jelenci,bolo super,aj krsny moji zo senice aj so sesternicou mojou prisli,s nou sme sa vyse roka nevideli tak sme pokecaliii,pogrilovali,podaktori si aj popili,no sranda bola 🙂dneska doobeda sme sa vsetci traja v postielke vyvalovali,nic sa nam nechcelo,dobre nam bolo😝navarene sme mali este od vcera,tak sme ani nic nemuseli😉poobede prisiel alexov krsny a zobral ho najprv do parku a potom k nim do hrnciaroviec,maju tam hody,kolotoce tak prisiel plnyyy zazitkov😎a ze si nasiel novu kamaratku😉este nespi,este sa vykecava v posteli,nema sice komu ale to mu neva😝ja pozeram tanecky,rano mam poradnu,caka ma aj odber krvicky tak musim nalacno,no ako to ja vydrzim😝potom sono v med.centre,duuufam ze bude vsetko oki😅

any23
25. apr 2010

jajka juuuj tak dufam ze to nebude mat zlomene,chudiatko,ta si teda dava v poslednom case😒a kuk som fotky,olca bola kockaaa🙂sasul zlateee ste😉

helenkasabinka
25. apr 2010

jajka no do Polska sa uz neoplati chodit,take ceny su tam ako u nas uz...ale nakupila som si aspon kvetinky,malej oblecko......a kopec kolacikov,ktorym sa snazim odolat 😀 😅

sasulec
25. apr 2010

Any dik 😵 a zas letim do tancovacky dievcence 😀

veverca
25. apr 2010

Ahojte. Prečítala som vás a utekám tanečky pozerať. Ale musím sa opýtať...Any, koho máte v Hrnčiarovciach? Ja som odtiaľ. A tiež sme boli na hodoch 😉

jajka968
25. apr 2010

zajtra asi pôjdeme na tú chirurgiu, som to sárče išla namazať octanom a má to opuchnuté a bolí ju to, strašné, mňa už trafí z nej, ale ešte dávam šancu do zajtra, snáď....

sašul, veve peknučké fotečky, jáj krásne sú tie naše decká 😵 😵

heli, no veď už keď sme my boli v pl bolo dosť draho, ak tam nejdeš na nábytok, tak už sa asi neoplatí. ale aspoň ste si výlet urobili 😉

any, zajtra držkám palčeky, tfuj, tfuj, tfuj, nech je všetko na poradni dobré 🙂

zuzanakarolinka
25. apr 2010

čaue babuly, my sme si dnes užili dník, boli sme na výlete v prievidzi a v jej okolí, dnes sme si užívali, máme prvé výročie svadby, ešte nám aj slniečko svietilo, aj to hore aj to naše - Karolínka

domov sme prišli bolo skoro pol ôsmej, Kajka sa napapala, potom chvíľu pozerala so mnou a asi pred hodkou išla spinkať

helenkasabinka
25. apr 2010

any a pozdravuje Ta Veronika 🙂

helenkasabinka
25. apr 2010

veverca ja mam rodinu v hrnciarovciach a aj kamosku 😉

helenkasabinka
25. apr 2010

no idem ja spat uz ....som uz davno osprchovana a v pyzame......dnes som sadila tuje vonku a kosila travu a sadila aj fazulky a uhorky 😉

helenkasabinka
25. apr 2010

dnes bola malinka uplne cely den bez plienky a pekne vonku cikala aj na travicku stale a ani raz jej necvrklo do nohaviciek 😉 aj cez den spala bez plienky a uplne bez nehody ,pred spanim sa vycikala a potom cikala az ked sa zobudila 🙂 sikulka moja malinka 🙂

helenkasabinka
25. apr 2010

ked ja sa z toho tak tesiiim 😵 😀

sasulec
25. apr 2010

Dakujem dievcence,Veve mala je zlatunke bodkovane dievcatko 😵 a maly je kus chlopa 😀
Idem dokuk tv a... ryyychlo do postielok ved uz mesiac svieti,no dost bolo kulturnej vlozky papa bruuu 😔

zuzana76
25. apr 2010

ahojte, letim do sprchy

mne je takmer jedno kedy, ci tento tyzden stretko, nemozm v pondelok-zajtra ani utorok,muz je v tom Slovinsku, ale potom uz mozem, ale mozme dat stretko aj na buduci tyzden, co vy na to?

any23
25. apr 2010

idem ja spinkať, ešte som si dávala druhú večeru - oblúbenú vianočku s maslom a jahodovým dzemíkom 😅 😝

jajka ďakujem 🙂 držím aj ja palčeky malinkej, nech ručička poslúcha a nebolí veľmi 😒 😉

veve podarenééé detúrence máš 😎 😉 a z hrnčiaroviec je moja nádejná švagrinka 😅

heli a ja ju tiež pozdravujeeem 🙂 a teším sa s tebou z malinkej šikulky 😵 😵 😵

a stretko by som brala aj ja 😅 ale keďže maťo stále na nočných tak nehrozí 😒 jedine ak by ste detičkovské plánovali 😉

dupinka
26. apr 2010

Krásne ránko!

tááákto sa mi ľúbime:

sasulec
26. apr 2010

AAAHojte,jeeej to je krasne foto dupi 😉
Jajka ako sa ma Sarka?napiste co a ako? ale ked nepises obavam sa,ze ste sli na chirurgiu 🙄
My sa ideme vychystat a asi pojdeme na chvilku von,mala by som aj kartu dokine zaniest,ale este neviem ci sa mi chce az tam ist
Idem krpatuckej pustit Maaaju,lebo mi tu uz bzuciii Maaja moja 😵

karinka
26. apr 2010

sasulec aj vy ficite na maji??aj my,uz 4 dvd sme museli kupit