Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
My sme boli vcera na oslave svokrovoej 60-tky, kupili sme mu multifunkcne zariadenie - scanner, tlaciaren , kopirku
Zuzi, niečo také by som so stretkom rada aj ja.... 😉
Heli, Adamko má narodky 11.5. Prečo??
Ahojte babyyy boli sme na prechadzke a hadajte kde naas zavanuloo,heh ale ja nic ja muzikant,baaby mala nakupovaciu horucku😝
No ale dost bolo shopovania 😝
Zuzi,no ze si to ty, tak ja by som rada prispela svojou malickostou a pomohla ti odnaucit maleho zaspavat s tebou,takze by som sa pridala,hmmm? 🙂 😵
len zbuchajte nejaky termin ja budem priiiiist 😀 😀 😀
ahojte holciny,tak vam posielam poar foto teda link na domovsku stranku kde som hodila foto z nasho vikendiku,bolo faaakt veselooo 😵
toto nempatri sem uuups 😝 😀
ahojte,
tak sme doma, už okupkaný a marko už aj hajká, bol zničený, toľko sa vybehali, on samozrejme hore dolu na šmýkalku, ale šmyknúť nie, on len po schodoch by chodil, asi ich máme doma málo 😀 .
heli, pochváľ, čo ste v pl nakúpili, háááá 😕 😉
dupinka, no je to fajn, keď človek má ísť ku komu na obed 😀 , ale niekedy je dobre aj na druhom konci republiky bývať, lebo ja nemám rada využívanie, ba priam zneužívanie, čo sa z istých kruhov našej rodiny šíri, takže tak 😠
už sa tu narodeninkové oslavičky pripravujú, tuším klbka so šimim začína, potom dupinka, helka, sašula a my, jáj ale to letí ten čas tak strašne rýchlo 🙂
a to stretko, hmmmm, veru by som šla a veľmo rada, ale neviem, ak by to tento tt malo byť, či sa mi zadarí niekoho k deťom, lebo máme toho dosť ešte 😒 , ale dajte termínik, ja pokúsim, prosím, mimo stredy a piatku ak by to šlo 😉
sašula, ty zradkyňa, čože kam to patrilo, priznaj sa, nebodaj si aj ty VIP 😀 😀 😉
no a ešte som vám zabudla povedať hlavnú správu dnešného dňa, že sárinka naša spadla, zase a bolí ju ruka, neviem, ako to nakoniec dopadne, či to aj zlomené mať nebude ☹ , tak som zvedavá čo zajtra, lebo to má trochu opuchnuté a bolí ju to, idem jej dať octanovú masť nato a zajtra uvidím 😖
jajka cozeeee 🙄 ☹
posielame so Sasulkou fuu fuuuuu nech prestane rucina bolenkat
a stranka kam pisem je sice vip,ale nie ta onaa,to su maminky s podobnym osudom a taak 😕
pekny vecer bambule🙂my sme tiez prezili pekny vikendik,hlavne sme si tatinka uzili😅vcera sme boli nasich pozriet v jelenci,bolo super,aj krsny moji zo senice aj so sesternicou mojou prisli,s nou sme sa vyse roka nevideli tak sme pokecaliii,pogrilovali,podaktori si aj popili,no sranda bola 🙂dneska doobeda sme sa vsetci traja v postielke vyvalovali,nic sa nam nechcelo,dobre nam bolo😝navarene sme mali este od vcera,tak sme ani nic nemuseli😉poobede prisiel alexov krsny a zobral ho najprv do parku a potom k nim do hrnciaroviec,maju tam hody,kolotoce tak prisiel plnyyy zazitkov😎a ze si nasiel novu kamaratku😉este nespi,este sa vykecava v posteli,nema sice komu ale to mu neva😝ja pozeram tanecky,rano mam poradnu,caka ma aj odber krvicky tak musim nalacno,no ako to ja vydrzim😝potom sono v med.centre,duuufam ze bude vsetko oki😅
jajka juuuj tak dufam ze to nebude mat zlomene,chudiatko,ta si teda dava v poslednom case😒a kuk som fotky,olca bola kockaaa🙂sasul zlateee ste😉
jajka no do Polska sa uz neoplati chodit,take ceny su tam ako u nas uz...ale nakupila som si aspon kvetinky,malej oblecko......a kopec kolacikov,ktorym sa snazim odolat 😀 😅
Any dik 😵 a zas letim do tancovacky dievcence 😀
zajtra asi pôjdeme na tú chirurgiu, som to sárče išla namazať octanom a má to opuchnuté a bolí ju to, strašné, mňa už trafí z nej, ale ešte dávam šancu do zajtra, snáď....
sašul, veve peknučké fotečky, jáj krásne sú tie naše decká 😵 😵
heli, no veď už keď sme my boli v pl bolo dosť draho, ak tam nejdeš na nábytok, tak už sa asi neoplatí. ale aspoň ste si výlet urobili 😉
any, zajtra držkám palčeky, tfuj, tfuj, tfuj, nech je všetko na poradni dobré 🙂
čaue babuly, my sme si dnes užili dník, boli sme na výlete v prievidzi a v jej okolí, dnes sme si užívali, máme prvé výročie svadby, ešte nám aj slniečko svietilo, aj to hore aj to naše - Karolínka
domov sme prišli bolo skoro pol ôsmej, Kajka sa napapala, potom chvíľu pozerala so mnou a asi pred hodkou išla spinkať
any a pozdravuje Ta Veronika 🙂
veverca ja mam rodinu v hrnciarovciach a aj kamosku 😉
no idem ja spat uz ....som uz davno osprchovana a v pyzame......dnes som sadila tuje vonku a kosila travu a sadila aj fazulky a uhorky 😉
dnes bola malinka uplne cely den bez plienky a pekne vonku cikala aj na travicku stale a ani raz jej necvrklo do nohaviciek 😉 aj cez den spala bez plienky a uplne bez nehody ,pred spanim sa vycikala a potom cikala az ked sa zobudila 🙂 sikulka moja malinka 🙂
ked ja sa z toho tak tesiiim 😵 😀
Dakujem dievcence,Veve mala je zlatunke bodkovane dievcatko 😵 a maly je kus chlopa 😀
Idem dokuk tv a... ryyychlo do postielok ved uz mesiac svieti,no dost bolo kulturnej vlozky papa bruuu 😔
ahojte, letim do sprchy
mne je takmer jedno kedy, ci tento tyzden stretko, nemozm v pondelok-zajtra ani utorok,muz je v tom Slovinsku, ale potom uz mozem, ale mozme dat stretko aj na buduci tyzden, co vy na to?
idem ja spinkať, ešte som si dávala druhú večeru - oblúbenú vianočku s maslom a jahodovým dzemíkom 😅 😝
jajka ďakujem 🙂 držím aj ja palčeky malinkej, nech ručička poslúcha a nebolí veľmi 😒 😉
veve podarenééé detúrence máš 😎 😉 a z hrnčiaroviec je moja nádejná švagrinka 😅
heli a ja ju tiež pozdravujeeem 🙂 a teším sa s tebou z malinkej šikulky 😵 😵 😵
a stretko by som brala aj ja 😅 ale keďže maťo stále na nočných tak nehrozí 😒 jedine ak by ste detičkovské plánovali 😉
AAAHojte,jeeej to je krasne foto dupi 😉
Jajka ako sa ma Sarka?napiste co a ako? ale ked nepises obavam sa,ze ste sli na chirurgiu 🙄
My sa ideme vychystat a asi pojdeme na chvilku von,mala by som aj kartu dokine zaniest,ale este neviem ci sa mi chce az tam ist
Idem krpatuckej pustit Maaaju,lebo mi tu uz bzuciii Maaja moja 😵
sasulec aj vy ficite na maji??aj my,uz 4 dvd sme museli kupit

ahojte babuliatka 😵
ja som zase nieco pokupila malemu sintrovi, tak dufam,ze sme sa nesekli a bude to fakt chlapcek, zajtra pofotim a dam do albumu.
Cez tyzden budeme zase asi sami doma, muz by mal ist do Slovinska odovzdavat nekjakys troj, tak dufam,ze to klapne, lebo vyrobca v Taliansku este nejako vahal. Povedal, ze to tam omrkne a mozno v maji skocime na par dni, ale uz teda vaham, sa obavam, ze co ak by som zacala nejako predcasne rodit.
Vidim,ze vsetky ste zvacsa vonku s deturencami a uzivate si pekne pocasie.
Jajka , blahozelam ku krstu Olivky, pekne fotky si podavala, ja som ich fakt vcera vecer popozerala 🙂
Uz nemam prehlad, ze kto ste co popisali.
Este som chcela pochvalit topanocky majul, ale neviem do ktorej temy davala nahlad, Majul pekneeeeeeee 🙂
A este som sa chcela spytat, ci by sme dakedy endali stretko bez deti, kto by ste mohli, ja uz chcem pomaly maleho oducat zaspavat so mnou a chcem ho nechat vecer s tatinkom, tak sa budem musiet dakde vyparit, tak take stretko by bodlo 🙂 , potom uz zase nebudem moct nikam aspon rok 😀