icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
26. apr 2010

neskor docitam, ideme sa najest, urobila som doma zeleninu rychlopolievku a na veceru urobim este rizoto

zuzana76
26. apr 2010

ahojte

Jajka, to mi je fakt velmi luto ☹ , naozaj uz dlho mate take tazke obdobie, verim,ze mas strach, aj ja zacinam mat strach z porodu, ze nech je vsetko v poriadku, no ale Srinka je este malicka, urcite tam musis s nou zostat, ktovie ako by tam s nou zaobchadzali bez teba.

Any, aj moj malinky je o vyse tyzdna mensi, pamatas ako ma ten cudzi lekar vystrasil? ked zastupoval mojho. Deticky rastu rozdielne, niektore zvyknu v raste zaostavat, ked ta uz teda tak nastrasil, mal ta poslat na prietoky, zavolaj svojmu doktorovi a pytaj sa na prietoky, ci ma babo dostatok vyzivy. Ale podla mna to bude iste v poriadku, ved deti s anarodia v rozmedi od 2,5 kg az do vyse 4 kg, teda myslim tie donosene, takze uz sa zacina prejavovat individualita tvojho dietatka, proste bude mensie, mozno 2,8-2.9 kg, ale podla mna stale super, aspon nebudes musiet tlacit 4 kg valibuka.

beruska113
26. apr 2010

Ahojte baby,
citam, len nestiham pisat, maly je jak stihacka, stale za nim beham. Dnes ho zase strihali, konecne to ma normalne.

Jajka,
drzim vam moc palce, nech to vsetko zle uz skonci.

Any,
neboj. Linder je cudny.
Musim utekat, kazdemu som nieco chcela, ale nestiham. Zajtra vecer napisem.

Domy, aj ja som ta rada videla. A coze si ma nespoznala?

sasulec
26. apr 2010

Ahojte,tak sme boli aj poobede na prechadzke,trocha sme sa bobavkali v piesku a spojene s prechadzkou nam dobre padlo,mala zacala byt taka hladoska,ze dnes zjedla a to neprehanam faaakt viac ako ja,chi chi 😅
ja som sa este pustila do skrin a letne veci som prehrabavala a dala prat ,este ma cakaju asi 4 otocky,saak do rana dost casu chi chi 😀
Zajtra paadime do domina 😉
Jajka myslim na vas ako sa ma princezna ubolena 😒 ☹

jajka968
26. apr 2010

boli sme na polygone, šaty som si tam vyhliadla, ale nič z toho 😒 , neviem, čo dám na seba, krátke ee, mám nohy ako dva duby a dlhé, no neviem nič správne objaviť.
potom sme ešte u nás na dvorčeku boli, aj dominika susedka prišla, aj malá susedka emka, sme sa nasmiali na nej, domov sme šli zarovno s dažďom, aspoň človek na iné myšlienky príde 😖

večer som to sárče kontrolovala, baby ona to má riadne opuchnuté, ja fakt neviem, či to neni zlomené, veď keby to bolo len udreté, mala by to opuchnuté 😕 , ak niekto viete poraďte, neviem, čo robiť, či počkať ešte dva dni, alebo ísť znova zajtra na chirurgiu 😒

mariynka
26. apr 2010

jajka, chuda malinke.. prajem aby to dobre dopadlo.. a pocuj, tomas mal nehodu na futbale, napuchol mu cely clenok a ked bol na snimke, neukazalo, ze by to bolo zlomene.. len silno udrete a Dr. povedal, ze to aj pol roka moze boliet.. 😒 ze to este dlho bude citit 😒 😒 takze tak..

veverca
26. apr 2010

Ahojte. Tehulky výbavu už chystajú. 🙂 Any, moje dievčatko vážilo 3960g 😀 , bola ešte o 90g ťažšia ako malý. Ale neviem, čo ťa doki stresuje. Veď je rozdiel, či má dieťa pri narodení 2,5 alebo 5 kg, tak aj v 30 týždni nemôžu mať všetky deti rovnakú hmotnosť. A ružový výtok máš z vyšetrenia, neboj. 😉
Klbi- taká neohlásená návšteva vie potešiť 😒 . Mala si im rozdať handry, metly, vysávače a bol by z nich aj osoh. 😅 A tá práčka to je dobre k jedu. 😠
Jajka- nemám slov... 😲 To snáď nie je pravda, ako sa tá smola na vás lepí. A veľmi mi je ľúto Sárinky. Pre niečiu nedbalosť teraz musí mať takéto problémy... Dnes mi volala suseda...jej syn (kamarát nášho Gabka) si pred týždňom zlomil ruku v zápästí. Dali mu to do sadry a dnes boli na kontrole, zistili, že sa mu to zle zrastá a zajtra idú na operáciu. 🙄 To sú tam takéto veci bežné???? A potom dôveruj lekárom. 😠

sasulec
26. apr 2010

ahojte babule,dnes uz zahajujem koneec mojej pracej manii a idem sa natiahnut pred tv a potom hajde do perin,zajtra zas od rana kolo fuuuj aky tazky den ma caka ale sa tesim na Domino,mala sa tam vzdy super vyjasi a sme tam prima parta 😅
Tak bru nocku cuuc 😔

jajka968
26. apr 2010

mari, tak si ma trošku ukľudnila, počkám ešte, ďakujem 🙂

veve, no asi je to tam bežné, ja viem kto to spôsobil, mladý doktor, ale je bez atestácie, takže ak to pohneme niekam, tak neviem, či tú atestáciu vôbec dostane 🙄

klba
27. apr 2010

ahojte 🙂
poobede som vybehla s drobcom na ihrisko, motorku sme vyvetrali, aj kamosky sme tam s takymi malymi detmi stretli, odtial sme este vybehli na piesok a na smykalky.

Prave ked sme sa uz domov vracali mi volal ten opravar pracky, podarilo sa mu ten motor opravit 😵 , vraj keby sa to nedalo neoplati sa kupit motor, ale rovno celu pracku, tak som moooooc rada 🙂 a bol ochotny hned vcera prist a spojazdnit pracku, vravel ze to bola vyrobna vada, ze by som to nijak neovplivnila.
Platila som len 60 €, ratala som 80 € ale menil okrem motora len jeden uhlik a nie dva, tak som usetrila 20 €, aj to potesi, ved aj horsie to mohlo byt, uplne som vytesena, ze uz mozem pracku roztocit 😀 cakala som ze to pride opravit az bud. tyzden.

No stale cakam ci pojdeme na ten pohreb, mala nas brat maminina sesternica, ale ked bude pekne idu s nimi aj vnuci a nevesta, behnu do ZOO, tak asi nam to nevyjde. 😢
Busom je to o nicom, mame tam byt na 15,h, museli by sme ist na 10:45 z NR a posledny bus z PD ide 18:40, do NR by sme prisli 21:30 a to je neskoro a Juri nechce na pohreb brat drobca, on by ho strazil doma.
A to este neratam prestupy do Bojnic a hladanie spojov, no uvidim, ale sance tomu nedavam, ma to trapi. 😔

zuzanakarolinka
27. apr 2010

klbi, keď sa nedá, tak sa nedá, úmysel máš a to je hlavné, ona sa veľmi zel cestuje s malým dieťaťom, keď musíš prestupovať, je to o držku, keď pôjde malý spať, tak si sadni v izbe a poprepýšľaj, aký bol super, ako si u neho prázdninovala, ako ti tam bolo dobre, že to bolo pekné detstvo, poprípade hoď nejakú modlitbu za zomrelú dušu a to je niekedy viac ako ísť na pohreb sa "ukázať", lebo poznám aj také prípady - ale toto neber osobne,

blazka24
27. apr 2010

ahojte babule, sme doma z Liptova, veru cesta tam úúúúúúúúúúžasná, cesta spať naprrrrrrrrrrrrrrrrrrrd revali sme jak tur a celé auto zakydal od rohlíka čo nažmolil a sople sme mali po kolená, slzy aj na zadku a ja od nervozity, reval vkuse asi 25 kilákov som mala už náladu na pretiahnutie dolnej pery cez zadok.........starý kluďas sa ma spýta - zastavím? reku ak nie tak ti pichnem zo zadu do oka, reku ty sedíš vo vedľajšom kupééééééé a nepočuješ že malý ziape o život ????

suzie
27. apr 2010

Ahojte maminky z Nitry, vsimla som si, ze chodite do Domina. Ako to tam funguje? Chceli by sme sa s malou prist obcas pozriet, Domino poznam dobre, len materske centrum nie. Kedy byva otvorene? Treba sa niekam zahlasit? Dakujem za odpoved. 😉 Zuzana

zuzanakarolinka
27. apr 2010

blaza, no hezky ☹

helenkasabinka
27. apr 2010

dam par foto aby ste kuk 🙂

helenkasabinka
27. apr 2010

tu sa smykala 🙂

helenkasabinka
27. apr 2010

nas somarik a mini skalka,zatial je mini 😉

mariynka
27. apr 2010

heli, mala krasna 😵 a akeho super somarika aj skalku mate 😵

zuzana76
27. apr 2010

ahojte sojky 🙂

suzie, to Domino ti odpovie asi sasulec, ona tam chodieva, takze pockaj, kym sa ona prihlasi, iste odpise.

Ja som bola dnes v medicinskom centre, buduci tyzden chcem ist na to 3D, co som nemohla absolvovat kvoli patkovej chorobe v Hlohovci, tak dufam,ze toto mi tu vyjde.

potom sme boli v Komjaticiach s ocinom mojim, nakrmit psa a aj park sme pobehali.

zuzana76
27. apr 2010

heli, mala zlata a skalka sa rozrastie, neboj a bude ukazkova

zuzana76
27. apr 2010

jaji, klbi vam zelam ,a by uz svitlo na lepsie casy, klbi s tou prerabkou a jajka nech su deturence zdrave

sasulec
27. apr 2010

Ajojte zienky,od rana od 7 som na nozkach mam vrtulku v ritke,najprv v tom domine potom sme sa napapali,vyspinkali a sli zas von 😅
V domine nam merali tlak tak som mala som hllllboko pood priemer nepamatam presne ale spodny som mala kolo 50tky a to ma stihla mala rano vytocit,no co vam poviem,este ze to dieta mam aspon my ho mierne zvysila,inak by som nacisto odpadla asi 😅
Vonku bolo fajn dali sme si prechadzku,pocasko fajn tak sa nam ani domov nechcelo,len ma hlava boli a uz som aj uchodena 😖
idem vas docitat 😵

sasulec
27. apr 2010

Suzi napisala som ti ip 🙂
Heli mala je krasna 😵 ach ta kitty 😉
Zuzi ty sa prosim ta setri na jeden den tolko aktivit,chi chi 😉 😵
Inak som sa chcela opytat ze maly ma termin v auguste a kedze ste vybrali Samuela inak na moje narodky chi chi 😅 neva ze bude mat oboje v auguste v jeden mesiac,ci to si schvalne? pjepac mi moju zvedavost ach,no co sa zabijem? 😝 😀

sasulec
27. apr 2010

Jajka ako mala Saruska?
a ako sa ma Maarko? uuz smevas dlllho nevideli,chybate nam a aj klbkovci a secky do ritkaaroveec ja scem stretkooo!!!! 😕 😅

veverca
27. apr 2010

Sašul, na budúci týždeň mám Gabka v škole prírode, tak najeké stretko vymysli. Aj keď neviem, či aj my ti chýbame 😅
Klbi- tak super, že práčka sa dá opraviť a netreba novú kupovať. Ešte keby ste rýchlo prerábky dokončili, nech máte kľud. 😎
Heli- pekné foto 😉
A aj ja som zvedavá, ako sa má malá Sárka

sasulec
27. apr 2010

veve saak som napisala se secky 🙂 😵
ok tak bud tyzden mozme nieco spiskat,dajte typ nejaky den,hodku a mozme behnut do parku,je tam krasne, ked pocasie bude priat ,deti sa vybesnia a my pokecame 🙂 hmm?

veverca
27. apr 2010

Kedykoľvek okrem piatka, to mi už výletník príde domov. Ten park môže byť, malo by byť pekne. 🙂

jajka968
27. apr 2010

ahojte,

jáj ani času na písanie moc teraz nemám, ročné vyúčtovanie robím, včera som dlllho nad tým sedela, až okolo jednej som išla spať a keď drobec hajkal pobede, zas som pracovala. no a dnes olča gitaru mala, tak sme aj na klokočine boli u našich trošku.

sárinka lepšie, už aj hýbe rúčkou, ale vôbec ju nevyrovnáva, som z toho smutná, lebo až teraz si vlastne uvedomujem, že ona tú rúčku nosí tak stále od toho úrazu, normálne som si to neuvedomovala, že to môže byť aj problém, keby som si to bola hádam ja uvedomila, nemuseli sme sa sem dopracovať 😒
zisťujem čo a ako, či niekto nemá známych, zatiaľ sa niečo hádam v nz risuje, no uvidíme, čo nakoniec z toho bude. a sárinka začala aj pokašliavať, takže asi v pondelok nás neprijmú, neviem, budem sa musieť ísť do nemocky popýtať. ale je to všetko také časom ohraničené, potom zas olka prijímanie bude mať, jáj neviem kam skôr 😖

no a stretko, rada by som vás videla, ale naozaj neviem povedať, kedy, možno vo štvrtok teraz ak by niekomu sa dalo, ale ani to neviem naisto, či to vyjde.

blazka24
27. apr 2010

no ahojte konečne som tu, upratujem o dušu, robím babysiter o deda sa starám a do toho moje dietko ktoré u našich si len hlavičku udiera, posadil sa na puzzle ale samoška hlava ho prekotila do zadu a udrel sa reeeeeeeeev na celé topoľčany, no prežili smeto a šli sme von, tak sa štuplíkovi chcelo spať ale chcel aj sledovať ľudí a tak si brhlil oči ale sledoval čo sa okolo deje až mi zaspal v sede 😀

beruska113
27. apr 2010

ahojte,
no konecnce docitane. Lukimu sa paci v trojkolke, len by sa vozil, tak brazdime ulice. Maly sa dnes rozhodol mi pusinky davat.. Podarili sa aj normalne, ale davaj aj take s otvorenymi ustami a zaslintal ma az po bradu.

Blazka,
Luki dnes muzovi skoro v tej trojkolke zaspal.