Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
beruš a to sa v tej trojkolke udrží alebo ho uväzujete? richardovi sa vôbec nepáči že má pásy, normál nervačí 😕
klby to vy ste ako kelly family ??? 😅
Ahojte, sa len hlasime ze sme a zijeme,upratujem a idem robit ryzovy nakyp,tak okolo obeda sa ozvem Maaji zdar 😵
inak som vas docitala a stretko vo stvrtok to jest zajtra aj hej.mne by vyhovovalo,tak napiuste nazor na to ja navrhujem park okolo 15. aj ked pridete troska neskor neva, radi vas uvidime 😵
tak veľa zábavy pri stretku, nech sa vydarí a ryžový nákyp mňam dala by som si 😀
ahojtee..tak my sa chystame k prababke,bude chvilu malu strazit musim ist nahanat zaclony a sesternicinej malej nieco k narodkam kupit
planujete stretko??my by sme tiez zajtra mohli,nic take na plane nemame
ahojte ja zajtra mozem ist na stretko ale pridem o nieco neskor 🙂 ak ma tam teda radi uvitate 😅 😀 😉
ahojte 🙂 díky baby za povzbudivé slová, ste zlaté 😅 ja už som sa trocha ukludnila, aj ked červíček pochybností tu stále je, ale snažím sa ho odháňať 😝 😉 zuzi, pamätám ako ťa vystrašil, to sú teda doktori 🤐 no veď uvidíme nabudúce 😅 inak posledné dni som ako šípková ruženka - len by som spala 😝 a jedla 😝 😀 keď môžem, tak sa vyvalím a v momente som tvrdá 😝 aj doteraz som driemkala, ráno o pol 7mej budíček - alexíka vychystať do škôlky, zaviesť ho tam, potom sme s maťom behli na nákup a potom šup znova do postielky a pred chvílou som sa z nej vyhrabala 😅 idem teraz urobiť zeleninovú polievku a čínu s ryžou /a hranolkami - mám na ne chuť/, do 2hej mám času dosť kým sa maťo zobudí, pre seba mám obedík zo včera - robila som cestovinový šalát so zeleninkou a kur.mäskom, tak si idem naložiť 😉 o pol4tej zase na klokočinu pre malého, asi pôjdeme aj do nemocnice kuk maťovu maminu, musíme skočiť aj do centra na poštu, maťo ide na 18tu do roboty tak nás tam nechá, pohráme sa v kockách a môžme pešibusom domkov - prechádzka nám neuškodí 😉
na stretko by sme zajtra prikvitli aj my 😉 🙂
takže zajtra okolo 15 v parku na Sihoti? no ak sa nič nestane, dostavíme sa
dnes som mala debil deň, dala som ráno prať iba na 40, a do r..i nohavice mi pustili farbu, skoro som dostala pepku, takže musím kúpiť ružovú farbu, dúfam, že zoženem a to bielo-ružové zafarbiť, aby to bolo celé pekne ružové, to sú iba body po dome, takže cez leto na dvore, to bude ok, ale hrešila som ako pohan, na ostatných veciach to neni vidieť, trošku ešte na takých starších tričkách, ale po záhrade to bude ok a potom bude z toho dobrá handra na prach,
ale ako som tam dala tie nohavice netuším, ale asi rukami, samé to tam nenaskákalo,
ahojte,
my sme boli vonku od 10-tej, na ihrisku za polygonom, marko sa normálne šmýkal, len všetko chce sárm robiť a skoro sme aj k úrazu prišli, našťastie je to ok.
dnes idem omrk šaty pre seba a boty, dúfam, že sa zadarí a kúpim, ak nie, tak kafrem nato, pôjdem v tom, čo dom dá.
zajtra to stretko teda, ak nič nevhodné nám do toho nevlezie, pridáme sa radi, ale kapánek neskôr.
zuzi, videla som nové vecičky v albumíku 😉 , jáj krásnučké 😵 😵
zuzanka, to vie naštvať, ak sa čosi pofarbí, ja som veľký pedant na veci a keď mi ešte pred 100 rokmi svokra prala, som sa zježila keď som videla, čo s čím poprala 😠
Čafte,
heli peknučké fotos
jaji, tak držím malej palce, nech to má rýchlo za sebou
berus aj my fičíme na trojkolke, máme tú od 10 mesiacov a jakub je v nej ako anjel. Aj keď mi doma hučí ako satan a ideme von a posadím ho tam, v tom momente je kľud. Vydrží mi tam 3-4 hoďky vkuse 😀 Ja som mala podobné aj pri Fifovi, ale ten mi to oprdel, tak som to predala, ale pri Kubčovi sa to ohromne osvedčilo. Von chodíme len s tým, kočík už von ani neťahám...A nemá problém byť ani pripútaný a keď mu nebodaj vrazím do ruky rožek......viac mu k šťastiu nechýba 😀
No klbi, teraz budeš pokojnejšia, keď si mohla byť na tom pohrebe, síce smutné, ale potom by ťa to trápilo, že si sa nerozlúčila 😔
Any nembojkaj bude to dobré, to je normálne, že sa bojíš, aj keby ti doktori povedali, že je všetko na 100% v poriadku aj tak by si sa bála, až pokiaľ bambuľku nebudeš držať na rukách....a len odpočívaj pokiaľ sa dá 😀 😀 😀 😀
Zuzi v poho stávajú sa aj horšie veci 😉
My na stretko neprídeme, ja mám toho teraz veľa.... Stano v nedeľu odchádza do toho Nemecka, tak ešte organizujeme veci okolo toho.....
A ani by som asi nemala energiu trepať sa s obidvomi......
Jáj už čakám kedy pôjde bobo spať nech si trochen odpočiniem......
aj my prídeme! (ak mozeme.. 😅 .)a kde presne budete, lebo park je velky...
Super baby ste ma potesili,ze sa tolke hlasate,mne volala sstricka od kardio ze zajtra poobede budem mat lieky,ale to by som prisla do parku az o 16. tak neva asi pojdem v paitok doobeda,sak as este lieky ma a taaketo stretko si nenechame ujst!
Skoda marianca ze nemozte prifrckat,ale budeme vas teda aspon ohovarat,nech sme duchom s vami,ked telom ee..
😅 uz mi sibe som narobena jaaak kooon,dnes idme s kamkou na chernku pri topolku na piesok tak chrenovcanky co sa nudite sup sa k nam pridat a inak aj od inakial mozte az sa vam chce dotrepkat za nami,chi chi
idem sa naliicit,chi nech akoze vypadam... 😀
Dupi,Heli vaaas zajtra odstreliiim za tieto hlasky,jaaasneee ze ste viiitane,trdielka 😅 😵 😵 😵
Blazka? ty si in Topolcany? 😕
ahojte 🙂
mne uz sa dopiera stvrta varka pradla, este asi 2-3 varky idem vyprat a zaroven vybielit, hlavne plienky, podbradniky a bodynka su od jedla, tak snad to vyperie 😅 , ked bude finito este dam do pracky taky cistic co mi opravar na vodny kamen poradil, vraj sa tym aj hadice precistia, sice sem tam pracku precistim kamenozrutom ale vraj toto je lepsie, tak skusim.
Medzi pranim sme boli vonku, obehali sme Mostnu, drogeriu doplnili a na vecer pojdeme znova, uz mam dohodko, len najprv po 16,h musim pockat toho majstra.
heli fotecky super 😵 😵 😵
no ja na stretko neviem ci zabludim 😅 , neviem kedy nam bude obkladat wc, dnes to iste nestihne, ale ak sa podari prideme. 😉
sasul 😀 😅
klbka dakujem
a dakujem za pochvalu,za fotecky 😉
babulky ja sa od vcera citim tak strasne zle 😔 potrebujem sa strasne moc vyplakat,som ceky den nervozna,malinka teraz spinka......mna strasne moc hlava boli 😔 😢 a len sa trapim 😔 😔 😔
bola som vcera u tej homeopaticky,lebo tam isiel aj moj ocino a isla som s nim aby tam trafil,no a ja som sa jej spytala blizsoe na moju diagnozu,ze nech mi vysvetli,co su to tie tazke kovy v tele....no nemala som sa radsej.....
ze tazke kovy su moc nebezpecne ked su v tele a ze tam vtedy hrozi rakovina bud prsnikov alebo maternice 😔 😢 😢 😢 😢 😢 strasne sa bojim ,ja musim verit,ze mi pomozu 😔
ahojte, zajtra o tej 15.00 by sme prisli aj my, ak nam do toho nic akutne nevlezie, ale dnes ma boli nejako podbrusko, aj cele brucho, v noci som nespala, tak uvidime, vcera som to tusim prehnala s chodzou ☹
any, vdaka, aj za komentar, ja sa z toho uz tak vytesujem velmi 😵
jajka, vdaka 😵
zuzi to poznááám 😀 😉 ja sa tiež zo všetkého vytešujem, z každej jednej vecičky, aj z tých po alexovi a už len rátam dni kedy tu už bude s nami 😵 nevieme sa jej všetci dočkať 🙂
a ty si dávaj na seba pozor, dneska len pekne oddychuj, mna tiež všetko bolí ked dlhšie stojím alebo chodím, tak nohy hore a drž sa 😉
any, ja presne tak, ale niekedy mam taky blby pocit, ze nech sa tolko netesim este, ze este nas caka porod, donosit este 3 mesiace , ale potom zase vyjde slniecko a strasne sa tesim a tak by som ho chcela vystiskat malinkeho
zuzi to je normálne, mna tiež sem-tam prepadnú obavy, neviem, pôrodu sa až tak nebojím, skôr sa obávam o malinkú, či bude všetko v poriadku a bude zdravučká a tak, ale neostáva nám nič iné iba veriť že všetko dobre dopadne 😉
inak, alexa to nadšenie z bábätka volako prechádza, v poslednom čase má také otázky ako či ho budeme stále tak lúbiť ked už budeme mať emku, alebo pripomienky že potom sa už s ním nikto nebude chceť hrať, že len s nou a tak 😒 ešte sa ani nenarodila a už tuším začína žiarliť, krpec jeden 😕 ale tak stále mu opakujeme že sa nič nezmení ked sa narodí, že ho stále budeme mať rovnako radi a že sa s ním neprestaneme blázniť, hlavne tatinko, tak ako doteraz 😝 😅
Jeej baby to ste moooc pekne napisali Any veru maleho treba ubezpecovat,ze to bude stale tak isto,ze ho budete luuuubit,mozno bude s ockom potom vacsi partaak,lebo Ty budes mat viac povinnosti,ale ved on je sikovny on vsetko pochopi,no idem uz off
Pojdeme von zatim papa a vecer nakuknem papapa
Nedalo mi,aleneskutocne kraasne maly rozmysla,je to take mile ake myslienky sa mu v tej malej hlavicke motkaju,jaaj zlatunky Alex 😵 😵 😵
any aj u nas badam zmeny, maly asi zacina ziarlit, viac je placlivy v noci, budi sa zo sna, zo spanku mi place ze- maminka moja lubim ta , tak aj ja mu poviem,ze aj ja jeho a pritulim si ho, dnes som napriklad prvu polku noci nespala, lebo on plakal a potom zase maly kopkal, tak som asi zaspala az o 4.00
ja sa bojim porodu len v tom kontexte, ze nech je babatko v poriadku a zdrave
Zuzi Patko bol aky velky na 2 roky 😕
Heli, nestresuj sa, všetko to bude dobré a keď ti to trocha psychicky pomôže, tak sa vyplač. Ja ja si niekedy len tak poplačem, ani nie že by som mala nejaký dôvod, ale proste únava, vyčerpanosť a tak jedno s druhým. A dnes sú už lieky aj na horšie veci, takže sa neboj, bude dobre 😵
Zuzi, any, takže nás to žiarlenie staršieho súrodenca obišlo. Síce to bola od začiatku ako sa Jakubko narodil riadna makačka, ale oplatilo sa.... Fifo mi asistoval pri každom prebaľovaní, pri kúpaní, podával mi veci, olejoval, mastičkoval,kočíkoval.....kokšo niekedy mi to všetko trvala dvojnásobne dlho, ale Fifo sa potom cítil dôležitý a necítil sa odstrčený a do dnešného dňa nemám pocit, že by niekedy žiarlil, teraz akurát spolu začínajú vymýšľať somariny.... 😝
A nebojte sa drobci budú zdravučkí obidvaja 😵
A inak ja som sa tešákovala na kafe, ktoré si vypijem v kľude, ale ten môj krpec nespolupracuje a odmieta hajať.......asi už počkám na Stana a dám si s ním....
heli, dakujem za komentare 🙂
Patko bude asi vysoky po tatinovi a chlapcekovia su zvacsa vyssi ako dievcatka v rovnakom veku, ale zase ako ktori.
ozaj, nemate niekto kontakt na Olushu na to fotenie? dakujem, ona asi na MK velmi nechodi, tak IP jej pisat nebudem.
Heli, neboj sa pomozu ti, verim,ze sa ti to teraz zda take strasne tazke, ale hadam tie lieky zaberu. A mala ti aj presne povedat aj ake kovy a potom by si si mohla dat urobit aj nejaku analyzu, ved to sa musi dat aj z krvi zisti, ze ako si na tom 😒

ahojte 🙂
vcera sme nakoniec boli na tom pohrebe v PD, nakoniec nas bral Juri, este o 12,h sme nevedeli ci vobec ideme, 😒 o 12:30 volal ze sa mame vychystat, prisiel o 13,h, to boli fofry, pohreb zacinal o 15,h, este kvety sme po ceste kupili, dorazili sme tam 14:58, stihli sme to na poslednu chvilu. 😝
Ale som velmi rada ze sa mi podarilo stretnut s rodinou, aj ked pri takej smutnej prilezitosti, 😔 ale trapilo by ma keby tam nejdeme, bol to vazne velmi dobry clovek a na pohrebe bolo snad 300 ludi.
prihovor mal aj riaditel ZOO aj riaditelka kulturaku v Bojniciach ( je to byv. kolegyna maminy a este si ma ako malu pamatala) kedze ho kazdy poznal, v ZOO robil 35 rokov a jeho synovia zdedili lasku k zvieratam po nom, zalozili klub Aquila, to su ti sokoliari co maju predstavenia za zamkom.
Inak kuk, tu je ich stranka, na tej hlavnej foto je moj bratranec.
http://www.aquila.sk/index.php
vymenili sa na kare cisla a dohodlo sa na jesen mega stretko celej rozvetvenej family, mami ma totiz velku rodinu rozlezenu po celej SR.
Juri bol zatial s drobcom v ZOO a okolo 18, h sme vyrazili na cestu domov.
Dnes musim konecne oprat, trochu dam byt do poriadku a poobede mi pride Juriho kamos kuk tu dlazbu a obklad, neviem ci to hned zacne robit, alebo to pride len omrknut.