icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
28. apr 2010

marianca aj mne casto plac pomoze a dnes som si veru poplakala a ulavilo sa mi 😔

zuzi ja mam cislo na olushu ak by si chcela tak ti ho poslem 🙂

helenkasabinka
28. apr 2010

zuzi ona mi to povedala a dala mi aj lieky na zbavenie sa tym tazkych kovov z tela

marianca
28. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marianca/alb... kuk

heli ono je to aj veľa o psychike, keď budeš ty veriť tej liečbe máš aj vačšiu šancu, že to dobre dopadne. A viem, že sú tuším aj nejaké čaje na vyplavovanie kovov.......

lolita.9991
28. apr 2010

ahojte kocky,mam na vas jendu prosbu,vy ste z nr,nechodi niekotra ku gyndovi kunskemu na klokocinu?
alebo ci si spomeniete ci ste na konci tehu chodili na monitor do nemocky?

dik za radu

sasulec
28. apr 2010

Ahojte tak soom tu,ale len na skok musim do vane,bo sa ma zajtra zlaknete,som jak strigusa,ale som si povedala,ze dnes na to pieskovisko mi postaci aj cop a naondulujem si vlasky pre vas kocky moje 🙂
Taak frckam do vane clup clup 😀

any23
28. apr 2010

ahojte 🙂 tak my sme už domka, už sme osprškovaný, navečeraný a v posteli sa vykecávame - on je jak babka na trhu, v kuse mele a večer ako má spať tak má najviac rečí 😝 😀 ale aspoň leží a nepobehuje mi tu 😅

sasul nooo on je taký náš mudrlant - všetkooo okomentuje, niekedy sa až čudujeme čo všetko sa mu v tej hlávke premiela, vidno že vyrastal hlavne medzi dospelými... no veď uvidíme ako to bude ked sa malinká narodí, opakujeme mu to dookola že ho lúbime, maznáme sa spolu, s tatinkom sa stále len bláznia, ten je super parťák na somariny bo sám je stále ako také veľké decko, na všetko sa dá nahovoriť od alexa 😝 snažíme sa mu venovať najlepšie ako vieme, viem že keď sa emka narodí, tak to bude náročné, ale zvlááádneme to 🙂

marianca tak to je skvelé že ste sa vyhli žiarlivosti, máš teda super pomocníka 😉 aj alex doteraz básnil len o tom ako mi bude pomáhať, no ale v poslednom čase ho napadá všeličo 😒 a fotečky sú super 😎

zuzi alex tiež nejako horšie spáva, zobudí sa v noci a prikvitne k nám do postele že nás obidvoch lúbi, tak si lahnem k nemu do jeho postele, pritúlime sa, on spokojný zaspí a ja sa vrátim do našej 😅 nikdy ho nepošlem naspäť samého, to by mi ho bolo lúto, že ho odstrkujem 😔

heli neboooj, určite ti lieky pomôžu 😉 a kuk som sabínku - kočkaaa je to veliká 😎 🙂

dupinka
28. apr 2010

lolita: ja som rodila pred rokom, posledný mesiac pred termínom som chodila každý týždeň do nemocky na pôrodnícky príjem na CTG - ozvy plodu, to robí sestrička ráno od 7:30h a potom prietoky v sono ambulancii na gynekológii na prízemí, cca od 9hod. A niektoré potom ešte čakajú na rizikovú poradňu, ale to neviem, kto teraz má na starosti, lebo Mesároš vraj už nie je v NR.
Pýtaj sa gynekológa od 36 tt.

Juj, tešíííím sa na zajtra!! 😵 😵 😵 A kde presne sa čakáme? Ja musím kuk vaše fotky, aby som vás spoznala....

any23
28. apr 2010

lolita ja chodím kunskému 😉 keď som čakala alexa , tak som tiež posledný mesiac chodila do nemocky na CTG /no ale vtedy som mala iného gyndoša, k nemu som prešla až ked sa drobec narodil/, teraz neviem ako to tam chodí 😕 ja som vtedy chodila do rizikovej, od nejakého 25tt, vtedy ju viedol dr.truska, do toho 36tt som chodila len k nemu, ma vždy vyšetril no a od toho 36tt som chodila najskôr na CTG, potom sono a nakoniec k nemu do poradne...

helenkasabinka
28. apr 2010

lolita ahojky ja som rodila pred 2 rokmi a chodim kunskemu a na monitor som nechodila lebo to nebolo nutne,kedze tehu som mala bezproblemove az na 2 dni pred porodom ked mi hrozila preeklampsia a tak ma kunsky poslal do nemocnice do rizikovej poradne 🙂

helenkasabinka
28. apr 2010

kočky mna dnes priserne bolela hlava aj 2 paraleny som si musela dat od bolesti,neviem,ci to bolo z tlaku alebo od tych kvapiek homeo....lebo mi vravela ze mozem mat z nich silne bolesti hlavy,vytok z nosa a aj bolest usi a to znamena,ze sa ten zapal zacne liecit a telo ho zacne vyplavovat von 😒

zuzana76
28. apr 2010

any, popozerala som, nadherne brusko mas, ale velmi podobne podla mna s mojim, sranda a ty cakas dievcatko a ja chlapceka.

A presne to, aj na nasom starsne vidno,ze vyrastal s dospelymi, je to strasny mudrlant a niekedy ma take poznamky,ze z neho nechapem. A stale nad niecim rozmysla, co si ja osobne myslim,ze by na take veci este ani nemal mysliet, napriklad dedo mu rozpraval o sopkach a o Islande a teraz sa stale pyta ci tu aj my mame sopky a mozu vybuchnut a take podobne veci.

Ozaj inak bystricanka sa dlho neozvala, neviete niekto co je s nou?

helenkasabinka
28. apr 2010

any pozerala som fotecky krasne 😵

sasulec
28. apr 2010

Babulky aj ja sa na vas tesim,ani som nedufala,ze sa tolke nazbierame o to viac sa tesiiime 😀
ja navrhujem aby sme sa pockali tam pri tom 1. stanku,bo povacsine pojdete s parkoviska tak to je tam hned po ceste a potom sa niekam zasijeme,tesiiim sa 😵 😵 😵

zuzana76
28. apr 2010

budeme sa snazit aj my prist

helenkasabinka
28. apr 2010

zuzka prid ja chcem tehu brusinko pohladkat 😵 😀

helenkasabinka
28. apr 2010

babulky aj ja pridem na 95% ,uz je to dohodnute aj doma,ale ja pridem az okolo 16:30 😅 snad tam este budete 😕

zuzana76
28. apr 2010

heli, jasne, len neviem, maly ma priesvitne sople, ci to nevadi, ziadne zelene, ani nic, len mu obcas zacne z nosa vytekat, tak neviem ci ist, zase aby sa nenakazili vase deti, len vcera mu zacalo vytekat trochu, ale vobec sa to nejako nemeni na zlte ani zelene

helenkasabinka
28. apr 2010

zuzka mne osobne nevadi,ved budeme vonku na vzduchu,nie v nejakom uzatvorenom obchode,takze ja v tom nevidim problem 😉

zuzana76
28. apr 2010

no, moj sa aj tak s nikym asi hrat nebude, on je taky sam pre seba 😀 , len sa aj tak obavam,ze bude chciet vsetko popozerat v parku a aj tak sa neporozpravame potom

helenkasabinka
28. apr 2010

zuzi moja je taka ista,strasne zacala mat obdobie kedy sa kazdeho hanbi a chvilu jej trva kym sa otuka 😅 😒

helenkasabinka
28. apr 2010

no moja,len sa nevyhovaraj a pekne prid 😀

zuzana76
28. apr 2010

aj moj sa hanbi 😀 , ale potom si zvykne a uz to ide, ale aj tak ma radsej starsie deti celkovo

any23
28. apr 2010

zuzi, heli, díky 🙂

my tiež tak na 95%prídeme 😅 a zuzka, mne to tiež nevadí, nášmu sa tiež sem-tam spustia soplíky na jeden-dva dni a pritom chorý nie je, a ako píše helka, budeme vonku, takže no problem 😉 tak si možno s alexíkom budú rozumieť, ked má rád staršie deti 🙂

helenkasabinka
28. apr 2010

jaaaaaaaaaaaj ja sa uz teraz na vas tesim 😵

zuzana76
28. apr 2010

any, som videla, ze sa ti paci ta kosielka, tu budem mat z www.babatkovo.sk , az teda dorazi, som to objednavala spolu s tou podprsenkou bielou

a ta zavinovacka je z

http://www.pampyshop.com/katalog.php?kategorie=...

aj ten kosik na spanie, ale taky nejdem kupovat, ved mame postielku

zuzana76
28. apr 2010

ja fakt nemozem, aj toto je ake uzasne

http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=2057245

jajka968
28. apr 2010

ahojte,

tak som si konečne kúpila šaty na sobotnú oslavu a pravda si ich oblečiem aj na prijímanie. no a predstavte si, že nie sú dlhé, ale krátke 😀 😀 , no čo už narobím, mám dva duby tak čo s nimi, vypíliť ich nemôžem, tak musím žiť s nimi. ale mala som super poradcu, sárinku moju, jáj som sa nasmiala na nej, ako sedela v tej kabíne a premeriavala si ma, pýtam sa, no čo, môže byť? a ona že tieto áno, tie druhé nie. ešte topánky dokúpiť, ale to nebude až taký problém ako tie šaty a môžeme ísť sláviť. sa teším, konečne vypadnem medzi ľudí, posledné týždne boli dosť hektické.

a aj sárinka má soplíky, ale tiež nie také zelené, iba také priesvitné a marhy tečú jej len vonku na slnku, doma ani kvapka.
zajtra pôjdeme aj do nemocky sa spýtať, či vlastne v pondelok nás prijmú, ale myslím, že nie, tak uvidím ako to dopadne.

no a naša olka sa tiež na sárinku strašne tešila, síce ku koncu tehu mala také isté nápady ako alexík, ale zvládli sme, zapojila som ju do starostlivosti o malú a bolo fajn 🙂
no a sárinka, tá vôbec nežiarlila na marka, taká bola podarená. len teraz majú s olčou blbé obdobie, mlátia sa jak besné, už dakedy neviem čo s nimi, popritom sa ľúbia, ale musia si to každý deň rozdať ako v ringu a potom je kľud, už dakedy z nich nevládzem 😖 😖

any23
28. apr 2010

zuzka úžasné vecičky sú tam 😵

sasulec
28. apr 2010

Dievcence ja se poroucim ideme haji,papa bru 😔