icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
29. apr 2010

Dobré ráno 🙂 . Vy máte dnes stretko a ja zase nič 😝 . Rovno si tam dohodnite nejaký termín na budúci týždeň (okrem piatka), vtedy budem konečne môcť aj ja. A tááák rada by som šla... A pozerám, aká hojná účasť sa chystá. Tak urobte veľa fotiek, nech mám aspoň čo pozerať. 😉
Idem dieťa nakŕmiť...

klba
29. apr 2010

bre ranecko 🙂
tak na stretko snad dorazime aj my, ak stihneme, pokusim sa dat drobca spat skor.
Asi vezmeme aj motorku a veci do piesku a zuzi ty nezabudni auticka 😉 , simi sa s patkom spolu zahraju. 🙂

Ja idem rano k mami, neciti sa dobre, idem jej havina vyvencit, trochu s drobcom pobehaju, potom ma nakup caka a rychlo varit, nech nehladujeme. 😀

klba
29. apr 2010

vever a ty preco nejdes? ☹

beruska113
29. apr 2010

jej, stretko. my ideme do hurbanova, ale mozno sa stavim. uvidime ako to vxjde

karinka
29. apr 2010

ahojte....no ja dnes skusim tiez s malou prist,dam ju o 12 spat nech stihneme okolo pol 3 nejaky bus do parku,tak sa na vas tesiiim,pekny dnik

dupinka
29. apr 2010

Ahojte!

hm, neviem, či sa nám podarí prísť, lebo Adamko má rozhodený režim spánku, neviem, ako bude obed spať. Spať, snáď to stihneme. 😉

sasulec
29. apr 2010

Ahojte,my este lenosime v pyzamku tu pobehujeme,niic sa mi nece,koonecne doobedie,kedy nikam nejdeme a nemusim varit ani,mala kukala maaju a ja som si vcerajsi panelak pozrela,teraz ani neviem co budeme robit,ale na stretko isto pojdeme 😀

any23
29. apr 2010

pekné ránko všetkým 🙂 ja už po kavičke, len nakúkam či ten park dnes platí 😅 prídeme aj my, neviem či to stihneme na tú 15tu, ale snád áno 😉 ideme teraz do obchodíku, mäsiarovi, kúpiť hurky a klobásky, maťo spomínal včera že by na také mal chuť, tak mu spravím radosť 🙂 alexíka mám dnes doma, maťo ráno neskoro prišiel z roboty, nestihol mi ho hodiť do škôlky, ale neva, my spolu radi bačujeme 🙂 😉

beruska113
29. apr 2010

A ja asi pridem, ze Hurbanovo sa rusi, teraz muz hovoril.

seve_ranka
29. apr 2010

Ahojte 🙂 pisala mi Jajka vcera, tak ak sa nic nepredvidane nestane, pridem aj ja s malou.

sasulec
29. apr 2010

Super baby moooc sa na vas tesakujeme 😵

zuzanakarolinka
29. apr 2010

baby a kde sa budeme čakať?

helenkasabinka
29. apr 2010

babyyyyy ja sa uz teraz tesim na stretko 😀

zuzanakarolinka
29. apr 2010

my sa tiež tešíme, jupííííííí

helenkasabinka
29. apr 2010

ja som si dnes ostrihala a nafarbila vlasy 😀

dam foto 😉

zuzanakarolinka
29. apr 2010

helen dúfam, že budeš vyzerať tak ako na tej tvojej foto erotische 😉

domyyy
29. apr 2010

ahojte kočky, nemám moc času na Vás teraz ☹ ja len, že mala som zase "šťastie" a ja šmatlavá som si podvŕtla nohu 😠 mám na tom škrobový obväz 😒 takže neprídem lebo to schne 24hodín a dnes mám zákaz chodenia 😒 je mi to ľúto...inak stretla som Mišku a na stretko nepríde-nestíha to....

helenkasabinka
29. apr 2010

Sabínka a maminkine muskatiky 😉

domyyy
29. apr 2010

heli....krásne 🙂 🙂 🙂 🙂

any, zuzka....pekné fotečky 😵 😉

helenkasabinka
29. apr 2010

maminka sa dnes strihala a urobila si na hlave cierneho kakaška 😀

helenkasabinka
29. apr 2010

Dominika dakujem a coze ti je moja? 😒

helenkasabinka
29. apr 2010

zuzka sklamem ta ale ja ani nahodou tak nevyzeram,len ksicht je moj 😔

blazka24
29. apr 2010

ahojte krásky, tak pekné stretko prajem........my dnes mesiačkujeme tak maminka chystá žemlovku a dedo sa rozhodol ju vystrašiť odhrnutím závesu akurát keď som otvorila kúpeľku takže sme obaja v ehm rozpakoch ešte aj teraz 😀

sasulec
29. apr 2010

Heli,stretneme sa pri tom 1. stanku,hned za parkoviskom, ale kedze prides neskor tak tak mozme pockat tom zadnom na ihrisku,teda ak baby suhlasia 😵

domyyy
29. apr 2010

heli.....len som nešťastne skočila 😅 a vlásky sú pekné 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

blazka.....no vy ste teda čísla 😀 😀 😀 😀 a gratulujem k výmesačiu 😵

kočky kráááásne stretko 😵 😵 😵 😵 a hlavne-foťte sa 😉 😀 😵

helenkasabinka
29. apr 2010

sasul jasne kludne,ja vas tam najdem nie je problemoš 😉

helenkasabinka
29. apr 2010

za pol hodinku pojdem dat moju lasku spinuskat 😉

sasulec
29. apr 2010

no napisala som to jak dili ale chapackujeme sa 😕 😅 ,,tak Ta pockame,, som myslela 😅

helenkasabinka
29. apr 2010

sasul ja chapenzi 😀

sasulec
29. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/deti-s-diagnozou-srdicka/
hodila som na druhu stranku,ale ak chcete kukuc foto z dneska 🙂
To sa mala hrala ze krmi babu,prisla za mnou,ze jej mam naliat cajik a potom takto krasne krmila babo 😵