icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
19. feb 2010

any a co to citam? vyzeralo to na dievcatko? 😕 😵 😵 😵 juj sa teskam,mne tiez presne v 20.tyzdni povedali,ze "vyzera" to na dievcatko 🙂 a mam teda ozajstne dievcatko doma 😵

ja som dnes bola v nemocnici-nedalo mi to,mama si presne nepamatala kedy som sa narodila 😅 a tak som to chcela vediet uplne presne a tak som isla si to zistit do archivu do nemocnice 😉 a mamina sa "sekla" o 10 minut 😅 myslela si,ze som sa narodila 16:40 hod.a ja som sa narodila 16:50 hod 😉 a vazila som 3500 g. a merala 50 cm 😉

a tak som si zistila,ze tym padom mam aj vypocet na maj chybny ☹ takze ak chceme dievcatko,tak nam vychadza prvy plodny termin pre dievcatko az v JULI 😅 ...tak asi si pockame az do Jula,kedze chceme dievcatko 😉 😀 no co uz 😒 😉

helenkasabinka
19. feb 2010

vau ja som v soku ako mi teraz kon slape,koksoooooooooooooooo konecne len aby som to nezakrykla 😅 😀

sasulec
19. feb 2010

ahojte,tak sme domka z prechadzky bolo fajn,kooopa deticiek 😉
a neobislo sa to ani bez nakupov 😉
mala dostala makkucky kabatik,kacku,lebo mala,,len,, 4 😝 a krasnu bluzocku som jej kupila,tej sa tesim najviac,lebo taku mam aj ja,takze budeme ladit ako z ladiiic.. 😉
any skvele tak podarilo sa zparit? jeej,super,nech vam to dievcatko vyde.. 😉
a hokej som dnes aj ja kukala,heh kooonecne sa nam zacalo darit,no,asi budem musiet castejsie kuk 😉
blazka uz sa ti stopil sneh uz moozes chodit vooon 😝 😀 😀 😀

helenkasabinka
19. feb 2010

sasul tak budete fesne ....noooooooooo teeeda 😉

sasulec
19. feb 2010

my sme vzdy Helka,ved..ha ha ha ..,,panicky,, 😝 😝 😝 😀 😀 😀

any23
19. feb 2010

kocky dikes🙂tak hadam nam medzi nozkami ten pipik nedorastie😝ale nie,keby aj,vsak nevadi🙂sasi tak po nakupoch po nakupoch?😅budete fesandy /ale vsak vy uz ste aj tak😉

majulcek
19. feb 2010

ahojte baby
daaaaaaaaaaaaaaakujem ze ste na nas mysleliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 😵 😵 😵

any23
19. feb 2010

majul vitaj spat😵

majulcek
19. feb 2010

any dik 😉

any23
19. feb 2010

co mate s hankou nove?mam take infosky /od domus/ ze sa budeme stretavat v skolke kedze maleho od septembra prekladame na chrenovu bo sa tam stahujeme😉

majulcek
19. feb 2010

any boli sme chore ale uz sme oki a pocula som aj ja ze sa stahujete a kde presne? 😕 no uvidime co sa tyka skolky ked motyka vystreli 😀

helenkasabinka
19. feb 2010

majul ahoooooj 🙂

majulcek
19. feb 2010

caaaaau heli 😅 😵

helenkasabinka
19. feb 2010

majulka ako ste sa mali? davno si sa nam neozvala ☹ uz som sa zacinala bat o vas 😅 🙂 🙂 🙂 🙂

any23
19. feb 2010

na sitniansku,kusok od lipy😉

helenkasabinka
19. feb 2010

any aj ja som kedysi byvala na chrenovej -konkretne na dlhej ulici 😉

any23
19. feb 2010

heli ja chrenku vobec nepoznam,nic mi to tam nehovori😝ale viem kde je dlha😉uvidime ako si tam zvyknem,ja som z klokociny nikdy nechcela ist prec,tu sa mi paci viac,ale tak je to len sila zvyku myslim😅

sasulec
19. feb 2010

Any na chrenovej mas viac zelene aj ihrisk,zvyknes si,a tam na dlhej mas pod nostekom doki,keby bolo nedajboze treba..neboj zvyknes si.. a mozno sa stretneme som tiez s chrenovej.iked z opacnej strany..ale take centro mame uprostred 🙂

sasulec
19. feb 2010

ozaj aa majul vitaj a nic nepytaj..chi 🙂

helenkasabinka
19. feb 2010

mne sa zasa klokocina nikdy nepacila 😒

majulcek
19. feb 2010

klokocka ani mne bleee 😝 any bude ti tu dole super uvidis,ked sa zabyvas inde uz nebudes xciet ist 😀
sasu 😀
heli da sa,prekonali sme virozu ale uz je oki 😵

helenkasabinka
19. feb 2010

majul joj ha ze virozu ☹ ale hlavne ze ste uz dobre 🙂

majulcek
19. feb 2010

heli to vis boli sme v skolke,u dokiny,v obchodoch a viroza bola na svete 😝

sasulec
19. feb 2010

majul de si tu viroozu kupila,v kerom obchodaaaaku??? 😝 😀

sasulec
19. feb 2010

baaar co kuupi henta majul chamtiva,hehe 😝 😀 😀 😀

bystricanka
autor
20. feb 2010

dobré ránečko 😵

tak ja som už hore. Krpec a muž ešte chrápu. 😵

majul...no konečne si k nám zavítala 😵 😵

klba
20. feb 2010

dobre ranko. 🙂
vcera sme nakoniec nesli do mesta, zacalo prsat, spravila som lososove chlebiky, na nich sme hodovali 😝 , stiahli sme dve flase vina, resp. striky, k tomu sme pistacie pojedali a Jurino mi kupil orchideu a bonbonieru, tak som spokojna, este sme si nocnu reprizu hokeja pozreli a spat sme isli o 02, hod a rano maly uz o 6 hod buntosil ale nechal nas este vegetit.

Dnes idem varit slavnostny obed a potom snad povegetime. 😉

No idem, robota vola. 😒

martinka1704
20. feb 2010

ahojte bambulky 🙂 prisla som vas len pozdravit,lebo cakam,ze kazdu chvilku mi prinesu Martinka domov.Ako som vam v pondelok pisala,s nim som isla na kontrolu a ja ku svojej dokine,kde mi povedala,ze mam zapal priedusiek,teplota 39,5 😝 😝 hlavu ako melon a v nej klince,otras bolela.Ale uz som ako tak fit,maly bol od stredy u nasich aby som mala klud.Ivo sa v celku postaral,akurat bordel mu nic nehovori,tak som to daval dnes ako tak dokopy 😝

helenkasabinka
20. feb 2010

ahojte jaj ha aka som nasrata ..............jedna opara sa mi zahojila a druha sa mi na druhej strane pery zasa objavila ☹ pocula som,ze teraz to ide vzduchom,vcera som v dedine u nas stretla kamosku co mala na pere oparu a uz dnes rano sa mi vyhodila na druhom mieste ☹

helenkasabinka
20. feb 2010

mala mi celu noc kaslala 😒 ja to skor pripisujem k ocnym zubkom,ktore jej idu a vzdy ked jej idu zubky tak mi v noci kasle lebo ma vela sliniek a tie jej stekaju do hrdielka a cez den takmer ani nezakasle 😕 ale som rozmyslala ze behnem do nr do lekarni a kupim si aj ja nieco na tu oparu ,nejake vitaminy a malej nieco od kasla homeopaticke.napr.stodal asi 😕