icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
29. apr 2010

zlatucka je Saška 😵

domyyy
29. apr 2010

sasul....malinká je zlatá 🙂

domyyy
29. apr 2010

jajka....včera som Vás videla ale vy mňa nie ☹ ☹ ☹ ☹ nastupovali ste do autobusu a ja som išla okolo s kamarátmi 🙂

helenkasabinka
29. apr 2010

my sme sa vcera terigali na zumbu a prideme tam a ze sa necvici lebo ta co precvicuje je chora 😒 😅 skoda radosti ale zajtra ze uz bude zumba 😵 sak to je pre mna uz ako droga 😀

zuzanakarolinka
29. apr 2010

heli, ja viem, čo to ty vystrájaš, keď máš čas 😉

sasulec
29. apr 2010

Domus je mi luto,ze nedojdes,skoooda 😔

helenkasabinka
29. apr 2010

zuzka no chodim cvicit ak mozem 🙂

domyyy
29. apr 2010

sassul ☹

zuzka....inak aj ja som už dlhšie myslela na bystri ale pýtala som sa henky na ňu a vraj ona stále niekde behá 😅 no ozvať sa mohla ☹ chýba tu ☹

dupinka
29. apr 2010

baby, a kde sa čakáme? My plánujeme dôjsť, momentálne drobec spí, tak uvidíme, ako to nakoniec vypáli.

helenkasabinka
29. apr 2010

nasa malinka prave zaspava ...ja idem rychlo uvarit,vzdy varim takto neskor aby mal drahy este teplu papanicu 😉

varim kuracie prsia s mrkvou struhanou a smotanou a s cestovinami 😉

blazka24
29. apr 2010

jáj baby nervy v kýbli a dedko sa snaží krpca na balkone uspať, ak sa mu to nepodarí asi ma šlahne, už fakt nevládzem 🙄

sasulec
29. apr 2010

Blazka,skooda,ze niesi doma,mohli ste dojst na prechadzku a mozno by aj memu prospelo a zahajinkal by,ako ti poradim takto virtualne? 😅 Makovy odvar? 😵

klba
29. apr 2010

ahojte, my prideme najneskor o 16, h, maly teraz zaspal, ak dve hodiny potiahne rovno na 15,h vstane 😝 a este papat treba a cesta pesi nam trochu potrva, to vzdy kazdy kvietok voniame, pri vsetkom stojime a po ceste kamienky a sisky zbierame... 😉

My sme boli od deviatej vonku aj s havinom, potom bola mami s drobcom, ja som zatial nakupila, doma nakupy vylozila a u maminy sme sa este zakecali a na obed bola rychlovka - leco, ale davno sme to nemali, aj dobre zasmakovalo. 😅 😝

blazka24
29. apr 2010

sasul už nijak, tatino uspal krpca na balkone, vraj si prehodiť žirafu cez tvár a už spí 😀

helenkasabinka
29. apr 2010

mala spinka uz pol hodinku urcite 😉 ja varim,to je za chvilku hotove 😉

zasa ma zacina gebula boliet asi na slak trafi ☹

a drahy volal,ze pride dnes asi aj skor 🙂 tak mozno aj my skor dokvitneme do parku nez sme planovali 😉

klbka tak nejako aj my tam prideme 😵

klba
29. apr 2010

blazka, riskovi vsetko naj k vymesaciu 😵 😵 😵

heli, nechaj si narast dlhe vlasy, prosiiiiiim, podla mna ti dlhe pristanu a nejaka tmavsia farba, uplne ti to sedi, aspon podla tych foto co si minule hadzala na MK. 😉 🙂
a muskaty pekne a sabinka aky skero, zlata je a aka vlasata. 😵

este pojdem kuk foto any a zuzky, som zvedava na nase kocky tehulky. 😵

any23
29. apr 2010

ahojte 🙂 my sme už po obedíku, aj siestu už máme za sebou, idem sa trochu učlovečiť nech sa ma nezklaknete, bus nám ide 14.47 tuna od nás tak prídeme chvílu po 15tej, ale prídeme 😅 tak teda pri tom stánku prvom? tešííím sa 😵 😉

klba
29. apr 2010

any super, konecne si nazivo brusko pochytam, aj tvoje aj zuzkine, snad sa nieco nalepi. 😵

veverca
29. apr 2010

Jááj baby, hneď by som šla s vami 🙂 , ale mne príde o 15 Gabko domov zo školy, musí sa učiť, potom ide na plávanie...
Sašul, Helen pekné foto 😉
Domyyy, ak si včera išla okolo 15,00 po Kmeťkovej, tak sme sa obchádzali na chodníku. 😉

sasulec
29. apr 2010

baby mala sa prave zobudila a hned som jej zvestovala,ze ideme von,no kym som jej nabrala papu,tak uz stala medzi dverami aj s kocikom... 😅 😵 😵

sasulec
29. apr 2010

jeej blazka oozaj,peknych 9 mesiacov vam svieti 😀

domyyy
29. apr 2010

veverca.... a Kmeťkova je kde prosím ťa? 😅 ja som včera o tom čase bola na Čermáni 🙂

zuzana76
29. apr 2010

ahojte, my budeme meskat, potom vam niektorej zavolam, ze kde ste, ja varim este gulas a potom sa musime napapat. Vcera som dostala neodolatelnu chut na gulas, ale nemali sme doma bravcove, tak sme isli na nakup. No a vratili sme sa az o 13.00

veverca
29. apr 2010

Domyyy- na predmostí, pri kníhkupectve Viera. No ešteže som "ťa" neohlásila. 😀

jajka968
29. apr 2010

ahojte,
asi prídeme aj my nachvíľku vás kukuč, ešte neviem ako to stihneme, idem kuk bus 🙂

jajka968
29. apr 2010

jáj a ešte sa spýtam, nepoznáte niekoho, kto by mi vedel zajtra urobiť manikúru a nejakú jednoduchú grafiku na nechty, nechcem gélovky, moje nechty upraviť. ďakujem

domyyy
29. apr 2010

veverca.....jáj to som ja nebola 😅 dúfam, že tá baba nebola krajšia odo mňa 😅 lebo keď ma zbadáš tak budeš len pozerať ako vypadám 😅 😝 😀 😀

zuzana76
29. apr 2010

jajka, dam ti kontakt na tu babu, co k nej ja chodievam, vola sa Lenka, je oproti vhcodu do potravinarskeho ucilista tu na Cermani, pri stavebnej skole, to by si mala aj celkom blizko 0915 111 392, 0910 184 836, podla mna ta aj hned zajtra vezme, dnes jej brnkni

helenkasabinka
29. apr 2010

tak ja s novym lookom 😉