Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte baby,aujem,ze ste na nas mysleli,mala je oki,noztek neboli,teda aspon mala neplacka uz,ani modrinka nieje,ale krvicka jej z neho tiekla veru vcera,taak som sa zlakla 😕 😔
No este jej davam sirup,velmi jej nechuti,vecer ju dost kasel budil,ale takto cez den nekasla,teda dnes minimalne,len troska kycha zas ☹ Tak jej dam probiotikum a lahnem si s nou,nech oddychuje,ma toho za sebou viac nez dost,moje trdielko 😔 😅
Choruckym prajem skore uzdravenie a hladoskom plne misy,idem sa zas povenovat malej,ulozim ju a este ma caka kopa zehlenia,tak asi tak nas dnesny harmonogram 😉
Pekny den aj ostatnym 😵
,,Dakujem,, som chcela napisat 😔
Ahojte. 🙂 My sme dnes boli Gabka do školy v prírode odprevadiť. Taká som zvedavá, ako sa bude mať. Viem, že dobre, ale keby som tak cez nejakú čarovnú guľu vidieť, čo robí... 😅 Ale pozerala som predpoveď počasia a má im pršááááť. 😝
Klbi, to akí ste vy jedáci 😀
Sasul, no ako dnes noštek vyzerá? A mimochodom, aj ja fotím ako divá. 😀
Marianca- mesiac budeš slamienkovať? 😕 Tak nech vám to rýchlo ujde 😉
Ja sa poobede s Táničkou do bábkového divadla chystám, tak dúfam, že cestou nezmokneme.
veve noztek ok,len kasel nas trapi,asi ma trafi,zajtra asi pojdeme k doki nech ju popocuva,ci jej to na priedusky nesada 😕
Uzite si babkove,jaaj sla by som keby sme zdrave,ktovie ako by sa tam malej lubilo,niekedy si mozme dat taky kulturny zraz a ist do babkoveho divadla,hm? 😕 😅
idem uz zehlit,vyzente ma!!! 😀
Dupi- Adamko si evidentne užíval 😵 . Veľmi pekné fotky. 😉
Sašul, to mi je ľúto, že vás ešte kašeľ trápi ☹ . Dajte sa zajtra dr. pozrieť, nech máš istotu. Tánička bola v divadle zatiaľ iba raz a celkom sa jej páčilo. Dnes bude Palculienka, malo by to mať iba 40 minút. Podám správu, ako sa nám páčilo. 😉
Ahojte,tak zvestujem zlu spravu,malej sa to zhorsilo a vysla jej teplota na 38 tak sme boli na pohotovosti,dostali sme atb takze sa musime liecit,chuda moje,este rano to vyzeralo celkom fajn,ale poobede malo spinkala a strasne plackala aj ta teplotka tak sme radsej sli,no a takto sme dopadli,ja nechapem,ze sa jej to stale vracia,v marci sme mali larigitidu a zapal priedusiek a teraz zas 😔
Idem sa jej povenovat,mozno este nakuknem 😕 😔 papa
Dupi maly je krasny 😉
ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
Sašul, to je škoda ☹ . Tak sa kurírujte, nech rýchlo vyzdraviete. 😉
A k divadlu- Palculienka bola dosť strašidelná a Táňa ju celú premrnčala. 😖 Usadili sme sa v prvom rade, že nech dobre vidíme. Herci hrali v čiernom odeve, výrazné boli bábky. Najprv chcela Palculienku zožrať žaba, potom 3 komáre, potom sa tam vystrčila myš a krt a naša empatická Táňa plakala "nezožráááááť". 😅
Takáto herečka bola pred predstavením 🙂
my sme cely vikend mali perny a aj na zahrade som robila a vcera som uz o desiatej zalomila ako male dieta 😅
dobre ranko
tak my sme uz doma,boli sme na vikend na zahori u rodiny,troska sa vyventilovat
stihla som vas len tak prekukat,ze chystate stretko s detickami?
klba ty si uz bola zaniest maleho fotku do novin,ci tento rok nejdes?ja este musim ist
ahojte, 🙂
dnes sme doma kompletna trojka, Juri si vzal dovolenku, o 13,h nam pride robit jeho kamos obklad, tak musi este odpojit wc a pod...
sasul ako je sasuliatku? uz nema teplotu? 😒 daj vediet ako sa drobatko ma, myslim na vas.
vever, cisty horor ta rozpravka 😅 , ale niekedy by sme aj my radi vybehli do babkoveho divadla, ked budes o niecom vediet daj info, pridame sa. 😉 🙂
karin, tento rok som na to akosi zabudla 😅 a uz je neskoro na podanie, nestiham to, skoda. 😢
ahojte,
oslava super, len cesta tam čistý horor, marko sa nám dovracal, jediné šťastie, že som ho neobliekla už doma do gala a vzala som aj náhradné veci, už som sa nevedela dokčkať, kedy budeme v cieli, lebo drobec len vymýšlal. zabavili sme sa super, nádherné počasie bolo, domov sme šli až po 22hej.
včera sme zas u našich na obed boli, dobre to padlo zase nevariť 😀 a potom sme obývačku skladali, sme si kúpili novú, ešte čakám kupcov na starú, majú tento týždeň po ňu prísť.
počasko dnes všelijaké 😒 , aj na poštu mi treba, aj inzeráty pre mareka dať, ale asi až na zajtra to nechám, alebo pobede ak sa umúdri.
postrehla som, že sašuliatko choručké ☹ je, jáj liečkajte sa, nech je choroba rýchlo preč 🙂
neskôr vás dočítam, idem pospratávať teraz 😉
klba neni neskoro do stvrtka do 12,00
Ahjte,tak je to cele zle!
mala mala v noci teplotu 39.2,ale nastasie zabalmi a cipkom som ju zrazila 😔
Teraz nechce ani jest,akurat caj pije,ale ani ten cibulovy jej dako nejde,ani mliecko rano nepila,je mi na prd,volala som s nasou doki,pytala sa ze ci nas nechceli poslat do nemocky,ze ak mala bude mat stale take teploty pojdeme do nemocky ☹
teraz azda teplotu nema,len sa bojim noci,to je najhorsie ☹
idem jej pustit Maju nech mozem poupratovat troska 😔 ozvem sa 😔
Sašul ☹ , chúďa malé Sašuliatko. Ale veď od včera večera beriete ATB, tak dnes by vám už mohlo byť lepšie. V tej nemocke neskončíte, neboj. A ak jej nechutí cibuľový, tak jej daj normálny, nech má dostatok tekutín. A keď nebude jeden- dva dni moc jesť, to nevadí pri chorobe. Držím palce, aby to rýchlo prešlo. 😉
Ahojte!
Sasul, neboj, neskoncite v nemocke. Podstatne je, aby vela pila, hocijake tekutiny, postaci aj cista voda. Skus jej davat jablcko a piskoty, ked nechce nic poriadne jest, alebo jej uvar nieco oblubene. Toto nam radili v nemocke.
Drzim palce, nech ATB zaberu.
sasul neboj sa neposlu vas do nemocnice,pokial mate lieky tak nepojdete,lebo antibiotika hned ako zaberu bude dobre 😉
Ahojte,dakujeme, ze na nas myslite,obavam sa ze sa nemocke nevyhneme,dnes ma teplotu mala cely den nad 38 a koli tomu jej srdiecku to nieje dobre,takze preto sa obavam najhorsieho ☹ 😢
Teraz zaspinkala,zjedla sotva dve piskotky a vypila trochu caju,dala som jej uz vsemozne lieky,az sa bojim,aby jej to neuskodilo,lebo ma penicilinovy sirup,stoptussin,a este aj sirup na horucku,nakolko mam posledny cipok,ten si chcem nechat uuplne na najhorsiu variantu,este k tomu babka je mimo SR pride az vecer tak dufam,stihne lekaren,drzkajte nam palceky 😔 papa
sasul neboj sa bude dobre........a lieky jej neublizia ked jej ich predpisal lekar a ved aj ty vies ake moze lieky a ake nie......
a ak je teplota do 38 tak je len mierne zvysena a teplota az nad 38,5 sa pocita uz ako teplota ......a az od tych 38,5 sa maju davat antipyretika a dovtedy by sa malo telicko same branit bez liekov...... 😉 neboj sa bude to ok len hlavne aby vela cajiku pila.......
Heli hej u zdravych deti je to tak,ale my mame s tym srdieckom troska problem,preto ma mala posunutu hranicu,lebo pre nu je obzvlast nebezpecne aby zapal sadol na srdiecko,preto ma ATB..
dakujem za rady,snazim sa,teraz vela haja,vstavali sme o pol 10 a teraz spinka uz asi hodku,tak snad spanocek urobi svoje ved spanok lieci,tak dufam,verim,ze bude dobre 😔
sasul jasne chapem,neboj sa je dobre ze vela spinka......spanok je najlepsi liek na to 🙂 daj jej bočinku od nas 🙂
no idem ja do zahradky este..malinka spinka,beriem vysielacky a idem trosku zelinku trhat 😉
sašul, držkajte sa 🙂 , myslíme na vás, nech to dobre dopadne, klop, klop, klop 🙂
aj ja mám maródika, sárinka stále vracká, neviem, čo jej mohlo uškodiť, lebo dokopy nič nejedla ☹ , ani voda sa v nej neudrží, jáj čo ja budem robiť, pomoooooc, marek ráno smer ba šiel, môžem si to akurát hodiť 😠
ahojte 🙂 tak my sme už doma z beňadiku, bolo super, len škoda že dnes sa nedalo byť už vonku bo od rána pršalo 🙄 a akurát keď sme balili veci do auta vykuklo slnko 😒 ale to asi len na chvíločku 😝 včera sme boli celý deň vonku, chlapi makali v záhradke, volako ich to chytilo 😝 doobeda som prala, varila, upratovala, popritom posedávala vonku v kresielku, po obedíku sme všetci traja zalahli do postielky a oddychovali sme 🙂 my s tatinkom sme trošku aj zdriemli, alex ten si vykecával v posteli, ale nechal nás oddýchnuť si 😅 navečer sme si grilovali, pár dní teraz nechcem mäso ani vidieť bo som prejedenááá 😝 😝 😝 alex mal kopec roboty so všetkým, pri všetkom chcel asistovať, kosili spolu, polievali, hnojili trávnik, sadili, večer doslova odkväcol a my s ním 🙂 😉 takže sme si dosýta užili tatinka, škoda že dnes už zase do roboty musí, na 18tu ide 😒 predtým ale musíme behnúť do centra, na poštu, mám tam balíček 😅 nechá nás tam, nech sa alexík troška pohrá v kockách, potom bud pôjdeme peši domkov, alebo ak bude pršať, tak busom - alex bude mať radosť, preňho to je sviatok busom chodiť 😀 😝
sasul to je mi lúto 😔 držím palčeky nech to malinkej rýchlo prejde, aby ste nemuseli do nemocky 😒 neboj, bude to dobrééé 😉
jajka juuuuj tak aj vy ste choručký 😒 držte sa a nech to rýchlo prejde 😉
helenka, super fotky 🙂 😉
ahojte
heli, krasne fotky
jajka, zase sarinka chorucka ☹ , no tak teba s 3 detmi fakt obdivujem, ja by som uz bola cista na psychiatriu, dufam,ze vas to skoro prejde, ze to je len nejaka 1-2 dnova viroza, skore uzdravenie
sasulka, aj vy sa drzte, chudatko aj saska je chora ☹ , dufam,ze sa nemocnici vyhnete
any, dala by som si grilovane masko 🙂

ahojte, maly nas nechal pospat do 7:30 🙂 , sice uz bol hore ale vynimocne nebehal po celom byte ale sedel pri nas a rozpraval sa sam zo sebou. 😀
marianca, verim ze ti bude smutno, ale este sme tu my, 😉 tak vela pis, nech ti samota rychlo ubehne.
inak mam dojem ze z toho co som vcera navarila ledva zostane na dnesny obed, 😝 juri sa do toho vcera pustil a uz zostala len stvrtka misy a svokra ma tiez spucovala ci nie som normalna, ved ona vari v 3 l mise a to su traja a chodi tam na obed este aj svagor, no ale nedoprajem toho mojmu hladosovi. 😉
a Kubkovi je ako? Uz je lepsie? My sme brali podobne vela medikamentov a ja som sa cudovala co drobcovi jest nechuti, asi sa fakt s tych liekov nasytil. 😉 😀
dupi ja som tiez rozmyslala nad tymi Topoplciankami, bol DOD, ale akosi som sa neskoro spamatala, tak sme isli k svokrovcom, inak je tam krasne. 😵
sasul, uf, mali ste teda krusny vecer 😖, ako je teraz malej, je ok?