Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
skoré uzdravenie prajem detičkám 🙂 inak ahojte 😅 😉
domyyy ahoj 🙂 ako bolo s chalanmi? dobre ste si zahrali? 😅 😉
zuzka mám ti nabudúce odložiť z mäska? 🙂 tento víkend by sme chceli guláš variť - jelení 😅
any...ahoj cicka 😵 😵 s chalanmi bolo fajn, skúšame hrať všelijaké piesne a tak 😅 uvidíme ako nám to pôjde 🙂 ďakujem za opýtanie a čo ty s bambuľkou? 😵
no my sa máme fajn 😉 bruško za posledné dva dni tvrdlo len minimálne /asi nám prospieva ten čerstvý vzduch 😝/, malinká si kopká ostošesť, už len pár týždnov 😅 😵 keby bolo cez týždeň pekne tak by som pomalinky začala prať vecičky, aby sa mi usušili pekne na slniečku, to budú také krásne vonavučké 😎
any, jooooj, to ja vam nebudem papat, ale dufam, ze onedlho pojdeme k mojej mamine a babke do Hurbanova, aj s mojim ocinom, uz bude mat zase frei a budeme tam cele dni v zahradke a grilovat a tak, ale este tento tyzden a buduci mam nejakych lekarov, tak musim to povybavovat
my sme mali na vecer riadnu kovbojku
totiz neisiel mi mobil, lebo sa mi v kabelke nieco na nom postlacalo, no a ja bloncka, som si to nevedela prestavit a uz bolo 19.00 a muza nikde, ale ani muz sa mi nevedel dovolat, tak ja som pisala na skype segre do Spanielska, nech napise sms mojmu muzovi, ze kde je a ze mi nejde mobil a ze nech jej on odpise, ale on sa medzitym chudak nalakal, kedze sa nevedel dovolat, ze ci sa nam nic nestalo, tak zburcoval mojho brata so svagrinou a poslal ich k nam, aj mojmu otcovi volal,ze ci nevie, kde som, ci nebol dnes so mnou. Takze nakoniec prisiel moj brat ma pozriet, aj cez sestru a cez Spanielsko sme sa spojili 😀 , no sranda. Bol v BA muz pracovne a nebola som aj s tym uzrozumena, tak som nevedela,ze pride az tak neskoro.
Ahojte,tak sa traapime, mala cely den na horuckach skoro nic nespapakala,vypila asi 3 -2decove salky caju 😔
Teraz sice teplotu nema aj troska ozila ale bojim sa noci,pojdem si hlavu umyt,keby nieco nech nejdem jak dili do nemocky 🙄
Baby,ja mam z toho zmiesane pocity,pretoze najradsej by som sa do tej nemocky pytala od doki,lebo tam jej aspon vedia poriadne odsat tie sopliky,a to aj z hrdla,viete si predstavit ako mala placka a brani sa a ked ju mam sama aj drzat aj odsavat tak to je o hubu a dost sa aj bojim,aby som jej neublizila,lebo sa strasne mika.. 🙄
Ja sa len bojim,aby jej tie hlieny nesadli na pluca to by bolo velmi zle,musim nieco vyhutat,mozno aspon doki by nas mohla poslat tam na odsatie,ale to zas pochybujem,maju robotu aj bez nas,no neviem skratka 🙄
A aby som upresnila,z nozteka nemam problem odsat,ale jej je treba z hrdielka to co jej steka odsat,z toho mam dilemu 😕 🙄
A DAKUJEME, ze na nas myslite,Sasuliatko vam posiela cmucik,ste strasne zlatunkave 😔
sasul neboj sa bude to dobre a pochybujem ze by sa ti v nemocnici venovali len odsatim soplika z hrdielka 😕 😅
mamina nestresuj a ukludni sa...bude to dobre,malinkej ak nahodou stecu tie sopliky do hrdla tak je moznost ze ich vyzvracia a to by sa jej ulavilo......aj moja sabínka pred nedavnom uzivala antibiotika lebo mala zatecene sopliky a mala zle dychanie a aj doktorka vravela ze by bolo lepsie keby ich vyzvracala ale ona nie....tak som jej musela davat 10 dni sirup na vykasliavanie a plus aj antibiotika a ulavilo sa jej,matrac mala vyssie aby jej v noci tie sopliky velmi nezatekali a to pomahalo a casto som jej odsavala z nosteka sopliky aby jej nestihli zatekat a to odsatie z hrdla ako ti kazali ma prekvapuje lebo to som este nepocula aby mamina doma svojmu dietatu odsavala soplik z hrdla 😕 😅
Heli to som odkukala z nemocky,ale vravim,skusala som to asi dvakrat,raz ju z toho naplo a odsla som jej zlty hlien,teraz sa celkom snazi,nie vzdy,ale uz viackrat sa jej podarilo vykaslat,chuda ju to napina, zatial len zvysena teplota 37,6 tak sa modlime nech jej nevyleze 🙄
idme kukuk show dance 😵
sašul, tak sa trápite ☹ , jáj moja dajako to skúste prekonať, aby v nemocke nenachytala sašulka ešte dajakú inú pliagu 😒 , držkám palčeky
a my sme kedysi dávno odsávali z hrdielka hlieny ale takou hadičkou, dala nám ju dokina, ale mala som zmiešané pocity z toho
ani sárinka sa nemá dobre a obávam sa toho, že skončíme v nemocke, lebo nielenže vracia, ale aj ju preháňa a to tak, že chúdiatko moje nevie, že kakala, tak som jej musela dať plienku, sa bojím aby sa neodvodnila, lebo neudrží v sebe nič, aj tabletku na zníženie teploty vyvrátila. stále jej dávam po dúškoch piť, asi si nastavím budík na každú hodku.
sa bojím, čo bude zajtra, ja neviem, kam dám marka ak by sárinka musela na infúzie ísť a to som zas sama, už mi to riadne lezie na nervy, prečo sa deje všetko len keď som sama ☹
ahojte!
moje zlaté, ako sa tie deťúrence natrápia. Posielame pusinky na skoré uzdravenie! 😵
Ahojte, no vidím, že sa tu trápite 😔 😔 😔
Sasul, jaji držím palce. Malinké bambulky......Nech sú šikovno fit obidve 😕
Jaji a hlavne nech Sárka stále pije aj nasilu, po lyžičkách a skús aj toho kulíška....snáď to bude len taká nejaká rýchla viróza....
Sasul a drže sa aj vy, myslíme na vás 😔
jajka chuda sarinka 😔 skus jej veru dat toho kuliška a moc jej zelam aby sa cim skor z toho dostala 😔
sasul no ako sa ma malinka?
😕 uz je lepsie?
no ja som prave vymyslela aky versik napiseme Sabínke do nitrianskych novin a aku fotku tam dame.....
tak vsetko je uz vymyslene a asi zajtra tam behneme a dame Sabínku zapisat do novin 😵
napisala som,ze:
Dňa14:mája oslávi svoje 2.narodeniny SáBíNKA KáNTOROVá.
Pošepkal nám malý škriatok,
že máš dneska pekný sviatok,
že dnes sláviš veľký deň,
ktorý patrí tebe len....
Veľa zdravia,šťastia hromadu a
vždycky dobrú náladu želajú
maminka,ocinko a celá rodina.
moze byt? 😕 😵
Dobré heli 😉 si básnické črevo 🙂 môže byť 🙂 🙂 🙂 🙂
jeeeej, Heli, to je super!
Ako skoro je potrebné podať to blahoželanie? Možno by som aj ja dala drobcovi, má 1. rôčik presne o týždeň. A poplatok je koľko?
Baby, ako detičky? Ako bojujete?
marianca dakujem 😵 len ten versik nie je uplne z mojho brucha ,nie som aj na nete nasla 😵
dupinka tusim,ked to stihnes podat do stredy tak najblizsi pondelok uz bude v novinach 😉
ja tam pojdem asi dnes alebo zajtra a podam versik a aj fotecku 😵
caute kocky,
tak uz sa nam zacina rysovat nove wc 😵 , vyzera to pekne, aj Jurimu sa ta farebna kombinacia pozdava, ten jeho kamos je fakt sikovny a robi to precizne 🙂 , najneskor zajtra to bude hotove, este musim zavolat majstrov na tu zadnu stenu a Juri musi este cez vikend tam kde nebude obklad vymalovat na bielo a zarovnat stenu.
Dnes som vyhnanec, 😝 maly im berie naradie a je zvedavy co robia, tak sa flakame po vonku nech nezavadziame, akurat teraz drobec spi, tak som prisla na chvilu domov.
jajus, sasul, to s detvakmi ma mrzi 😔, dufam ze coskoro choroby odidu a dajte vediet ako sa drobci maju, ci je uz lepsie. 😉
heli, basnicka je super, lubi sa mi to moc. 😵
klbka dakujem,no snazila som sa aby Sabínka mala peknu pamiatku v novinach 😵
malinka uz hodinu a pol spinka,ja som si umyva a vyfukala vlasy a aj namalovala som sa...asi pojdeme dnes do toho mesta,uvidim co Michal povie ,ked pride a vecer mam zasa brusne tance 😉
ahojte,tak sa hlasime,este niesme v nemocke,ale vela nam k tomu nechyba,lebo malej sa stale horucky vracaju, akokeby tie atb ani nemaa,ja to nechapem,som uz zufala,nervozna,lebo daco leze aj na mna,vsetko sa mi kyda na hlavu 🤐
zajtra ideme k nasej doki,myslim,ze nas posle do nemocky,takze este ma dnes caka balenie,takze asi tak.. 🙄 😢 😢 😢
Jajka asi sa tam stretneme 😖 skoda ze nie radsej parku 😢
Babulky dakujem moc moc kraasne,ze na nas myslite,srasne si to vazime a lubkame vas 😢 😔
Baby este som sa chcela spytat na nejaku medicinu od babky na znizovanie horucky??? malej davam cipky uz 3.den a bojim sa aby jej neuskodili,vsade pisu,ze by sa nemali podavat viac ako 3 dni,iked jj davam len 1 max 2 denne,resp. na noc a jeden ez den,ale aj tak by som hcela vyskusat nico nemedicinske,mam aj sirup,ale bojim sa uz pri tom mnozstve sirupov co bere abu jej neuskodili na pecen 😔
Tak ak mate typ,dajte vediet,dakujem 😔
A zas 38,3 a to je este len podvecer,baby pomoooc ☹ 😢 😢 😢
Sasul, skus dat do latkovej vreckovky platok citrona a to obviazat okolo zapastia z vnutornej strany aby bol citron. Len treba potom odkontrolovat, aby nevyzral pokozku. U nas to zaberalo, ked sme boli mali. (myslim, ze namiesto vreckovky pomoze narychlo aj plienka)
Nam na pohotovosti vravela doky, ze zabal treba menit kazdych 5 minut, aby sa neprehriala handra/plienka/uterak, lebo inak to ma opacny ucinok.
Dakujem Dupi,zabaly robime,ten citron vyskusam 😔 dakujem
Skusla som jej davat aj ovocie a mrkvovu stavu aj prieduskovy bilinny caj mam ale ked do nej taaak tazko nieco dostanem 🙄
idem skusit ten citron este 😔 😕
baby necitala som vsetko
sasul skusas aj zabaly,ci sprchu,ja viem sprcha je hrozne drasticka ale nam pri vysokych teplotach pomohla..a o sirupe sa hovori ze zatazuje zaludok ale pokial ho kombinujes s cipkami hadam malej neublizi...drzim palceky nech sa malej teplotka nezvysuje
ahojte,
tak sa vám hlásim, že sme domka, sárinka dnes ani nevrackala, takže super, som aj doki volala, lebo som sa bála, no zdá sa, že sme to zvládli. práve pred chvíľkou dopapala suché zemiačiky, tak uvidíme, že ako to dopadne.
sašul, čípok dávaj až nad 39 horúčku a meň raz paralen, potom brufen, aby to boli rozličné lieky a ak je teplota aj vyše 39 môžeš aj po 3 hodinách dať a obklady, alebo ešte lepšie sprchovanie, sadni si s malou do vane a pomaličky dávaj vlažnú vodu, takú akú znesieš, sleduj ju, je to účinnejšie ako obklady. iné ti poradiť nevie žiaľ 😒 . držkám palčeky a myslím na vás 🙂
dupinka, písala som ti ip, ak budeš mať chvíľku čas, prosím kuk, Ďakujem 🙂

my sme boli doobeda vybavovat nieco v banke
potom som este kupila dorbcovi par veci a pridala nove foto do patkovho aj samkovho albumu