Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka super ze sarinke je uz lepsie
Jajka, super, že je malej lepšie a máš odpoveď.
baby, pomooooooc už aj marko vracia, mňa asi porantá, všecko ogrckané máme, super aróma sa tu rozlieha po dome a najhoršie na tom všetkom je, že aj mňa už tuším dáko žalúdok bantuje, no neviem, ako to u nás dopadne, asi decká prevezmú velenie
no idem od vás, zajtra od rána perem, všetko namočené ☹
dupi, ďakujem 😵 , možno ťa zajtra ešte budem otravovať, ak budem mať síl 😒
juj, sami marodi su tu ☹ , jajus, sasul drzim palce nech choroby rychlo odidu a podajte spravy ci je drobcom lepsie.
ahojte babule, marodikom skoré uzdravenie, toto počasie zabije aj vola.........
ale chodíme aspoň po tretej von - vtedy sa opeknieva 😅
inak počuli ste výraz - smeti vysmetiť? nieeeeeeeeeeee? ja od manželíka, vraj si to dá patentovať v jazykovednom ústave, reku aby ťa nezavreli do iného ústavu 😀
Ahojte,tak sme doma,boli sme u doki,dala nam este jednu sancu,nove Atb a novy sirup nam odporucila,aj probiotika som malej kupila a zas som nechala cez 10 eur v lekarni,tak sa len modlit,nech teplota nestupa,rano mala nieco cez 37,ale mala stresy,takze mohla jej teplotka stupnut,tak az teraz jej idem zmerat s malou dusickou,som zvedava,lebo ak nie,tak mame vymenny listok,mame na to 24 hodin aby sa teplota unormalnila,inak smer nemocka 😒
Jajk ako sa mavate,straasne si ma vystrasila v telefone,som nevedela,ze co,tak som ti zlozila,dufam,ze uz maly nevracka a ze mate za najhorsim 😕
Dakujem dievcence,ze ste na nas mysleli,a ak mozte estte stale myslite,nech nam tieti atb uz koonecne zaberu,papa 😔
pardon za chyby,ja uz nevladzem ani kukat,noc bola priserna,straaasne mala plackala,ale tak zalostne a kasel ju drazdil,mal hlavu jak melon,preto tie chyby 😕 😔
No čaute, bože otras......
Jaji ja to grckanie poznám aj to upratovanie potom, tak viem si predstaviť čo máš doma.....Tak na teba myslím a držím palce nech už je len dobre 😔
Sasi aj malej držkám palčeky nech teplota nestúpa, aby ste nemuseli do nemocky.....snáď nové ATB pomôžu...tak fuj fuj fuj 😔
A inak ani mne nie je extra dobre.....trhali mi zub, prípadne už len korene, takže mi rezali celé ďasno a tak to vytrhávali, trvalo to 1,5 hod, bolí ma z toho všetko, hlava, uši oči a papulu mám celú opuchnutú a to mi robili v pondelok...otras už tretí deň fičím na liekoch a do toho som dostala aj angínu a Stano je v tom Nemecku, takže super.....
Chvala bohu Jakubko je už dobre, ale zas nechce v noci spať, takže celú noc prespídoval a ja som už totál v prdeli.....
Idem sa natiahnuť, malý spí tak to využijem.... 😉
jaji grckanie poznám tiež ale držím palčeky nech to rýcho skončí.........
sasul myslím na vás aj na malého anjelika nech sa rýchlo uzdraví a tie ATB už kooooooooonečne zaberú 😠
Marianca no co ti poviem,ine by dali za to nehorazne prasule,aby mali hubenku opuchnutu ala Pamela Anderson a ty si stazujes? hehe
zaartujeem,dala som si kofein do tela a mam hned ine myslienky 🙂 Dnes zijem len z kofeinu 😕 😀
Dakujem dievcence,take riadky sa hned lepsie citkaju,ked vidim,ze na nas myslite 😵 😵 😵
Babule, drzkajte sa...
ani my na tom nie sme bohvieako, mala soplikuje, no zatial nic vaznejsie..ja som vcera po lekaroch behala, aj na gyndu som behla - prvykrat v zivote mi vyvolavacku dr. pichala. tak teraz som cakatelka 😅
Sasuliatku mojmu krasnemu boztek na licko taky jemnucky 😉 dnes uz bude lepsie, uvidis 😉
Jaji, ani neviem, co povedat...asi len, ze ta obdivujem a viem, ze zvladnes aj toto. som na teba hrda! 😵
Marianka, tfuj, tfuj, dobre bude, neboj 🙂 😉
pekny dnik ,dievcata 😉
Severka dakujem,napodobne posielame uzdravovaci boztek malej princeznej 🙂 Myslime na vas 😵
sasul tak šlapeš na kofeíne? no niektoré len po ceste, aj tak sa dá šlapať ako ty 😀
Neslapem moja,ale zachvilu asi budem musiet.. 🤐 😝 Materska zvysena coby dup bude minulostou a do prace nemozem este,
asi zavolam do agentury a dam rande s nejakym ,,Nemcom,, ako ta Zdenka z panelaka 😀
ci z panelaku..?
ci pome na kaavu? 😝 😀
heeeeeeeeeeej aká som ja vrtká, zacvikol ma medzi stehná a už ma aj t.......á - mám ja to ale dnes deň, neni spln náhodou 😕
caute 🙂
no co ako je marodom, uz je kusok lepsie?
my sme boli doobeda vonku, teraz sme doma, drobec spi, ked vstane ideme zase von nech nezavadziame.
Chlapi dnes sparuju, dnes by mali skoncit, este stale to nie je kompletka, zajtra nam pride druhy majster okuknut tu zadnu stenu,
podla toho uvidime ako sa bude postupovat dalej, len neviem ci sa to nebude musiet riesit inak, kedze sme oblozili sadrokartonom jeden bok a musia sa inak vyriesit dvierka do stupacky a az ked majster skonci vystierkujeme a vymalujeme tie casti kde nie je obklad.
Takze cez vikend sa oslava nekona, bordel tu mam a stale tu bordel bude 😝 😖 , vcera mi karbobruskou pilili kachlicky na balkone, to bolo smradu, celu noc som vetrala, maleho som az o pol desiatej ulozila, to sa tu uz dalo ako tak dychat, ale vetracka bola dokoran. 😒
ozaj baby, hodte mi pls nejaky overeny recept na nepecenu tortu, tu piskotovu s ovocim a smotanou, dakujem. 😵
Chcem spravit malemu aspon taku rychlovku k narodkam, len ten moj overeny recept neviem najst. 😢
Klbi mi robime najrdsej zo zavaranych marhul 🙂
potrebujes
2je piskoty
6 smotan
3 vanilkove
trocha kakaa
marhule
das vrstvu piskot do okruhlej formy,vrstvu smotany= 2 smotany,2 lyzice praskoveho cukru,1 vanilkovy,
potom das zas piskoty,odkvapkane marhule,opat smotnova vrstva vrstva,opat piskoty a do najvrchnejsej smotanovej vrstvy,okrem cukrov das aj kakao podla chuti,nebude taka prikra 😉
ozdobujem lentilkami,ale ozdobuj tesne pred podavanim,lebo lentilky zvyknu popustat tu farbu sa tak rozleju,alebo ovocim a slahackou,podla vasej chuti 😝
tak par chyb,nieze by som bola dement, ale pisem rychlo, viem,ze my mnoz. cislo je y,tak pardooon 😀
mala bez teploty zatial,ale je straasne unavna,stale vyzaduje pozornoost a som uz k.o. ☹
ahojte 🙂 juuuj čo to čítam 😕 marodikom skoré uzdravenie - jajka, sasul, dúfam že to rýchlo prejde 😔 severanka, aj tvojej malinkej, nech to zostane len pri tých soplíkoch a aj tie nech sa čím-skôr stratia 😉
mne bolo naprd včera - nechutilo mi papať, za celý deň som dokopy nič normálne nezjedla, všetko mi smrdelo a napííínalo ma ostošesť 😒 ale dnes už je fajn /klop klop klop/ ale som sa zlakla že či nejaká viroza ma neobchádza, to je to posledné čo mi teraz chýba 😒 😝
klbi tak už pomaly finišujete 😅 😉
Any dakujeme 🙂
ozaj u vas je tiez taka leja? aj hrmelo tu u nas pred chvilou,dufam,ze sa vyprsi vsetko tento tyzden a buduci budeme moct letiet von,ozaj zatial sme bez horucky tfuj tfuj 🙂 😵
pekný večer,
tak v noci to už aj olču a aj mňa chytilo, celú noc som nespala, čo som sa bála, aby sa marko zvratkami nezadusil a olča a ja ani nevravím, aj vrchom aj spodom.
celý deň sme takmer prespali, dokonca aj marko, veľmi dobručký bol, on to z nás zvládal najstatočnejšie. potom prišiel môj tatino priniesol nám vodu a rožky aspoň, chvíľu tu pobudol a šiel, snáĎ to nedostatnú aj naši.
teraz mi je trochen lepšie, dala som už 2 várky prať, asi sa z toho nezbavím.
sašul, teším sa, že sa máte lepšie, jáj už nech je to za nami
sev, aj vás chorobka zmáha, ináč, vždy ako si čosi naplánujeme zasiahne choroba
bambulky, ak bude zajtra dobre vás dočítam, majte sa zatiaľ pekne 🙂
ahojte
jajka fuha, to je strasna viroza, tak sa skoro vykurirujte ☹
aj mojmu dnes 2x cvrkla kakanica do slipov, aj soplikuje stale, ale ndes uz aspon lepsie jedol
marianca, boze moj, aj ty takto trpis, nech ta bolest skoro prejde
jajka aj moja trosku hnackuje,ale ona len 2x kakuskala a to ma asi z Atb tak som jej dala nutrolien-B daj to aj sebe aj deckam,pomoze,to sa dava na upravu crevnej mikroflory 😅 citala som aj na letaku,pouziva sa aj pri infekcnych ochoreniach traviaceho traktu,spojenych s horuckami 😕 porad sa v lekarni,ale podla mna na skodu by nebol,ale kupte si aspon 2 hned,bo sa uziva aj 2x denne 😕 drzkam palcoky 😵 😵 😵
Mala ma teraz 36,0 juhuuuu 😅
sasul, no super, ze 36 🙂
No Zuzi,o tomto case uz mavala do 38. tak hadam nam uz ddnes nevystupi teplotka,ale je uz aj zivsia 😵

ahojte
sasul, my sme mali pred mesiacom tiez tie horucky , ja som davala cipky, ale nastastie boli potrebne len 2 dni, babsky recept pne poradili aj do rucicky priviazat platok suroveho zemiaku, zabaly tiez sme davali a aj sprchu, sprcha pomohla asi najviac, bolo to drasticke, dali sme mu aj 3 x za sebou sprchu, lebo mu vobec neklesala teplota. ☹ Drzim palce nech nemusite do nemocnice
Jajka tak super, ze Sarke je uz lepsie