icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

martulanr
6. máj 2010

sasi tak sa to robí v nemocke 😀

sasulec
6. máj 2010

Aha baby,vidim,ze mate tie chmaty hmaty odskusane,sak aj mi to nacvicujeme ochotnicke divadielka,len sa uz bojim,ze mi raz zaklopu policajti,ze hej vy tu to dieta tyrate? fakt akoze, kriku jak na dvore lunik 9 obcas 😀

martulanr
6. máj 2010

😉 Heli ak nájdem melír tak mozes

sasulec
6. máj 2010

Martul mne supli lieky v injekcnych striekackak ze paci sa toto jej dajte..tak a okrem toho cipok,akoze to vrcholne neznasam jej davat,mam taky blby pocit vzdy z toho,fuj 😝

martulanr
6. máj 2010

sasul pekne nechali ta vytrápiť

blazka24
6. máj 2010

sasul moja už len sadnúť si na malu, zapchať nos a dať atb ti ostáva 😀

heli tak to som nevedela že v Janikovciach majú kone, supiš nápad na prechádzku ........

sasul čo sa týka kriku, už čakám kedy ma fakt príde sociálka oskalpovať o syna 😝 tak tie lieky v striekačke šlahli aj mne do ruky a ja panna v rodičovstve som mu to celé vstrekla malý sa pridrhol,od nemocnice len pokoj a ešte by aj platy chceli 😕

klba
6. máj 2010

caute
heli fotecky velmi pekne 😵 a sabinka je milena. 🙂

sasul, mne zase maly nechcel v nemocke lieky cez striekacku, len na lyzicku, on si kvapky aj sam pyta, on ma vsetky sirupy rad. 😅
a s tym cipkom nestresuj, 😉 je to kvoli jej zdraviu, tak to ber ako nutne zlo, ved jej to ma pomoct. 😉

martula, super chmat, musim si to zapamatat, 🙂 s tabletkami mame sem tam problem, sice kamuflujem do jedla ale vraj to nema moc velky ucinok ked sa to da medzi jedlo.

blazka24
6. máj 2010

ahoj klby ako sa darí?

sasulec
6. máj 2010

klby ale maly asi nebral 4rake denne,alebo? 😕
Tak to je fajn,ze nemas stresy taketo,bo ja som z toho fakt uz na nervy,hlavne tie atb by mala dobrat,ale aj sirup,nech ju kasel prejde,aj lieky na srdiecko su dolezite a probiotikum tiez vzhladom na to,ze ma redsiu kaku po atb tak co mam robit? len musime bojovat,ja som na maslu dievcence 🙄 😢

blazka24
6. máj 2010

sasul nejak to zmákni, vyjde slnko a pôjdeme vyvenčiť tie naše tigre von 😀

sasulec
Odpoveď bola odstránená
blazka24
6. máj 2010

sasul vidím že toho máš fakt dosť, ale aj maličká je unavená z toho, tak to vydrž moja.......hodíme potom spolu frťana okik?

klba
6. máj 2010

sasul, ale bral 😅 ,
mal ATB, k tomu sirup od horucky kazde 4-6 hod. a 3 x denne sirup na priedusky, k tomu 3 x denne Calciovy sirup, k tomu 1 x denne sirup Cebion, a este probio kvapky a 3 x denne tabletku na aftu, k tomu 3 x denne fenistilove kvapky to som ala velakrat co robit aby som sa nesekla v podavani 😝 a mam dojem ze som este na nieco zabudla, ale v rychlosti nespominam. 😅

a nestresuj, hlavne ze jej to pomaha, zachvilu budete cupitat po vonku, ved aj pocasie je o nicom, ked bude pekne vykuknete z brlozka. 😉 🙂

blazka24
6. máj 2010

klby ty si čo? chodiaca encyklopedia?

klba
6. máj 2010

blazka, mam sa ok 🙂 , cakam majstrov, dnes maju prist kuk to wc, doobeda sme stihli prechadzku, teraz periem o dusu, cele tri dni ma vyhanali z bytu, zavadzali sme 😅 😝 , tak mi robota stala, 😝 , navarene mam zo vcera, este 2 x operiem a finito, uz 4 davky mam. 🙂
a ty co nove? lozite o sto sest? 😉

blazka24
6. máj 2010

klby to vážne? ale ved pršalo nie? a wc sa stále robí? už som myslela že je to hotovô........
no u nás nepokoj, zuby, do toho lozenie a vkuse státie a je mu jedno či sa zdvihne po smeťáku, alebo papiere vo vetre a nabije si kokos a potom reve ako tur a čaká kedy ho budem utišovať a urobí to zas - ved čo ti budem písať, ty to tiež poznáš a zažila si to nie? 😀

klba
6. máj 2010

blazka musim pamatat, raz som sa skoro sekla este ked bol drobec mimino a skoro som mu dala miesto 20 kvapiek sirupu tu fialovu vodu na aftu, tak davam pozor, hlavne vecer ked som rozospata a pamatam. 😉

dupinka
6. máj 2010

Ahojte!

Klbka, na afty zabera Pagavit - su to take glycerinove tycinky s citronovou prichutou, vatove tycinky, ktorymi sa pusa vytiera.

nam to poradila doky, len v lekarnach na nas kukali ako bager na tvrdu hlinu, lebo velakrat ani netusili, ze nieco take maju.. Pritom to lekari pouzivaju na suche usta pri bezvedomi a pod.
Maly Adamko to dokonca olizovat, co mu to chutilo 😅

helenkasabinka
6. máj 2010

martulka no ja som zvedava ci konecne prides 😵

klbka 😉 dakujem

blazka veru su tam koniky a hrozne dobrucke su 😵

sasul aj moja ma rada sirupy a lieky a neprotestuje a tiez ich veru raz uzivala 4 krat denne ked sme boli v nemocnici a aj ked bola zahlienena...ked mi bola zahlienena uzivala 3×denne sirup a 2×denne antibiotika a plus este k tomu od horucky antipyretika ale od horucky az ked bola nad 38,5 po odcitani a pamatam si ze sme raz bojovali s horucky nad 39,5 po odcitani a lieky a zabaly nezaberali 😒 no to vtedy bol strach ti poviem.....inak bezna ZVYSENA TEPLOTA do 38 ma uz ani nezaskoci 😉

klba
6. máj 2010

blazi prsi neprsi, neva, aj vcera sme boli vonku ale stihli sme prist domov, len trochu sme zmokli, maly si bral z domu lopatku a nateseny sa chystal do piesku, tak sme boli asi dve hodky, najprv prechadzka, potom piesok, srdce mi to nedalo, ked sa tak tesil. 😅
wc furt nie je finito, Juriho kamos sa prestahoval do TN, skor nemohol, od pondelka do vcera robil obklad na bokoch a dlazbu a daval sadrokarton, mali sme to komplikovanejsie a dnes pridu ini majstri pozriet ako sa to bude dat, ti robia zadnu stenu s dvierkami kvoli pristupu do stupacky, najprv musel byt obklad az potom zadna stena, tak sa to natahuje...

no a blazi aspon je veselo, tie detvaky nas vedia prekvapit a pobavit, niekedy aj na ukor urazu. 😅

helenkasabinka
6. máj 2010

sasul po ATB ma takmer kazde dieta riedku kaku a to je normalne,treba davat potom bud vraj cierny cajik ale smectu alebo najlepsie je probiotika 😉 nam vzdy pomoze bud cajik cierny alebo probiotika 😉

sasulec
6. máj 2010

ved mame Nutrolin-B Heli 😵
Ach klbi ty uz to mas za sebou ja som len dievca v zacviku oproti tebe 😅

sasulec
6. máj 2010

Blazka berem ta za slovo!!!! 😝 😝 😝

helenkasabinka
6. máj 2010

sasul tak nutrolin by jej to mali napravit 😉

helenkasabinka
6. máj 2010

juj klbka ja si pamatam ked nedavno si bola s malinkym v nemocnici a nemohli ste aj mesiac chodit von s malym co mal cele dni vysoke horucky nad 38 😔 chudacik malinky a vtedy si vravela,ze ani zabaly mu nepomahali.......a chodili ste stale po doktoroch 😒

klba
6. máj 2010

dupi, dakujem, musim si to poznacit, nam dala dr take horke tabletky, maly s tym mal problem boli fakt nechutne a nezaberali, nam sa dovtedy najviac osvedcila ta fialova vodicka, kym som ju nechtiac nevykotila na gumolit a podlahy, odvtedy ju nechcem vidiet a ta klasik priesvitna vodicka nepomahala, tak skusim to co radis, vdaka. 😵

heli ani nevrav, to boli nervy, on chory, ja som to chytila v nemocke, on sa vyliecil a chytil to odo mna ☹, zabaly ani sprchy nepomahali, teplota isla stale hore,
ani ATB nezabrali ked sme boli na pohotovosti, o hodinu sme sa tam vratili, uz aj sirup od horucky mal v sebe a znizila sa mu po odratani z 39,5 na 39,3, dr nechapala ze sa este vie aj chechtat a vymyslat
a horucky nad 38,5 mal este necele 3 dni v nemocke a po navrate z nemocky zase hned prvby den, do nemocky som uz nechcela ist a doma bez vychadzok sme boli mesiac aj necele tri tyzdne, to mi uz vazne hrabalo a malemu detto
a horucka do 38 je u nas pohoda, zvykam si, to ma nezaskoci, pokym sa drzi a nestupa hlavne na vecer.

sasulec
6. máj 2010

Baby ale toto sa mi dako nezda,preco sa vyskytuju tie teploty okolo 38 tak casto u drobcov,ved volakedy nam ani korela nebola ja som doki videla len na ockovanie a dovi dopo a teraz som aj ja furt chuchmava a mala detto,stale castejsie sa nam to vracia,cim to je? 😕

helenkasabinka
6. máj 2010

klbka juj moja si si uzila veru......vidis teba uz nezaskoci horucka nad 38 tak ako aj mna a niekedy som tiez stresovala ako sasul aj ked mala len zvysenu teplotu do 38 😒 ale ved clovek sa najlepsie uci na svojich skusenostiach...hlavne ze ste uz ok a ze vam to cim skor preslo 😉

sasul uz sa nestresuj,ved uz teploty nema a to je dobre znamenie,treba stresovat keby mala stale nad 38 horucky a inak je to ok........ved niekedy deticky maju zvysenu teploty okolo 37,4 aj pri beznych aktivitach ako je aj nahananie sa....... 😉

helenkasabinka
6. máj 2010

a nakoniec co ma chuda jajka vraviet o chorobach a detickach.....caka ju nemocnica a operacia Sarinkinej rucicky a aj Marko tusim grckal ......no co ona ma vraviet,a my sa tu stazujeme ze deturence maju len zvysenu teplotu....

jajka mas moj obdiv,ze to vsetko zvladas a skore uzdravenie a vela stastia zelam s rucickou 🙂

sasulec
6. máj 2010

Heli ved my sme zrazali z 39,4 teraz 3 noci,ale spravidla viem,ze ak zacne cez den s 37ckami tak vecer pojdu hore u mlej to strane kolise a velmi naozaj velmi rychlo jej vyskoci teplota a ma zrazu nad 39 preto by som tomu chcela dojst na chlp preco je to tak 😕