icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
6. máj 2010

sasul aj ja som taka ,mna rano zacne pobolievat hrdlo a do vecera mam uz aj horucky...to je vzdy tak a aj Sabínka to ma po mne take iste 😒 no nic moc......ale zasa doktori vravia,ze niekedy je lepsie ked su horucky lebo sa lepsie a skor vylieci......

a to vravi aj Michal ze mi niekedy zavidi tie horucky,on ich nikdy nema a lieci sa aj tyzden s liekmi co je chory a ja dostanem hned horucky a dam si paralen alebo ja neviem aj acylpyrin a liecim sa len nejake 2 ci 3 dni lebo sa vypotim a som rychlo fit....kazde telo reaguje inak a niekedy je vsetko zle na nieco dobre 😉

sasulec
6. máj 2010

Hej hej Heli to som citala s tymi horuckami,ze su vlastne napomocne 🙂
Ale celkovo tych virusov je coraz viac a to si vezmime,ze sme sa zdokonalili a na mnohe choroby,na kt. sa umieralo v minulosti sa dnes neumiera,co je plus,ale cim viac sa tych virusov mutuje a vymyslaju sa vakciny,tym viac sa aj virusov vyskytuje 😕

sasulec
6. máj 2010

Ktovie ako jajka 😕
Myslim na vas 😔

klba
6. máj 2010

no a kuk na nasu prerabku, je tam len 6 fotiek, tak prezeranie nezaberie moc casu, kuk. 😉
http://picasaweb.google.sk/klba.nr/PrerabkaWc#
idem docitat, stahovala som foto. 😉

klba
6. máj 2010

no mozno je to tym v akej dobe zijeme, co narobime, aj choroby patria k zivotu 😉 a chvalabohu ze na vela chorob su lieky, kedysi nebolo ani to.

no jajus veru obdivujem, este aj jajus chora, k tomu deti a sama doma, ma to veru tazke ale zvlada to na vybornu, ma moj obdiv, mne stacilo ked som mala 39,4 a zimnicu a k tomu jedneho choreho drobca, najskor jeho opatrit a liecit az potom prisiel rad na mna, tak viem ako sa musi jajus citit, este trojnasobne horsie. ☹

zuzana76
6. máj 2010

ahojte

ja som doma od lekara z poradne

hlavicka 69 mm, nozicka 48 mm, vyzera byt ok
ale stale tyzden pozadu, co ma vsak prekvapuje, ze mi tym padom vobec neposunul termin porodu a dnes som sa s nim bavila,ze ako to asi vyzera byt s mojim porodom, tak pravdepodobne znova sekcia, ze nikomu sa uz nechce riskovat, lebo dnes sa pacienti radi sudia a tak podobne a este mi navrhuje aj sterilizaciu , co zase ja odmietam. Nehovorim,ze chcem tretie dieta, ale clovek nikdy nevie a ja som zase veriaca, tak si myslim,ze Boh dopusti, ale neopusti, takze aj keby mi tretie babo poslal, tak sa o nas postara. Tak to ma uplne dorazilo, ta sterilizacia, ale tak to odmietnem, mam na to pravo, nutit ma nemoze, lebo vraj tretia sekcia je uz veeeeeeeeeelmi kriticka a tak. Ja by som najradsej porodila normalne . Budem sa modlit, nech to Boh nejako zariadi, ale samozrejme pre dobro dietatka, ak je sekcia pren lepsie, nech je tak, ak by sme obaja zvladli normalny porod, nech je normalny.

Dovolenku som vyriesila, vycerpam si to vsetko po druhom dietati.

sasulec
6. máj 2010

Zuzi,coo to s tou sterilizaciou sa mi zda dost krute,akoze nachapem ako ti mozu zasahovat takymto sposobom do zivota,ved je to tvoja vec,tam nech sterilizuju ine ,,matky,, kt. si nezasluzia byt matkami a rodia jak jablone 😠
Klaudi krasny obklad,som si to stale nevedela predstavit,tak teraz uz hej,paradicka,pekne farby,zavidiiim,ale len v dobrom sak vies 😅 😵

sasulec
6. máj 2010

a v tom osiale som zabudla pogratulovat ku krasnym mieram juuj 😵 😵 😵

sasulec
6. máj 2010
sasulec
6. máj 2010

mala spi uz 3 hodky 😕

klba
6. máj 2010

zuzi, neva ze o tt mensie babo, neboj to je ok, sono nie je presne, mne vraveli ze maly ma podla sona pred koncom tehu cez 3 kg a ked sa narodil mal len 2660 g. 😝
a s tou sterilizaciou by som nesuhlasila, stoj si za svojim, pekne si to napisala a inak aj jajka ma za sebou 3 x cisarsky. 😉
a drzim palce nech sa zadari a vyjde ti porod podla predstav, hlavne ze za tym bude zdrave babo. 🙂

sasul, dik, este to nie je kompletka, bude biela zadna stena a biela malovka tam kde nie je obklad, to k tym farbam ide, preto mame aj bielu sparovku a ladi to k tomu. 😉

klba
6. máj 2010

zuzi a moj drobec bol cele tehu o 1-2 tt mensi oproti tabulkam, hlavne ze sa dobre vyvijal a sice bol mini babo ale zdrave a to je hlavne, uz len porodit a mozes si samka pomojkat. 😵

marianca
6. máj 2010

Čafte,
sasul tak je lepšejšie?
Zuzi no to je dobre od veci, že sterilizácia. Ja mám dve sekciou a chcela by som možno aj tretie. Ségra má tri sekciou a bez problému. Môj doktor mi hovoril, že mal už aj štyri sekcie....takže tak.....A doktor mi teda také niečo ako sterilizáciu nikdy nenavrhoval......
Klbi a vy budete mať záchodík ala ťuti krásny výmódený... 😉
Inak ja mám angínu jak ďas, Kubko je už z toho vonku a uvidíme čo Fifo.....ten má v nedeľu vystúpenie ku dňu matiek.....

mariynka
6. máj 2010

klbi, kde ste splasili take pekne obklady??? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 su fakt uzasne 😵

sasulec
6. máj 2010

jej krasne ze vystupenie ku dnu matiek,na to sa celkom tesim,ked budem chodit na trake vystupenia aj ja,teda na vystupenia malej saamoska.. 😵
Marianca mala uz celkom oki funguje,len mna dnes hlava pobolieva,ale necudo,iked vetrame,nieje to ako vychadzka ako sme zvyknute 😕
Klaudi ja by som mozno volila k tomu nejaku jemnu pastelovu zltu napr. ale ked mate aj sparovinu bielu tak to bude ladit,uz som zvedava na hotovy vysledok 🙂 a chcem fotoo 😀

sasulec
6. máj 2010

musela som si to este raz kuk,jaj ta fialkova,Klaudi sak vies,ze ja taku moozem 😵

mariynka
6. máj 2010

aj ja lilajovu 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sasulec
6. máj 2010

Maryi pome sa nastahovat ku klbkovcom,heh 😀

sasulec
6. máj 2010

Mariy nic? tak neva aspon budeme mat viac miesta,tak ja berem to nove vvecko chi chi 😀

jajka968
6. máj 2010

ahojte,

sme ok všetci, dnes už ani znaku po nevoľnostiach, normálne som ako znovuzrodená vstala z postele 😅 a toľko energie som v sebe mala, že som hneď do obchodu letela, rizotko také dietné navarila deckám a pralaaaaaaa o dušu, konečne sa zbavujeme toho smradu.
no a ďalšie prekvapčo ma dnes čakalo, orange mi obmädzil služby, ani fon k použitiu a ani net, tak som drobca uspala a letela tam, šťastie, že olča doma tak strážila, za 30 min. som aj doma bola, nemali zaznamenanú úhradu fa a to som to platila priamo u nich, to sa mi už stalo 2x, teraz som našťastie mala odložený príjmový o úhrade, ale 5 rokov dozadu som nemala a nič som si nezmohla, musela som cvakať znova 😠
sašul, sorry, ale bola som mimo fonu, niečo súrne si potrebovala 😕 🙂
ďakujem za váš obdiv, ale vôbec nie som taký superman, dokonca som včera bola veľmi zlá, lebo chúdiatko sárinka bola hladná, ale mne len pomyslenie na jedlo stačilo a letela som si pokecať s wc-kom, jáj muky to boli, potom som jej akosi poslepačky ohriala špenát, ale no hrôza to bola, hnusná mati som bola, dieťa som hľadovať nechala 😠 , našťastie potom dedko pobede prišiel a už jej jedlo narobil jak na rok pri jej jedení 😀

zuzi, tak som rada, že je všetko ok 😵 😵 gratulujem 🙂 a čo sa sterilizácie týka, mňa furt v nemocke namotávali na ňu, že síce traba dať žiadosť 6 týždňov pred pôrodom, ale, že to neni problém aj keď to urobia teraz a tak, ale ja som sa na to pýtala môjho gynda a on povedal, že on by to svojej dcére neodporučil, je tam veľké riziko mimomaternicového tehu a ďaľšie riziká a koniec koncov ani sterilizácia nie je 100%. ja som si ju tiež nedala urobiť, lebo je mi to proti srsti také niečo 😒

klbi, piekná kúpelka, prídeme potom skolaudovať 😅 😉

heli, pekné fotečky, malá je podarená a koníky tiež, dakedy pôjdeme kuk 🙂

marianca, tak aj ty choručká 😒 , rýchlo sa vylieč, tuším si tiež sama pravda

sasulec
6. máj 2010

Nie jaji,len som sa chcela spytat ako sa mavate,tak som rada ze ste ok 🙂
A u mna si mama roka,s tou trpezlivostou aspon co mas a odhodlanim ja by som s uz poskladala jak puzzle keby to zazijem co ty 😕

any23
6. máj 2010

ahojte 🙂 ja som dnes viac-menej len polihovala, volako mi energia chýbala 😝 😕 nič sa mi nechcelo, iba čo som obedík navarila, kuchynu po sebe upratala, dve várky oprala a vyvešala a na viac som sa nezmohla 😝 zajtra ráno berie krsný alexíka do bojníc, že sú tam strašidlá a do zoo chcú ísť, tak ten sa už nevie dočkať, je jak z divých vajec, tak sa teší a nie a nie sa ukludniť 😠 len ja netuším čo tu budem robiť však sa nudiť budem 😝 z bojníc pôjdu rovno na chalupu, tak sa stretneme tam 😅 len my s maťom až večer pôjdeme, ked príde z roboty 😒 mohla by som s nimi ísť aj ja, ale nechce sa mi, vôbec nemám chuť celý deň chodiť po zoo a na hrade, necítim sa na to 😒 však to by som každú chvílu len wcko hladala 😝 😀

jajka, sasul no super že už je lepšie 😵 rýchlo sa dajde dokopy 😉

klbka krááásnučké to máte 😎 dobre si vybrala 😉

zuzka teším sa že poradňa dobre dopadla 🙂 my sme tiež menší, však vieš, no čo, aspoň nebudeme musieť rodiť obríkov 😝 😉 no tak ale oni to môžu ešte dohnať 😉 neviem neviem ale s tou sterilizáciou by som nesúhlasila ani ja 😒 tretie bábo síce velmi neplánujeme, no tak ale človek nikdy nevie, nemôžem sa teraz za seba zaručiť že o pár rokov ma znova chytí túžba po malom voňavom uzlíčku 😵 zdá sa mi to také drastické 😔

malinká práve štikúta, chudiatko ale tak brutálne až mi jej je lúto 😝 ale sranda je že štikúta hlavne po tom, ako zjem niečo sladké 😅

heli zlatááá je sabínka s koníkmi 😎 🙂 😉

sasulec
6. máj 2010

Any dik,
Zelam malemu Alexikovi nech mu pocasko vyjde a uzije si Bojnice 🙂

helenkasabinka
6. máj 2010

dakujeeeeeeeeeeeeeeeeem za pochvaly 😵

veverca
6. máj 2010

Ahojte 🙂 . To som rada, že maródom sa už uľavilo. 😉 Nič horšie, ako keď je dieťa choré. A u Jajkovcov dokonca 3+ mamina- gratulujem, ako ste to zvládli.
Klbi, pekne sa vám to črtá 🙂
Heli, Sašul- pekné foto
Any- keď slniečko vykukne, tak budeš mať viac energie. Toto upršané počasie je také ubíjajúce. 😝
Zuzka- Ja mám tiež oboch sekciou. Gabko neplánovane- neotvárala som sa a bábätko sa začínalo dusiť. A pri Táničke som sa bála, aby sa to neopakovala a bola veľká, tak som mala plánovanú sekciu. Na poradni mi doki navrhol sterilizáciu a ja som aj o nej uvažovala, ale každý s kým som sa radila ma odhováral, tak som si ju nedala. Ale dr. to nekomentoval ani slovkom. Na sterilizáciu ma neprehováral. Len teraz musím nejakú antikoncepciu poriešiť, lebo na tretiu materskú sa už nechystám. (a tá sterilizácia sa navrhuje pre to, lebo maternica môže byť oslabená v mieste jazvy a ďalšiu tehotnosť treba zvýšene sledovať. Ale v dnešnej dobe už nie je problém aj viac sekcií, na rozdiel od minulosti) 🙂

veverca
6. máj 2010

A prosím vás, držte nám zajtra palce. Idem ráno s Táničkou na predoperačné vyšetrenie, lebo v utorok ideme do NZ na vyberanie mandlí. Ja som z toho taká nervózna. 😖

helenkasabinka
6. máj 2010

no ja by som sa sterilizovat nedala ale michal chce ist po 2. dietati na sterilizaciu 😒 😉

helenkasabinka
6. máj 2010

veverca juj tak vam moc drzkam palceky a chuda malinka ☹

sasulec
6. máj 2010

Noo Heli,tak klobuk dole za taky nazor manzela,to sa malo vidi 😔
idem si lahnut kocky papa 😔

sasulec
6. máj 2010

este som chcela VEVE MYSLIME NA VAS!!! 😵 😔