Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
zajtra ideme na tu firemnu action a svokra nas poobede vola na oslavu, Juri k nim chce ist, ja som chcela radsej v nedelu, takto to bude o hubu 😝 , trtulit sa rychlo z Galanty do NR, akoby to nemohlo pockat do dalsieho dna, kvoli nim zase musime menit program, 🙄 aj tak sa stavim ze sa svokrovci k nam v nedelu neplanovane dostavia, oni radi gratuluju 2 x. 😝
Tu studenu tortu budem robit asi uz dnes, predpokladam ze zajtra prideme domov az okolo 20,h, este kupanie a uspavanie nam potrva a v nedelu chcem tu torticku dat malemu, snad dovtedy vydrzi. 😅
Blaazka aale,takych dni este bude,v ednej ruke maly,v druhej kos s pradlom,tam ti kypi polievka a s poslednym volnym prstom pustas pracku 😀 😝 take nepoznas? sa tes!!! chi chi chi
Napriklad moje dieta ma vie este stale,,milo,, prekvapit,ked som ju koonecne nahnala do postele,resp. na gauc a zalahla aj so svojim plysovym priatelom,tak som myslela,ze mam klud a ona potvorka zbadala ze som si doniesla bryndzaky taak kricalaaa
,,aj ja papaat,, samozrejme bryndzu mi vyplula hned na 1 pokus a so slaninkou sa pridrhla a mohla ist do hajan,taak som si konecne uvarila kafco,tak som uz len nakukla,ze koonecne spi,hlava kdesi cosi pod vankusom,skontrolovala som ci ma aspon privod kyslika a co nevidiim,taaaky sopel mi hodila na sedacku moju kraasnu novuu,este aj v spanku vycina 😀 😀 😀
pustite si stv 1
jake kraaasne vystupenie mali tie deticky,az mi slzicky vyhrkli,naadherneee 😵 😵 😵
blazi, diky, zajimava stranka, uz som si ju ulozila, sranda, este tam je video postup ako kupat babatka. 😀
sasul také nepoznám, šlahnem krpca do postieľky a bude mať po chlebe a ja budem variť, prať upratovať a natáčky na hlave a tepláky s gumičkou pod kozáma 😀
sasul tá sedačka dobrééééééééééééé
náš malý bryndzáky bez problémov, som sa aj bála ale neuškodilo ako vravel môj dedino, trochen ani otrovy nezaškodí
😀
klby tam sa aj babino kúpa? a že ti ja o tom nevím xixixix ja len receptujem 😀
No ona je taka bryndzova ako ja,ja neviem,mne ta chut pride ako keby obliznem sablu novorodenca,aspon tak mi to vonia,resp. smrdka,ale spapam,lebo je zdrava,ale 1-2x do roka a staciiii 🙂
aj ja som si ulozila inak stranku,asi vyskusam namiesto smotanovej 😝
blazi ked som klik na kategorie tam mi ukazalo rozne, nejako sa tam nevyznam. 😅
sasul, dobra hlaska. 😀
ahojte ja som mala dnes vzaaaaaaaaaaaacnu navstevu 😵 😵 😵 😵 😵
a ozaj v stredu som bola dat malinku do novin,tak v pondelok bude v nitrianskych novinach 😵 😵 😵 😵 a poplatok za inzerciu a gratulacie zmenili,uz su lacnejsi ako vlani 😉
Super Heli,tiez som davala minuly rok,hadam aj tento rok dam 🙂 😵
sasul aj ja som mala minuly rok malu v novinach 😵
Heli a aku foto davas?
mala mala taku bambulkovsku v klobuciku a satkach 😵
sasul v klobuciku? 😕
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/helenkasabin...
dala som takuto s poharom len na tej fotke sa pozera do fotaka tak rozkosne 😵
hej hej 😵
este ho mame doma ale asi bude uz maly do leta 😔
pekne a tu co si dala nemas ? chcem kuk 😕 😅
sasul aha ja som ta nepochopila,ja ze moja mala bola fotena v klobuku 😅 😀
tu fotku mam v druhom pc ....... 😒 ale ved v pondelok si ju mozes kuk 😀 😉 pozriem este na pokeci,ci ju nemam 😉
nemam ju ani tam 😒
sasul mas ip, odpis pls, vdaka. 😉
heli aj ty mas ip. 😅 😉
klbka odpisane 😉
ahaaaaaaaaaaaa idem aj ja odfotit a hodim foto aj z minuleho roka a aj teraz co bude fotka v novinach 😵
inak krasna fotecka 😵
diky 😵
a sorry za tie prestrasne chyby fotila s mobilom z pamatnicka 😵 akoze aby ste si nemysleli ze som tatar 😀
ta je kraasna 😵

klby tu je tá torta, idem sa zažrať už teraz a pozri si aj iné recepty celkom to ujde a pre dementov ako som ja božské 😀
http://www.akosatorobi.sk/video/1288/tiramisu-t...