Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
tak si sikulka,darmo 😵
sasul mna fotenie velmi bavi,len si chcem kupit kvalitnejsi fotak 😉
mne zatial staci moj,ale keby sa nasiel sponzor... 😝
čaute lásky 😵 vidím, že choroby ustupujú tak ma to teší 😵 😵 😵 😵
veverca...držím palce pri operácii 😔
inak ja nič celé dni nerobím len sa učím a tak 🙄 mám toho viac ako dosť 😒 ale cez víkend sa Vám budem snáď venovať 😵
ahojte babule ako vidím rozvinula sa tu téma fotenie - fotečky nádherné ........
domyy len sa uč niekedy sa ti to možno zíde, len neviem prísť na obdobie kedy 😀
Blazka 😀
no som tu, malý sa chcel hrať a ja som sa chcela najesť tak sme hrali hru ja jem a jemu odťahujem tanier 😝 nakoniec som mu aj tak dala z nákypu lebo skoro zabažal 😉
http://www.facebook.com/pages/Ked-si-stastny-ur...
momentalne malej naj hitofka 😀 😀 😀
sasul tak toto som videla a nevedela som či sa mám smiať alebo plakať 😀
no to neries,skraaatka zabil a nasim detom sa to luubi hehe 😀
uz aj v reklame na Tmobile je to video 😀
tak toto sa podrzte,mala jak videla,ze zohrievame na platnicke,nakolko nedociahne do mikrovlnky,rozhodla sa zohriat si cajik na platnicke,polozila cajik na platnicku,pustila a cakala..
poharik sa mierne roztavil,este nas aj ohlasovala aby sme sa sli pozret,este ze som sla za nou,kokoos,ach tie deti ...jak si to vie domysliet ze tam to treba dat a zapat,len jej usiel maly detail,ze plastovy pohar a platnicka ee to nieje dobra kombinacia 😕 😀 😀 😀
Dobré sasul, to tvoje dieťa je šikovné.. 😀 a zober si aká je inteligentná, síce to nedomyslela, ale myšlienka bola dobrá 😀 bambula zlatá 😀
Heli tá foto malej spred roka je nádherná, je tam ako bábika 😵
Blaži ty si ale mater, že ja jem a jemu odťahujem tanier, to keby som robila malému tak sa naserie a tresne mi tanier do ksichtu, on totiž keď je nasraný zásadne všetko hádže, asi ho musím začať vychovávať smrada malého 😝
Veve držkám palce, mne brali mandle ako 18 ročnej a nebolo to bohvie čo. Bola som tam týždeň, ale také malé deti púšťali domov po dvoch dňoch. Teda mne brali krčné, neviem aké idú brať malej....
Marianca ved to,ja som sa oprela o stol a dusila som v sebe smiech,ale som ju aj vyhresila 😵
A co sasul, je už malinká úplne fit?
moja tak po fizickej stranke je,ale ked zakasle tak koneeec 😒
Tak ale ratam s tym,ze kasel budeme doliecovat dlhsie,ved v pondelok na kontrolu,zajtra posledne atb a uvidime,co povie doki 😅
Marianca a co ty? a tvoji kocurikovia? 😕 😵
Bobo dnes dobral ATB, Fifo ten fičí v pohodke a ja fičím na liekoch.. Je mi na hovno, ale priebežne mi pomáha mamina a ségra, tak sa ako tak dá.... 😒
ja som rpisla teraz zo zumby 😉 bolo suprovo ako vzdy 😉
a dakujem za pochvaly za malinku Sabínku 😵
ahojte 🙂 tak ja som oddýchnutá na pár dní dopredu 😅 😝 alexík mi už moooc chýba, som s ním volala, že bolo perfektneee na výlete, kopec zážitkov, že mi porozpráva ked prídeme, no už sa tešííím 😎 v zoo že bolo super, aj na hrade sa mu strašidielka lúbili, blabotal jedno cez druhé, napr. že videl ladového medveda, som sa musela zasmiať bo mi hovoril ako mu kričal že skoooč do vody no a ten maco že skočil tak bol z toho happyyy 😵 na chalupu že dorazili okolo piatej, no a chvílu po siedmej že im odkvacol, taký bol unavený 😔 to mi zas andrej hovoril, som s ním predchvílou volala, nevydržala som to 😉 a ako som ja strach mala ako ten bezo mna zaspí 😝 bo je síce už velký chlap no ale večer sa vždy pred spánkom musíme pomojkať, zbožnujeme to obaja, aj ja aj on 😵 my neviem kedy pôjdeme za nimi, maťo mal byť v robote len do 22hej ale volal mi že musí ostať dlhšie, že tak o polnoci asi príde 😒 tak ja si idem dovtedy ešte zdriemnuť 😅 inak som bola šikovnááá dneska - sa mi podarilo zakopnúť o stoličku a celý malíček a prst pri ňom mám modrý, natieram si to, ale bolí to jak sviňa 🙄 jaaaaj dorazím sa raz 😠
jajka dakujem, nooo neodolala som 🙂 😉
sasul malá aká šikovnááá a podarenááá 😵 😵 😵 inak sranda, kolko vecí si vie také malé dieťa odpozorovať a použiť ked potrebuje 😎
marianca skoré uzdravenie 😉
veverca držíme palce pri vyberaní mandlí 🙂 nech už máte rýchlo za tým 😉
heli tú fotku z min.roku si pamätám 😵 krááásna je tam 😵 a samozrejme aj na tej súčasnej 😉
mi už cez hoďku chrníme, len som nemala akosi čas sa zapojiť, boli sme v metre, niečo sme nakúpili, tak som to spratávala,
ste zlaté, ďakujem za privítanie doma
ahojte,
zajtra máme domovú schôdzu, tak chystám čo potrebujem, ale už to neni taká nervozita ako min. rok 😅 😉 . aj sme vonku boli trošku navečer, olča potrebuje herbár, tak sme tu pri nás burinky zbierali, tak som si trošku zaspomínala na tie časy, keď sme aj my herbáre do školy robili, len horšie je, že si už akosik nempamätám mená tých bylín 😅 , ak by ste mali dajaký zaujímavý kúsok byliny a viete aj názov, tak poprosím o dodávku 😀 😉
jáj a ešte chcem všetkým športovým faninkám tu pripomenúť, že dnes začali ms v hokeji, práve prebieha úvodný zápas usa:nemecko a nemci práve dali gooool, takže dievčence, hor sa kukačkovať 😀 😉
heli, daj cenu za to uverejnenie v novinách 🙂 a tú foto si pamätám aj ja, tá nemala chybu 🙂
sašul, ty pochubuješ o kvalitách svojho dieťaťa, veď vieš, že máš doma šikulku 😉 , ale tú platničku máte dosť nebezpečnú veru, nebojíte sa, že saška čosi vyparatí 😕
any, tak návšteva zoo a strašidiel dobre dopadla 🙂 , my sme každý rok chodievali na strašidlá, ale od kedy marka máme tak zanedbávame 😒 , čo už. a radšej choďte až zajtra na chalúpku, veď alexík už spinká a do rána vydrží 🙂
domy, máš plán na budúcu nedeľu 😕
ahojteee
jaaaaj ja vas tiez nestiham a vikend urcite nebudem zajtra je velka rodinna oslava malej dvoch rokov a v nedelu ese pozvanych par nasich kamosov a bratrancov na tirtu,takze tak
baby choruckym rychle uzdravenie a kedze tu zajtra nebudem,KLBA malemu vsetko naj,naj,naj
any dakujem 😵
jajka tiez dakujem 😵 a ja som dala dost dlhy text a ze ked das 250 znakov plus fotka tak platis 6,50€
minuly rok som dala fotku a uplne kratky text a platila som vyse 10€ 😉
jajka,Any obcas ma este prekvapi,ale pomaly ale isto zvykam 😕 😅 any ty neblazni,ucis sa lietat teraz v tehu??? 😕 😅
Karin zabavte sa 🙂
Marianca vela zdaru,vydrrrrrz a uzdrav sa nech mozes zavitat do Nitry 😵
ahojte baby, mám pochmúrnu náladu 😔 zomrel mojej známej synček 😢 😢 😢 😢 😢 bolo to nádherné dieťatko ☹ ☹ ☹ ☹ ja ani neviem čo povedať, proste je mi strašne ☹ ☹
jajuš.... podľa toho o koľkej, doobeda niečo mám ale poobede nič, prečo moja??
dominika jezisi Kriste ,co sa stalo a preco zomrel? preboha 😢 ☹ ☹ ☹ a kolko mal? ☹
idem ja do postele,teraz som konecne douzivala kvapky homeo......presne 50 minut trva kym ich doberiem vsetky 😅
idem spat zajtra mame perny den...... 😉 😔
bre ranko. 🙂
chlapi este spia, sa cudujem, hlavne pri tom najmensom ze este nebuntosi. 😅 😕
Ja uz som ranajky spravila, teraz kavickujem a rychlo nakukam, pred 9,h ideme do tej Galanty na firemnu action, minuly rok bolo super, je to na ranci, aj koniky tam boli, len pocasie nam neprialo a cely den prsalo, tak dnes nam snad vyjde krasny den.
Maly ma dnes 2 rocky, tak pojdeme poobede slavit k svokrovcom a v nedelu oslavime doma, torta sa uz chladi. 🙂 Veru vcera som si aj zaspominala na porod. 😉
No dem off, maly uz je hore. 😉
a domy, co sa stalo tomu babatku? je to strasne, tazko sa take veci citaju. 😔

sasul dakujem 😵 to som ju ja osobne fotila 😀 😵