Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
karin...bambuľke prajem všetko najlepšie k narodeninkám tiež 😵
Ahojte, dievcence nitrianske 😉 (vratane Marianky a Mex 😀 )
Domik, je mi velmi luto maminky chlapceka, neviem a ani si nechcem predstavit, co asi preziva. Je to strasne, ked taketo male deticky...ach, ani neviem, co napisat.
Klbi, este Simonkovi som chcela popriat 🙂 nech je zdravucky a robi vam samu radost 🙂 ako doteraz 😉
Ahojte!
my sme dne spali do pol siedmej. Aj keď v noci iniciatívny tatko pri prvom mrnčaní išiel uchlácholiť Adamka a dopadlo to tak, že sa drobec prekvapene prebral, že čo sa deje a uspávala som ho ďalšiu hodinu 😠 Nehovoriac o tom, že ani za svet nechcel ísť z našej postele. 😖
No nevadí, stáva sa.
Včera spal popoludní 3 hodky, tak potom aj večer potiahol dlhšie. Snáď sa to bude už iba zlepšovať.
Domy: to mi je ľúto... Asi to takto malo byť. ☹
Klbka: drončekovi prajeme všetko naj... !
my oslavujeme v utorok 😵
A čo dnes porábate? My sa chystáme ísť na Zobor opekať, ak sa nepokazí počasie, večer som chcela ísť cvičiť, ale asi to nestihnem,. Nevadí.
Idem teda ešte rýchlo upratať a chystať veci na opekačku. 😉
Ahoj kocky,
V prvom rade som chcela popriat SIMONKOVI vseeetulililinko NAJsamlepsejsie,nech mu zdravicko sluzi,nech ho rodicia i stari rodicia posluchaju,aby mal vela kamaratov,stasticka nech ma na rozdavanie,Saska posiela VEELIKY CMUK 😲 😵 😵 😵
Vidim,ze tu mate vseliaky program,no my asi pojdeme max sem na dvor,uvidim,ak nebude fukat vietor,teraz mala cisti s babkou zemiaky,tak ani nedycham,ze dokedy im to vydrzi 😉
ahojte
Domy ☹ , chudatko malinke, je mi luto rodicov , musia prezivat hrozne obdobie 😔 😢
ozaj este vsetko najlepsie Monikam az tu mame nejake, aj Simonkovi k narodkam, aj Karinkinej malej , viem,ze v maji mame vela oslavencov, to je taky nadherny mesiac
Veve, budem na vas mysliet, verim ti,ze sa bojim, ale mala to zvladne, aj mojmu muzovi vyberali mandle , ked bol dieta v narkoze
My sa chystame do BA do ZOO
Dyfam,ze vsetky horucky a hnacky a grcacky su uz zazehnane
vsetky vas pozdravujem
Klbka,
Simnkovi vsetko naj naj najlepsie. Nech vam robi len radost.
My mozno pojdeme k nasim a potom do parku, ale tam je nieco ku dnu matiek, tak tam divocina bude, ale nasi beru segrine deti. Segra ma angiunu a neviem, ci ma nenakazila. Mi je na hrdlo nejak divno, ale inak nic. Dala som si paralen hot drink, tak uvidime. Muz pracuje, tak to musim zvladnut.
Domy,
az mi slzy do oci vosli. Ja ked vidim tie deticky chore na rakovinu, tak slzave udolie.
Zuzi,
uzite si ZOO. My sme boli minuly rok tusim.
Dupinka,
tak spanie sa zlepsilo. Drzim palce. mne maly spava dvakrat zatial, tak snad mu to este vydrzi.
čau beruš, ako sa má náš zaťko?
šimonkovi vsetko najlepsie zelaaaaaaaaaaaaame 😵
klbka šimonkovi zelame vsetucko najsamlepsejsie a posielame ju tu najsladsiu a najvacsiu pusinkuuuuuuuuuuuu 😵 😵 😵 😵
tak, a sme späť z opekačky na Zobore. Bolo supeeeer! Trochu nás pokropil májový dáždik, ale výborne sme relaxovali. 😉
Ahojte. Tánička včera zvládla odber krvi celkom dobre, len trochu mrčala. Uvidíme, ako bude v Zámkoch. Budú jej vyberať nosné a zmenšovať krčné. 😝 Dnes sme mali doma ďalšiu oslavu. Gabko mal pozvaných kamarátov, tak bolo veselo. 😀
Klbi- Šimonkovi všetko najlepšie 😵
Sašul- tal už je vám lepšie, keď sa aj na dvor chystáte. Som rada. 😉
Domyyy- mne je hrozne ľúto, keď niečo také počujem. ☹ Dupinka, tak to určite nemalo byť. Deťom by sa takéto niečo stať nemalo. 😢 (ale ja rozumiem, ako si to myslela)
Zuzi- ako bolo v ZOO?
Beruš- ako tvoje hrdlo? Paralen zabral?
chúďa Tánička, budem na vás myslieť, nech to len dobre dopadne a nech ju to čo najmenej bolí
Ďakujem Zuzka. Ja som z toho už teraz taká nervózna. 😒 Bojím sa, ako Tánička zvládne zákrok a ešte to- byť 4 dni v nemocnici... 😝
baby, je mi strašne smutno, v noci zomrel svokor, akútny srdcový infarkt ☹
zuzi ☹ ☹ uprimnu susrast a vela sil,drzte sa 🤐
ahojte.
zuzanakarolinka, to je mi luto ☹ , prijmi uprimnu sustrast. 😔
vever, nezavidim ti take starosti ☹, uz nech je to stastne za vami, moc drzim palce. 😉
dupi, kde ste boli na Zobore opekat? Muselo byt super, juj hned by som sa dala na taku opekacku nahovorit. 😉
a dakujeme za gratulky Simonkovi, vsetkym vam posiela sladulinke cmuuuuuuuuuk. 😉 😵 😵 😵
inak vcera sme boli na tom ranci na striebornom jazere v Galante, bolo super, Juri sutazil za ich firmu, ten ranc vlastni ich majitel, aj som to cele natacala, prislo tam asi 200 motoriek, to bolo paradne, 😵 mali tam zraz, aj Rosenberg tam bol, aj koniky tam mali, papanica bola zadara, no proste bolo fajn. 😉
odtial sme isli k svokrovcom, maly dostal kopu hraciek, furik do piesku, uz 6 sadu kyblika a formiciek 😅 , nejake oblecko, boticky a kolky, tie sa mu moc lubili. 🙂
Aj sme si tortu dali, aj prababka bola kuk a ked dovarim a drobec bude mat po spanku nachystam mu tortu, spolu oslavime, aj mami zavita gratulovat a este ma caka pranie, upratovanie a musim aj pradlo poskladat, vcera som nestihla, neskoro sme prisli. 😝
ahojte kocky..
zuzi uprimnu sustrast 😔
veverca a moc vam drzim palceky
ja varim maskovu bravcovu polievku a fasirky a zemiakovy pyre k tomu 😉
ahojte🙂my si uzivame dzedziny😝😀ale je nam fajn,pocasie vyslo,sem tam sa slniecko schova ale je teplucko😎vcera sme grilovali a jeleni gulas varili-mnamkyyy bol😅zuzi je mi to luto,uprimnu sustrast😔domyyy och to je hrozne s tym chlapcekom,je mi z toho strasne smutno,detickam by sa take veci nemali stavat☹rodicia musia byt zdrveny,neviem a ani nechcem si to predstavit,ved to je strasneee☹uprimnu sustrast im prajem😔
VSETKO NAJLEPSIE nam zelam ku dnu matiek 😵
klby a drobcovi vseeetulinko najlepsie dodatocne😉tak vyletik sa vydaril?😅😵
klby drobcovi želám všetko naj, naj, naj.........
mamičky užime si dnes deň, ja idem robiť tortu tiramisu a rýchlo rezne ukluchniť, lebo šalátik majonezový v chladničke už od včera
včera sme boli na míly pre mamu bolo fajny, richard ju celú prespal lebo celý deň nie a nie spať...........
tatino je s krpcom von a ja som bola hodinu v sprche, dala som si dole srsť, masku na vlasy som nakelebila, teraz si idem dať rýchlo masku na tvár, oooooooooooooch si užívam aspoň tento deň
beruš sme stretli Lukáško bol zaujatý všetkými osobami na míly proste bol úžasný a mali sme rovnaké svetríky, že poznávacie znamenie 😀
Heli pekne foto,mala ma o karieru postarane 😵
sasul dakujem,no mala to po kom zdedit a ja ju chcem dat na jazdenie na konikoch o take 2-3 roky 😉
sasul, to je mile ako pekne ste mami obdarovali. 😵
heli, sabinka je zlata, sekne jej to, vidno ze ma koniky rada 🙂 , inak 16. juna je zase firemna action na tom ranci pri Galante, tam by ste si prisli na svoje, tam je vela konikov, aj rozne atrakcie a sutaze s nimi, rodeo, vozenie na konoch a pod... chodia tam ludia aj na vylety, skusim sa spytat Juriho ci mozu ist aj ludia len tak okuknut, ze by ste sa pridali k nam, 😉
no idem, dopralo mi, este zametam a umyvam zem, medzitym stahujem foto, potom pridam. 🙂
heli, kuk na link, tam je co to popisane o tom ranci. 😉
http://www.rancgalanta.sk/

ahojte kočky....ja mám dnes na pláne len upratovanie a učenie, možno ešte pôjdem pozrieť susedku, pohrať sa s malinkou, chcem prísť na iné myšlienky....
klba...drobčekovi prajem Všetko najlepšie k narodeninkám! Veľa zdravia, šťastia, lásky 😵 pošli mu pusu 😉 a užite si dnešný dník.... 🙂
inak k tomu drobčekovi...mal tri rôčky a rakovina zaúradovala ☹ verili sme, že to zvládne, aj bojoval krásne, no teraz je už v nebíčku, je z neho anjelik ☹ ☹ ☹jeden prenádherný anjelik 😔 😔 😔 😔