Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojteee!
Všetko naj..... k dnešnému sviatku prajem!! 😵
my sme dnes mali krááásny dnik. Nakoľko Adamko v noci štrajkoval, MM ma nechal dopoludnia spať, urobil vynikajúci obeh, umyl riady (a nebolo ich málo, keďže včera sa mi už nechcelo 😅 ), popoludní, keď sa vyčasilo, sme boli narýchlo dokúpiť darčeky pre Adamka a kuk kačičky k rieke. Paraaadne bolo.
Všetko najlepšie ku dňu matiek 😵
Ahojte,tak ako ste oslavovali,maminky?
Dupi,no komu lepsie,sak ani umyvacku riadu nepotrebujes,tcs aj jaa ceeeem! chi chi
Domy 😉 dakujem 😵
Sasul, ale ta spotreba vody 😀 😀
(preto uvazujem, ze obetujem niektoru skrinku v nasej malej kuchyni a naozaj kupime umyvacku)
hehe,to je dobree 😀 😀 😀
neboj co usetris za calgonit ci jak sa vola ta hovadina na kamen.. minies za vodu,to je zacarovany kruh 😀 😀 😀
dupi my mame umyvacku a je to super pomocnik
Heli pome sa bavit o tom co nemas??? hehe 😀 😀 😀 😀
sasul ja nemam vsetko na svete ,neboj sa nemam vsetko na co si len spomeniem 😒
ja som skromna a nemusim mat vsetko a prepych.....pre mna je najdoleziteksie zdravie a laska.....a stastie aby som nezabudla a nemusim sa vystatovat stale niecim drahym ......... 😉
a nehladam si len bohatych kamosov 😅 😉
idem radsej uz spat,dobru noc 😔
Ale Heeli,hadam si sa nenahnevkala,ved ja som len zartovala..jasne,ze niesi horenoska,inak by som sa s tebou predsa nebavila 😝 😀
Mas viac nez si myslis,mas dobreho muzika a s nim krasnu bambulku..co by si chcela viac???
a namiesto vysokej a 3 titulov nam staci titul ,,MAMA,, 😅 😵 😵 😵
Veve,
nech sa drzi Tanicka. segrnmu malemu ma 4,5 roka vyberali nosne a bol tam len den a uplne super to zvladol. Tak nech je aj u vas vsetko OK.
sasul,
mala je uz zdrava? vcera som stretla hanku s filipkom, aky je zlaty.
Karolinka,
ach to ma mrzi s tym svokrom. Mojmu muzovi zomrel otec ked mal muz 18 rokov. Ja si to nechcem ani predstavit. Inak nerada to priznavam, ale zatko je Karolinke neverny. Pusinkuje kazdu babu. Ale Karolinku najviac.
Paralen hot drink nezabral uplne, este cakam. Soplim ako moriak, Luki iba trosicku, tak sand ho to nechyti. Ale anginu asi nemam. Ani doktorke nejdem,. Ja som dnes dostala hodniku oddychu od muza aj to v style, tu mas maleho, musim si ist lahnut. Takze nic moc. Doobeda bol v Cechach, potom navsteva, poobede isielm k maminam a vecer na nocnu. Aspon ze Luki ma pusinkoval cely den a posluchal, aj sa zahral celkom dobre. A so sesternicami dova 9 a 5 rocnou sa hral asi hodinu. Az som v soku bola. Tak sme sa smiali s muzom, ze rychlo musime druhe spravit, nech sa spolu zahraju. No idem do hajan.
Ozaj a rano som dostala od Lukiho darcek, ze sa zobudil 8:15.
aha berus a vy sa poznate? som nevedela.. 😕
Ber mala uz je ok len vycina bytik mam jak kolnicku,ale hlavne,ze sme vsetci zdravi 😀 😀 😀
Jaj ozaj a Blazku som stretla, jej muz sa ma tusim hanbil trochen. Risko vyskereny s mamou ako vzdy. Luki u babiny na rukach uz visel a okukoval, co sa dalo. Blazka ma pozvala na registraciu a ja ze co za to davaju. Ze nic. Tak som nesla. Mozem sa hanbit.
Zuzikaroli az teraz som si vsimla,prijmi aj nasu uprimnu sustrast 😔
Sasul hej, z roboty.
Blazka,
a ze jaky den Ti magel priprabvil. Ale sak za taky obed ani nie je cudo.
Pomooooc, mam tik dat sa ostrihat, ale ze brutal nakratko. Citim, ze to nedopadne dobre.
Nie beruuus,teraz mas dobru dlllzku 😀 a este ked ti podrastu budes to mat este lepsie 😅
Juj sasul dakujem, ale mam to jak strapata kometa, hnusne , suche a mna vobec nebavi s vlasmi robit. Pre mna je umytie vlasov heroicky vykon. A na MD a pri malom sa mi uz veboec nechce. Muz nemusi kratke vlasy ale povedal, sak sa daj.
No s mojej vlasnej skusenosti,som mala viac roboty s kratkymi ako s dlhymi,ale to zas zalezi od strihu,ale ak to mas stale nejak fukat aby to malo pozadovany tvar,ako ja tie moje tak to je na maslu.. 😝
Ved ty to mas prave teraz dobre umyjes nechas vysusit a hotof,moja rada,pouzivaj glisskur,ja si to davam na rozcesavanie,zaroven je to aj na lesk lebo ja si dost vlasy zehlim,a obcas saamoska treba konce podstihnut,ale to mas vzdy tak.. 😕
no ved uvidime, dikes za radu. ale ja ked si neico zmylsim, tak potom uz myslim len na to, az to spravim a potom nadavam. ale sak vlasy vzdy dorastu.
noo to poznam
aj ja chcem ist ku kaderke,chcela by som farbu ako Vitekova,hm 😅
no farbu ja mozem chciet hocijaku, vzdy to mam do rysava. takze dalsi ciel na md je pouzivat len sampon a nechat si tak postupne svoju farbu. a potom necham svoju farbu a melir. len ci sa to podari, tazko povedat

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/helenkasabin...
🙂