icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
9. máj 2010

a Vitekova ma blond, ze? Fuha, aka zmena

blazka24
9. máj 2010

no čafte, malý odfukuje konečne, doteraz skákal jak pinokio v postielke a ja nervy v gaťách.........
mm na nočnej že jak mi je dobre 😀

beruska113
9. máj 2010

blazka, aj moj je. spravime zurku? ja som si dala vcera na ex domacu ceresnu 2004, ze na uzdravenie a nejak netoto. zeby to chcelo pravidelnost?

blazka24
9. máj 2010

moja žúrka bude ak nebudú ani dzeci doma 😀
ja neviem čo už na sopel zaberá, rozmýšľam že si dám štipec možno to zaberie, mám doma slivku 😝

blazka24
9. máj 2010

berus no de si? už sa ožieraš?

klba
10. máj 2010

bre rano. 🙂
juri vcera do 23,h majstroval, robil predlzenie na ventil od wc, juj stale mu to pretekalo, ani poriadne nastroje nemal, ja som si vegetila pri tv a on to x-krat odpajal a zapajal, aj si ponadaval, ani tesnenie nepomahalo, aj hokej nestihol, ale dnes nam maju prist robit tu zadnu stenu, tak to muselo byt hotove.

s tym rozhodnutim po lets dance ma uz riadne stvu, neskoro to davaju, 😔 vzdy vydrzim kym to nezacne a ked daju tesne po odtancovani v rozhodnuti reklamu zaspim a zobudim sa v najlepsom pripade na dakovacku, 😅 ale vacsinou ma zobudi az dalsia reklama, prip. film co nasleduje. 😝

vcera tu bola mami gratulovat drobcovi, spolu sme aj den matiek oslavili, tortu a sampanske sme si dali a trochu sme posedeli.

no idem to tu dat do poriadku, neviem kedy pridu majstrovat, tak idem makat. 😉

helenkasabinka
10. máj 2010

dobre ranecko,mala este spinka...dnes ma prist k nam moja babka a prinesie mi aj nitrienske noviny 😵 😵

helenkasabinka
10. máj 2010

sasul nie ja som sa nenahnevala,ja uz take hlasky beries s rezervou a uz sa len zasmejem nad nimi 😒 😉 len ten tvoj prispevok sa mi zdal taky mierne posmesny 😉

domyyy
10. máj 2010

ahojte 🙂 heli... Hned som pozerala v novinach malinku, krasne to je 🙂 inak aj mne ten prispevok prisiel dost divny, ty si sa nikdy nicim nechvalila, nie si majetnicka 😉 :-*

karinka
10. máj 2010

ahojteee

tak sa hlasime po vikende,oslava bola vybornaaa,mala dostala straaaen vela darcekov,od kocika,tabule,oblecenia,kytic,plysakov,guliciek do bazena,vajicko pre babiky,loptu,krabicu macko pu na hracky,sadu tanierov s poharommacko pu, kucharsku zasteru a samozrejme nejake sladkosti

inak dnes aj nas uvidis v novinach heli 🙂

domyyy
10. máj 2010

heli. V Nr novinach som videla malinku, som to akosi nedopisala 🙂 karinka Tamarka je tiez zlata 🙂 jaj kocky su 🙂 po maminkach 😉 🙂

karinka
10. máj 2010

jaaaj ja som este noviny nevidela,kamoska mi ochvilu prinesie,tak si tie deticky pokukaaaaam 🙂

majulcek
10. máj 2010

karin a tamarka ma dnes narodky?nemala este ze?
bo vsetko najlepsie jej zelame aj s hanickou a posielamee bozteky,nech je zdrava a stale taka fesanda ako jej mamina 😵

dupinka
10. máj 2010

Ahojte!

gratulujeme oslávencom. Tak kukám, že nie len my sme májoví.... 😉

My ideme popoludní k doky na poradňu, budú Adamka očkovať 3.dávka hexavakcíny + ročná prehliadka.
Len dúfam, že nebude pršať, lebo nemáme auto a ideme kočíkom.
Dnes donesie MM tortu pre Adamka, tak som zvedaváááá. 😵

karinka
10. máj 2010

dakujeme

majul diky

marianca
10. máj 2010

Čafte,
tak my sa stále trochen trápenkáme samučkí....Ocino je preč....Fifo mal včera vystúpenie ku dňu matiek. Kokos ja neviem po kom ten človek je. Ten sa tam predvádzal, robil výpady a la MR. Bean, otaroval sa celé obecenstvo pobavil.... 😝 Ale aspoň básničku neskopal a pekne povedal 😀 Inak nám je už lepšejšie aj mne aj bobanovi.
Všetkým oslávencom želám len všetkonajsamlepšejšie, zdravíčko šťastíčko, kopec lásky a nech majú okolo seba len ľudí ktorí ich majú radi 😵 A oslavuje klbkin Šimonko, karinkina Tamarka a dupinkin Adamko, že nikoho som nezabudla? ak áno tak aj tomu na koho som zabudla. 😵

marianca
10. máj 2010

A tak ma napadlo, čo jajka?? 😕
Jéj a zabudla som na helkinu malú aj tá je oslávenec, takže aj Sabínke všetko naj 😵

klba
10. máj 2010

ahojte baby. 🙂

karin Tamarke vsetko naj k narodkam, nech sa jej splnia vsetky snicky. 😵

dupinka, vy mate kolkeho 1.rocik? 😉

marianca, ten tvoj synator by si rozumel s mojim drobcom 😉, on je tiez na take vsemozne opicky 😝 a velmi rad pozera kresleneho Mr. Beana, tam ziskava vsetky vychytavky na gumene ksichty a pod... naposledy sa naucil mracit tak ze mu je vidno len bielko a kusok oka. 😅 😀

ozaj dnes sme boli uz 2 x vonku, najprv s mami, potom este raz, zabudla som kupit noviny 😅, tak sme sa necele 3 hodinky pospacirovali, aj sa drobec s rovnako starym chlapcekom hral, kym mu ten chlapcek netresol palicou po hlave a bolo po kamaratstve. 😝 😔
ti majstri mi o 9, h volali ze cakaju na material, este nedorazil 😒, tak sme to prehodili na zajtra. 😒

a dnes mi dosla fasa faktura z T-comu za internet, bez par centov 40,-€ 😠, hlavne ze mame platit mesacne 20 €, net je neobmedzeny rychlostou stahovania a pride dvojnasobne vyssia suma. 🙄

Volala som tam, vraj je to alikvotna ciastka co sa prelinal mesiac, ako nechapem z coho vychadzali, ked sme mali prve tri mesiace za 1 €, 😕 uz sa ani nerozculujem,
hlavne ze v januari som tam volala, mali mi dodat gratis USB kluc ako satisfakciu za dvojmesacne cakanie na zapojenie
a doteraz ho nemam a vraj nevedia ci ho dostanem, akosi na mna zabudli, 😅 sice som v evidencii ale kluce uz nieto. 😅

Cista bordelaren, 🙄 nuz co si Juri vybavil, to ma, nech si plati, vraj uz buduci mesiac budeme platit tych dohodnutych 20 € a to mi este z faktury vyhodila jednu polozku co sa plati mesacne, 2 € za antivirovy program, vraj to si musim poziadat o zrusenie, inak za to platime v kazdej FA, pritom antivirak v pc samoska ze mame, naco by mi bol od nich. 😝

helenkasabinka
10. máj 2010

Sabínka v novinach 😵

klba
10. máj 2010

marianca krasne fotecky. 😵 😵 😵

klba
10. máj 2010

heli, jeeej sabinka je zlata a ten versik sa mi moc lubi. 🙂

helenkasabinka
10. máj 2010

Dominika dakujem srdiecko 😉

Karinka Tamarke zelam k dvom rocikom vsetulinko najlepsie 😵 a Ktora je tam Tamarka tvoja? su tam dve Tamarky v novinach 😕 😅 😉

helenkasabinka
10. máj 2010

klbka dakujem 😵

seve_ranka
10. máj 2010

Ahojte, kocule 😉
Klbi, nerozculuj sa, ja som platila tento mesiac 50e za telefon plus net 😅 😀 a tiez sa mi to nechce zdat...nuz ale co uz??
Marianka, ze po kom je? No hadaj?! 😀 po tatovi a po maminke 😀 sice vas osobne nepoznam, no obaja mi pridete ako vesele kopy, tak ani chlapci nemozu byt ini! 😝 😀 😀
Heli, mala je podarena, ako vzdy 😉
Karin, Tamarke zelame velmi vela zdravicka, stasticka a pohodky 😉
Sasuuu, Jajiii, kde ste? 😕 😉
pekny dnik 🙂

helenkasabinka
10. máj 2010

severanka dakujem 😵

klba
10. máj 2010

sev, nerozculujem, len cena na zmluve je ina ako realita a odkedy je alikvotna ciastka z 1 € takmer 20 € ? 😕
tak mi to vysvetlili na infolinke, dobre nie? 😝

a telefon nespominaj, uz sa tesim na fakturu. 😝

helenkasabinka
10. máj 2010

na buduci tazden uz musim dat vyvolat fotky cez net,len este pockam co nafotim na oslave a potom mozes dat vyvolat 😝

sasulec
10. máj 2010

Ahojte tak sme boli u doki,uz je lepsie,ani plucka uz nema zahlienene,tak som malej hned kukala nejaky darcek po ceste,este by sme poobede mali ist do maxu a ak ukecam svagra aj do mlynov,chcem to mat nakupene,lebo ktovie ako sa mi podari vsetko pozhanat,nasla som kraasnu kuchynku,je troska drahsia,ale neva,vydava aj zvuky,ked vari a tusim je tam aj svetielko tak som zvedava,ale este som ju nekupila,chcem este pokuk co najdem 🙂 zvazujeme aj notebook,ale psssst,nieze to Sasul vykecate 😵 😅 😀
Karin malej princeznej zelam vsetko Naj naj naj nech ju zdravicko poslucha,tak ako aj rodicia saamoska a nech ma vela kamosov 😵
Dupi vy kedyze slavite?? zajtra vsak? 🙂
Klbka cakam nazhavena na foto, taaaak?
Heli mala je roskosna 🙂 vy ste kedy??? saak toto je fofer sak ja vas nestiham,to ste dievky moje nemali co robit a vsetky ste v maji rodili? chi chi samo ze zartujem,mooc sa tesim z vasich ratolesti 😵

karinka
10. máj 2010

dakujeme baby

heli ta s tou kyticou v ruke 🙂