Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
dupi...videla som fotky na FB krásne 😵
heli...ty si už aká kočanda 😅 😵 😵 😵 😵
taketo sa uz ucime tance so zavojmi 😵
dominika ooooooooooooooo dakujem 😀 este sadlo orezat a bude to 😅 😀
heli,super to vyzera 😵 , ja som ti vravela ze ti dlhe pristanu, len si nechaj narast aj tie svoje farbene, budes to mat take jednotnejsie - podla mna 😉 , ale lubis sa mi s tym a kolko ti to vydrzi?
a teraz si uz len nechaj narast svoje vlasy, my sme dohodko s michalom ze hlasujeme za zmenu helenky na dlhovlasku. 😉 🙂
domy a preco si nesla, co si mala na plane? 😉 ved oni isli az teraz na vecer, este tam su tak sup sa bavit. 😉 🙂
dupi, krasne foto, adamko je mileny. 😵
heli moj byv. kolega z tesca chodi cvicit zumbu, minule hodil vidoe, on je taky trochu pritepleny (nic proti takym, to su skveli ludia ale on je pripad 😝 ) a chcela som ti to preposlat, akoze na grc mi z neho bolo, 😅 ked som ho videla vrtiet ritou a ten afekt, brrr, 😖 ale ta zumba bola dobra, 😵 len on tam bol nejako mimo, trochu sa predvadzal a chlapovi sa taky tancek moc nehodi. 😉 😝
klbka co ty a moj Michal 😀
sasul mala je zlata a uz je ok? 😕 juj ja mam z tych nakupnych centier fobiu,kvoli tomu,ze tam strasne moc ludi chodi a nevies,co od koho mozes dostat 😅 .......este ze je uz jar a mozeme byt na slniecku vonku 😵
sasul, mala aka kocka s tymi brylami a aka vesela naladicka bola. 🙂
inak ja tiez centra moc eee, my si vzdy nejaku pliagu odtial donesieme, 😝 tak radsej x-krat za dom a len raz za cas do centra zabludim a vcelku mi to vyhovuje, aspon neminiem. 😉 😀
heli, my len dohjodko ze ta ukecame na dlhe a tmave vlasy, daj na nas. 😉 🙂
klbka ja davam na vas srdiecko 😵
vyhrávameeeeeeee, huráááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no tak dufam ze vydrzis, ved aj ja idem na dlhe a to je uz co povedat, ja som dlhe mala naposledy v 18-tke a odvtedy zaryto odmietam ale teraz sa mi zachcelo zmenu, ze by novy muz na obzore? 😅 😀
klbka 😀 tak ideme na to spolu,budeme sa navzajom podporovat a ideme na dlhe vlasy ok? 😵
ok, suhlasim, dufam ze vydrzim ale som odhodlana, lebo vzdy som tvrdila ze ja dlhe nie, mne nepristanu ale clovek mieni a na stare kolena meni. 😉 😀
Heli, ale vazne Ti to pristane. Tak to ja sa teda nemozem dat nakratko ked vidim, ako Ti to s dlhymi pristane.
Ja som presla zo stadia uspolena na ukaslana, rano musim z lekarnicky nieco na kasel vylovit. Luki stale odolava, klop klop klop, ale sa mi uz dnes nejaky mrzuty zdal, tak uvidime.
berus, vidis a hela mi nechce verit 😉 , fakt je kocka, mne sa to lubi. 🙂
tfuj tfuj nech to lukiho nechyti a ty sup do lekarnicky teraz nech sa ti v noci dobre dycha a kasel nech netrapi. 😉
ja som nejaka rozkokosena a nemam sa s kym o radost podelit. 😀
berus...skoré uzdravenie 😒 😒 😒
klbi...Dodo mi volal či neprídem na oslavu ale bola som vonku s kamarátom a potom sa mi už nechcelo 😅 😀 😀
Diky baby,
Domy a neprezradis, preco si sa pytala? V 10tt mi ju vydal. v 6. povedal, ze este je skoro.
berus..... pýtala sa ma na to kamoška, to je nadlho 🙂 🙂 ani ja sama nerozumiem tomu, prečo sa pýtala 😅 ale ona je už staršia 😉
vyhrali smeeee, 😵 😵 😵 konecne budem pocut nasu hymnu. 🙂
aha, lebo si to tak tajomne, ze som si myslela ze zeby?
tak sme vyhrali? 😅 😅
berus....nie, ja nie 🙂 🙂 🙂
nuz dievcence,ale sl. mamina to ma raz tak,nemam komu nechat malu musim ju vziat so sebou a nakupit predsa musim,ved narodeninky cobydup,tak ale boli sme aj vonku 😉
ahojte babule, nestíham sem dobehnúť ale čítam pravidelne 😀
blazka ajoj 😵

ďakujem kočky 😵 😵 😵 😵 ste zlatéé 😉 😵
klba....aj mňa volali na oslavu 😀 😀 😀 😀 no nešla som 🙂 nedalo sa to stihnúť nijako 🙂 tak nech si Juri užije 😵