Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
😎 Ahojte 😎 😎
ahoj lela, konecne si sa ukazala, myslela som na teba, ako sa mavate? 😵
a co havovia, uz su samostatne? 🙂
😎 Ahoj Klbka.Pravda bolo načade vas tu už kuknuť.No mame sa aj dobre aj zle,ale teraz fain mužik je po zachvate,tak je to teraz super,ale čaka nas zachvilu kontrola v Blave,tak sa trocha bojim,ale verim,že všetko bude v poriadku.A havinovia?V nedelu mali už 3 tyždne rastu ako s vody.A ti ako?čo maš noveho?
A maly ako Klbka?Zdravy ste?
no ja osobne by som nesla byvat do drazoviec a mame tam znamych a mne to pripada taka vazne ciganska dedina 😅
a ja sa uz teraz na stretko tesim moja 😵
ahojky lela 🙂
no servus Helenkasabinka 😎 Novu fotku tu maš,že? 😎 A ti ako?A Sabinka ako sa ma?
Helenkasabinka s tymi Dražovcami maš pravdu aspon hlavny ťah cez dedinu je taky čierny
ti kokso musim si dať sem druhu fotka,lebo tato čo tu je svadobna
lela ano mam nove foto,ja ich menim ako topanky 😀 ja milujem zmenu,my sa mame dobre,malinka ma o dva dni 2 rociky,tak sa tesakujeme na oslavicku 😵 a veru drazovce aj ten hlavny tah je hroza,ja mam des z tej dzedziny,my ked sme tam chodili,tak som sa bala,ci nas neukradnu aj s autom 😅 😀 vsak ta dedina je horsia snad ako rumunsko 😀
ahojte,
po 100 rokoch sa hlásim, že žijeme. v nedeľu má olča to prijímanie, do toho ešte predoperačné vyšetrenia sárinka a o zábavu mám postarané až do večera. dnes sme už o 6.45 z domu leteli a prišli sme o 14-tej, medzi doktormi sme ešte na mestskom úrade boli kvôli baru jednému čo zriadili v našej blízkosti, trošku pohádať som sa bola a som zničená, že už aj večer by byť mohol, nech hnáty natiahnem. do nemocky nastupujeme v nedeľu o 18-tej, dovtedy sláviť budeme, ani počasie nám to nepokazí, aspoň by pršať nemuselo.
zajtra konečne marek príde, tak ho zapojím do príprav, nech vie, čo je život 😅 😉
všetkým oslávencom prajem všeeeetulinko naj, naj, naj 😵 , aj keď už po funuse, ale predsa.
😎 Helenkasabinka,tak fotku tu maš supriš si na nej kočka a ako čitam čaka vas oslava narodenin,tak to bude super potom napiš čo mala podostavala a moc by sme tu takto verejne asi nemali rozoberať Dražovce,lebo nas tu niekto schladi ak nas odtial čita,taku mam skusenosť s facebooku,ale ako som zistila tu je to lepšie ako na facebooku 😎
😎 Jajka to už prešlo 100rokov?Hm?Dlha doba,tak mame už super vek.Tak vas zas čaka prijmanie.Tak maš veselo teraz.stres?A Sarče je čo?Ked ju čakaju predoperačne?Teda ak sa možem spytať.
lela veru radsej si treba dat pozor na to,co piseme 😅
a mne je dobre aj facebooku a aj na konikovi 🙂
Helenkasabinka pravda radšej sukromie,lebo nas može volakto schladiť.Mne je tiež dobre tu aj na facebooku,len sa tam najdu aj somary 😎
ahojte tak som bola predsa v Centre kamoska ma vzala autom juuj sme pobehali obchodaky,mala bacovala s babinou doma,babina prisla skor z robotky 😵
Kupila som malej dalsie darky,taak sa tesim, ale neprezradim budu foto z oslavy 🙂 😝
😵 😵 😵 Velke Dakujem, Matka 😵 😵 😵
ahojte🙂my mame tatinka uz v robote,pred hodinkou odisiel,skoda ze sa neda ist von,isla by som na vzduch😅tak namiesto prechadzky pozeram bez servitky😝dneska som sa naobed napraaaskala-dostala som obrovitansku chut na karfiol vysmazany tak som si musela spravit🙂heli super nova foto,pristane ti to,moooc😉lela caves😎tak steniatka rastu ako z vody,zachvilu sa ti budu vsade tmolit pod nohami a skumat svet😵sestrina ma sest tyzdnov,onedlho moze uz aj do noveho domova ist,no ale akosi im prirastla k srdcu a nevedia sa jej vzdat,tak ze si ju asi nechaju...ich yorkshirka ma len toto jedno steniatko,ale teda vydarene...
Any ale da sa teraz po dazdi je fantasticky vonku,tak gumaciky a sup von,chi chi len uups uz je koopec hodin 😵 😅
Sasulec prezrad aspon mne ake darčeky si kupila 😎 Any ahojky 😎
ja som prisla domov zo zumby a hned som vysavala a umyvala podlahy a WC-ko vydrhla aj umyvadlo 😉
zajtra ma caka utieranie prachu atd......ved oslava sa bliiiiiiiiiiizi 😀
v piatok chceme ist s Michalom do mesta na nakupy,treba nakupit veci ,potraviny na oslavu a aj malej darceky musim kupit 😉 a vecer idem pre torticku 😵 a v sobotu nas caka velkaaaaaaa oslava 😀 bude nas okolo 16 ludi 😝
😀 tak si ju užite 😀 😀 😀 😀
lela dakujem 😵
😎 neni zač 😵 😵 😵 😵 😵
Ahojte dievcence,mali sme navstevu a potom sme pozerali tv tak pisem az teraz 😉
Lela nemoozem prezradit,budete mat prekvapco aj vy 😉 sa uz tesim na to ako si bude Sasulka rozbalovat darky 😅
Pozerala som ten pribeh malej Veronicky v modrom z neba,moje zlate,aka je statocna,male slniecko 😔 😵
idem uz offik pomaly sa do postieky,papa 😔 bruuu 😔
ja som pozerala teraz modre z neba a chuda malinka nevidiaca Veronika ,krasne vrkocate a usmievave dievcatko je to...strasne som si poplakala aky je ten svet nespravodlivy 😢 ☹
😀 dobre ranko 😀 😀 😀
bre rano 😎
no dnes neviem co mam skor robit, popravde nic sa mi nechce 😅 😝 , ale musim makat, potrebujem aj nakupit, navarit, aj upratat byt, aj skrine vytriedit, oblecenie poprat, nejako sa mi vsetko naraz nakopilo. 😝
lela, my uz ok, zdravi sme, klop-klop 😉 a inak nic nove...
a hod foto drobcekov, som zvedava. inak svokrovci kupili maleho bradaca, je chutnucky, taky mini.
a hod mi tvoje meno na FB, nech si ta pridam. 😉
jajus, som rada ze si sa ozvala, prajem krasnu, vydarenu oslavu a nech mate tu nemocku rychlo za sebou a nech to dopadne ok. 😉
a veru mna na tych drazovciach ta tmavsia komunita odradza 😅 , aj ked je to blizko, mne osobne sa tie podhorany moc lubia, hlavne kvoli tym lesom, hriby uz rastu 😉 😀 , len je to daleko a to dochadzanie do roboty, 😒 no neviem, taha ma to tam, ale mozno na dochodku sa tam konecne prestahujem. 😅
Inak aj som vcera dost pofotila, dom, okolie, aj som natacala video, nech juri vidi, asi tam pojdeme kuk, ale az bud. tyzden, Jurimu sa ten dom pozdaval, len on neplanuje v najblizsej dobe nic kupovat, chce az za par rokov 😒 , ja to dovtedy v meste nevydrzim a hodim si to. 😝

heli, zajtra idem upratovat, ale niekedy dame stretko ci uz u mna alebo u teba, ok? 😉
a domy sa mi lubili oba, drazovce su blizko, ale tych pocernejsich je tam viac a malo zelene a zatravnenych miest je tam a ten druhy dom super aj okolie, len trochu dalej... 😒