Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte babulky, vcera sme boli na 3D, male sa vobec nechcelo ukazat, ale mame potvrdeneho chlapceka, mame aj video aj fotky, ale mam prist este raz, tvaricku ani za svet, ale mam pocit,ze sa to malemu vobec nepacilo, kam isla s tou sondou tam sa schovaval, zakryval si uska, prekrizil nohy a tak, takze normalne vaham ci pojdem 2x a budem ho trapit
teraz som sama a idem upratovat, maly je s dedom, mala som ist zubarke, ale volala mi,ze je chora a rusi to
inak nemame nic noveho
Ahojte,my sme dnes vstavali o pol 10. 😅
Ideme pospratavat a poobede uvidime,pocasie je dake divne 😕 😅
Klbka ty si ides tvrdo za svojim,wau ten domcek ta chytil 🙂
Zuzi tak nechcel sa ukazat drobec? to bude asi hamblivka,heh 🙂 😵
Ahojte!
my sme boli v noci opäť 1,5 h. hore. 😖 Pred chvíľkou sme sa vrátili z prechádzky, ale je mokro, tak ani na ihrisko sa veľmi nedalo, len sme sa po chodníku prechádzali.
Drobec už hajkýáá, tak som zvedavá, ako dlho potiahne.
Dnes sa MM dozvie definitívne, či ide alebo nejde na tú misiu, juj, nerovózna som, a to mal ísť prvý, stále nevolá. 😒
Idem upratať, lebo včera došli gratulovať susedia s deckami - tornádami, tak to tu aj adekvátne vyzerá. A popoludní dôjde kamarátka s dcérkou, tak pokračujeme v oslavách 😀
ahojte 😀
dupi 😒
Čafte,
a dobre má malý zuzi, čo on sa bude bársjakému doktorovi ukazovať, pche 😀
jáj baby ja som tááák ustatá, nejaká som totál bez energie, nič sa mi nechce, malý je furt umrnčaný, už aby bol stano doma, takto som na všetko sama a nejak ma to ubíja, zajtra by mal prísť domov v noci a v nedeľu zas naspať, ale ešte nevie ako to bude s letmi či budú povolené či nie, takže je to na prd 😖
marianca, no mas toho dost a verim ti, aj ja som niekedy taka bez energie hlavne , ked je zle pocasie, ked svieti slniecko tak som celkom ok, dnes som aj podlahy zmakla 😀
a verim ti,ze ti muz chyba, mne staci ked je prec 2-3 dni a uz mi chyba
ahojte, konecne drobec chrni, uz mam upratane, navarene aj zjedene tak som spokojnejsia 😉 a mozem si na chvilu vylozit nohy. 🙂
zuzi, schovava sa chlapec, ale dolezite je ze je zdravucky, aj ked fotecky z 3D sona by iste potesili. 😉
sasul, keby je na mne hned balim kufre a byt predavam 😀 , Juri chce este par rokov pockat, ale naco cakat ked je dobra ponuka za rozumnu cenu, snad ho ukecam nech to ideme aspon omrknut a potom mu budem pilit usi a nicit nervy. 😅 😝
Mne osobne by viac vyhovovalo stahovanie ked som na materskej, ako potom ked bude drobec v skolke, ja v robote a aspon by som sa zabyvala a zvykla si tam kym nenastupim do prace, dovtedy by som si aspon zvykla na cestovanie busom, kedze tu mam vsetko po ruke a bus nevyuzivam. 😉
Inak moja suseda bola ten dom omrknut ked stal este o 400 tisic drahsi a vraj je velmi dobry stav aj zvnutra a ma peknu zahradu, ze je fakt dobry.
Marianca tricko je krasne,my mame par takych plysakov ako je na takom obrazku 😀
Klbi vela zdaru,nech ti Juri povoli domcurik 😵 prajem vam to 😵
Dík sasi 😉
Klbi, no tak to sa musíte nejak dohodnúť. U nás som skôr ja ten váhavý typ a Stano je taký ako ty, proste keď sa mu niečo pozdáva tak nie je čo riešiť a asi to aj je tak niekedy lepšie, lebo čím viac nad niečím rozmýšľaš tým skôr sa k tomu nedotlačíš...
A vždy a všade sa nájdu plusy aj mínusy, ono to už len záleží od Vás čo si predstavujete, koľko ste ochotní investovať, či ste ochotní aj niečo prerábať, alebo sa chcete nasťahovať a nič neinvestovať. A fakt je aj ten, že hodne záleží od lokality, aké sú spojenia čo sa týka autobusov, aká je tam vybavenosť čo sa obchodov týka, škola, škôlka a tak.....
Hlavne ho tam musíš v prvom rade dotlačiť, aby sa na to vôbec pozrel........ 😉
marianca pekne triculo 😵 , kde si ho kupila? 😉
marianca, Juri by aj dom chcel, ale chce cakat, on si mysli ze splati skor uver, lenze teraz su dobre ceny, domy klesli dole a bojim sa ze zase pojdu casom hore a uz budu ponuky vyssie a zase sa nikam neposunieme.
Nebyt mna stale byvame s mamou, ja som ho "dotlacila" do kupy bytu a on vzdy casom uzna ze nebyt mojej akcnosti tak by sme stali na mieste a nemali ani tento byt, ktory ma teraz viac ako dvojnasobnu hodnotu ako ked sme ho kupili.
a cena toho domu sa da este znizit, tym padom by nieco zostalo aj na prerabku a na splatenie casti uveru a vyhoda je ta ze sa tam da hned byvat, je vo velmi udrziavanom stave a prerabat mozes aj za pochodu, nemusis cakat kym si to zobyvatelnis a az potom sa nastahujes. 😉
a lokalita je to dobra, je to mimo hlavnej cesty a asi 200 m je obchod, zastavka a asi 500 m skolka a skola. 😉
No tak super klbi, tak držkám palce nech to dopadne k vašej spokojnosti 😵
diky, len ten moj tvrdohlavec nech ustupi, 😉 to tazko ked su dvaja tvrdohlavi a kazdy ma svoj nazor. 😀
😎 Klbka ,tak som rada,že ste zdravy 😎 Lebo teraz ako sa otelilo je blbe ostať chory 😎
Marianca supriš tričko je krasne
Č 😵 au leli a dakujééém 😵
😀 Marianca je fakt svetoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉
to áno leli, len neviem či pre mňa, budem sa v ňom cítiť ako čistá pubertiačka, ale čo už 😀 😀 😀
ale čo by Marianca budeš v nom kočka 😉
Ahojte,tak sme boli troska vonku aj sme zmokli,teda panicka nie,ta mala prsiplast ale ja a babi sme dostali par za krky 😅
kupila som malej nejaku vyzdobu a utreli sa jej zas dnes nejake darky,ja sa na to uz vazne kafrem,kto mne kupi chalupu aby mse tie rarohy vsetky popratali,za chvilku budeme musiet pristavovat malej izbu,bo uz sa nieje kade hybat 😝 😀
Sasules,tak treba asi pristaviť my mame tich detskych raroh tiež habadej
ahojte, boli sme dnes od dvanástej vonku a to sme šli aj pani doktorke, vážime 8250 g ale nemerala nás, tak treba vytiahnuť doma colštok a krpca pomerať 😀
domov sme dotiahli okolo pol piatej, tesne predtým ako začalo pršať - dnes som sa veru s obedom trhla, urobila som slíže s makom 😀
sasul tak to vieš, malej sa vždy utrie a potom stačí poslať inzerát, darujem haraburdy a ver tomu, že ťa príde pozrieť celý Luník IX 😀
Blazka,tak ste velikyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rastiete potom ako s vody 😵
lela veru sme veliký, niekedy by som ho pribila o stoličku 😠 kríže mi odchádzajú čo ho stále odnášam od smeťáka, od stoličky, od televízora, od metly a to nehovorím že ho nájdem vždy niekde inde ako som ho posadila 😖
jáj baby moje, ja už som totál na nervy, všetko sa serká, ja neviem, ako to zvládneme, marek volal, že ešte aj spojka na aute odišla, takže zajtra miesto nákupov sa auto dokopy dávať bude, to ešte do ivánky k doki musíme a aj nedeľa je v prdeli, jáj pomooooc.
aspoň na hokej sa dnes teším keď už ma nič iné neteší
lela, sárinke idú operovať ručičku, čo pán doktor v oktobri keď mala zlomenú pokafral, zistili, že ju má kratšiu a má tam zrasty, takže to musia operovať, nervy mám na celý svet, lebo čo som všetko počula komu to robili, no rozmýšľam, či to nevzdám, keby viem, ako by bolo, keby tam nejdeme ☹

ahojtee
no my sme prave prisli z obchodu,potrebovala som ananas a omacku na cestovinky,polievku mam uvarenu zasmaženú a teraz relaxujeme s tami a pozerame nasu svadbu...
klba tak to sa dnes nebudes nudit teda,ja tiez musim dat nieco oprat a zrusit vyzdobu z oslavy