Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka kokso tak nic moc teda....vali sa to riadne na vas 😔 prajem vam uz len stastne dni aby ste mali 🙂
ahojte
hlasim sa, ale nemam takmer vobec cas citat, dnes sme boli u nasich v byte s mojim ocinom, este predtym bol on u nas na obed a nieco si vybavoval, tak sme sa aspon nenudili, aj sme spolocne nakup urobili a nemusime ist , ked pride muz z prace domov.
Chcela som zacat prat babatkovske vecicky, ale v takomto pocasi nebudem, ked bude krasne slniecko svietit, tak potom, drobcovi som zase nakupila, ale zistujem, ze mi treba este dost vela veci.
Dnes som aj pediatricku vybavila, tak nam zoberie Samka, ta ku ktorej chodime s Patkom-Dr. Sadecka na Klokocine.
A taaaaaaaak sa uz strasne tesim na Samka a velmi sa tesim,ze bude chlapcek a ako sa budu neskor spolu hrat a budu zohrata dvojka , no a ked budeme pri chuti a sile, tak na stare kolena mozno zarobime na babiku 😀 , to je ako droga to tehotenstvo, ja by som nromalne aj brala stale byt tehotna 😀 , len to brucho uz trochu zavadza ale inak vsetko v poriadku zatial, klop klop.
zuzka aj ja som milovala tehotenstvo,je to cosi nadherne 😵
Zuzi 😀
sasul, sinupret nepomaha, to mam doma, aj ked jednu dobu nam sinupret pomahal, ale on ma dost zahlienene priedusky, tak treba nieco silnejsie, ale obavam sa ze to ma uz chronicke, kedze dost beznych liekov nepomaha a dokonca nema ani teplotu, co mi je moc divne.... 😒
zuzi, to ti verim ze sa uz tesis, je fajn ze budu dvaja partaci, budu si skvele rozumiet, 🙂 este aj oblecenie ti po patkovi zostane, aj ten termin ti vysiel, tak co to samko vynosi.
klbka tak ma nic nenapada,uz len tie atb a snad zapal zazeneite a hlieny dako vyplavite,drzim palce 😔
klbka skus to,co sme si vcera pisali 😉
ahojte kočky dnes som bola v divadle na Lavv v pohode to bolo 🙂 sme sa nasmiali a herci s nami taktiež 😉 😀
heli....a mohla by som aj dobehnúť k Vám?? 😅 dala by som sa asi ostrihať trošku 🙂
jajka...akože "úžas" to teda dopadlo 😨 😨 😨 veď dnes sme pokecali 😒 😖
klbi...stále Vás to drží?? 🙄 aj mňa..... inak to čo vravíš mám aj ja, plus nádcha k tomu od soboty....porazí ma 😒
no ved snad bude dobre, len ma stve ze to mame furt naspat a pokasliava odkedy bol v nemocke, ani po ATB kasel neprestal, len sa zmiernil. 😒
ani dr sa to nepaci, pozerala mu do karty a od februara to ma, preto nas poslala na vysetrenie na ORL, ale vybrat mandle mu dam fakt az v krajnom pripade, este skusim tie homeo, co heli radila.
domy, tak drzim palce nech si konecne zdrava a v akom divadle si to bola? 😕
klba....kecala som aj ja s Helkou o tých homeo, ako je to super vec 😵 určite to skúste ak sa dá 😉 aj ja nad tým rozmýšľam len nemám financie 🤐 alebo skôr ja ich mávam no nevychádza to ☹ a držím aj ja Vám palce nech je Šimi čím skôr ok 🙂 drží Vás to dlho 😖 bola som tu v DAB Nitra , bolo to prvé predstavenie a asi aj posledné v divadle,inak to býva len v nejakom štúdiu 😕
dominika,ze sa pytas moja.ty mas u mna dvere stale otvorene cicka moja 😵
dominika a ja si tie homeo neviem vynachvalit,ved vies 🙂
heli....ďakujem 😵
dominika 😵
Jajka,
tak to keby si vymyslis, to Ti ani neuverime. To fakt len zivot moze vymysliet. A teda na vas sa nejak vyzuril v poslednej dobe. by uz mohol prestat. Inak Ta obdivujem, ako to vsetko zladas. klobuk dolu.
Sasul,
pomocnica, pekne od Teba. Tak uz viem, komu mam volat kdyby neco.
Klbi,
sa vas to drzi jak kliest. Ale tie mandle nebolo nic hrozne, teda ako to segra opisovala. Malemu vybereali asi ked mal 4 roky, len sa mi nezda, ze by to pomohlo. Ale ja by som sa tiez bala.
Zuzi,
ja si myslim, ze druhe mimco budem mat tiez chlapca. ale aj tomu sa budem tesit.
Heli, domy,
ja homeo moc nepoznam, ale kamoska na ne neda dospustit.
beruska ja som tiez obcas na hrdlo uzivala homeo tabletky z lekarne,bud coryzalia,homeovox a aj malej som na zubky davala homeopatika z lekarni......a kamoska mi poradila tuto lekarku ,ona ti takym pristrojom stanovy totalne celu diagnozu ...vie vsetko zistit v tele,co je zle a potom ti presne na to predpise holandske homeoptika 😉
ahojte žienky 🙂 mne je dnes o kúsok lepšie 😵 😉
berus....ani ja nepoznám homeo 😅 nikdy som neskúšala /vlastne raz na uši/ ale Helka mi o tom vravela a ozaj to je teda dobré 😵
sasul....ty si aká pomocníčka 😵 😵 😵 😵 😵
caute,
dnes trcim doma, mam sice dost vybavovaciek v meste ale nemozem stale mami otravovat, musim pockat na Juriho a snad stihnem vybavit ked pride.
Potrebujem vratit nejake oblecko co drobcovi nesadla velkost, aj jedno tricko co som si kupila ma vyrobnu chybu, este aj jeden klobucik mam v tescu vyhliadnuty, aj na postu musim ist, stretavku musim vyplatit a kupovala som to na roznych miestach, tak snad to stihnem za hodinu obehat, kedze Juri pride tesne pred piatou.
Tak budem zatial doobeda varit, aj kniznicu musim obriadit a Jurimu veci vytriedit, zase sa mu veci zbehli 😅 , potom ked hlada tak vsetko vyhadze a nahadze naspat kym najde nieco vacsie. 😝
klbi...ahoj moja 🙂 jáj ako rada by som ti pomohla s drobcom ☹ no stále nie som zdravá aj keď mi je už trošku lepšie, nechcem ho viac nakaziť 😒
domy 😉 , diky ale to je ok, 🙂 aspon si doma porobim a snad poobede postiham, este ma caka vo stvrtok zubarka a musim sa objednat na gynekologiu, len najprv musi drobec vyzdraviet.
aj ten dom chceme ist kuk, ale az bud. tyzden, Juri ma tazky tyzden, maju nejake skolenie v NR a on to organizuje a okrem toho budu len dvaja v praci, Vlado ide na skolenie do Polska. 😉
dobré ránečko, Kajka už spinká, tento čas ju dokáže riadne skoliť, včera spala 3x po 1,5 hodke, super, aj v noci sa to dalo, celkom dobre spala
ja som homeo skúšala a zaberajú, teda ja zatiaľ iba na kašeľ od boironu, s tými som bola spokojná, veď čo iné si môže dať tehotná a dojčiaca žena?
zuzi, nasmu drobcovi toto pocasie nic nehovori 😝 , on uz dva dni po sebe taha na obed len pol hodinu. 😕
mne homeo moc nepomahali ked som bola tehu,mala som chripku, ale u drobca vyskusam. 😉
ahojtee
no boli sme rano u lekara s malou,ma virozu,vyhadzany jazyk z toho,dostala sirup na bolest a horucky,takze tento tyzden si to este uzijeme len doma vnutri
Karin, akurat som Ti na FB pisala, ze ako mala. No tak to si teda uzijete. Maly je vnutri jak cert. Uz sa tesim na zimu. Sa trojkolkujeme po dome... tak skore uzdravenie.
Klbi,
a kedy idete na tu dovolenku? ked uz takto nakupujes jak drak.
domy,
ani do skoly nechodis?
zuzi,
aj Luki tolko spava teraz. v podstate mi tento cas nevadi, muz je kopu s malym ked sa vonku robit neda, luki dobre spava. ale pomaly by to mohlo uz skoncit. A nevesticka moja je zdrava? pozdravujeme.
karinka juj ha chuda malinka,skore uzdravenie zelam
Jáj baby, tie hnusné bacily chúďatám deťom pokoj nedajú. 😠 Tak sa všetci rýchlo uzdravte.
Beruš, to na akú zimu sa tešíš??? Ja dúfam, že ešte aj jar, možno dokonca leto príde. Ale z tohto počasia si už vlasy trhať budem asi. 🙄 Našťastie máme babky, ktoré nosia Gabka zo škôlky, tak nemusím Táňu trápiť s vychádzkami.
no ja nechapem co sa to robi s pocasim akoby uz malo byt koniec sveta 😅 🙄 😠
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/nitra
babulky juchu chuuuuuu 😵 😀

a sinupret kvapky? su vraj na odhlienenie 😕 neviem kamoska mi to dnes poradila,teda sme sa dnes bavili o chorobach tak mi spomenula,ze to davala malemu 😕 porad sa v lekarni 😔