Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
karinka lenze vidis to? ona si hned odmysli a vzdy je to tak .......ja len vam mozem zavidiet ze mate taku pomoc,co by som ja za nu dala 😔
karin prosim ta,nechcem sa aj s tebou pohadat tu neslo o tu pomoc ale o ine,nechaj to tak,naozaj teba sa to netyka 😔
klba...tak sa drzte a nech sa malinky rychlo zotavujemsnad mu dalsie ATB pomozu....ozaj odsavacka na vysavac je vyborna vec,skus mu vecer na noc s tym odsavat,nasej malej to zdy pomohlo a dokonca ked si zvykla tak jej to nevadilo a sama si s tym chodila okolo nosa 🙂
heli nemas co zavidiet,uz by som rada byvala sama,no nie je z coho ☹
a ked ma niekto vazny dovod na ohovaranie mna tak nech sa paci,len nech sudi ten,co je vazne bez viny 🙄
karinka ale mam ,vazne mam ....lebo mne okrem mojho manzela nikto nepostrazi malinku.....moja matka je az moc pohdlna na to a kvoli tomu,ze ja som si s mamou nikdy moc najlepsie nerozumela tak som isla rychlo do svojho 😒
heli,tak toto je presne moj pripad,s mojou mamou si nejak velmi nerozumieme,nikdy sme nemali taky vztah ze kamaratsky,nehovorim,ze nepostrazi malu,aj moja babka ju vzdy postrazi,ale stacilo by sem tam ich vidiet a nehadat sa koli nim aj s manzelom,tak si akurat kazime vztah,lepsie by nam bolo samym,keby chcem pridem ale vypadnem nazad do svojho bordelu
ty mas aspom tu vyhodu,ze si mohla a mala na to asi ist do svojho,no my nemame nic a moja rodina mi nechce pomoct a pritom mame stary dom na lapasi,pozemok na cermani,no nepomozu vraj kym sa nezacnem inak chovat,toho sa asi ale nedockaju...lebo cim dalej viac mame horsi vztah
a netahaj sem sukromnu temu,ja som o nu nebojovala a k tomu sa viac nevyjadrujem lebo viacere ti jasne povedali,ze ju chceli aj ostatne a nie len ja .......tak nechapem preco stare veci tu rozoberas 🙄
Ako to tu zrazu ožilo 😅 . idem čítať
moja ja som kupila starsi vydiecky dom a vtedy michal pracoval v nemecku tak len kvoli tomu mame svoje byvanie inak ktovie kde by som bola doteraz 😒
no moj manzel zas v zime zaraba inak a v lete inak,tym padom zobrat si uver je nemyslitelne....mne by tiez stacil stary dom a postupne si robit,to by bola parada 😒
veverca ale ani nemas co citat 😅 😉
karinka vtedy pred 4 rokmi boli starsie domy strasne lacne ved my sme zan dali 350.000 sk a aj s 10á pozemkom 😉 tera takyto starsi dom stoji od 800.000 sk hore 😅
karin, v tom ta uplne chapem, ono byvanie s rodicmi trochu zmeni vztah, najlepsie je ked budete sami, vtedy bude pre teba mama ten najvacsi poklad,
kazdy ma svoj system a tazko sa hladaju kompromisy ked byvate spolu, drzim palce nech sa vam podari casom osamostatnit. 😉 🙂
Helka ja som to zobrala ako navazanie do mna ze si sa akoze zasmiala ako ja radim Karin, ale pritom chodim s malou do Centra,tak som ta len vyviedla z omylu,ze keby nemusim tak malu nevlecem po centrach,naozaj som povedala len slova svojej doki,zial ze som ich musela ja porusit,to bolo mensie zlo,kt. som si musela vybrat a sla som do Centra,ale to uz je jedno..
Nezavidim ti ani Zumbu ani zlatnicky,len si ma vytocila s tym lebo si zo mna urobila mizernu matku akokeby som cele dni len po centrach chodila a vystavovala malu bacilom.. 😔 😔 😔
A to s mojou rodinou a ze byvam s mamou,no radsej by som mala svoju domacnost,urcite by to bolo pre dobro veci,ale tak zial aj keby som mohla,nechcem pretoze jedina ktora by bola ukratena by bola Saska a preto som to takto vyriesila a zijem s mamou..ale platim si najom, a platim si smetne a nakupy sa tiez striedame,obcas robim velke nakupy,alebo kupujem tazke veci,preto berem kocik,aby som to v rukach neniesla,takze si to tak zariadim ako sama viem,nemam auto resp. ani vodicak,tak ale da sa nemam to lahke tomu ver!!!
Ja som si ta vzdy zastala,proste aj ked si mi volala ked si mala slabu chvilku,dobre si to pamatas,nechcem opisovat presne tu situaciu,ale vravela som ti,ze si dobra baba,tak nechapem preco teraz tie posmesky????
dakujem klba,no pekne vyhliadky niesu,kedze nepomozu v najblizsej dobe.....
a tu odsavacku karin mame, ale maly si uz fuka soplik sam, ale pomaham mu tycinkami, ma fakt huste tie sopliky. 😒
a karin mozno by vam pomohlo keby idete na cas do podnajmu, i ked tazko radit a platit za podnajom navyse, ale vtedy by si mozno vasi uvedomili ze ste obaja zodpovedni a dospeli a viete si svoj zivot zariadit aj bez nich a mozno by ste sa potom dockali pomoci, ale vravim tazko radit a chapem ako sa musis citit, ja mam sice super mamu ale ked sme byvali spolu tak boli rozne rozpory a ked sme kazdy zvlast tie vztahy su zase super, velmi vam drzim palce nech sa vam podari nieco vymysliet. 😉 🙂
sasulka moja ja vazne som to preboha nemyslela ako navazanie do teba,nie raz som ti aj na FB pisala ze ja ti len zavidiet mozem 😔 mam ochotnu matku,ktora ti vzdy pomoze,mas nadhernu dcerku co viac si mozes priat? uz len ti zelam aby si bola v zivote stastna a nasla konecne tu pravu lasku ....ja ti doprajem,mas choru dcerku a zasluzite si viac ,naozaj ja som nic v zlom na teba nemyslela,len ty si hned vybusna povaha a chapem ani ja nie som ideal ale uz prestan a nenamyslaj si hned len to zle,co si! nik nie sme dokonaly 😉
klba hej podnajom sme uvazovali,lenze 8,9 tisic zas vyhadzovat tiez nemame navyse,tu davame 100 eur,a to tiez ako kedy mame,niektori mesiac ani nedame a potom dodatocne v lete doplatime
sasu posmesky to niesu,len ty si to nespravne pochopila,preco to karin pochopila inak a ty inak? a ja sa nehanbim priznat,ze som ti volavala,to preboha hanba nie je,ked niekto potrebuje pomoc a ma slabu chvilku tak preco ho nevypocut a pomoct mu? za to som ti vdacna a ja ta mam rada ale obcas sa nechapeme 😅
karin, ved ste este mladi, mate zivot pred sebou, tak neboj, pride vas cas a aj vy sa osamostatnite, mozno ked budes uz po MD a zamestnas sa, budu dva platy tak sa bude dat uver poriesit, my sme spolu 5 rokov byvali kym sme byvanie zacali riesit a podarilo sa, len musi byt spravny cas a chut zacat to riesit. 😉
ako baby 🙄 úroveň žiadna 🙄 nechcem robiť rozbroje no nedá mi nereagovať 🙄
sasul....to, že Helku niekto ohovára síce pekné nie je.... ale ty ohováraš taktiež a svoje asi najlepšie kamošky z témy, takže by som pomlčala 🤐 🙄 a taktiež ani teba nemá každý v láske, neviem prečo si to vytiahla, ubližuješ len sama sebe.....sorry 🤐 🤐
dominika dakujem ale uz to neriesme
karin, to chapem, ved keby idete do podnajmu platite prachy do vzduchu, to je krajne riesenie, ale casom ked sa podari mozte skusit ten uver vybavit, tolko co budete platit v podnajme budete platit na svoje byvanie.
Karin detto,moj otec tiez ma mejeok, mohol by na obom so segrou kupit byt aj ho zariadit,ale nie,on je nazoru,ze si musime zasluzit a to co chceme si musime same zarobit,on nam pozicia,ale musime mu vratit,skratka je to stara skola a je na nas tvrdy,ale za to si aspon vazime hodnotu kazdej koruny (eura) 😔
sasul presne tak aj moja matka je toho nazoru,co tvoj otec uplne ako by som o nej citala 😔
kurňa, tu je ako dusno 😝 .Baby, nebláznite.
Karin- my sme bývali 5 rokov u svokrovcov. Aj so švagrinou, jej mužom a 2 deťmi....ale potom sme nevydržali a šli sme na pol roka k našim. A už 6,5 roka sme našťastie vo svojom. A so všetkými máme super vzťahy. A veru nám moji aj mužovi rodičia dosť pomáhajú. Keď potrebujem deti postrážiť, Gabka doniesť zo školy, tak stačí zavolať.
heli pekne si to napisala a domy s tebou suhlasim, lebo sa tyka asi aj mna, ale preto do tohto rozhovoru nezasahujem, nech nemam aj ja vykricane, takze som 🤐 ticho a neriesim a je mi jedno kto si co o mne pomysli, sama viem aka som a nikomu nemusim nic dokazovat, hauk. 🤐

pozri,mne tiez moja babka,malej prababka varieva niekedy a byvam u mamy este,tak sa nemas za co urazat,pomoc treba a ty si sama,tak nie je cudo,ved Hela sa do teba nenavaza....