Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojtee
no my dnes uz druhy den bez horucky,tak sa tesim,pocasi evyzera fajne,takze zajtra balime kufre k svokre 😒 na lapas,svagrina chce ocesat na svadbu a potom padaju z domu,takze bude klud a my tam prespime,ked niesu doma
jáj to bude niekomu dobre, no a malá je hore
ahojte
tak my sme mali zase dobru noc, ja som vyspinkana do ruzova ako nikdy hadam, ale nezavidte 😀 , uz to dlho nepotrva a budem sa budit asi á 2 hodky v noci na kojenie zase 😀 , to pocitadlo mi uz odpocitava len 79 dni, ale realne je to 69 dni do sekcie, takze uz len 2 mesiace.
Konecne je pekne pocasie, takze pojdeme aj von.
Vcera som si objednala aj farbu na vlasy- prirodnu a odtien bronzova, tak som zvedava co to bude 😀 , este som vahala nad orechovo-gastanovou, tu si dam asi potom, chcela som nieco svetlejsie na leto
Ja mam ryzovy nakyp zo vcera, ale enjaku polievku rychlovku urobim, napr kremovu brokolicovu, alebo porovu, uvidim este.
Ideme na nakup, chladnicka vybrakovana, este aj ranajkovat musim nakyp, bo chlap vcera vecer vsetko zjedol 😀
dobre ranko🙂vcera som sem nakuk ale ta dusna atmoska ma hned vyhnala😝lebo ja take nerada,nemam k tomu co povedat lebo som ani moc nepochopila co to za pointu malo,akurat len to ze sasul sice velmi nepoznam este ale veeelice ju obdivujem,ja by som dieta sama vychovat nedokazala,ja vas mam vsetky do jednej rovnako rada a preto sa mi nepaci ked taketo nezhody vznikaju😕tak ale jasne,sloboda slova existuje😝ale ja sa do toho miesat nebudem,kazdy ma svoje muchy a zly den...
Ja pijem kaficko a chystam sa do soc.poistovne papiere na md odovzdat😅najprv som chcela aj krpca zobrat ale radsej ho odovzdam babke,musim aj do centra skocit a to stade by som ho tak lahko nedostala a ja sa potrebujem rychlo vybavit,caka ma este balenie,poobede smer chalupa...
zuzka no to uz rychlo zbehne,mne rata 49dni do terminu,no to je uz pekne ciselko,lepsie ako na zaciatku tych 270dni ci kolko to je😝inak ja posledne dni tiez lepsie spavam,malinka je zlaticko,uz nebudi maminku o 3tej v noci,dako sa jej to otocilo,co si vsimam tak cez den ma take 2-3hod intervaly kedy je tichucko asi spinka,potom nejaky cas vystraja,vecer pri telke tiez ale v noci je pokojna,ak jej to takto ostane aj po porode budem radaaa,ak nie neva ja sa aj na tie prebdene noci tesim,len nech uz je s nami😵
caute, uz sme doma od doktorky, priedusky ma stale zahlienene, sopliky tiez, brala mu aj stery, vyzera to tak ze nam robia sarapatu tie mandle, dala nam dalsie lieky ale nie ATB, tie nemohla nasadit, pretoze ideme buduci tyzden na ORL a mohlo by to skreslit vysledky 😒 tak musime vydrzat s tym co mame, zatial mame zakaz vychadzok.
zuzi, nezavidime, 😉 este si fakt uzijes nocneho budenia, tak si zatial vychutnaj dlhy spanok. 😉
no hezky klbi, chúďa šimonko, to bude dlhý týždeň...
zuzikakarolinka, uz sme snad aj zvyknuti, ale teraz bolo zle pocasie tak to az tak nevadilo, ale ked sa vycasi tak drobec aj z koze vyskoci co sa bude pytat von. 😅
veď to 😉
ty kokso, pozerám na malú ako spí a ona po sediačky, keď budem mať stiahnuté foto pošlem, sila 😨
aaaaaahojte, vidím že sa to tu rozpútalo smerom do pekiel 😉 kašlite na hádky, toto je presne to - kde je veľa báb je veľa hádok a tie vznikajú nedorozumením.............toť vsjo........
hena čakám ťa v tejto téme či už nechodíš???
včera sme boli vonku s beruškou a malým Lukáškom, to už veľký chlap, my pri ňom vypadáme ako batoľa 😀 super deň za nami 😝
dnes máme 5 výročie svadby so starým, aj som sa osprchovala,vlasy umyla aj nochty ostrihala abych vypadala k svetu a idem ukuchtiť tzaziky /beruš si pochutnala tak aj starému nech pupek rastie/ 😀
no blazka, veď ťa hádam aj nespozná 😉 😀 , ale nie, ešte treba poslať krpca na varovku a romatiše môže začať...
gratulka
klbi tak zase mandle a este aj zakaz vychadzok 😒 , ale zelam vam, nech uz vam aspon cim skor zistia,ze co to je, nech mozu liecit
ja som uz doma, na Klokocku sme isli pesi a spat nas doviezol moj ocino, on zase isiel do Hurbanova za maminou, ma tam vela roboty v zahrade a tak podobne. Babke zhanal hlivu ustricovu, lebo ona chuda uz takmer nic neje, mama jej navari a nic, ked je dovarene, zu to nechce jest. ☹
any, veru, ty uz fajront, teraz mas este 6 tt pre seba a potom uz koniec velkych prazdnin
😀 , aj ja uz beham po uradoch a pytam sa, fuuuuj ako to neznasam
blazka, jeeeeeeeej, gratulujeme k 5. rokom 🙂
blazi, tak si dnesok uzite 😵 a aj sa niekam chystate to oslavit? 😉
zuzi, mne sa zdaze ten zakaz vychadzok uz mame pernamentne od februara, 😅, akoze von by sme bud. tyzden aj mohli, dnes koncime s ATB a nemame to virusoveho povodu, je to skor chronicke, ale nechcem ho tahat von ked dost fuka, najprv sa musi ten kasel a sopliky zmiernit, aj mi je ho luto, ale dufam ze to potrva uz len ten tyzden, aj ked sa zacinam obavat ci nebudeme musiet zrusit dovolenku. 😒
zuzana keby bola varovka, ale nie je, segra čo sa sľúbila balí brácha do Anglicka a to musíš uznať že chlap sa sám nepobalí 😀
na budúci týždeň to bude bez Riška tak také to klasické oslávenie so vším všudy bude na budúci týždeň, myslite na mňa a nekupujte prezervatívy v Tescu 😀 robím si prdel, beriem HAK 😉
klby skoré uzdravenie vám, veď to je nenormálne ako dlho maródujete ☹
zuzi úrady milujem len v tom prípade keď na stoličke úradníčky sedím ja 😀 a po pravde sa divím čo sú tí ľudia takí nervózni 😕
klbi ved ja viem, aj vas lutujem, lebo to je o nervy byt zavreti doma 😒 , my sme boli v zime, ked som bola tehu zaciatok a nechcela som padnut na lade, tak sme len do obchodu vysli na chvilu, ale ziadne,ze byt vonku, navyse ma mechur hneval, tak som nechcela chytit zapal mechura, tak veru asi od vianoc do takeho februara-marca, len doma sa hraval, ani ziadne centra, ani gulicky, nic nehrozilo
blazi, no ved ja ani nie som nervozna, len stale mam taky pocit,z e nieco zle vyplnim a ze ma budu len prehanat, no a behaj s velkym bruchom a deckom za ruku
blazi, v tescu gumy nekupuj, v lidli maju 12 ks za necele 2 € 😀 .
no to marodovanie aj mna stve, 😒 ale aspon sa zistilo ze to nie je virusove ale chronicke, i ked ma to teda netesi, lebo sa toho tak rychlo nezbavime ☹ a ani ATB nam nepomahaju, tak len musime cakat co nam na ORL povedia, vraj nam tak pravdepodobne nasadia nejake medikamenty co zabrania zvacsovaniu mandli alebo nieco take, 😅 tak som zvedava ako dopadneme, mandle vraj vyberaju az okolo 3 roku a teda moc za vybratie nie som, snad nam nieco konecne pomoze. 😒
zuzi, mne to az tak nevadi, ale ide mi skor o drobca, ze chudak musi doma sediet, ☹ my sme boli zvyknuti kazde rano s havinom sa na luke vyjasit a zatial kym sa bavka ja idem do lidla a mami ho po luke nahana. 🙂 ale ved este bude dobre, dufam. 😉 😅
ahojte malinka uz sa snazi zaspinkat,bola u mna beruska a robila som jej vlasy 😉 super sme pokecali 😉
klbka moja,to mi je strasne luto,ze simonkovi sa nepolepsilo a ten zakaz vychadzok juj ha 😅 😔 😒
heli tak sabinke sladke snicky😉
any dakujem moja 😵 😵 😵 odkazem jej
@any23
a tebe sa to teda uz riadne krati,mas uz 34 tt kokso juj ha 😵
ja som prave prisla domkov,som spokojna bo som vybavila co som potrebovala,aj navyse😝a len som kukala vsetci jaky mily na mna dneska😝som sla busom bo mato v robote.aj traja sa postavili ze ma pustia😀to si musim niekde zapisat bo tak lahko sa to asi opakovat nebude😝
klbi no to ste teda dopadli...pevne nervy prajem,vsak to onicom iba doma sediet...a drzim palceky nech mu to prejde,na orl daju nove lieky a tie snad zaberu...
no veru krati sa nam to,uz pomaly do tuheho ide😝ani neviem odkial sa mi tie tt zbieraju vsak to nejako rychlo nabieha😝
ked si predstavim ze uz aj o mesiac to moze prist😵podla teh.kalkulacky od 25.6. budeme v termine tak dovtedy pekne nech vydrzi a potom sa moze narodit😵juj tesiiim sa😎
to tak rýchlo ubehne, a budete kočíkovať aj s Alexom, veľký brat
už sa pripravuje na takú dôležitú úlohu?
jasne,teoreticky uz je pripraveny,uvidime ako to bude v praxi😝aj sa tesi,aj ma obcas take reci ze potom sa s nim uz nebudem hravat a tak ale snazim sa mu to vyhovorit,bude ziarlit myslim si,ale hovori ze mi bude aj pomahat,najviac ze sa tesi ako jej bude dudusku davat😅tak uvidime...ale mysli na nu stale,dneska jej aj obrazok nakreslil🙂a ze ked budeme s emkou uz v porodnici,ze on pojde s tatinkou do obchodu a kupi jej prekvapenie a ze jej to prinesie do nemocnice😵
inak,uz sme na chalupe asi dve hodky,na moju ziadost mi tatinko nas zemiakove placky kuchti😅cesta onicom,strasne vela aut bolo😒sme sa stavili aj u nasich v jelenci,sme trocha pokecali🙂
blazka ozaj vsetko dobre k vyrociu prajem😵poriadne oslavte😉

čaute, naša noc tiež nebola to pravé orechové, ale čo už, teraz už spí
ja som si urobila našľahané preso, kľudne prídite, urobím aj vám 😉
marianca, ty máš chlapcov, ty to budeš brať inak, lebo budeš mať nevesty, ja mám zatiaľ dcéru no uvidíme 😉