icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
25. máj 2010

Jajka,
budeme vam drzat palceky. A naco idete vlastne s Markom? To som nejak nezachytila.

majulcek
25. máj 2010

berus no vis cerveny mak vsade naokolo tak preco to nevyuzit 😀 😀 😀

helenkasabinka
25. máj 2010

berus maly je sikovnicek 😵

beruska113
25. máj 2010

Majul,
ja somv edela, ze to nie je s bozim poriadkom. Inak sme prisli domov a za 5 min. maly spal. Asi sa u vas nadychal.

majulcek
25. máj 2010

no berus ved ti vravim ze viem uspavat 😀 😀 😀 😀

blazka24
25. máj 2010

berus zdieľame živé stvorenia, škoda ubehli tie časy kedy zaspal v perinke každú hodinu 😀

majul dojdi uspávať aj k nám, môj malý si tri krát kusne do postieľky, štyri krát natrieska lebeňu čo sa chce v nej postaviť a neudrží sa lebo sa hádže jak raper po zlate a potom rééééééééééév...............

beru inak veľká gratulka ku šerblíku, u nás zatiaľ neskúšame 😲

majulcek
25. máj 2010

blazi sak co mu predtym hip hop pustas 😀

blazka24
25. máj 2010

majul keby si pravdu mala, malý má ešte modrinu aj pod okom, sa hambím s ním chodiť aj von aby ma neobvinili že ho mlátim 😉 takže energie za troch volov 😠

majulcek
25. máj 2010

blazi sak zatri makeupom 😀

blazka24
25. máj 2010

majul ja make up nemám, ja sa negezním tak syna si budem neeeeeeeeeeee?

majulcek
25. máj 2010

blazi tak ho teda uz tolko nemlat ked to nemas cim premastit 😀 😀 😀

blazka24
25. máj 2010

majul neboj už budem udierať len na miesta keré sú vlasami prekryté 😀 len neviem kde to je lebo richard má páperie na hlave 😝

majulcek
25. máj 2010

blazi chuda dieta too s amusi teraz v postielke obracat z tych tvojich reci 😀 😀 😀

blazka24
25. máj 2010

majul neuveríš, normálne zo sna zaplakal, kua už aj on ma prezradí 😀

beruska113
25. máj 2010

blazka,
a kedy ides na gastro? ze jaka som kamoska, dobre ciselko som Ti dala. A dokine Tvojej odkaz, ze ma aktualne info o tel. cisalch.

majulcek
25. máj 2010

blazi vidis 😀

beruska113
25. máj 2010

Jaj Heli,
diky. No uvidime, dokedy ho to bude bavit. Porucam sa zeny.

blazka24
25. máj 2010

berus 14.6. ideme konečne som sa dovolala ďakujem za kontakt.........

blazka24
25. máj 2010

dobre idem teda aj ja do hajan...........

jajka968
26. máj 2010

ajojte,

íha, dnes som prvá 🙂
včera sme išli na gitaru, no nakoniec olča ani nešla, lebo sa spustila smršť, už sme s dažďom k našim dochádzali. dočkali sme tam mareka a šli sme do kaufláču. keď decká pospali sme cenové ponuky robili, aj sa mi snívalo s m2, ale črtá sa super biznis, len ak to vyjde, tak asi ani dovča v lete nebude, lebo nebude čas 😒 .

beruš, chodíme s markom na kramáre na gastroenterologiu, ideme na kontrolu a aj nám povolenie na mliečko skončilo, tam ma veľmi súril čas.

ináč baby, včera marko zjedol 2 mini kúsky rajčiny, prvýkrát v živote a vyhádzal sa, teraz neviem, či tá rajčina mu to spôsobila. to dieťa je už asi na všetko alergické 😖

v piatok je pred úspechom deň detí, nitrazdroj organizuje, tak ak bude priaznivé počasie pôjdeme, kto budete mať chuť, tak sa pridajte 🙂

zuzanakarolinka
26. máj 2010

jajka aj ja som o tom premýšľala videla som reklamu, tak ak nebude pokračovať toto fasa počasie, aj by sme prišli, tuším o 3, že?

majulcek
26. máj 2010

bre ranko 😵
blazi,berus taaaaaaaaak sa mi tazko vstavalo kvoli vam 😝
ZK,jaji a jaky program tam ma byt? 😕

marianca
26. máj 2010

Čafte, jáj u nás zase leje ☹ už ma porazí z toho počasia 😢
Jajka, rajčina je dosť silný alergén, to kľudne môže byť. mne sa malý nedávno trocha vyhodil, ale aj mu to hneď zmizlo. Volala som dokine a ona sa ma ako prvé pýtala či nepapal rajčinu. Povedala mi, že rajčina a reďkovka sú teraz dosť nebezpečné pre malé deti, lebo sú umelo vyháňané a detský organizmus to nemusí akceptovať, takže tak 😖
Jaji a ten biznis nech vyjde, veď dovču si potom vynahradíte a prachy je treba 😉
Blaži a s tou modrinou pohodka. Mne malý minule spadol v obchode na bedničku a udrel si zrovna koreň nosa a do rána sa mu to rozlialo pod oči, takže mal moncle jak hovado, ale už mu to chvala bohu bledne, lebo vyzerá jak týrané dieťa 😀 Ale on krpec ledva chodí a hneď musí utekať a potom to takto aj vyzerá 😝 A za tú chvíľu čo bolo trochen slnka sa už stihol aj opáliť. Ale je chutný. Celú tváričku má hnedú, svietia mu len modré okále a keď mu dám dolu čiapku, tak vyzerá ako natretý s make upom. Tvár hnedá a hlava biela 😀 A to som ho natrela s Daylongom 50+.
Jáj idem voľačo porobiť kým to tornádo spí, lebo potom to už bude v prdeli 😉

marianca
26. máj 2010

A bré ránko majul 😉

zuzanakarolinka
26. máj 2010

až tak ti neviem veľmi majul povedať, že čo tam bude, ale vraj budú deťom niečo rozdávať, len tak som si to všimla v novinách 😉

majulcek
26. máj 2010

bre ranko marianca 😵
inak spominas faktory,minule davali v damskom magazine,nejaky pajko tam bol ze medzi 30 a 50 nie je skoro ziadny rozdiel 😕

blazka24
26. máj 2010

ahojte babule, tak ja už sa chystám na dochodok, noha obviazaná sťahovacím obvazom, natretá hnusnou smradlavou konskou masťou a vyložená na stolíku, len ten nejak k tomu nejde 😀 smrdí to tu ako v izbe mojej babky, už len sťažovať sa na reumu 😝

marianca ako vidím nie sme jediní čo chodíme dobití 😀 a tiež používam ten krém pre malého .........

majul čo ja viem či je rozdiel? ale pre dieťa toto odporúčala lekárka v časopise mama tak som to kúpila 😕

jaji ak malému nepôjdu zase zuby a nebude umrčnaný určite dobehneme............

k tej rajčine, ja som to čítala v múdrej knižke takže sa rajčinu aj bojím dať a to som už čítala recept že rajčinovú dužinu pomleť, šak mám strach čo niektoré trúby popíšu za recepty 😖

any23
26. máj 2010

dobré ránko kočky 😝 🙂

ja som doteraz drichmala, musela som si dospať prebdenú noc 😝 teda bola som hore už pred 7mou, vychystala som alexa do škôlky, maťo mi ho tam hodil a znova do perín 😅 OTRASNÚ noc mám za sebou 😒 zhruba o polnoci ma taký hnusný poslíčkovia chytili že som sa už bála že sa rána v celosti nedožijem 😒 dvakrát ma prehnalo, bolo mi bleee od žalúdka, aj som sa s wckom porozprávala, brucho jak kameň tvrdé, bolesti do krížov a slabín, doteraz keď mi tvrdlo bruško tak len také mierne bolesti ako pri mrche, no ale hentie som normálne musela predýchavať pri otvorenom okne - pri tom čerstvom studenom vzduchu sa mi normálne ulavilo... ešte sa to zopakovalo dvakrát, už som brala do ruky mobil že volám maťovi aby prišiel domov z roboty no ale potom som si to rozmyslela, že ešte chvílu počkám no našťastie už bol potom klud... no ale vystrašilo ma to riadne, do pol 5tej som čumákovala do telky a čakala čo sa bude diať ale chvalabohu nič... ale chytala ma riadna panika však je ešte skoroooo som malinkej dohovárala, nech neblázni, v brušku jej je lepšie, a zdá sa že ma počúvla 😵 vyspala som sa z toho a je dobre zatial /klop klop klop/ ak by sa to náhodou ešte zopakovalo, bežím radšej do nemocky...

heli držím palce na kontrole 😅 🙂 😉

inak asi blbá otázka, ale kde je úspech? 😕 😝

jajka ja som sa z rajčiny tiež vyhádzala, aj z hrozna, asi to bolo zle umyté, doteraz sa mi to ešte nestalo ale už si dávam pozor a dôkladnejšie to umývam pod dosť teplou vodou a je dobre 😉 a držím palce nech biznis víde podľa predstáv 😉

blazka24
26. máj 2010

jaji zabudla som na ten biznis, verím že vám to vyjde a dovča je lepšia na konci sezony - neboj takých dovoleniek ešte bude 😀

any dávam si na seba pozor, normálne som to prežívala s tebou pri čítaní 😒

any23
26. máj 2010

blazka dakujem, snažím sa, veď už doma dokopy nič nerobím, šetrím sa ako sa dá, v piatok začínam 35tt, ešte musíme minimálne 3tt vydržať pokope 😒 pri alexovi som tiež takéto stavy mávala a nakoniec som ho 6dní prenášala, tak verím že aj tentokrát to tak bude 🙂