Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
blazi sak preboxuj muza hadam sa ti ulavi
caute
choroba sa nalepila aj na mna, od vcera ma hrdlo boli 😒 , uz ma asi z tych chorob porazi, 😖 maly stale to iste, kasleme, soplime, dnes sme objednani na ORL snad mu konecne daju lieky ktore zaberu, lebo niekedy sa az bojime aby nezacal vykasliavat krv co ho tak na kasel natahuje.
vcera sme boli kuk dva domy, v Podhoranoch a Drazovciach, boli vcelku v dobrom stave, len mali zle dispozicne riesenie izieb, priechodne izby, vsetko by sa dalo vyriesit len Juri je proti, tak zatial si len snivam sen nadalej. 😉 😅
A Juri mi vcera zahlasil ze ide na 4 dni do Talianska, idu z x pobociek len dvaja, este v Italii nebol, no jasne ze sa nam musi krizit termin kedy mam stretavku zo skoly po 14 rokoch, ktoru aj spoluorganizujem. ☹
Uz to chcel zrusit ale ukecavam ho nech skusi dohodko zo svokrovcami nech si vezmu drobca na jednu noc, oni sa len potesia a ani Juri ma nechce ukratit o stretavku a ani ja jeho o vyletik, moc by som mu priala aby tam isiel. 😉
chúďa moje klby, tak na vás sa to sype pekne, tak nech to skoro skončí, nech ste zdraví a zase urobíme nejakú akciu 😉
Dobré ránko,
jéj klbi tak sa držte a vyliečte 😉 Inak my sme mali stretávku teraz v sobotu, ale Stano je samozrejme doma. Tak som to riešila tak, že som o nejakej 20.00 hod vypadla a o 23.00 sa vrátila. Mamina mi zatiaľ behla k deckám. Takže ja som tam prišla, ani som sa na tú chvíľu neskladala, pokecali sme a išla som dom. Ale som rada, že som tam bola. Spolužiaci aj spolužiačky ma pochválili, že mi materstvo pristane, že som opeknela, tak sa mi sapoň trochen zdvihlo sebavedomie 😀 😝 Pokecali sme zaspomínali, dobre to padlo 😉
A kopec šťastíčka aj s tým domom 😉
jéj ja som trubka, napísala som, že Stano je doma, ale neny doma som stela 😀 😝
klbi tak nincen domcur? 😒 no vyzera to tak ze ten tvoj vysnivany vas caka uplne niekde inde 😵 a veru dopraj drahemu,dopraj aj sebe,simi bude mat trosku zmenu a mozno sa mu to aj zapaci 😅
marianca 😀
Majul čo sa škeríš??? há 🙂 a inak nazďoš 😉 😉
Já idem zachvíľu do Lidlu, keď sa krpec zobudí kúpiť voľajakú potravu, však máme doma veľké prd 😀 Dnes sa mi ani variť neste, tak asi bude studený odchov 😝
my ešte máme zo včera, ale malej niečo musím ukuchtiť, včera mi prišli nejaké vzorky a propag. materiály, nonevyužijem to, jasné, že áno, a poobede ideme plávať, to bude radosti 😵
čafte baby 🙂
ja som hore od 7mej, moje dieťa milované ma vydurilo z postele čo mi svoju nôžku malú pod rebro furt strkalo 😝 😉 už som si stihla požehliť dve várky mimi vecí, naplniť práčku aby som sa zajtra nenudila a mala čo žehliť 😝 upratala kuchynu a idem robiť rezníky, maťo včera na mňa také oči hodil že rezneee by som si dal, a čo by som ja pre neho neurobila 😅 druhé dieťa moje milované vstávalo o 9tej, dnes nešiel do škôlky tak bačujeme spolu 😉 zatiaľ je kludný, ešte sa len rozkukáva 😀 😝
klbi tak sa rýchlo vylieč, to jak na potvoru 😒 a držím palce na ORL 😉
marianca nazdarek 😀 no vyskerujem sa ,musim hned z rana ked je taketo u--ane pocasie 😀 😀 😀 ja tiez dne nevarim a ked tak len min,zrejme vajcove cestoviny 😀 😀 😀 😀 leniva som,ale ivo ten by len maso jedol no ale kolko stoji v obchode to uz netusi 😝
ZK no moja nakupy by bodli na potesenie duse,akurat dneska hovorim ze potrebujem new tenisky ze sa mi odlepuju a odpoved bola chod si ich reklamovat 😝
zuzi tak sa neutopte 😝 ale nie, príjemnú zábavičku prajem, užite si vodičku 😉 my sme tiež chodili s alexom plávať, od pol roka zhruba do 1,5roka, ani už neviem prečo sme prestali 😕
any no ides uz aj nabrat moje pradlo do kosa a sup ho uz som u teba s nim 😀 😀 😀 😀 pozehlis? 😵
majul no na dnes som si svoju normu už splnila 😝
no tak dik 😝 😀
dobehni zajtra 😝 😀
ale nemozem ta trapit,dost co ti naklada emka v brusku,len pekne oddychju ja si to pozehlim,pripadne to k nasim anesiem 😀 😀 😀 😀
ja tiež musím ešte pred plávaním behnúť do exi treku, veď nemám tenisky a že cvičiť a v čom v lodičkách?
a ešte nemám čiapku na plávanie, takže musím tam ísť
oooo aká si zlatá že si taká ohladuplná 😵 😝 inak my sme kedysi bývali oproti našim na rovnakom poschodí a keď ku mne došla segra na kávičku, som jej vždy podstrčila alexove háby a miška požehlilaaa tá sa v tom vyžívala 😀 😎 😀
však aj teraz sa mi ponúkla že dôjde a pomôže mi ale dáko nechodííí 😝 furt len v robote sa zašíva 😀
počuj a nežehlí tam ona kolegom? a potom na teba nemá čas, zisti...... 😉
any no vis asi jej doslo ze v robote jej daju menej roboty ako u teba 😀 😀 😀 😀
Zk no my v poslednom case reklamujeme snad vsetko 😀 😀 😀 😀 no ale ja mozem za to ze to odflakuju pri vyrobe 😀 😀 😀 v exi sme boli reklamovat trekove boty,by ste neverili ale normalne vrzgali ako keby mm chodi stale po pudingu alebo snehu 😀 😀 😀
ty vole, to my ma kleplo, ja som mala tiež také obdobie, že som reklamovala všetko a stále som chodila bosá, dúfam, že som si to vyčerpala
Zk mam pocit ze nevycerpala,ved ked uz len v obchode pozriem ako je to zlepenie odflaknute tak co si ma clovek kupit? 😠
no veru musím ju vyčíhnuť, potvoru jednu 😝 😀 ale nie teraz toho má vela, fenka sa jej ototo a má štena doma tak to jak malé dieťa keby mala 😝
ahojte 🙂
ahoj heli 🙂 čitala som že ste mali patálie s kliešťom, neboooj bude dobre, ale sú to potvory hnusné 🙄
any veru ☹ ale zatial je to dobre a ziadne zmeny,tak fajn 😉
ahojte 🙂
any, tak uz aj ja som 30-tnicka 😀 , dufam,ze u vas vsetko v poriadku , ja idem o tyzden do poradne, strasne to uteka, ved len nedavno som bola a uz to su 3 tt
heli, kliest, brrrrrrrrrrr, kto? mala? dufam,ze ste to dobre vytiahli a kontroluj miesto, kde bol prisaty, ci nescervena a v strede nebude biele
klbi skore uzdravenie a nejako sa dohodnite, by skoda bola neist na stretavku , alebo juri do Talianska
Majul, tenisky by sa zisli aj mne, ja nemam ani jedny, co som mala , som uz vyhodila a teraz nist a muz ma uz aj nahana, ze nech si kupim, lebo potom vyzerame, ze oni dvaja tenisky a ja topanky obycajne, ale ja som zase typ, ze ja do sportoveho obchodu zavitam fakt raz do roka, aj na maleho sportove veci kupuje muz, ze tenisky ,siltovku, teplakovu

majul hod po mne niečo - som pribrzdená od nasratia 😀