Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
aj mne si chybala a to vies 😉
ale uz sme obratili list a uz 🤐 😉
takze
....................................................................................................................................................................................................................................
a viete co ta ciara znamena 😉
sasul ahooooj 😵 😵 😵 aj mne si chýbala 😉
cavte, no Sasul konecne 😉
sasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk. 😵 😵 😵 😵
konecne si tu. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ahoj Any ocuj ta 35 asi nebude vek cooo? kinderko nase??? ako sa dari babulke? 😵
Dakujem 😔
ja sa citim ako britney spirs,esteeeee esteeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem za uvitanie 🙂 babulky 😵
sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul sasul, sasul,sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, sasul, staciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tesime sa. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Klbi, ty tusim najvaaac! 😀 😀 😀 😉
napisala by som ze aj nabuduce,ale radsej uz nikam nechod, ok? 😉 🙂
ale klbka zasa neprehanaj 😀
sasul veru neeee k tomu mám ešte daleko 😀 😝 babulke sa darí dobre, teda dúúúfam, ale súdiac podla toho ako veselo si kopká tak sa má fajn 😅 nešetrí maminku vôôôbec, potvorka malinká 😝 ale je to zlatučké 😵
ou ou uuuz sa cevrenaaam 😀
ja som taka unavena, sa priznam, normalne aj kona zanedbavam 😒 , ale mne sa uz tak zle sedi za PC, sice dnes som bola strasne aktivna, upratovala som, varila, na injekciu skocila, pozriet mojho ocina sme isli a teraz tu stonam, jak ma krize a ritka boli 😀
zuzi ale ved ty a any uz mate narok byt unavene 😵
tak mne este 2 tt chybaju a budem tam mat tolko kolko mam rokov, a presne na moje narodeniny 34-te , budem v 34 tt 😀 , sranda,ze?
ehm,sak moja ma okopava kazdu noc,tak viem o com moja..😉 ale inak je to zlate..chi chi 😀
no a momentalne mi furt tvrdne brucho, takto casto som to este nemavala, idem dat magnezko
zuzi to je uzasne a nahoda krasna 😵
No Zuzi ty si ale detailistka,chi chi mile 😅
a ako Samko,poslucha velkeho brata? aj Patko hladka braska?
juj to je krasne byt tehu a cakat kazdu chvilku ze to malinke sa coskoro narodi 😵
Klbka si zlata som nevedela,ze ti tolko radosti moja ,,taka malickost,, urobi hehe 😅
ale uz doost bo ma uvadzas do rozpakov 😅 😵
samko poslucha zatial, uz sa na neho straaaaaaaaaaaaasne tesime, patko ho stale pusinkuje, aj ked ho tatino bral svokrovcom, tak dal pusu mne a aj na brusko
zuzi chi chi paráááda aká náhodička 😵 mňa už tiež všetko bolí a dokopy nič nevládzem, ale tak ako helka hovorí, my už máme nárok na to 😉 za pc sa aj mne zle sedí, musím normálne naširoko, také že nohy prekrížiť tak to nehrozííí 😝 😀
jeej to muselo byt mile,aj ja cem take..ja by som bulila keby to vidim,chi chi 😅
zuzi krasne 😵

😵