Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jej, ako to tu zije, 😵 hned je tu veselsie ked sa partia zide a tak to snad uz ostane. 😉 🙂
no ty si nebola az taky bruchan, tebe len vacsi gombik trcal. 😉
sasul veru to boli krasne casy,ja som milovana ked ma malinka tak slabulinko kopkala este tak na zaciatku jej kopancekov,nie uz tie silne do rebier 🙂
ja mam brucho ako v 16tt ale nie koli bejby ale koli tej torte,dnes som 2x tlacila..😉
klbka veru veru,tfuj tfuj nech je tu uz len dobre a stale lepsie a lepsie 😵
sasul a pohyby este necitis? 😕 😉 😀
no neviem kolko tu pobudnem, ☹ uz ma juri duri, nech pc opustim, ale este sa drzim ako zacicany kliest. 😀 😉
jaj nerobte chute na tortu ja by som si dala 😀
aale mala som klbka,ja som dlho nemala nic a potom ked som bola v januari na marodke,to som bola v 4. tak som po marodke dosla a moj sef kukal na mna,ze koleginka sak vy cakate dvojicky.. 😝
klbka kliesta nespominaj 😅 😒
veru citim klbka ta torta zautocila na slepe crevo 😀
no idem oplachnut to moje dite,kupkala sa vcera,tak hodim jej sprsku 🙂
nooo tak tie podpásovky do rebier stoja zato 😝 niekedy až hviezdičky vidím 😝 alebo ked začne ručičkami šermovať tam dolu 😝 ale to len vtedy ak si nejako zle sadnem alebo lahnem tak dá hned najavo že tak toto teda neee mamina už aj zmen polohu 😀 a potom sa už len tak zlahka mrví a prevaluje, tak to milujeeem 😵 najkrajšie je ked si ja alebo tatinko položíme ruku na bruško a ona sa na to miesto natlačí a nechá sa hladkať, páči sa jej to 😵 😵 😵
any 😵 😵 😵 , aj ja take chcem, pozicias brusko na vikend. 😉
klbka nooo asi budem hnusná, lakomá, ale mne by moooooc chýbalo... tak prepáááč ale asi nie 😉 ved čoskoro budeš mať také aj ty, tomu verím, tak si to potom užiješ 😉
any, chapem. 😉 😀 a nehnevam sa za to, 😀 pockam teda par mesiacov na svoje kopanceky. 😉 potom budes ty mne zavidiet a spominat na bruskove casy. 😉
klbi ale že sa na mňa nehneváš 😅 😉
any, piseme naraz a citas mi myslienky. 😉 🙂
no veru, ak nám pôjdu zubále a budeme nervný z toho, tak budem spomínať aké to bolo super ked bola v brušku a ak by sa to dalo, tak by som ju tam aj vrátila 😀 😝 no ale teraz už chcem aby išla voooon 😵 😵 😵 ale až o pár týždnov samozrejme 😅
ahojte 🙂
heli...mám sa super 🙂 díky za opýtanie a vy? 😵
sasul, severanka...rada Vás tu opäť vítam 😵 hneď to tu je živšie 😀 😀 😀 😅
sasul...malá je krásna v tých Nitrianskych novinách 😉 kočka 😅 ešte aj spolužiačke Simone / stretli sme sa raz v Maxe spolu a ona bola so mnou/ som malú ukázala a páčila sa jej 😉 🙂
Dakujem Domy, idem si lahnut,prisla na mna tazka chvilka, som unavena 😔 bruu
dobrú 😔
ja ešte čakám pokým sa mi doperie prádlo 😅 teraz sa jedno dopralo no naplnila som práčku znovu 😝 😀 idem rýchlo asi do sprchy, vyvešám to a potom hajde spať 😝
jajuš....kde sa skrývaš? 😝 😀
ahojte kočky 🙂 všetkým detičkám prajem všetko najlepšie k MDD 😵 😵 😵
sasi...Saske prajem všetko najlepšie k narodeninkám 😵 nech rastie do krásy tak ako doteraz 😵 😵 😵
Pekne uprsane?! 😠 😉 ranko 😀
Vsetkym detickam a specialne Sasulke zelam vsetko dobre, aby ich maminky posluchali a plnili im vsetky priania 😀 😉
Dobré ránko. Len škoda, že zase upršané. 😝
Saška má dnes narodeniny 🙂 tak VŠETKO NAJLEPŠIE !!! 😵
Klbi tak ty si si chcela Emku aj s bruškom požičať 😀 . No mohla ti ju Any aspoň na sobotu žičnúť. 😀
Detičky si veru svoj sviatok moc neužijú v tom lejaku. 😝 Ale aj tak všetkým všetko dobré. 🙂
ahojte, no to je zase deň, upršaný no hrozný a že MDD
všetkým detičkám prajem veľa a hlavne zdravia
a Saške dvojnásobne aj za narodky, VŠETKO NAJLEPŠIE NAŠIM DETIČKÁM! 😵
bre ranko. 🙂
Sasuliatku VSETKO NAJ k 2.rockom, aby sa jej splnili vsetky tajne snicky a aby robila vsetkym nadalej radost a rastla do krasy. 😵 😵 😵 a Simonko posiela sladke cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk. 😲
A k MDD tiez vsetko naj, nech deticky nadalej rozdavaju radost a uzivaju si detskej bezstarostnosti. 😉 🙂
vever, nedela by bola lepsia, vtedy je volno, tak by som si to viac uzila, ale pockam na to svoje teda, ked any nechce pozicat. 😉
dnes sme chceli ist do obchodu, ale do tejto psoty nejdem, pockame radsej na tata, stacia nam vlastne bacily a netreba nam dalsie. 😅
A ozaj, je aj nejaka action v meste pre deti? Ze keby nahodou vykuklo slniecko, alebo aspon dazd poobede ustal, neviete ci sa nieco kona? 😕
Klbi, ty optimistka....že vykukne slniečko.... 😅
Ja sa z toho počasia zbláznim! Sa tu do večera unudíme. 😖

mne sa vzdy strasne lubilo ked baby sedeli s tym velikym bruskom a tak na siroko..hehe ja si to na sebe ani nepamatam 😅