Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ale ruka je v pohode....teda vlastne nie ale snažím sa to sama sebe nahovoriť 😅 😀 ďakujem za opýtanie 🙂
kočky skoré uzdravenie Vám aj drobcom a gratulujem k výmesačiam 🙂
čaute,
bola som po sárču a na nákup, teperila som sa až do mlynov, bo aviváž mi dochádza a tú moju nemali, ma fakt naštvali, sárča, že pome ešte do tesca, no to už som nezvládala, aj tak som sa s tým ledva domov doteperila, bez kočíka sme totiž boli, som hotová teraz.
sev, rada som ťa videla 😵 , ozvite sa next week
sašul, šak kúp šecko 😉 , nech sa paničky na jar vynášajú 😉 🙂 , pekné vecičky, aj tá súpravička chlapčenská sa mi pozdáva, no blbá kombinácia na pranie, s tým mám už skúsenosť, tá červená zapustí do bielej, nech to aj v ľade perem ☹
marianca, ok, ospravedlňuje ťa to 😀 😉 , pekne si treba raz za 100 rokov aj výdych dopriať, ale dúfam, že čoskoro dorazíš do nr aj nás okuknúť 🙂
heli, ber kittynky ber 😅 , pekné to je 😉
zuzi, aj na našu vaničku ku peg peregu vraveli, že aká malá, ale ono to stačí, v podstate budeš mať bábo tak ako bol marko, pár dní neskôr, zimu prečkáte vo vaničke v pohodke a na jar, keď už drobča 1/2 rôčka bude mať, aj tak už tam nebude chcieť len ležkať, už bude aj na svet zvedavé, ale tá je rozmerom menšia ako sme mali, ale je nádherná, jáj, taký krásny je ten čas vyberania kočíka, postieľky, vecičiek 😵 😵
mari, tešíš na prázdniny čoooo??? aj ja, len olča si ich natiahla na 2 týždne, len to doháňanie ma moc neteší, idú brať slovné druhy 😒
domy, tá vodka stále na teba čaká moja a aj môj marek 😀 😉
čakám kámošky 2, chcú aby som im daňové urobila, už mi začína sezóny, zas budem všetkým naokolo naporúdzi, čo celý rok nevedia, že existujem, no ako sa daňový úrad hlási, už ma všetci poznajú 😠
jáj tak mi je nanič, lenže keby zalahnem, už asi dnes nevstanem, som mala problém pobede sa rozhýbať, ako marko hajkal, ja som sa tiež natiahla, no horor, pokiaľ sa hýbem je to ok
jajka kitty su krasne 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
kuk fotku,malinka takto prave papala polievocku 🙂
jaji, ja vas tiez 🙂 pristalo vam to 😉 buduci tyzden sa tesim na stretko 🙂 daco zbuchajte 😉
heli, mala je krasna a sikovna! 🙂 moju takto papat polievocku neuvidite 😒 neviem nic do nej dostat okrem mlieka..
snad sa to upravi 😕 🙂
baby, pekny vecer vam vsetkym 🙂
seve ranka ale neboj sa to sa napravi,aj tvoj anjelik bude tak krasne papat,moja uz skoro vsetko papa uplne sama bez mojej pomoci 🙂 ale niekedy je od toho zabrblana az po paty a inokedy nie 🙂 ale ved naucit sa musi 😀 a dakujem za pochvalu 🙂 😵
tak, muz akurat dorazil domov, tak sa uz laduje vecerou, chuti mu, aj mi na zajtra nakup urobil na to cevabcici, nech mam maso a zemiaky
ked dopapa slubil ze urobi ovocny salat - pokraja pomarance, jablka, banan na male kusky a zaleje bielym jogurtom, velmi to lubime
zajtra ide na nejaky kongres do Blavy, tak som ho poverila , nech mi kupi 2 nocne lampicky do spalne v Ikei
v stredu musim nieco lahsie vymysliet, kedze aj dens bol tazky obed a vecera - raznici a zajtra to cevabcici, tak na stredu nieco lahke musim vymysliet
aj mojmu synovi dnes chutilo 3x polievku papal a potom este raznici, ale bez slaninky a cibule mal on
sasi, 1ka 😉 😵
jajka, neboj, dozenuuu.. my sme uz dohnali, co sme zameskali pocas prerabky skoly v septembri.. 😉 🙂
kocky, potrebujem aj ja radu 😅 😉 dajte tip na nejaky zalubeny sladak-najlepsie slovensky- na prvy novomanzelsky tanecek 😅 😵 😵
mari my sme mali ELAN -LASKA MOJA 😀
ale strasne sa mi paci aj toto Lenka Filipova-zamilovana 🙂
elan-laska moja 🙂
mari - dvaja od roba grigorova
alebo od roba grigorova - Modlitba lasky
vaso patejdl - ak nie si moja
anita soul/ marcel palonder -Laska
zbirka-balada o polnych vtakoch
szidi tobias - Chlap z kriza
toto su moje srdcovky
pri tomto placem 🙂 janek Ledecky-proklinam 🙂 😵
lenka filipova je super a ta jej piesen je aj vo francuzstine a spanielcine, teda nie od nej, ale povodne to naspieval jeden francuz
a robo grigorov -dvaja sa aj mne paci 😵
toto je perfektne Robo Mikla -kym ta mam 😵
to je povodne do Grigorova - Kym ta mam, a toho by som asi uprednostnila, ja Miklu nemusim, to je taky hulvat podla mna
zuzi ani ja miklu nemusim a ani sa to od neho nehodi na svadbu,ja to len v jeho zneni rada pocuvam,viac sa mi to paci 🙂
hegerova, hapka- Levandulova
nas slavny Patrik 😀
zamilovana od Filipovej po spanielsky od Francisa cabrela
https://www.youtube.com/watch?v=BHfvdxQXTbgpo francuzsky
https://www.youtube.com/watch?v=mQFPcbvbSK8ozaj, preco je tina taka tmava, ona je ciganka? ci ako? lebo vyzera ako cernoska

sasul ja som chorauz z hallo kitty v sobotu som jej v kauflande kupila velku penu do kupela hallo kitty-potom dam foto na FB a aj v draciku cukriky hallo kitty a ona s tym aj spala 😀