icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
3. jún 2010

baby mama mi vravela,ze podmostom je to vraj uz zaliate 😢 😢 😢

sasulec
3. jún 2010

tu na mostnej 😢

klba
3. jún 2010

no sasul, dobre to nevyzera, dost husty dazd leje ☹ , juj dufam ze to prejde, tolko skody to narobi, tfuj tfuj, snad to az k vam nepride.
my mame stastie ze sme na kopceku, kanaly zatial stihaju vodu brat, aj ked neviem ci sa aj hangocka nevyleje. 😅
a vyzera ze uz doprsalo? 😅 😕

sasulec
3. jún 2010

No zatial,ale ani to napisat nechcem,aby sme to nezariekli..
len ono je problem v tom,ze tu nemusi ani tak prsat staci ked odniekaal nam vodu dotrepe a bude zle..😢
a vraj aj zajtra mam este prsat..fnuk

zuzana76
3. jún 2010

cavte, bola som na poradni, vsjo ok, maly je uz aj natoceny spravnym smerom, je to 100percentny chalos 😀

dostala som uz aj potvrdenie pre zamestnavatela, tak o 2 tt nastupujem na materskuuuuu 😀 😵

klba
3. jún 2010

jaj, to su nedobre prognozy ☹
mna tak taha von, ale ani neviem kde by sme isli, ledva za dom, prip. do lidla? 😅 ale ked sa vytrepeme malemu nevysvetlim ze mlaky eee a smykalka detto. ☹

klba
3. jún 2010

zuzi, dobre spravicky nesies 😵 a uzi si matersku. 😉 😀 uz len 2 tt. 😀

sasulec
3. jún 2010

Zuzi gratulujem,tak vlky brat sa tesiiiii isto..😉
Len som zvedava ako budes zvladat 3 chalosov doma,to je rianda prevaha,ale ty to isto zvladnes..😉

sasulec
3. jún 2010

ked dojde mama pojdem kuk tu nasu rieku asi..kuknem ci mam baterky este a nafotim..😢

zuzana76
3. jún 2010

sasul, no ma nestvi, sak to, to im budem uz len vyvarat 😀 , ale zase budem ako ruza medzi trnmi 😀 , uz si to tak predstavujem ake to bude, tesim sa na Samka, len ench je vsetko v poriadku a maly je zdravy a taky sikovny ako patko, sak co chlapi sa maju na tomto svete aj tak lepsie ako zeny 😉

klba
3. jún 2010

zuzi, no maju to chlapi v zivote lahsie, ale moja teta ma dvoch synov a polahky zjedia na obed 30 reznov, mas sa na co tesit. 😀
a este treba poriesit dve telky, to vies futbal, hokej. 😉

zuzana76
3. jún 2010

klbi, tak to nie, moj muz zje tak maximalne 3 rezne, nastatsie nie je narocny, dufam ze ani synovia nebudu 😀

telky dve by sa nam zisli uz teraz 😀

zuzana76
3. jún 2010

a ked budu chciet rezniska, nech si obaluju 😀

zuzana76
3. jún 2010

jeden bude mat na starosti muku, druhy vajcia a treti struhanku 😀 a ja sporak

helenkasabinka
3. jún 2010

zuzi juj tesim sa ze poradna dopadla super a teda je to potvrdene ze na 100% bude chlapcek? juj ty budes medzi nimi ako princezna 😵

zuzana76
3. jún 2010

heli, sto pro, tie vajka sa nedlai prehliadnut

zuzana76
3. jún 2010

a prave sme diskutovali na temu mena, tak muz este presadzoval Pavla alebo Petra, ale Patko mu nato, ale ved to je Samkoooo v brusku 😀

sasulec
3. jún 2010

Zuzi myslim ze som sa raz na to pytala,ale napamatam si odpoved,ze ci neva,ze bude mat v auguste narodeniny aj meninky?

sasulec
3. jún 2010

alebo Peter Samuel? chi chi

zuzana76
3. jún 2010

sasul, narodky bude mat v juli, ak teda budem rodit sekciou, ale dnes bol doktor aj taky, ze by som ho mzono ukecala aj na prirodzeny porod, uvidim , presne asi mesiac odstup tam bude medzi narodkami a meninami a ma to aj patko tak , 6.7. ma meniny a 3.8. narodky

sasulec
3. jún 2010

ahaaa tak sa ti posunul termin a saak uvidite.. 🙂

zuzana76
3. jún 2010

ozaj a gratuluejme Karolinke k dnesnym meninam, hlavne vela zdravicka a nech vyrastie v krasnu slecnu a robi rodicom radost

a aj Severankinej dcerke k narodeninam vsetko najlepsie a tiez vela vela zdravia

sasulec
3. jún 2010

asi si idem urobit na zajtra obed a zajtra budem mat klud a pojdeme so Sasulkou doobeda von,dnes som si musela gebulku umyt este mam vhke vlasy, tak zajtra budicek o 7. a haaadam sa do 9. vytrepkame,chi chi niekto sa prida??? 😀 😀 😀

zuzana76
3. jún 2010

sasul neposunol sa mi termin, leeeeen, podla menzesu mam termin 1.8. ale podla skutocnej velkosti babatka az o tyzden enskor, cize 8.8. ale sekcia sa robieva zvacsa 10 dni pred terminom, cize u mna beru termin ako podla menstruacie , hoci maly je mensi a to mi vychadza uz na 23.7. ale myslim, ze budem mat naplanovanu sekciu az ten dalsi tyzden, teda medzi 26.7. - 30.7. proste asi niektory den v tom tyzdni sa samko anrodi

sasulec
3. jún 2010

ahaaaa no sak zalezi to hlavne na nom..ja som rodila 37+3 chi chi 😀
Ale drzkame palcoky nech je hlavne zdravucky a ak bude Samko predsa len Samko,tak aspon nezabudnem na jeho meninky 😀

sasulec
3. jún 2010

No prasim do kuchyne..zatial pa cuc Patkovi a pohladenie Samkovi 🙂

jajka968
3. jún 2010

zuzi, no nechcem ti brať ilúzie, ale spontánny pôrod asi iba vtedy ak by si porodila skôr, lebo ja som prosila môjho dokiho pri sárče o spontánny, on vravel, že problém nevidí, lenže som preťahovala a dali ma do nemocky a tam hneď šup na druhý deň mi naplánovali sekciu. ale bodaj by ti to vyšlo, budem držať palcošky 😉

sašul, my pôjdeme ráno do nemocky sa spýtať, či su ešte neni sárčine ďalšie výsledky hotové a potom pôjdeme pozrieť tú rieku, keď to už dnes nevyšlo. pôjdeme tak medzi 9.30-10.00 z domu, takže takú hodku kým prídeme po most pri mlynoch.

zuzana76
3. jún 2010

sasul vdaka, aj my posielame pusinku saske

jaji, ved ja viem, ja si nerobim iluzie, uvidime ako bude, ale vsetko je aj tak u Najvyssieho, takze planovanie-neplanovanie 😉

sasulec
3. jún 2010

nooo hototooo,ako mala vravi..😉
Na zajtra mame nachystany obedik,pracka pere,pozmetane,pradlo poskladane,aj malu som uz dala do pyzamka,ja ze je uz pol 8. minimalne,ked je taka tma a ked zacala zvucka sudnej siene skoro som odpadla..
snad nam zajtra bude pocasicko aj stasticko priat a budeme moct ist von,pojdeme hadam pozret kacky ci sa neutopili..😉

sasulec
3. jún 2010

Zuzi diky 😵 😵 😵
Jajka takze by ste tam boli kolo 11.? 😕
nebude vam to neskoro? no by by s,e sli kolo 9 pol 10. z domu kolo rieky prechadzku,uz sa tesim ako budu mat barinky poplach 😀 😀 😀