icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
13. jún 2010

veve 😀 a je vážne dosť vysoká, náš má teraz 111cm/23kg 😉 ale zlatučká, aj gabko je fešák 😉

any23
13. jún 2010

veru áno 🙂 aj môj dedko bol 9.7. ale bohužial už zomrel 😔 zato som aj bola jeho miláčikom 🙂 vyskúšam, uvidíme či ma poslúchne 😝

veverca
13. jún 2010

Som aj ja zvedavá akí narastú vysokí. Ja mám 170, muž asi o 1cm menej. Ale Gabko zatiaľ vyrastá celkom na muža. Vzhľadom aj váhou 😀 . Aj on mal v 5tich rokoch 20 kg, to len posledné dva roky sa tak rozjedol. Tánička bude možno nakoniec vyššia ako Gabko.

veverca
13. jún 2010

Dobrú noc 😔

zuzanakarolinka
14. jún 2010

čaute babuši, mi spinkáme, tak pozerám, že čo bolo cez víkend, ale ešte toho oc zverejneného nie je, my sme včera boli u našich sestrernica mala prvé sväté prijímanie, tak nás pozvali a druhá sesternica nás nabalila vecami pre malú, niesli sme 6 igelitiek, sú tam aj také väčšie, aj na zimu, no super, dosť dlho s tým vystačíme, všetko skoro ako nové, ešte mi to aj vyprala, zlatá no nie?

zuzana76
14. jún 2010

ahojte

veve, tak to je dost vysoka, Patko ma 101 cm a asi 14-15 kg, dnes ideme na tu prehliadku, tak ho presne odvazia, uvidim kolko ma presne

ja mam 165 cm a muz 182, tak ktovie aky bude Patko vysoky.

any, to mas fakt super, ja som mala termin s Patkom skoro na moje meniny - 10.8. nastatsie sa narodil skor- a tak som na meniny uz bola doma, teraz mozno kebyze cakame na prirodzeny porod, tak sa aj narodi na moje meniny 🙂

zuzana76
14. jún 2010

zuzka, dobra sesternica, my si vsetko kupujeme, ale tak zase mna to velmi tesi, ze mozem nakupovat pre drobcov, len tie prachy co to stoji 😀 😝

majulcek
14. jún 2010

caute baby precitala som vas ale uz ani neviem co som xcela 😀
jaaaj kraaasne fotecky detureniec....ze asi by som mala uz aj ja fotak vytaaahnut 😀 😀 😀

zuzana76
14. jún 2010

majul, ani nevrav, ja som taka lemra na fotenie, ale dufam,ze sa premozem aby aj Samko mal fotky, ale teda Patko ich uz ma dost malo, este tak do roka som fotila ako nazhavena a potom uz len sem-tam

majulcek
14. jún 2010

zuzi presne to iste aj ja 😀 😀 😀 😀 teraz ledva jednu fotku za dva mesiace urobim 😀 😀 😀

sasulec
14. jún 2010

Ahojte,tak sme sa zobudili do pochmurneho dna,neviem ci ste boli v noci vinku,ale bola strasna prestrasna burka,tak som zavierala okna,lebo fucalo a prsalo a tie hromy blesky 😖 ale dobre sa mi zaspavalo,burky sa nebojim,ak som doma,len akurat som vecer kukala film o burke,ako zabijala ludi tak som nic nezazinala radsej..😉))
A vyska v dospelosti je vraj dvojnasobkom vysky v 2 rockoch,takze podla toho by mala mala mat 182 cm,heeh to by som ju zacala pripravovat na to,ze bude mat frajerov nizsich 😀 😀 😀
prajem pekny den,snad sa nam vyjasni este..😉

majulcek
14. jún 2010

sasu mna drahy na to zobudil...povedala som ze hmm a otocila som sa na druhy bok...a tu vysku to si kde vycitala?

sasulec
14. jún 2010

pisala to jedna baba v junovcatkach..😉
ze mame na druhe narodky odmerat deti..😉

majulcek
14. jún 2010

no ja som sice neodmerala ale vysoka hanci asi nebude...nema byt po kom 😝

veverca
14. jún 2010

Tá búrka bola divočina, aj ja som chodila okná zatvárať. Dnes som sa chystala do mesta s Táničkou, potrebujem do roboty zájsť, ale v tomto nečase sa mi nechce. Dúfam, že zajtra bude krajšie.
A Sašul, dúfam, že to neplatí. Tánička by mala 185cm. 😝

beruska113
14. jún 2010

Ja som sa skoro posrala z tej burky, aj Lukáško bol hore. Má odbite z predneho zubka kusok, ani srny netusia, kedy sa to stalo. Iny divocak je to. Poti sa neskutocne, potnicky ma a to skoro vyzleceny chodi.

sasulec
14. jún 2010

vever,ved u vas by som sa ani necudovala,aj moja bude vysoka,ale az tak? to ma po tatovi..😉
no bude to mat tazke,ja som so svojimi 173centakmi mala stastie na nizsich teda na 90%,tak neviem neviem ako to bude u malej..😉 teda velkej damy..😉

sasulec
14. jún 2010

Ber fiiha,ale ved to neva,ved to je len mliecny,len potom ked mu dorastu dospelacke budete musiet davat pozor,chi chi 😀
burky sa netreba bat,len vsetko povypinat,ono to ma podla mna svoje caro,teda v pripade,ze lezim v postely pod paplonikom,vonku by som sa bala,odkedy mi kamarata zabil blesk..😢 🤐

lucincek
14. jún 2010

baby, dakujem za typy na pediatra, asi sa rozhodnem pre Dr. gallusovu, uz som na nu pocula viacero chval 🙂
tak vdaka este raz 😉

beruska113
14. jún 2010

Sasul,
no len ja mam obavy, ako to s tym mojim certom bude pokracovat, lebo mam pocit, ze bude ako segrina dcera, kazdy rok nieco zasivane a raz pre nu dokonca zachranjka bola, ked nabrala mur v plnej rychlosti na bicykli.

helenkasabinka
14. jún 2010

ahojte ja som tu nebola cely vikend lebo sme mali cele dni total zaplnene......v cera sme boli v zoo v Bojniciach a bolo tam nadherne a malinkej sa velmi pacilo 😵

helenkasabinka
14. jún 2010

ak chcete pozriet fotky zo zoo tak ich mam v sukromke 😵

marianca
14. jún 2010

Čafte,
no berus tak to budeš mať veselo, ale čo aspoň sa nenudíš 😀
Veve, zlatunké máš deťúšiky a malá je krásna a absolútne nie je baculatá. Skôr vysoká, modelka
A inak mám taký pocit, že ste tu všetky nejaké vysoké 😝 ja mám ledva 160 cm....
A tá búrka bola nepríjemná. Ja mám rada také letné búrky, ale také normálne, nie s vetriskom jak hovado 😝
Zuzi takže o výbavičku pre malú sa ti postarala sestrenka, no super o starosť menej 😉
Jáj, idem ja vyvešať prádlo

helenkasabinka
14. jún 2010

juj veru burka bola hnusna 😒

klba
14. jún 2010

caute baby, sorry nejdem citat, mame tata doma 🙂 , vcera v noci sa vratil z talianska, tak si ho dnes uzivame, doniesol nam pekne darceky, tak sa tesime ze na nas myslel. 😉
akurat nam robi starosti maly, ma horucku, ked isiel spat mal len 37,5 ale teraz je dost horuci, nechcem ho budit, spanok mu prospeje, ale ked sa zobudi dam mu sirup ak mu vystupi teplota.
Ma po tele vysyp uz od vcera, vyzera to ako potnicky, ja som tiez cela vyhadzana, na stretavke som musela nieco zjest co mi uskodilo, mam pupaky na celych rukach aj nohach. 😖
Pokusim sa vas neskor docitat, teraz som prisla len pozdravit, ahojte 🙂 a kto chce kuk mam v albume na FB foto zo stretavky, tie oficialne slusne foto su na zaciatku albumu, tie kde sa besnime su na poslednych stranach, tie stoja zato. 😉 😀

klba
14. jún 2010

a ozaj co je to s konom, nejako divno su poprehadzovane ikony pri prispevkoch... 😕

zuzanakarolinka
14. jún 2010

nejaké je to tu pozmenené, čo zase niečo robili? asi

helenkasabinka
14. jún 2010

urcite s tym nieco maju 😅

helenkasabinka
14. jún 2010

prave som si dala vyvolat fotky cez happy foto tak som zvedava kedy pridu 🙂

klba
14. jún 2010

baby ako mam dostat do maleho kuliska? lebo od rana ma aj hnacku a v kazdej plienke ma nalozene riedke. 😒
jemu ten kulisek nechuti, nemoze sa to niecim ochutit, alebo dat do toho sirup? 😅
dajte mi vediet, pls, vdaka. 😉