Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@klba ty čo ideš skracovť ručne, veď to dones, né? 😉
Ahojteee,ako sa mavate? dnes je na prdky pocasie,tak sa len zasivame domka,ale stihla som sa dat aspon do pucu,nechtiky upravit a gliskur supnut na hlavu 😀
Mala sa vytesuje z Maji,vyletela z postele este som ani oci nerozlepila,ze maaja,cikat tam 😀 😀 😀 akoze chce ist cikat do obyvacky a kukat pri tom Maju 😵
Zuzi aj ja by som potom mala na teba prosbicku,jeden zipsik presit na malej bunde,please 😔 😔 😔
Hihi Zuzi, tusim si sa nemala priznat, ze vies sit. Ja vraj po svokre masinu sijaciu zdedim, len neviem sit. Segra vie, tak otravujem alebo skracujem v rukach.
ahojte baby🙂no to pocasko naprd,k nalade mi vobec nepridava😒dneska mam take cudne stavy,furt som hladna,v kuse musim nieco zobat,nieco zjem a za pol hodku ma chyti strasny hlad,az ma pot obleje a ruky sa mi zacnu triast,neviem co to,ci nemam nizky cukor ci co...ale jem piate cez deviate, tomu sa hovori ze pestra strava-jem vsetko co nezje mna😝
berus tak budete zubatyyy inak alexovi tiez tak isli zubale ze viac naraz,to sme si uzili teda...
Zuzi aj karolinku trapia zubky...tak nech vam rychlo uz vyjdu nech mate pokoj na nejaky cas...
Ahojte!
aj my trčíme doma. Adamko má zápal na p...ovi, tak sa ho snažím nechávať bez plienky, no už stihol pocikať všetky šortky aj tepláčky, lebo na nočníku nechce ani chvíľu posedieť a pýtať sa ešte nevie sám... 😒 Tak ma čaká pranie a žehlenie tej jeho hory prádla.
V noci sme sa nevyspali, lebo drobec odkedy odmietol cumlík tak to nahradil prsníkom a cucká ho čoraz častejšie, už je z toho vážny spánkový problém, lebo sa budí skoro každú hodinu. Tak oddnes nastávajú kruté časy. 😠
Idem mu pustiť Tip a Tap-a.
Pa
ahojte, my sme uz po prechadzke, maly sa este uklada na spanok, ale snad zachvilu zaspi.
furt maturujem nad novym fotakom, nechce mi na NB nacitat instalacne CD, na stolovom nebol problem, aj new foto som stiahla, ale na NB mi to nejde ani cez kabel, ani software, juj uz mam z toho depky. 😖
zajtra idem robit kuracinku s broskynou, syrom a sunkou, najradsej by som to uz teraz isla robit, strasnu chut na to mam ale nezostalo by ani do zajtra.
ozaj baby myslite ze by som udeny syr(ten dam na vrch) mohla este trochu posypat Parmezanom? doniesol mi juri z talianska a chcela by som vyskusat nastruhat, je mnamkovy. 😝
ZK, si zlata, 😵 , dakujem, ale ja mam az 5 gati, mne je vsetko dlhe a obvykle mi skracuje gate mama alebo svokra, ale mama ma teraz toho vela, odchadza na dovolenku v pondelok a svokru nechcem furt otravovat, tak skusim sama. 😝
inak skracuje to aj jedna znama krajcirka ale 5 € jej za jedny gate nedam, pritom som nahodne natrafila na jedny letne nohavice za 2 € a viac by ma vyslo skratenie. 😅
a inak ja sit neviem, ja nemam trpezlivost. 😅
any, drz sa moc na teba myslim, uz zachvilu budete v stvorici. 😵
klbi dakujem,veru onedlho to pride🙂velmi sa uz neviem dockat,uz by som najradsej keby bola vonku...ale este jej je v brusku najlepsie,pekne este musi pribrat...pred tyzdnom ju doki odhadol na 2600g teraz uz ma hadam tie 3 kilecka,nooo som zvedava kolko bude mat ozaj...treti den ma uz pobolieva brusko jak na mrchu,sem-tam silnejsi krc a brusko stvrdne,krcok skrateny na 1cm a otvorena na spicku prsta tak prenasat hadam nebudem 😝do konca juna by som to rada mala za sebou... Ale to mi je prd platne co chcem ja,ze jooo,zalezi od emky kedy si zmysli ze uz je ten sravny cas...
@klba kludne dones, to nič nie je, keď len skrátiť
@beruska113 no dones aj ty, spravíme,
@any23 dúfam, že to tak bude a vy pekne pri dverách už čakajte, myslím na teba aj Zuzku
ahojte mala som navstevu,mam pocit, ze mam stastie na uniformovanych chlapcov,jeden kamos,straasne zlaty nas bol kuk,mala hned nabehla a obsypala ho hrackami a mal kamo po chlebe 😝 😀 😀 😀 Ujovi Hasicovi sa ratalo,ze mala pozerava hasicke auto 🙂 tak velky kamosi z nich boli hned 😀
any, ja vzdy nakukam ci sa tu objavis a ak tu chybas nejaky dnik uz myslim ci ta to nechyta, ale dufam ze do konca juna sa dockas a budes to mat stastne za sebou, 😵 budem ti stale drzat palce a zuzke taktiez, dvojmamicky nase. 😵
inak ja som prenasala pat dni a sice podla kg nebol drobec velky, skor vyzeralo ze je narodeny skor podla vahy 2660 g, 😅 ale pri prenasani su deti take supinate a to sme teda boli riadne, taky zosuvereni. 😉
inak ja ked som bola v stredu po termine na kontrole v nemocke bola som len na jeden prst otvorena, v pondelok som mala nastupit do nemocky a hned v stredu po 20,h mi zacali kontrakcie, o 03:30 sme prisli na prijem a uz som bola na 6 prstov a vo stvrtok rano o 09:05 sa drobec narodil. 😵
a v pondelok - v den planovaneho nastupu (na ocinove narodky) nas prepustali, este som pokecala s dr co ma chcela hospitalizovat ale uz nebolo treba. 🙂
@zuzankakarolinka, ty si aka kamoska, 😵 teda zlata si ze helfnes, ale ja nerada otravujem a ani neviem kde byvas. 😉 😅
@sasul hod infosky, fotky, vsetko. 😉 😀
to je v pohode, len sa dotrep
nieje co klbka,super kamos,som straaasne rada,ze som ho videla 😀
jaaaaaaaaaaaaaaaj, tak len kamos, tak nic. 🤐 😉 😀
no idem kuk na FB, idem dat skusobne foto z noveho fotaka 😉 , este sem kuknem. 🙂
😵 som tu zas 😝 😀 🙂
kocky ste zlate ze na nas tak myslite🙂nebojte,ak to na mna pride hodim vam sem infosku ze uz je to tu,uz ideme do nemockyyy😉to mne sa teraz uz zle sedi za pc,zato tu som pomenej😝
klbi nas sa narodil 6dni po termine,ale doki vravel ze som mala asi zle vyratany termin bo nejavil znamky prenasania...a mal 3500g a 49cm taky macko baculaty😉
sasul takze kaaamos😎mala musela byt podarena si ju viem predstavit nas to tiez robieval ak zbadal nieciu pozornost tak uz aj znaaasal hracky...
ahojte
jej dakujeme, ze na nas myslite, ale Samko sa narodi asi za 6 tt a kedze to bude naplanovane, tak vam dam dopredu vediet 🙂 , teda dufam,ze nas neprekvapi pred planovanou sekciou
ja mam dnes cudny den, by som stale len revala, mi je nejako clivo
domyyy, vitaj 🙂
any, no ja som nevedela kedy bola posledna mrcha kedze si to nepisem 😅 , tak som len tipovala, tak aj termin porodu bol neisty, 😉 ale prenasala som, co viem podla toho zosuverenia, on mal strasne rozmocenu kozu a potom sa supal 😉 ,aj ked podla vahy vyzeral na predcasane narodene mimi a bola s nami v porodnici jedna co mala 5 kg babatko, to bola pecka oproti tomu nasmu mini babu. 😀
a pekne povedz muzikovi nech hodi info ked to uz pride, keby si nahodou nestihla. 😉
zuzi, jasne ze myslime a drzime palcose, blizi sa to. 😉 🙂
a len si ulav, tie tehu hormony maju svoje caro. 😉
Any veru supeeer kamos,jaj ha este nedavno sme spolu behali po baroch a dnes sme sa dohadovali,kedy pojdeme deti vyvencit..😉))
😵 😵 😵 Zuzi tes sa,uz za chvilku prileti bocian 😵 😵 😵
Booze to tiez tak letii,len teraz sme boli v ocakavani ci si,ci niesi tehu 😅
sasul 🙂
Klby?
🙂
Ahojte,
no moj Aladar dnes zaspal uplne fajnovo 21:30, chudacik uplne na nervy je z toho soplika co ma zo zubov.
Jajka je kde, Sasul nevies co je s nou?
bre ranko 🙂
vecer sme mali neplanovanu navstevu, prisiel Juriho brat s frajerkou, trochu sme popili 😅 a pokecali, do hlbokej noci sme potiahli, juj mali sme tazke rano. 😉 😝
este kavu dopijem a idem varit, poobede ideme k svokrovcom a na nakup, zatial ahojte, prajem pekny den. 🙂
Ahojte.
Klbi, pekné foto si s novým foťákom urobila. 😉
Dúfam, že dnes pršať nebude, tak si peknú sobotu užite. 😵
kočky pekný dník Vám prajem 😵
berus...jajka je asi zaneprázdnená, oni ľúbia chodiť von stále tak asi nie je času na počítač 😅
Ahojtee,tak ako? Dnes nam aj slniecko vykuka,tak ked sa drobec vybuva pojdeme von..😉
Zajtra ak sa nic vazne neprihodi,ideme na vylet do TN s Matkou a Sebim..😉 Idu tam k rodine a my tieez 😀
ahojte 🙂
vever, vdaka 🙂
sasul, uzite si vylet do TN a cakame infosky. 🙂

dobré ránko, no ránko, tak dník, je 10 preč, ale skôr to vyzerá na to ránko, podľa toho času vonku, nie?
ja by som tiež mala ísť, šiť, mm musím vymeniť zips na svetri, ale keď sa mi ani tá mašina šijaca nechce vytiahnuť, a to je už čo povedať a pri takejto tme, sa mi ani 2x nechce