Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
a tato pesnicka sa mi paci z toho filmu
https://www.youtube.com/watch?v=sfrqmjp7hyksasul my sme svoji 6 rokov 🙂
toto je ono
https://www.youtube.com/watch?v=NYDNuYU8p44ale to je o smutnej laske - Keby si nebola byvala odisla
Kokooos na tu lambadu som este ja ako ecko tancovala pred tv..to si kde vyhrabkala..paraaadicka.. 😀
zajtra budem malej pustat,hehe 😀
zuzi krasne 🙂
baby keby ste rozumeli tym slovam, to je tak smutnokrasne 😵
sasul to som vyhrabala pred 2 rokmi ked sme robili na dome nove okna a ja som ich pri nej umyvala a vrtela zadkom 😀
fuuuu, ja si tu pustam klipy a zjedla som 2 misky toho ovocneho salatu 😝 😵 , to je parada, este by som si dala, ale asi budem musiet ist ulozit maleho do postele
sasi, restika,kostol,kameraman,DJ,fotografka-zajednane 😉 😵 a ty mi nedojdes ruckou potriast? 😀 😀 😉
aha..tak rozbeh slusny,ide ti Mariy,len tak daal..a dojdem ak mi to okolnosti dovolia,neslubujem,lebo neviem kde sa budem nachadzat..teda co sa malej tyka a tej operacie a predoperacne vysetrenia..aaa tak 😖
heli vidiiiis,to je dobraa vytrasacka,na chudnutie,budeme s malou radit a aj pochudnem,hehe 😀 😀 😀
DIIKY za typ Heli 🙂
zuzi, mne sa pacia francuzske sladaciky, len neviem podla coho ich na youtube.com hladat.. 😒 😒 ☹ nejake zname 😅 😵
aj ten mexican je chrumkavy na spapanie 😀
mari prideme vsetky zagratulovat len vela zakuskov nachystaj pred kostol 😀
mari, neviem podla coho hladat, ja som si vyhladal podla mena interpreta to co poznam
jaj heli tesim sa prave to ratame, ze 500/1000zakuskov 😀 😀 😝 no ze dovi dopo 😀 😀 😀
sasul dobre si zatraste ritkami 😵
Moje nervy, vas docitat. Uz aj panelak mi bezi tak len dakujem za blahozelania a chorym prajem skore uzdravenie. Veru neskutocne to leti. A drobec zacal lubit mlieko, napina ho zas pre zmenu zo zeleniny. A spava uz iba na bruchu, akurat ze otocit sa nevie 😀
berus,len opatrne s tym spinkanim na brusku,len cez den ked je pod dohladom,alebo so senzorom dychu..
idem panelacikovat papa zatim 😉
mari my sme mali tusim 1000 zakuskov a vyslo to len len a ludi bolo 50 na svadbe 😉
sasul aj moja teraz vacsinou len na brusku spava,ale pod hlavickou nema ziadny vankus len matrac tak udusenie nehrozi a monitor dychu sme my pouzivali az do 11 mesiacov a potom sme ho odlozili pre druhe miminko 🙂
Heli moja spala hadam mesiac so senzorom,potom spala a az dodnes spava so mnou,takze som senzor dychu ja.. 😅
mala spavala tiez na brusku,inak ani zaspat nevedela..si pamatam ako som ju uspavala tak,ze lezala na mojich prsiach..jaj mam aj fotku,taky maly pavucik to bol.. 😅
joj, už sa tu svadbička chystá, jáj to bolo tiež také pekné obdobie tých príprav, ten stres a panika okolo toho 😀 . my sme mali 3000 zákuskov a poviem vám, že sme vyšli len tak tak, ale zas sme skoro celému baráku rozdali 😅
prišiel drahý, idem ho nakrmiť
idem ja off do sprchy a spat papa zajtra 🙂
papa 🙂
pekne ranko 😵
Mari pre Teba
https://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg- i ked to nieje v slovencine,ale toto ma vzdy dostane 😵 😵 😵 🙂
ja som chlapcov vypravila do skolky,trosku spracem,nieje toho vela,vcera som makala a budem sa snad ucit 😖
dobré ránko 😵
tak ja už mám opraté, uvarené a môžem sa ísť niekde tárať do mesta 😀
maťka....tak malý už v škôlke? Ako sa mu dnes vstávalo? 😨 😝
dobré ránko 🙂
práve ranajkujeme 🙂 idem si vás prečítat,lebo som tu nebola ani neviem od kedy..ked malý bude spinkat,tak sa ozvem 😉
dobre ranko
my sme akurat vstali, idem si dat lieky a potom ranajky, chlebik s krabou natierkou, este mi zostala od vcera, tak sa tesim
potom nieco upracem a budem varit, polievka je par minutovka z pretlaku a cevabcici tiez nic zlozite

toto som vzdy spievala malinkej v brusku ked bola 😵 😵 😵 😵 😵 a teraz ked ju pocujem tak slzy mi pri nej sa tisnu do oci 😵